Hirdetés
Aktív témák
-
DAVE_CH
csendes tag
[http://mobilarena.hu/tema/zte_blade/hsz_8208-8208.html]
[http://mobilarena.hu/tema/zte_blade/hsz_8632-8632.html]
Nagy nehezen sikerült bejutnom a shell-be a leírások helytelenek a következő címen lehet babrálni: C:\android-sdk-windows\platform-tools !!!
Pontos leírás: [http://nookdevs.com/NookColor_USB_ADB]
Átírtam /system/usr/keylayout/blade_keypad.kl "key 158 BACK WAKE_DROPPED" "key 158 BACK WAKE" -ra és NEM működik!
Marad a kérdésem: Hogy tudom a vissza gombra állítani a képernyőzárat, ne mindig a felső "power" gombbal kelljen nyitogatni???
[ Szerkesztve ]
-
veector
senior tag
xxlgsm-nél 49 900 Ft a független Blade...
-
RatSon
aktív tag
Hali, en irtam az AutoKillert,koszi az osszefoglalot, maximalisan egyetertek a leirtakkal. Ha valakinek kerdese lenne irjon nyugodtan.
A nevvalasztas tenyleg szerencsetlen, de igy, tobb mint 350k felhasznaloval mar nem biztos hogy sok ertelme lenne. Viszont ha van valami jo javaslatotok....mobiwia.com - AutoKiller Memory Optimizer, Autorun Manager, GPS Status
-
4ltGr
csendes tag
Driver ügyben valaki tudna segíteni? Felismeri a telefont, szerettem volna cserélni a ROMot, de így nem mertem nekiállni . Kép Eszközkezelőből telepítettem a drivereket.
Adb devicesra ezt hozza ki. Olvastam egy leírást, és az szerint kellene még lennie két sornak.
Valamint az asturel és agressor12 által módosított flb g2 froyo ROMot fel lehet tenni, ha clockworkmod 2.5.1.3-at használok? Modacon sok embernek problémázott, de a 2.5.0.9-est meg már nem lehet letölteni.
-
mukika009
tag
Sms-hangot hogy tudok egyénire állítani mer ezek a gyáriak elég gyatrák...
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
tildy
nagyúr
válasz Nekemnyoc8 #9010 üzenetére
Errol beszelek.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bprubin
tag
Szisztok!
Valaki tudna segíteni, hogy mit állítsak be a telefonon T-mobil esetén, hogy bejövő híváskor 30mp után ne kapcsolja a hangpostát.
A 1777-es számon már lemondtam a hangposta szolgáltatást, a készülékből töröltem a hangposta számát.
Előre is köszönöm -
sto1911
veterán
Nem tudja valaki a Zen Bound letezik-e androidra?
-
Exini
csendes tag
Blade-re hol tudok venni fehér elő-és hátlapot?
-
dodo76
tag
Sziasztok!!Nem tudja valaki hogyan lehetne az Fm Rádiót turbozni,javíttani,vagy hogy jobb legyen a vétele,esetleg letölteni valahonnan rádiót(nem netes rádiót)mert elég gázos a vétel minösége.még eredeti rajt minden rom stb...segitséget elöre is köszönöm!! A fülesen sok múlik hogy milyen a vétel???vagy az nem befojásolja,csak a hangzást???
ZTE Blade Nekem tetszik!De már Skate van s az az új kedvenc!!:)
-
mukika009
tag
Mi a fenét rinyál a telóm h kevés a memória a készülékben? van rajta pár progi mocskosul közel sincsa a 160megához... :S jah és hogy tudok rádiót varázsolni rá mert nem találom az alpha 4ben fullon sem.. :S
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Valami jó kis progit nem tudtok gyors hívásra? Valahol láttam egy olyat, hogy egy oldalon voltak a névjegyek, több is, és amelyikre kattintottál azt hívta. Vagy valami hasonlót? Jót? Tudtok javasolni? Köszi!
-
wlf
tag
Nahát, tényleg, elsiklottam afelett, hogy hazánkfia írta, pedig még a dev honlapon is kinn van.
Egyébként gratulálok és egyben köszönöm a munkádat (szerintem mondhatom, hogy a fórumlakók nevében is), egy rendkívül hasznos programot tettél le az asztalra.
A névválasztás ekézéséért ne haragudj, nem bántásból írtam, csak így kissé beleolvad a tucat taskkillerek közé. Persze igazad van, most már nem érdemes megváltoztatni ilyen ismertséggel. -
ovecs
senior tag
Sziasztok, megakadtam a recovery nél
[link]
Csak nekem nem működnek a linkek ?Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik
-
kovi82
tag
Ezt, csak konvertáld át mp4 (mpeg4 kodek) be
Jelenleg: Siemens ME45 , Nokia 3109C , Nokia 3650 (symbian), Sony E P910i (symbian UIQ) , Nokia E50 (symbian) , Nokia E51 (symbian) , Nokia E52 ( Symbian ) , Nokia 5230 ( Symbian ) , ZTE Blade , Nexus S i9023 , LG 4X HD ( P880 )
-
plgr
tag
sziasztok, támadt némi problémám: új rom telepítésére adtam a fejem, de váratlan problémák jelentkeztek. Eddig a rootoláson vagyok túl, de nem akartam folytatni a recoveryvel, mert erősen le van merülve a telefon, először feltöltöm. Bekapcsoltam hát, megjelent a kis zöld droid, csakhogy nem maradt zöld, bekékült. Sebaj, gondoltam a root miatt lehet. De a PIN beírása után láttam, hogy "belül" is némelyik szín megváltozott, főleg barnás lett. Ez még nem is érdemelne posztot, csakhogy ahogy kikapcsolnám a kijelzőt (vagy magától kialszik) elfeketül ugyan, de marad halványan a háttérvilágítás, és be sem lehet újra kapcsolni, nem reagál. Csak akksi kivétele segít.
Ezt használtam: boot.blade.superboot.mcri.r3.img, illetve az itt fellelhető leírást.
Mi lehet a probléma?
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Erre frissitettem a blogomban levo linkeket is.
-
kovi82
tag
Kicsit olvass utána , vagy figyelj földrajz órán máskor.. de Magyarországon 1,5 - 2x több a napsütéses órák száma.. Ha ennyire képben vagy azt is tudod hogy egy OLED kijelző pl. fehér felületeknél többet fogyaszt mint egy TFT.. de nem akarom megmagyarázni tényleg jó lenne egy Super AMOLED-es Galaxy S Desire nem kellne..
[ Szerkesztve ]
Jelenleg: Siemens ME45 , Nokia 3109C , Nokia 3650 (symbian), Sony E P910i (symbian UIQ) , Nokia E50 (symbian) , Nokia E51 (symbian) , Nokia E52 ( Symbian ) , Nokia 5230 ( Symbian ) , ZTE Blade , Nexus S i9023 , LG 4X HD ( P880 )
-
mukika009
tag
És mit kell alkotnom ahoz hogy minden a memória kártyára pakoljon és ne fogyjon el a telepítésre való memória pár cucc után? mert nem enged már mást memkarira rakni csak párat... vagy hogy tudok törölni pár gyári alkalmazást ?:d
[ Szerkesztve ]
-
Kese01
csendes tag
válasz mukika009 #9013 üzenetére
Halo
AZ sms hangokat, csengőhangokat és a figyelmeztető hangokat is ki lehet bővíteni egyszerűen!!!
Létrehozol egy könyvtárat az SD kártyán media néven, majd abban is olyat hogy audio, azon belül, notification, Ringtones, alarms..Ezekbe bemásolod a csengőhangokat a megfelelő könyvtárba! Újraindítod a telefont és már ki is tudod választani melyik csengőhang legyen!
Egyetlen hátulütője a dolognak, ha le van választva az SD kártya, akkor csak az alap hangok maradnak!
Felesleges mindenféle programot telepíteni!Üdv
Kese
-
kovi82
tag
Ez szerintetek mennyire jó cucc ?
USB Car Charger with USB Data Cable /92cm-Length/
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.40378
[link]Jelenleg: Siemens ME45 , Nokia 3109C , Nokia 3650 (symbian), Sony E P910i (symbian UIQ) , Nokia E50 (symbian) , Nokia E51 (symbian) , Nokia E52 ( Symbian ) , Nokia 5230 ( Symbian ) , ZTE Blade , Nexus S i9023 , LG 4X HD ( P880 )
-
tildy
nagyúr
Kicsit koltozz ki ide, es tapasztald meg, hogy mi a valos helyzet. Kicsit mar unom, hogy mindenki azt hiszi itt mindig esik , azt kozben nem is,nagyon nem.
Eltem otthon 30 evet, itt most kezdtem a masodikat, tudod en nem a foldrajz oraknak , meg a konyveknek hiszek, hanem annak, amit a boromon tapasztalok, sajat szememmel latok. az pedig azt mutatja, hogy Londonban semmivel sem esik tobbet , tovabb , vagy tobbszor, mint odahaza.
Kijelzovel kapcsolataban meg mit szeretnel meg tudni? Jelen esetben - 2 eve fosuliban meg ezt tanultuk, ebbol vizsgaztunk - az egyik legmodernebb kijelzotipus az oled . igen, mint megannyi masnak van hatranya . De van elonye is. Egyik ilyen elony az elenkebb szinvilag.
sto :lassan mar masfel lesz az.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
sto1911
veterán
Nem rosszul, de a jo nem ilyen. Ha mas ROM-ot akarsz felrakni, akkor a superbootos megoldas kihagyhato, ha rootolni akarsz, akkor is, mert a) van ra a marketben is program (z4root, universal androot) b) szetcseszi a kijelzot. A custom ROM-ok meg ugyis rootolva vannak, szoval a superbootos lepes tok felesleges. Kovesd az itteni utasitasokat, nem lesz baj.
Tildy: miota is vagy kinn Angliaban, fel eve?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Valaki kérdezte hogy mi a helyzet az ezen a linken: http://www.linux-mobile.com/2010/11/zte-blade-custom-froyo-2-2/ lévő rommal, csak annyi hogy nem bootol be. Marad az aranyos kis zöld robot.
Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Spórolós topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.