Hirdetés
Aktív témák
-
dorkababa
aktív tag
Na,ma megjött a cuccos hozzám is.
Anyagfelhasználás tök rendben van,wifi muxik,gps is.
Képernyő is faja.Néha kicsit laggol,majd egy custom rom rendberakja remélem,de ezzel kicsit várnék.
Nálam is jelentkezik a fekete widgeteknél félkör baromság,de ez tutti vmi software hiba,mert ha odébbpakolom a widgetet,viszi magával,szal lexarós részemről a problema.
Ellenben ami idegesit,ha a képernyő lemegy sleepbe (elalszik),akkor az alsó sorra csak néha tér magához (home,menu,back),vagy inkább soha,egyedül a felső bekapcsologombra ébred fel.
Ez normális? (Pulse és Galaxy S tapasztalatok után ez fura ) -
RaveForce
veterán
válasz dorkababa #2401 üzenetére
mert ha odébbpakolom a widgetet,viszi magával,
tejoég, még johogy viszi magáva, mivel magán a widgeten van a szürke grádiens azon része, ami kékre vált, furcsa is lenne ha nem vinné
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
dorkababa
aktív tag
hardveres gyorsitast hol lehet bekapcsolni?
-
RaveForce
veterán
válasz dorkababa #2403 üzenetére
universal androot -> root explorer : system\build.prop debug.sw.hw=0-t 1-re irni
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
vtommy
aktív tag
Szerintetek rootoljam a bladémet:/? progi minden megvan hozzá csak nemmerek belekezdeni mert félek h bizonyos dolgok nem fognak menni utánna, vki aki már csinálta mondja már el hogy miket tilt le a rootolás márha letilt valamit, mert kéne a hardware gyorsításhoz ..köszi..
-
72mviktor
senior tag
Sziasztok !
Segítsetek pleaseee!
Feltettem a Paul féle root-ot majd utána a clockwork-ot és azóta totál elmentek a szinek,és ha egyszer kikapcsolom a kijelzőt többet nem jön vissza.... Ilyenkor mi a teendő??
Sos segitsetek Előre is köszönöm.Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
syl5
őstag
"Figyelem! Mindenki csak saját felelősségére végezze el a módosításokat! Felelősséget nem vállalok az esetleges következményekért! Mindenki készítsen backup-ot, mielőtt hozzányúl a rendszeréhez, mert bármi előfordulhat!"
Korábban írta valaki, hogy nem elég csak a bulid.prop fájl megfelelő bejegyzését módosítani a hardveres gyorsításhoz. Ez valóban így van, ez elkerülte a figyelmemet! Akinek ilyen csíkozás, meg egyéb fura grafikai hibái vannak az valószínűleg azért van, mert csak a build.prop-ot módosította és nincs fent a gralloc.msm7k.so lib fájl!
Van mód a gyári romban is aktiválni ezt a funkciót, úgy hogy helyesen működjön, de ez csak elmélet eddig, még nem próbáltam, és bonyolult!
Tehát akkor pontosítva:
-Hardware-es 3D gyorsító aktiválása (eredeti T-s romon, Nem próbáltam!):
Első lépésben a build.prop fájlba a debug.sf.hw=0 értéket debug.sf.hw=1 értékre kell módosítani, és el kell menteni a fájlt!
Második lépésben pedig fel kell tenni a system\lib\hw directory-ba a gralloc.msm7k.so lib fájlt! Ezt gondolom root explorer-el, esetleg adb-n keresztül lehet megtenni! A lib fájl megtalálható a a Hedgehog addonok között a Hungarian_Hedgehog_RLS1b_hw_ui.zip fájlban!Mivel látható, hogy bonyolultabb a dolog a hivatalos rommal, ezért ajánlanám a Hedgehog romot!
-Hardware-es 3D gyorsító aktiválása Hedgehog-on:
Flash-eled a Hedgehog-ot, majd az addon-ok között található a Hungarian_Hedgehog_RLS1b_hw_ui.zip fájlt is simán, mint egy romot!Minden módosítás előtt csinálj backup-ot a jelenlegi rendszeredről a biztonság kedvéért!
Aki nem hisz benne, annak ajánlom, hogy próbálja ki az NFS Shift-et az aktiválás előtt és után! Engem durván meggyőzött!
A tesztet meg hadjátok! Egyrészt egy teszt sose pontos, másrészt meg nem a teszt eredmény befolyásolj a használhatóságot!
És akinek aktiválás után is szaggat a home, akkor az a home hibája! Váltsatok ADW-re, vagy LauncherPro-ra![ Módosította: Ndruu ]
-
orrlyuk
aktív tag
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
LaTisza
csendes tag
azért szerintem elég gáz, hogy a miskolci nagy T-ben nincs kiállítva a ZTE, vagy más nagyváros központi T-jében sincs még kiállítva???
-
-
cellpeti
nagyúr
válasz 72mviktor #2419 üzenetére
A Hedgehog miért nem jó neked?
Hogy tudom kinyomni hívás közbe a telót? Mert akkor teljesen elsötétül a képernyő ha beszélek és ha valakivel ki van a micsodám, hogy tudom kinyomni a telót?
Illetve még mindig a hivóképek után érdeklődnék, fel kell másolni azokat a telóra, vagy elég, ha a karin rajta vannak?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
kentucky
őstag
Valaki próbálta már a hungarian hedgehogot?
-
Tomate
veterán
válasz Messzilátó #2421 üzenetére
Ez azért érdekes kérdés inkább mert előző hét csütörtökén ott hozta ki nekem a csávó, bontotta fel és mutatta meg nekem.
más: San Franciscóra csak angol nyelvű romot tudok hegeszteni ugye?
[ Szerkesztve ]
-
pbando
csendes tag
válasz cellpeti #2420 üzenetére
Elvileg amikor elveszed a fejedtol, vissza kellene jonnie a kepnek nehany masodpercen belul. Ha ez nem tortenik meg akkor nem tudod letenni. Ennek az oka hogy baj van a proximity sensorral (bal oldalon legfelul a sarokban).
A sensorviewer progival csekkelheted
Problemak okai:
- rossz a szenzor (annyira jo hogy lesotetitsen :-(
- a folia ami rajta van blokkolja
- poros kivul vagy belul (ha belul akkor be kell fujni valami naynyomasu izevel)Ha rossz vidd vissza.
-
asturel
őstag
válasz dirty.yakuza #2389 üzenetére
Igy tenyleg fullos a jel, koszi. Annak mar kevesbe orulok, hogy emiatt a 3G-t kellett kikapcsolni...
btw.: kicsit megijedtem, mikor elso boot utan oldottam volna fel a kepernyozarat es nembirtam a csuszkat athuzni, mikor mar latszolag teljesen felallt a rendszer (kis varakozas utan rogton sikerult ) -
V.Stryker
nagyúr
válasz kentucky #2425 üzenetére
Én. Épp most tettem vissza a gyárit mentésből.
Az én tapasztalatom az,hogy jó hogy van root jogosultság + hogy el tudok távolítani számomra felesleges progikat a telepítés előtt a zip-ből. Ami rossz,hogy van benne egy csikozás..erről már volt szó. És hiába kapcsoltam be sikeresen a hardveres gyorsítást, lassúlt a teló. Pl angry birds akadt vele, míg a gyárival akadásnak nyoma sincs. Két napig volt fent...
Jah, még egy fontos dolog: rosszabb volt vele a térerőm egy-két csíkkal mint a gyári rommal.
[ Szerkesztve ]
-
-
Frozzy
őstag
[hungarian hadgehog] akinek ez a rom van feltéve az lécci irjon már hogy tökéletesen működik semmi bug nincs benne ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
kentucky
őstag
hát szinte csak jót olvastam a Hedgehogról ez lessz majd fent az enyémen
-
vtommy
aktív tag
Mit csináljak :S? megcsináltam a hardware gyorsítást :S és erre mikor ujra inditottam a telefont :S a droid jelnél mindig megáll elmegy a kép és megint bejön a droid jel :S segítsetek légyszi elrontotam a telómat :S? pedig edig ment csak megcsináltam még a garrloc.msmt is hogy ne csikozodjon:S
-
Land
veterán
válasz LaTisza #2440 üzenetére
Múlt hét hétfőn nyitásra odamentem és elhoztam az egyetlent. Azt mondták a kövi szállítmány csütörtökön jön(múlt hét). Tehát nem kapkodják el a dolgot. Nem tudom azóta mi helyzet.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
vtommy
aktív tag
Segítsetek légyszi:|
-
Frozzy
őstag
nekem is ugyan az a helyzet mint thomas95nél. kapcsolnám be a telefont és mindig bejön a "kis android jel" és nemcsinál semmit. aggasztó.. és holnapra kellene "mindennapos használatra" valami ötletet irhatnátok.. nincs a telefonnak vmi hardresetje esetleg ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
asturel
őstag
Aki hasznalja a DroidStats appot, szamol wifi forgalmat?
-
vtommy
aktív tag
És pontosan mit kell csinálnunk? recoveryt honan vagy miként lehet leszedni? és meik romot tegyük fel? elöre köszi
-
djozsi
senior tag
Nyilván azokon, akiknek valami elromlott már nem segít, de pontosan miért próbálkoztok sufnituning, teszteletlen megoldásokkal azért, hogy bekapcsoljatok egy hardveres gyorsítást, vagy feltegyetek egy romot, amivel a tesztprogram 20 ponttal többet ér el?
Szükséges ez? Alapjáraton zavaróan gyenge a telefon teljesítménye? Vagy csak szimplán a kíváncsiság hajt benneteket?
Nem költői kérdés, tényleg érdekel. Én személy szerint véletlenül se szeretnék ilyenekkel bíbelődni és kíváncsi vagyok rá, hogy ezek szükséges dolgok-e ahhoz, hogy a telefon normálisan használható legyen.
-
V.Stryker
nagyúr
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest