Hirdetés
Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz agressor12 #24748 üzenetére
Nincs letoltesi linkje.
-
Saccco
nagyúr
válasz cheetah21021 #24753 üzenetére
A system/build.prop fájlban dalvik.vm.heapsize= sor melletti érték.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
sto1911
veterán
válasz cheetah21021 #24753 üzenetére
Ha mas rom van rajta, akkor az elso inditaskor megtalalt erteket veszi defaultnak, es ezt a /system/default.prop fajlba el is menti. Es a romkeszitok nyilvan ossze-vissza modositjak.
Es a default 24. Egy modositatlan 2.1-es stock romon.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz nemkovacs #24765 üzenetére
Akkor valami felrement, szar a particionlao, amit hasznaltal. Easeus. Nem banod meg.
@(#24766) cheetah21021: Katt a blogomra, ott le van irva, hogy kell kezzel megpiszkalni, a 3D gyorsítás bekapcsolása a GUI-hoz reszben keresd.
Amit ma kezzel, biztosra megtehetsz, ne bizd programra![ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz pista59 #24682 üzenetére
nem igazán önmagában a 600mhz-el van a probléma, hanem az architektúrával. Amennyiben armv7 proci lenne benne úgy süvítene mint az állat, annyival nem hiszem, hogy megnyomná az előállítási költségeket, cask gondolom már túl nagy konkurencia lenne a nagy gyártóknak ennyi pénzért..
-
cheetah21021
csendes tag
Sziasztok!
CPU tunerrel hogy tudom a max frekit 600 fölé vinni?
chee
-
Mercutio_
félisten
válasz latis666 #24763 üzenetére
Nem lehet, biztos
Első hsz-ban keress rá a .nomedia részre, a 800 képet tartalmazó mappádba tedd bele, akkor nem fogja indexelni minden egyes indításnál.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Saccco
nagyúr
válasz latis666 #24763 üzenetére
Csak a gallery.apk-t kell törölni.
Most látom.. 800HD kép hát az elég szép azon elszarakszik egy darabig.cheetah21021:
Olyan ROM kell ami támogatja a túlhúzást. Pl: Japanese Jellyfish RLSek[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
sto1911
veterán
válasz cheetah21021 #24772 üzenetére
OC kernel kell hozza, anelkul nem fogja engedi.
Az 1. hsz rom lelohelyei kozt turkalj egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz nemkovacs #24777 üzenetére
Ertem, h sikerult, orulok is neki, de sztem bunny is minitool-al csinalta, es neki se lett jo., nyilvan a suer errort sem zarhatjuk ki (nem olvasok most vissza igy volt-e). Csak azt mondom, h a jol bevalt programokat hasznaljatok, es megkimelitek magatokat egy csomo bosszusagtol.
-
N.Balázs
csendes tag
Kérnék egy kis segítséget, hátha valaki tud segíteni. Tegnap vettem a telefont, de egy ideje már olvasgatom a fórumot. Cisco VPN klienst telepítenék a telefonra. Most Kelzsoca RLS8 Lite verziója van fent a telefonon, ahogy láttam a RLS5-nél került be a tun.ko modul a kernelbe. Ennek ellenére mégis a VPNC Widget azt állítja, hogy "tun device missing".
"Kellene" ennek működnie így? Esetleg tud valaki más megoldást? -
Alexios
veterán
-
Alexios
veterán
válasz mira72 #24785 üzenetére
arra akartam célozni, hogy bár lehet azt is elavultnak nevezni, az képes rendesen ellátni a feladatát ezzel ellentétben, és nem az 1ghz miatt, hanem a fejlettebb architektúra miatt. Azt is látni kell, hogy nem véletlenül nem olyan proci került bele, hisz akkor kb desire szintű telefon lenne, amit nem biztos hogy jó szemmel néznének a gyártók ha 40k-ért ugyanolyan telót kapnánk
[ Szerkesztve ]
-
pista59
őstag
válasz Alexios #24786 üzenetére
Hát, hogy a gyártók hogy néznének, az szerintem nagyon nem érdekli a kínaiakat
Visszatérve az elavultságra: mondtam, hogy kevés kivételtől eltekintve minden jól működik vele.
De ha már elavultat veszek, nem mindegy, hogy 36-ért, vagy 120-ért.A győztes féreg irtó baktérium
-
Ren Hoek
veterán
Hátha valakinek hasznos lehet:
Megvolt az egyeztetés (ZTE Blade, Webshop 1990 Ft ECO 9 havi részlet)
Be kellett diktálnom pár dolgot, hogy mit dolgozom, mennyiből élek, meg hányan lakunk. Jelenleg szabadúszó vagyok webes melókkal, kaját anyámék adják... szóval 60K-t diktáltam be hogy abból éldegélek.. Utólag belegondoltam, lehet kevésnek tűnt, mert a csajszi csodálkozott rajta
De megadták szó nélkül, előleget se kértek. Hétfőn hozzák a kis gépet Remélem jó szolgálatot tesz -
Ren Hoek
veterán
válasz qltsar #24791 üzenetére
Webshopba belépsz, megadod az adataid (ott még semmi hitellel kapcsolatost nem kérdeznek)
Utána felhív a nő és szóbeli egyeztetés.
Majd kijön a futár, és ő adja a szerződést. Te meg aláírod.Az előnye az, hogy 3 napos cseregari így is él a boltban, viszont ha nagyon nem akarják kicserélni valami miatt, vagy nem tetszik, közbe jön valami még 8 napig visszaküldheted és törlik a szerződést...
-
Keeperv85
nagyúr
Még hogy nem lehet fordítani... haha... ja persze. Olyan nincs. Szívni viszont jó mélyeket lehet vele. Épp most azon tűnődöm, hogy kéne betűméretet csökkenteni, mert a mi nyelvünkben hál' ősapáinknak olyan kikúrt hosszú szavak vannak, hogy még véletlen sem férnek el a Blade képernyőjén sem.
Ha az egész fontkészletet kicserélem, akkor meg olyan kicsik lesznek, hogy kifolyik az ember szeme. Androidéknál még nem találták ki a görgető kódokat, amivel jobbra balra scorlozhatna a szöveg...
-
bunnyhu
senior tag
válasz sto1911 #24694 üzenetére
Bocsi, nekem volt gondom az ajánlott PC-s programokka, konkrétan le is írtam, keress vissza. Easeus amúgy ránézésre tök ua. mint az a minitools bigyó amit előtte próbáltam (egyik se volt jó). User error nincs kizárva, de ha megcsinálom a leírás alapján, kiveszem a kártyát, várok, visszarakom, ott van rajta aminek kell, úgy ahogy kell, berakom a telefonba és nem látja, akkor én erősen gyanakszom, hogy mégsem user error
Gyanítom az a FAT32 formázás amit csinálnak nem jó a telónak. Emlékeztetőül amikor kivettem a telóból a kártyát és beraktam PC-be NEM láttam a PC, csak miután rácsatoltam utólag egy meghajtót. Szóval tuti valamit máshogy szeret a teló mint a pc, evvan.
[ Szerkesztve ]
https://divecenter.hu
-
-
qltsar
veterán
de Lasy, az egy program, és itt a rendszer nyelvéről van szó. inkább normális alternatívákat kellene kitalálni bizonyos szavakra, kifejezésekre és szerintem nem lenne gond.
de azért az fura, hogy v845-ön ami 240x320-as felbontású normálisan elfértek a magyar kifejezések a rendszerben...na ez történik, ha minden gyártó máshogy fordít ...
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- További aktív témák...