Hirdetés
Aktív témák
-
pitterr
tag
válasz róland #24979 üzenetére
Na kipróbáltam Mplayert, Vplayert is. Amilyen sebességgel feltettem őket, olyan gyorsan mentek is a levesbe. Divx/xvid-et rosszabbul viszik mint a Rockplayer. A Rocknak "csak" egy baja van, nem megy neki a 30fps, sztem olyan 15-20 körül viszi a fájlokat. Tud vki a Rockplayer-nél jobb divx/xvid lejátszót Blade-re??
[ Szerkesztve ]
Nexus 4
-
DIEGO15
őstag
Érdekel vkit a wp clock magyar verziója? Lefordítottam magamnak, de csak az értesítés részét. Itt látható h miről beszélek (még nem volt magyar).
-
rmatyi
tag
Mennyivel jobb/gyorsabb egy R11-es 2.2 mint egy alap T-mobile ROM?
Nagyon godolkozok egy ROM-cserén...[ Szerkesztve ]
-
pitterr
tag
válasz sniphoe #25006 üzenetére
Asszem az arcMedia-t is próbáltam és az sem volt jobb. Természetesen nem konvertálok semmit sehova. Ráhúzom a divx/xvid-et a telóra, aztán hagy szóljon. Ez az ami nem megy tökéletesen, Rockplayerrel még határeset. Persze, ha nagyon ráérek akkor konvertálgatok Format Factory-vel és persze akkor gond nélkül viszi a stock player is, de a cél itt nem ez. Hanem egy normális divx/xvid lejátszó. Ahelyett a sz*r swipe helyett inkább divx certification-t kellett volna licencelnie a ZTEnek, ahogy tette azt a Samu és az LG is.
Nexus 4
-
robinka1
csendes tag
mi a teendő, ha nem volt backup és megfosott kelzsoca Chinese rom-jatol a telo? nem bootol be, szürke andoid felirat fénylik csak és vége
ZTE Blade <3
-
kelzsoca
félisten
válasz sniphoe #25014 üzenetére
Az eddig készült 2.2-es romok nem tudnak magyarul, viszont ami ezután jön, tehát a következő rom amit készítek, már várhatóan magyarul fog beszélni, nem 100%-os fordítás természetesen, de a nagyobb dolgok fordítva lesznek/vannak.
Most ezen dolgozom én és még páran.
Hogy ez mikor lesz kész még nem tudom, folyamatban van a dolog, ami biztos hogy az alapja Paul R11-es romja.
(#25019) robinka1
Akár kártyaolvasóval, akár úgy hogy felmountolod a telefonon keresztül az sd kártyát, ezt recoveryből tudod megtenni.
----------------------------------------
Egy rosszul sikerült rom telepítés után miért kell egyből csodazipet felpakoltatni a készülékre?[ Szerkesztve ]
-
ux1
addikt
válasz Hohohohóóó.. #24969 üzenetére
Most komolyan gyerekek... A hangerő és a hangzás teljesen szubjektív dolog, nekem a szűk családban 3 db Blade van mindegyik ugyanúgy szól, nekem elég hangos. A blade előtt SE telefonjaim voltak D750, W880, G502, Aino, W910. Mindegyikben cseréltem, módosítottam a hangprofilt mert egyik se volt alapból jó. A végén szebben szólt mindegyik mint bármelyik pod. Ettől függetlenül én 7 évig DJ-technikus voltam a Váci utcában, egy klubban. Mégse vagyok süket. Akinek ez a hangerő kevés az jobb ha kezelteti magát. Állítólagos abszolút hallás ide, vagy oda. Beethoven is süket volt
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
vampire17
addikt
válasz Alexios #25022 üzenetére
NDK már 1.5-re is volt, de az igaz, h a 2.3 as alá (Android NDK, Revision 5) írt NDK adja a legtobb lehetoseget a C/C++ ban irhato programreszek integralasaba.
Szerk: meg én ugy tom, (lehet h hulyeseg) hogy a kiadott NDK-kat fol lehet hasznalni alacsonyabb verzioju android rendszereknel is. (tehat a 2.3 al kiadott NDK uj funkcioit ki lehet hasznalni a 2.2 es androidnal is)
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
válasz rmatyi #25007 üzenetére
Én egy hónapig használtam a gyári 2.1-et, és normál használatban az égvilágon semmivel nem tartom jobbnak a 2.2-t, sorry. Sőt, pl. a wifit hamarabb benyalja 2.1 alatt, emellett magyar is. Szerintem először használd a gyárival, aztán ha úgy érzed nem elég vagy mást akarsz, szórakozz a rom-okkal. Ez persze csak az én véleményem.
https://divecenter.hu
-
-
mig222
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem mondani, hogy a ZTE Blade tudja kezelni az micro SDHC-t, mivel ma vettem egy 4GB-os Kingston-t, amit ugyan felismer, de nem tudok rá másolni a PC-ről (állandóan lecsatolja és újracsatlakoztatja). Megpróbáltam a haverom LG KP500-asában és ott is lefagyott másolás közben, de laptopról adapterrel tudtam rá másolni.
Előre is köszönöm a választ!
-
anglergab
addikt
A Task Manager közel konstans 98%-os CPU használatot mutat. Minden alkalmazást leállítottam, de ezután is megmaradt a közel 100%-os CPU használat.
Miért van ez? -
Telegdy
aktív tag
Feltettem a legfrissebb Jellyfish releaset, és elkezdtem húzni, de még a 710nhz-et sem képes elviselni. Normális ez? Mi az átlagos? Tudom, hogy ez változó, de azért nagyjából?
MacBook Air - i7 - 128GB - 4GB
-
Saccco
nagyúr
válasz mira72 #24920 üzenetére
1 üveggel van, de az kell a kajába.
Amúgy igen többnyire az. Ha érdekel dobj egy privit.(#24967) api29:
A framework.apk-ban keress olyat, hogy default_wallpaper.jpg.(#24970) Muki94:
Pont a superboot miatt nem szerepel az első hszben az a leírás.(#25007) rmatyi:
Elég sokkal gyorsabb a 2.2, mint a 2.1.(#25014) sniphoe:
Elvileg Q1, de nem fix.
Ezek a romok nem tudnak magyarul. De a fiúk ezerrel dolgoznak egy fordításon.(#25035) Telegdy:
Azon azért szoktak menni. Nekem elég jó, mert 787en is megy.(#25031) mig222:
Erre volt valami megoldása valakinek. Mármint a lecsatol-felcsatolra... nem tudom mikor pontosa...[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
veector
senior tag
Nemértem... JJ7 alatt hasított az Assasins Creed, JJ8-on kb diavetítés :/
-
ux1
addikt
válasz anglergab #25034 üzenetére
Hali!
Már párszor leírtam, hogy mivel tudod ellenőrizni a processeket, sőt még riaszt is és még a rejtett rendszer-processeket is nézi. watchdog a neve. Látom te is write ill quest only vagyTelegdy: Pl. a 600Mhz amire a procit gyártották és méretezték.
[ Szerkesztve ]
-
mukika009
tag
Eladó Új 8gb CL4-es Kingston MicroSD+adapter memória kártya pack 3500ért vihető
Szereti a ti(k) a meggyeeeeettttt....
-
ux1
addikt
válasz Telegdy #25040 üzenetére
Én pl. 652?-n használom. 710-en már bizonytalankodott néha, de 2 fps-ért minek megsütni? Baromság....
anglergab: Figyel a háttérben, és ha beállítod a notify-t akkor hangosan is jelez, ha egy app meghaladja a cpu limitet....
Sacco: Így van.... Az meg többet ér nekem mint 2 fps gagyi játékokban
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Jelentem a Galéria is magyarul beszél mostantól, éppen most lettem vele kész, és hibátlan lett, most megnézem a task managert is.
-
csitatomi
csendes tag
már nem először áll le a kijelző érzékelése (gombok mennek, de nem érzékeli az érintést). Ez milyen hiba lehet? rom vagy gyári?
[ Szerkesztve ]
-
domesz
aktív tag
nem tudom mennyire tartozik ide de ha valaki megválna tőle emberi áron, szóljon
[ Szerkesztve ]
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
OrLiX
tag
Használ vki Class6-os kártyát? Ajánlott a Class6, vagy elég a Class4 is?
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
Aktív témák
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest