Hirdetés
Aktív témák
-
hoffmanka
csendes tag
sziasztok,köszönöm az eddigi segítségeket!!!!!!!
de van mém miben:
-hogy tudok usb-n keresztül összekötve netezni pc-n
hogy modemként funkcionáljon a blade?(internet sharing)
leszedtem usb drivereket,de csak pendrive üzemmódot ad-és mégegy:mi kell hogy wifi router legyen a bladből?
linkeknek nagyon örülnékhajrá zalaegerszegi torna egylet pengék
-
turbolali
csendes tag
Üdv!
A hozzászólásokat végigolvasva elég általános dolog ez a kijelzőkékülés, de szerintem az egy-két komoly meghibásodástól eltekintve nem olyan rossz készülék. Azt hiszem a T-nél volt olyan teló, amely "olcsó és finom", de mindig megosztotta a felhasználókat. Ilyen volt a HTC Charmer-T-Mobile Mda Compact 2 is.
El kell dönteni, hogy milyen célra kell az eszköz és ezért esetleg milyen kompromisszumot hajlandó az ember vállalni. Ha valaki olcsó és relatíve használható készüléket akar, szerintem érdemes belevágni a Blade vásárlásába. (Persze a cseregarancia alatt érdemes nyúzni rendesen, hogy az esetleges hibái előjöjjenek) Akinek meg csillivilli, NEMKÍNAI, meg ultragyors cucc kell, az ne harmincezres kategóriában kell, hogy keressen.
Érdemes lenne megnézni, hogy ebben az árkategóriában milyen alternatívák vannak a T-Mobile akciós árlistájában (hiszen elvileg azokkal kellene, hogy a versenyt felvegye) és az alapján mindenki eldöntheti, hogy kell-e neki, vagy nem...
-
djozsi
senior tag
válasz BloodRay #2553 üzenetére
Én is látom árgépen, hogy van ennél olcsóbban, de elhiheted, hogy nem az ilyen-olyan gsm boltok a mérvadóak ezen a téren, hanem az lg márkabolt.
Az, hogy valami beszerezhető olcsóbban a márkaboltos árnál, ha az ember körülnéz tény, mindennél így van, örülni kell neki.
De persze legyen igazad! -
djozsi
senior tag
válasz turbolali #2552 üzenetére
Ráadásul a legtöbbet Kínában kalapálják össze.
Amúgy alapvetően QFT, abszolút így van. Számomra inkább egy apró, nem zavaró képhiba (a vibrálás már zavaró, szóval nem arra gondolok), mint mondjuk egy fele ilyen cpu. Ez van, ezt kell szeretni, senkit nem köteleznek a vásárlásra.
Viszont írtam egy angol ismerősömnek, hogy nézze meg, ha van ideje, hogy ott is van-e kék izé a widgeten.
-
-
diegho
nagyúr
Aki úgy gondolja, hogy az optimus one hasonló árban lesz, az meg fog lepődni. Talán 2 év hűséggel lesz annyi, mint ez kártyásan, a kártyás ára pedig 60hoz lesz közelebb. Spica is volt 55ért gsm boltban Tnél meg 50 2évvel.
-
Pupi456
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy egy nem hozzáértő is tudja használni a telefont? Vagy mindenképp telepítgetni kell rá ezt azt a hibák kiküszöbölésére? -
guest666
aktív tag
válasz hoffmanka #2559 üzenetére
Szia !
Ez engem is érdekelne, kérdeztem már itt is korábban de nem tudom követni a forumot elfoglaltság miatt. Az WiFi router funkció állítólag 2.2 androidban benne lesz alapból.USB-n összekötve PC netezni, pedig "Android USB Tethering"-re keress rá (mert ez jelenti a megosztást), ha van valami megoldás írd meg nekem privibe légyszi, köszi
-
asturel
őstag
Nekem is tokeletesen mukodik.
Masnak nem merul gyorsan az akksi? (Megint csak Spica-hoz tudok viszonyitani, bar lehet ott masabb volt a battery driver, de nekem nem nagyon ment 80% ala, ZTE-vel pedig par perc telefonalas + wifin bongeszes es 70%)szerk.: az normalis, hogy reboot utan univerzal androot-al rootolt telefonnal mar nincs jogom a 'su' -t futtatni adb-n?
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Cso.
Fontos! Valaki fel tudná nekem tölteni valahova a T-s build.prop -ot? Sikeresen letöröltem Root explorerrel, remélem SD-kártyáról sikerül valahogy visszavarázsolni a System mappába, csak kéne a fájl...lol, mellényúltam
Jah, és hát hadd ne mondjam, hogyan bootolt be telefon...
Szóval megköszönném, ha valaki feltenné valahova hirtelen.[ Szerkesztve ]
-
djozsi
senior tag
-
Maxtreme
addikt
válasz Fitzgerald #2565 üzenetére
-
Fitzgerald
veterán
válasz Fitzgerald #2565 üzenetére
Asturel már elküldte nekem, nagyon köszi!
Annyi van még, hogy valamiért a root explorer-el nem tudom visszamásolni a system mappába a fájlt, erre van esetleg valamilyen megoldás? Mondjuk Windows alól valahogyan bele tudok-e turkálni a gyökérbe?
Köszi
-
Maxtreme
addikt
-
BagyeszNo1
csendes tag
Sziasztok!
Még nagyon új vagyok nálatok, de egész éjjel olvastam a fórumot mivel ma akarom megvenni ezt a telefont.Lenne egy kérdésem valakihez, akinek már van.
Ha nem sokat használod a telefont, csak készenlétben van, néha egy-egy hívás stb, akkor kb. mennyi ideig bírja az akksi?Köszönöm előre is a válaszotokat, további szép napot.
-
Greg-77
aktív tag
válasz BagyeszNo1 #2572 üzenetére
Szerintem akkor 2-3 napot is mehet gondolom, de akkor meg minek is? Az van, hogy egy ilyen kütyüt este fölkel tenni a töltőre!
[ Szerkesztve ]
-
voci
tag
[Törölve]
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
-
agressor12
senior tag
BladeVillain csak független telon megy ugye?
-
Zlade
csendes tag
válasz Pupi456 #2561 üzenetére
Szia Pupi456!
Egy laikus is teljesen jól fogja tudni használni úgy, ahogy van. Ugyanolyan jól megy, mint bármelyik másik androidos telefon.
Egyedül azt kell megnézni vásárlásnál, hogy ne legyen hibás a kijelző, meg úgy alapból jó legyen a telefon. De ez minden más termékre is igaz.
Ezen túl a valódi hiba az, hogy bizonyos helyzetekben dobja a wifi jelet, ha a billenyűzár be van nyomva. Erre egyelőre nincs 100%-os megoldás.
Ha ez nem probléma, nagyon jó vétel szerintem.
ZTE Blade Infók: http://zte-blade.fw.hu
-
agressor12
senior tag
Ez ujabb Kernel mint a mienk!
-
agressor12
senior tag
DE Modaco-s SF-be pedig ugyan az a kernel.
-
diegho
nagyúr
leszedtem a fóliát a telefonról és sokkal jobban megy a swype, mint előtte. valami ultra vékony fólia kellene rá. nem tudom a vaterások közül melyik lenne a jó.
-
Magnum_
nagyúr
valaki nem akarja eladni?
I humbly and respectfully decline™
-
Saccco
nagyúr
"Ez nálam is így van. Tízből hétszer-nyolcszor az alsó gombsorról is felhozza a csúszkát, de két-háromszor nem. Nem tudom, mitől lehet..."
Csak akkor éled az alsó gombokra, ha töltön, vagy adatkábelen van.
Saint_:
A T-be van sok eladó.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
sto1911
veterán
Quadrant szerint:
Memory: ~164k kB
Free ~5k kB
Inactive: ~68k kBÖssz: ~233k kB
Mit jelent az inaktiv? Annyi hasznalhato meg a processzek szamara? De akkor mi a free?
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
Csak akkor éled az alsó gombokra, ha töltön, vagy adatkábelen van.
téves feltételezés
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
gelay
csendes tag
Sziasztok
Sikerült már valakinek usb modemes kapcsolaton keresztül működésre bírni a net elérést. Felraktam minden drivert, beállítások jól *99# ...stb... megtalálja a modemet, de a kapcsolódás során visszadobja, hogy hiba a csatlakozáskor és nem tudok laptopon keresztül netezni...
Köszi
-
Saccco
nagyúr
Ezt a Froyo Light ROMot próbálta már valaki? Valami amatőr figura csinálta, nem tudom mennyire megbízható...
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
asturel
őstag
válasz agressor12 #2583 üzenetére
Gondolom van valami pre-himem support benne. Forumon nexus one is 256MB-ot lat, viszont SGS 333MB-ot. Mondjuk jo lenne tudni, pontosan hol akad meg a boot custom kernel-el, nemtudom androidra van-e valami app vagy lehet-e a kimenetet valahogy fajlba iranyitani..
[ Szerkesztve ]
-
badsaint
csendes tag
Na, vettem én is egy ilyen telót! :-)
Köszönöm mindenkinek aki segített telefonszám importálás ügyben! Könnyebb volt mint gondoltam, reméltem.
Tegnap este vettem, ma visszavittem a kékesedés miat(tényleg csúnya volt). 12 telefont bontattam ki a szervizes sráccal mire találtunk egy olyat ami tuti! ...lett volna, mert a T-ben tényleg nem látszott rajta, csak itthon láttam hogy kéklik. Má pont leszarom, ennyire azért nem zavar.
Vadásztam volna bele turbo simet, de azt mondta a MÁGUS, hogy mükszik vele, csak kb 10-ből 2 bejövő hívást fogok tudni fogadni vele, a többit nem kapcsolja! Dúúúrva!
Amúgy minden f@szántosan mükszik, tényleg jó ez a telcsi. Mondhatni: "Like" :-) -
RaveForce
veterán
akinek nemjo probálja ki, h egy 5nyomás sorozatot ráküld mongyuk a menü gombra,felkell élednie, optimusnál is ilyen nem éled mindig elsöre, ott már megszoktam, h kapásbol egy csomoszor megnyomom és már éled is, annak nincs a tetején stand by/lock bill
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
derrik
őstag
Csakosz
Nálam két napja van a telefon. Korrekt! A Spica-mat dobtam ki inkább.
Igaz soha eszembe nem jutott nagyítóval számolgatni a képpontokat 800X400 ! Eltartana egy darabig. 3 kérdésem lenne…..
1/ A billentyűzet érintésekor miért nem rezeg pedig be van állítva ?
2/ A menü alapszínét mely a gyári Rom estében fekete alapon szürke az ikonoknál átállítható-e ellentétesen fehér alapon X színűre?
3/ Mivel az a része sem izgat mennyi az annyi ……mármint RAM-ból. Csak rohamosan fogy! Így megköszönném ha Valaki aki már megcsinálta! Filozófusok kíméljenek!! A ZTE-n, hogy a memória kártyára lehet alkalmazásokat telepíteni /Rom csere nélkül!/ Legyen Szíves egy korrekt leírást közzé tenni!
Ui : Akinek bármi gondja van ezzel a készülékkel, a 100%-os gyári hibán kívül ! Kérem pótolja meg az árát 80E Huf pénzzel, és vegyen egy Galaxy S-t!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest