Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi20
tag
válasz rsanyi20 #46103 üzenetére
Kecskemét Szipcoop fullon van R*-al, sőt van dinnyés is. Holnap meg is kóstolom
Van még 3fajta nimród, van USB is, még mindig van Gangstar is, és még sok más
Illetve van már ott is 0.5-ös palackos MTD és cherry-s Dr Pepper és több fajta Fanta, vaniliás Coca, stb, stbSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
-
rsanyi20
tag
válasz UbeRsKillz #46009 üzenetére
Ezt már szeretem
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
Remélem idén Monsterék nem az Ultra Sunrise-t akarják behozni. Gondoltam eddig is hogy nem nagy cucc, de így megkostólva nekem majdnem 1-1ben Rossi.. + még itt a Zero Ultra ami ugyan így citrus téma. Felesleges, de ettől függetlenül amúgy finom
-
rsanyi20
tag
Hugom megy németbe nemsokára és azon gondolkozok hogy hozassak-e vele sima Monstert azokon kívűl amit itthon mem lehet kapni...megéri? Azon kívűl hogy van benne taurin, másabb valamiben? (gondolom nem)
illetve az igaz hogy dobozonként +50centtet fizetni kell?Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
Hátha érdekel valakit: Kecskemét Szil-coop fullon van R*-okkal a szokásos ízekből + az üdítős rész is fullon van (fanták, mtd-k, pepperek, stb)
-
rsanyi20
tag
válasz koshmar #45400 üzenetére
Hell: sima, almás, mangós, áfonyás, ezekből 1 tálca vegyesen
+ Watt: sima, almás-körtés, cseresznyés, guavás, dinnyés-egres, +pár doboz sima Burn is van benne és ezekből is egy tálca vegyesen
Úgyhogy van mit inni az elkövetkezendő pár napra
Karácsony alkalmával aki erre jár a topicból, megajándékozom egy tetszőlegesen választott energiaitallalSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz koshmar #45395 üzenetére
Karácsonyra vettem/vettünk 2 tálca energiaitalt, vegyesen minden márkából és ízből. "Sajnos" a vendégek többsége nem iszik energiaitalt, úgyhogy kénytelen leszek majd én meginni. Fel kell készülni az ünnepekre máskor
Ja és igaz hogy kicsit késve, de Nektek is Kellemes Ünnepeket!Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz james001 #45336 üzenetére
Én is megvettem 2k-ért Auchanba, úgy hogy már akkor is tudtam hogy pénzkidobás, viszont mégis kell mert szeretem a Helles cuccokat. Használni hosszabb ideig még nem használtam, de legalább működik Jól néz ki de pl az én telefonomat még egyszer teljesen se tudom feltölteni vele. Van egy kis matrica is. Szerintem várd meg míg akciós lesz vagy valahol ólcsóbban lehet kapni, mert 2k-t tényleg nem ér meg
-
rsanyi20
tag
Finom ez az új Passion Punch-os Burn viszont ez az Apple Kiwi valami borazasztó..
-
rsanyi20
tag
válasz #90933760 #45068 üzenetére
Nálam ugyan ez benyakúton jött elő. Tankoltam, és plakát kirakva hogy 2db hell vásárlása esetén 239ft 1db. Kíváncsiságból rákérdeztem mennyi 1db és 400 ft volt még a Monster is 450 volt...
A másik hogy tescoban a 250ml-es Hell 199ft
A 500ml-es meg 249ft.. hátigenSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
Új dobozos sima Burn beszerezve.
Ízre semmi változás.. a doboz pedig élőben is kegyetlenül ronda A szöveg pedig a hátulján a Monsterre emlékeztet.
+ Itt van egy új Áfonyás Hell is, majd később kóstolom, viszont ennek a doboza nagyon jól néz ki[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
Maracujas Burn már most imádom
-
rsanyi20
tag
[facebookos link]
Az új Hellek.Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
Elobb voltam tescoban, mostmar ott is lehet kapni Mountain Dew-et, eddig talan nem is nagy cucc, de a lenyeg hogy lesz elvileg 0,5l-es es 1,5l-es is nemsoakara Vegre
-
rsanyi20
tag
Én már pár napja nem is ittam, szerintem több év után ez az első olyan "hosszabb" időszak amikor egy kortyot se ittam.
Nem is hiányzik most, úgy tervezem hogy max heti 1-2doboz lesz csak az "íze kedvéért" d[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
Szerintem magyar taurin nélküli, én is kb ennyiért vettem, és abba semmi taurin nem volt. Sőt talán a koffein is csak 15-ös volt...
Egyébként szerintem én is beszállok abba a táborba akik kezdenek leszokni az energiaitalról. Mostanában nem esik jól, napi 2-3lecsúszott és már nem is kívánom. Egyenlőre visszamegyek napi 1dobozra, aztán majd meglátjuk
-
rsanyi20
tag
Ha már árak, azért a Monster is szépen áll. 249 alatt nem nagyon láttam "anno", pedig emlékszem mikor bejöttek, aztán ugye jött az adó, majdnem mindenhol 400feletti ára volt
Most pedig általában 300körül van, de látok mostanában én is 279ért is.
Furcsa hogy így vissza tudott csúszni az ára, és szinte mindegyik másiknak maradt a magas árSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
Budaörsi Tesconál elvileg kitelepült a Hell, valami pörgetős játék van, haverom nyert egy dobozzal Aki arra fele jár érdemes lehet benéznie
-
rsanyi20
tag
Ma vettem át a nyereményem, a sapka mellé egy tálca Barackos Bombát kaptan, szóval nem olyan rossz ez
-
rsanyi20
tag
Nagy mákom van, fb megosztásos cuccban nyertem egy tálca sima tuttis Bomba energiaitalt meg egy sapit az egyik magyar ruhacég (BP Shop) jóvoltából, a jövőhétem kapom meg. Az ingyen energiaital a legjobb
És ha már bomba, nemtudom írta-e valaki már, de (legalábbis a kecskeméti prímában ami ügye cba) 200ft a pezsgőüveges bomba. Vettem pár üveggel
-
rsanyi20
tag
Hell pink guava kiprobálva, egész jó lett. Nyáron mehet a kedvencek közé
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
Biztos sokan tudjátok, de annak aki nem: 300 a Monster a Tescoban és a Spárban is.
Vettem is párdobozzal, de most nem kívánom a hülye esős idő miatt...Legalább több marad későbbreSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
Csak off-ba írom, ma voltam az itteni Tescoban, vettem volna egy doboz energiaitalt de kipakoltak mindent, rendezik a sokrokat, egybe nyitnak két sort és semmilyen hűtött üdítőt + semmilyen energiaitalt nem lehetett venni
-
rsanyi20
tag
Figyelrm, elvileg 1200ft lett a Burn-Akku pakk a benzinkúton. Tegnap vett haverom. Én tőle vettem egy energiaitalt meg egy akksit 650-ért, szóval jól jártam
-
rsanyi20
tag
Hihetetlen hogy akárhol kerestem, (kivéve a CBA-t, mert az itt Nagykőrösön nincs, de Kecskeméten van) eddig nem találtam barackos Bombát. Bodzás minden második sarkon van, de ez mintha nem is létezne Ezt a sors akarja így
-
rsanyi20
tag
Jó lett ez az új Mangós-Cseresznyés Adrenalin.. Nem édes nagyon, bár a cseresznyét nem éreztem nagyon, inkább a mangó dominált, de jól lehűtve jó áron jó kis mangós energiaital ez
-
rsanyi20
tag
Valaki ivott már Mangós-Cseresznyés Adrit?
Találtam egy boltot ahol van, holnap reggel veszek egyetSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
Energiaital helyett ma szerintem gyömbér napot tartok, legalább a színe hasonló az energiaitalhoz
-
rsanyi20
tag
Valaki látott már a Tescokban új barackos Bombát? Vagy az nem is lesz, csak a bodzás?
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
Csütörtöktől 120 az új Bodzás Bomba a Tescoban, illetve a Burn ha kettőt veszünk 180, és az szórólapban már az új designes Burnök vannak.
-
rsanyi20
tag
válasz callmeakos #43131 üzenetére
Nekem most valamiért ez jutott eszembe: "Mit mondtá' Jóska gyerek, mi? Most pofázzá'... hogy apád meg én agyonvertünk bézbózütővel meg ilyenekkel mi?"
Na jó, off végeAmúgy én erről az iflowról azt hallottam hogy nagyon durva, sok ember bekábúlt tőle olyan erős... Lehet benne valami
Egyszer veszek az íze kedvéért, ha rossz lesz, legalább tényleg jó lesz a flakon önvédelmi eszköznekSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz DJ. Ru$y #43087 üzenetére
Itt nálunk a Pennyben azt mondták hogy nincs egy ideig a terméklistán mert bolt átrendezések vannak. Egy ideig lehet semelyik Pennyben sem lesz, de ez nem biztos hogy tényleg így is lesz, az árufeltöltő csaj mondta...
-
rsanyi20
tag
válasz laki40 #43079 üzenetére
Ilyen designt még én is tudok paintbe csinálni...
Nagyon rondák lesznek a Burn-ök, az eddigi minimal design cucc sokkal jobb volt
Persze ettől függetlenül még valószínűleg a design váltás után is venni fogom ha csak az ízét se basszák el valahogy, mert már kitudja mi folyik ott a Burn-nél[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
Vettem az egyik kisboltban dobozos lengyel Dr Peppert, és arra jöttem rá hogy valamivel jobb az íze mint az itthoni Dr Peppernek. 130-at simán megért
Viszont ugyanitt a Mountain Dewnek az árát felemelték 160-raSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz Bjørgersson #42987 üzenetére
Én eddig csak Tescoban láttam, ott akció nélkül 300ft. Akció meg már nemtudom mióta nem volt rá, szóval ja, fuck logic
-
rsanyi20
tag
Na ma vettem Sparban sárga Redbullt 249-ért, eddig nem ittam, ma volt az első. Egyátalán nem rossz, sőt...
Szerintem itthonról kivonják ezt a Trópusi Redbullt mert pl a Tescoban már nem is lehet kapniSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz Bjørgersson #42905 üzenetére
Már alapból a wc-n ülve csinálnám meg
-
rsanyi20
tag
-
rsanyi20
tag
válasz koshmar #42865 üzenetére
Hát kb 4-5éve, ugyanis pék gyakorlatom volt, hajnali gyakorlatok, stb és akkor kezdtem igazán rászokni. Most meg már annyira megszoktam hogy ha faradt se vagyok akkor is iszok, már csak az íze miatt Igen, mindenem épp, bár a pulzusom magas, valószínűleg pont emiatt, de majd teszek ellene, mert nem akarom 20 évesen feldobni a talpam
-
rsanyi20
tag
válasz koshmar #42859 üzenetére
Télen-nyáron fél lityó, ez vagy két kis dobozbol vagy egy Monsterből/Hell Magnumból/Adrenalinból áll De ritkán max egy kis dobozal iszok, de van hogy összejön a 750ml is. Még ritkábban inkább Mountain Dewezek, pl ma is azt ittam
-
rsanyi20
tag
válasz ECHO2235 #42855 üzenetére
Hát, lehet benne valami. Én utoljára kb 1éve ittam, nekem hasonló volt ízre ahhoz, de még mindig jó, csak számomra úgymond felesleges, mert én aki az ízük miatt isszom az energiaitalt, nem feltétlenül teát akarok inni
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
Naja, a Monster idehaza is bevezethetné ezt
Amúgy hogy on legyek, ma vettem Sparban egy Monster Rehabot, nagyon rég ittam már. A dobozon az iced tea felirat már az újabb volt, de kidobtam. Az íze nem változott, egész jó még mindig
-
rsanyi20
tag
válasz DJ. Ru$y #42806 üzenetére
Nem is lenne gond ha jönne, de ha azért a kb 50ml plusszért elkérnének akár egy másfélszeres árat a simához képest, akkor szerintem bukó az egész, hiába visszazárható. De ha megtudnák oldani a jó árazást hozzá tényleg verné oda-vissza, szerintem is
-
rsanyi20
tag
Na az új Wattok nekem is megvoltak. A Zero szerintem szar lett...
Viszont az egres-dinnyés nálam 10/10, valami ilyenre vártam régóta. Nálam Top 1. Watt a Guavás mellett, holnap betárazok belőleSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz DJ. Ru$y #42697 üzenetére
Igen, ez tényleg igaz hogy édesebbek mint a sima magyar cukrosak, de nekem bejönnek ezek is Bár néha már nekem is sok egy sima Monster, annyira édes, de ha van mellé valami rágcsa, vagy az ebéd mellé iszom akkor számomra nincs jobb választás
Mindegy, nem sír a szám, legalább Monsterből is van egy kis plusz választék. Mostmár csak az a fránya dinnyés Watt kéne nekemSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
Na én is Bemonstereztem magam, nekem pont hogy a sima Ultra jön be inkább, nyáron hűtve jó lesz Az Ultra Red se rossz de nekem az nem nagy durranás
-
rsanyi20
tag
Na csak jó infómátorom volt, időben érkeztek Megyek is tacskóba megnézni hogy van-e
-
rsanyi20
tag
válasz vwpolopg #42573 üzenetére
Most nem azért de szerintem ezek se rosszak.. Jó zero, de ízesítettek, szóval szerintem nem rosszak. Nyilván ízlések és pofonok, nem akarok ezen vitatkozni de szerintem inkább ez a kettő mint egy Green Tea (ami egyébként nem rossz szerintem se, csak felesleges) Bár én is kívánok már egy Punchedet vagy egy kib*szott Khaost de ezvan
-
rsanyi20
tag
Voltam Kecskeméti nagy Tescoban, és szerencsére a arufeltőltősök műszakvezetőjét ismerem, kérdeztem a Monster ügyről. Állítólag a héten már lassan jönnek, de jövőhéten már szinte biztos hogy lesz, sőt csürőrtöktől promózzák a szórólapban is és 349-es alapárral mennek majd, + a többinek is 349es alapára lesz a 379 helyett. Nem tudom, mi igaz ebből de legyen így
-
rsanyi20
tag
válasz Ventur@ #42548 üzenetére
Én is ittam ilyen nimród energiaitalnak nevezett valamit, csak nem tudtam belépni még akkor és nem tudtam róla írni... Hát mit ne mondjak.. a legszarabb amit valaha ittam. Én 250-et fizettem érte, de egy kaki már bocsánat. Remélem csődbe megy a gyártó cég
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi20
tag
Én ha nem lenne tőlem kb 1,5km-re a Tesco képes lennék minden reggel kisétálni, csak a sulim kicsit viszább van onnan és felesleges séta lenne +7kor kezdek és nincs kedvem már 6kor elindulni, így marad a minden reggel a Spár ami pont a suli elött van kb 100-150m-re.
Örülnék ha nekem is csak ennyire lenne egy jó és olcsó hely, ahova minden reggel beugorhatnék a napiértSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
-
rsanyi20
tag
válasz ECHO2235 #42464 üzenetére
Ultrák jönnek, Design változik, úgy latszik most nagyon egységesíteni akarják az USA és az EU felhozatalt, ami nem is baj
Én most Monster ügyileg szinte teljesen elégedett vagyok, csak az a hülye Khaos hiányzik, de amíg van helyette más újdonság addig kussolokSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
rsanyi20
tag
válasz Bjørgersson #42447 üzenetére
Én még mindig napi egy dobozt megiszok simán. Sőt sokszor napi 2 is megvan, nem tudok róla leállni
-
rsanyi20
tag
válasz callmeakos #42415 üzenetére
A sima Ultra olyan mint az Ab. Zero vagy mitől másabb? Nem értem minek két cukor mentes Monster
-
rsanyi20
tag
"Csak" az sima ultra meg a Red volt kint, szerintem ez a kettő biztos hogy lesz. Nagyon meglepődtem, de örülök neki Az volt a furcsa hogy ezek nem voltak akciósak, a többi 300volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest