Hirdetés
Aktív témák
-
kcsa
veterán
Mivel egyik zseni sem válaszolt a kérdéseimre, ezért én megadom a választ:
a legtöbb letölthető driver semmire sem jó.
ez viszont igen:
http://www.zte.com.cn/cn/products/mobile/serviceSupport_download_165.jsp?fileName=P020100906390852017152.7z
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
volvoguy
addikt
Most hülyének néztek, demivel kínai a Blade ezért azt gondoltam, hogy aezek a kis kínaiiak elavult ósdi gyártástechnológiával készítik a készülékeket ilyen kis varrodaszerű épületekben. Ehhez képest elég durva ez a ZTE ipari komplexum: [link]
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
waterphone
tag
válasz Glatius #2809 üzenetére
A közelmúltban láttam egy kis anyagot ami arról szólt, hogy nagy világvezető cégek éveken keresztül terítették a köztudatban, hogy a kínai gyártású termékek rossz minőségű, gagyi produktumok.
Ezeknek a cégeknek a nagy része, most óriási problémákkal kell szembenézzen hiszen mostanra ők is nagyrészt kínai gyártókra, illetve beszállítókra támaszkodnak és az eddigiekkel szemben azt kell kommunikálniuk, hogy a kínai termékek megbízható és jó minőségűek..
Változik a világ valóban.
[ Szerkesztve ]
-
Mett
senior tag
válasz waterphone #2811 üzenetére
Kínának az üzleti érdeke azt diktálja, hogy még 25 évig nem szeretne benne lenni semmilyen katonai konfliktusban. lásd: jelenlegi É-Korea - Dél-Korea.
Tegnap mondta egy elemző. -
HXY
addikt
válasz agressor12 #2770 üzenetére
Nem elírás! Valóban létezik 5 Megapixeles ZTE Blade.
Olyan alkatrészeket raknak bele, amilyenekkel a szolgáltató kéri.
Jelenleg 3 féle variáció van:
- Orange: AMOLED kijelző, 512 MB RAM, 3 Megapixeles kamera
- Saunalahti: TFT kijelző, 256 MB RAM, 5 Megapixeles kamera
- T-Mobile: TFT kijelző, 256 MB RAM, 3 Megapixeles kamera
(Jó lenne, ha a Voda az első kettő változatot kombinálná,
és kártyásan 30-at kérne érte! ) -
tildy
nagyúr
válasz waterphone #2815 üzenetére
Hat azert az amoledes verzio nagyon kiraly.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Mett
senior tag
Nálam ez fogja váltani a bladet: [link]
-
sto1911
veterán
Irtam a ZTE supportnak, hogy rakjuk rendbe ezt a RAM-kerdest, kertek par adatot, es azt irtak, hogy amint lesz ertekelheto infojuk, irnak. Az eddigi (peldas) hozzaallasukbol itelve nem varunk hiaba a valaszra! (es legalabb hivatalosan is tisztazva lesz a helyzet)
-
KIZS
aktív tag
Ezt írják valahol:
"Anyone knowing that little devil? The Orange branded version packs an AMOLED and 512mb RAM, while the global unbranded ZTE Blade packs an LCD and 256mb RAM. They're the same phone, save for those differences. Arguably the cheapest multitouch phone, also with a 800x480 screen resolution (both versions)." -
pista59
őstag
Holnap érkezik a telefonom. T-mobil webshop. Már eléggé kíváncsi vagyok rá, hála a párezer hozzászólás elolvasásának. (egyben vagyok csak biztos: a 3 MP kamera is több, mint kell, fényképezésre épp úgy alkalmatlan, mint a 12 MP-s telefon)
A győztes féreg irtó baktérium
-
komloskaroly
tag
na végre megjött az enyém is
nagyon tetszik!
Színhibát nagyo halványan látni ha itt nem írtatok volna róla akkor bisztos nem veszem észre sajna pixelhiba is van a képernyö közepén kettõ darab de csak max fényerõn fekete háttérel billegtetve sötétben vehetõ észre ugyhogy engem nem zavar mert amúgy meg gyönyörû a kijelzõ
csak ajánlani tudom mindenkinekG3 D852
-
Land
veterán
Üdv!
Tegnap kifagyott a telefon alvó állapotban, semmire sem reagált. Akksi ki és be. Azóta a memóriakártyával van baja és annak a widgetnek vagy programnak, aminek van ott dolga nem tölt be és folyamatosan siránkozik a telefon, hogy ezt-azt nem éri el, aztán nyomkodhatom a Force Close-t... Most újra kell raknom? Amúgy alvós kifagyásában 100-ról 10%-ra 3 óra alatt lemerült. Tegnap feltöltöttem 100-ra és akksis téma után már alig volt benne szufla..
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
pepevfr
csendes tag
Sziasztok,
feltettem a Blade Villain 1,1,0 Release ROM-ot és azt tapasztaltam hogy ha fényképezni akarok akkor a fekete fehér kép jelenik meg. Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
Land
veterán
válasz orrlyuk #2828 üzenetére
A gyári az Verbatim.. Tehát elvileg elég jó. Amiről szó van az egy 4 Gb-os, amit én tettem bele...
Bekapcsolom a telefont és ilyeneket ír ki felül, hogy repair..
Fogalmam sincs mi vághatta így gajra a telefont...[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Hát a fájlkezelő a telefonon látja az SD-t, tudok is benne lépkedni.
Data/factory reset: ez mindent progit legyalul? Hol érhető el?
Swap: nem tudom mi az, ergo lehet, hogy nem használokSamsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Saccco
nagyúr
Nem húztad le a telefont a gépről mass storage közbe?
Egyszer jártam úgy, hogy eltűntek a dolgaim a kártyáról, lehet az a gondja.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Land
veterán
Nem emlékszem, de tegnap csak simán hálózatról töltöttem. Lehúztam és 100-on volt, aztán egy időre rá nem reagált semmire sem, még a gombok sem világítottak. Akksi ki és be és azóta cirkuszol.
Ilyen erővel felrakhatnám az új Villain ROM-ot is. Érdemesebb azt felrakni? Van abból "kiherélt" verzió? Azt hallottam túl sok progi került bele.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
badsaint
csendes tag
Jójó ez a telcsi, de ezt a "minden este töltenem kell" dolgot, ezt még meg kell szoknom.
-
Glatius
őstag
válasz badsaint #2837 üzenetére
Minden csoda három napig tart... de nekem úgy bírt ki két napot, hogy volt benne négy óra navigáció, két óta wi-fi, és még beszélgetés is vagy 20 perc. 12%-on állt, mikor megetettem.
Ha a fényerő-szabályozás automatikusra van állítva, akkor mindig mindent látsz, de sosem tündököl feleslegesen.Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Saccco
nagyúr
Direkt link: BladeVillain 1.1.0
Appokat kivenni, meg úgy lehet, hogy kitörlöd a
BladeVillain1.1.0-release.zip // system // app mappából.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Gusztáv
addikt
Én ma kaptam meg a San Francisco-mat Angliából . Pénteken lett postára adva, a 1-re itt volt, köszönet a Royal Mail-nek . nagyon tuti kis telefon, a kijelző gyönyörű. A Zune HD-m mellé rakva valóban OLED-nek tűnik. Már csak az Orange-es rom-ot kell letakarítani róla, mert az tényleg hányadék.
Laci
-
kentucky
őstag
már komolyan leszarom a kijelzőproblémát a kedves Tré mobil addig cseréli ki, amíg nem lesz jó. egyébként lg gt540et akartam venni, de szar az anyagminőség, rezisztív, stb.
szóval hajrá zte bladeaki pedig még szidja a telefont menjen el innen, és *** ki a sony ericcson x8al a ***
felőlem szidhattok de nem nagyon érdekel, és igen én szájhuszárkodni járok ide
Nem szalonképes kifejezések törölve.
[ Módosította: philoxenia ]
-
dorkababa
aktív tag
t kifogyott a cuccból? (vagy.......?)
weben árak mellett felveszem készletértesítőre c duma van fell -
Saccco
nagyúr
válasz cellpeti #2846 üzenetére
Jó tudni, amúgy még nem tartok a buherálásnál, de hamarosan...
szerk:
Főleg a proxy érdekel, találtam egy érdekes megoldást, majd ki szeretném próbálni.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Projektor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs