Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #93451 üzenetére
Spider alkotás.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #93453 üzenetére
Gondoltam hogy megveszem, de valami nem okés vele.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz nincsnév007 #93457 üzenetére
Mappát? Semmit.
Mármint a most tesztelés alatt álló Dashnál már semmit sem változtathatsz a Home-on. Csoportot a mostanin ki lehet rakni, az már majdnem mappa.[ Szerkesztve ]
-
Spec gondom van, nem is biztos, hogy topik téma. Fiaim profiljai benne vannak az xbox family appban, hogy felügyeljem mikor, mivel, mennyit játszanak. A funkció tök jól működik, csak egy apró hiba van. A nagyobbik fiam eredményeit senki nem látja. Hogy mikor, melyik achievementet oldotta fel és melyik játékban. Az a rész nála tök üres. Gyanítom, hogy valami beállítás gond lesz, de nem jövök rá, hogy mi... Érdekes, hogy a kisebbik fiamnál semmi ilyen probléma nincs. Valakinek van valami ötlete?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Steve1207
veterán
NHL 22 X-Factor Edition Content pack behúzható a GPU előnyökből.
.
-
Wesder
félisten
válasz nincsnév007 #93462 üzenetére
10 menü? My Games & Apps kint van főoldalon.
-
Wesder
félisten
válasz nincsnév007 #93465 üzenetére
Az új Dashboardon 6 utoljára használt játék ikonja lesz kint, alatta meg kb minden ami GamePass (egyelőre). Illetve egy Store és egy My Games & Apps csempe.
-
addikt
válasz nincsnév007 #93465 üzenetére
Itt van például Maka bemutatója, ha érdekel. Rajta kívül is tettek már fel néhányan videókat a YouTube -ra.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz Wesder #93466 üzenetére
Igen...ebből a szempontból ugyanazt csinálták, mint ami PS -en vagy Nintendo -n van. Csak itt legalább nem kell kimenni a sor végére az összes játék/alkalmazás eléréséhez. Ettől még nem lesz jó, csak jobb...de nekem nem igazán jön be.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
prokxy
veterán
válasz JamesHun #93472 üzenetére
Sziasztok,
mtcgame.com-on venném meg a Destiny 2 Witch Queen kieget, de out of stock. :/Tudnátok ajánlani másik hasonló, megbízható oldalt, ahol otp-s kártyával tudok fizetni és olcsóbb a game, mint magyar store-ban?
Szerk: tudom,most volt akciós, de lecsúsztam róla sajna.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
addikt
válasz prokxy #93473 üzenetére
PayPal vagy más alternatív megoldást érdemes használni. Bankkártya adatokat én nem adnék ki. Ezek az oldalak meg szerintem egyike sem fog a bank saját felületére irányítani, hogy biztonságos legyen a fizetés.
Egyébként én a legtöbbször eneba -n vásárolok.
[ Szerkesztve ]
-
csabi0805
senior tag
Én úgy olvastam,hogy ez amit most kiadtak dashboardot ez csak egy alap.Valamit ki kellett adni hogy eltudjanak indulni vele.Folyamatosan módosítva lesz ahogy mennek nekik az ötletek és a visszajelzések.
Mindenesetre én találtam egy ilyet nekem egy ilyesmi tökéletes lenne. [link] -
-
veterán
Én kicsit tartok attól, hogy túlságosan elmennek a taktikázós-lopakodós irányba és ezzel elveszik a szabad döntés lehetőségét a küldetések, harcok során.Az originsben pont az tetszett, hogy ha akartam akkor berongyoltam és levágtam mindenkit, ha pedig lopkodni, orgyilkolni akartam akkor azt is megtehettem. Teljesen szabadon választhattam.Az eddigi információk alapján a mirage-ban ismét a lopakodós-taktikázós iranyba akarják terelni a jatékmenetet. Szerintem ez nem jó irány mert egysikúvá válik a játék ha belekényszerítenek egyfajta játékstílusba.8-10 küldetés után baromi unalmassa tud válni ha csak egyféleképpen lehet végrehajtani őket. Persze még nem tudni milyen lesz a játékmenet pontosan ezért én reménykedem, hogy nem erőszakolják rá a játékosra az általuk favorizáltat.
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #93471 üzenetére
Ubisoft talks Assassin's Creed Mirage, from Valhalla expansion to standalone franchise celebration
Amúgy nyomot árú lesz a játék, hiszen az Standard kiadás $49.99-be, a Deluxe meg $59.99-be kerül majd.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
kid46
tag
Sziasztok. A microsoftnal karbantartas lehet vagy hasonlo? Szeretnem az uj cod mw2 elorendelni es nem fogad el semmilyen bankkartyat se. 2db kulonbozo aktiv kartyaval probaltam eredmenytelenul. Jart ma valaki igy vagy csak en vagyok ilyen szerencse csomag ? Laptoprol, pc rol , xbox rol is probaltam hozzadni.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hombre[EU] #93482 üzenetére
Állítólag nyomott áron (50dollár/euró?) kerül a boltokba.
Ez jó hír. -
hombre[EU]
veterán
ez a Borderlands 3 egy nagyon jó játék lett. eddig kerültük a user pontok és kritikák miatt, de ebben az állapotában az egyik legjobb shooter,ami nextgen kompatibilis. 20€ körül mennek a dlc nélküli verziók és simán kiad 30órát az alapjáték, ami a bl2 fanoknak biztosan tetszeni fog. coop is szuper és mindig mūködik (khm ubisoft)
Life, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #93486 üzenetére
Én nagyon haragszom arra a játékra, anno megjelenéskor folyamatosan crashelte a gépem de úgy, hogy konkrétan kikapcsolt tőle az egész...
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
válasz beyruth82 #93477 üzenetére
A kettő nem feltétlen függ össze. A Unity Párizsa egy nagyságrendekkel kisebb játéktér volt, mint a három legutolsó cím világa, de a sandbox nagyon jó volt benne, talán még jobb is, mint a gigantikus új részekben, a feladatok nagyrészét meg lehetett oldani ezerféleképpen, nem beszélve a koop küldetésekről. Amit én várnék (szeretnék) ettől a címtől:
- egy nagy vagy több kisebb régióból álló töltőképernyő nélküli, seamless világ;
- könnyen követhető fősztori;
- történelmi mellékküldetések;
- szintrendszer hiánya vagy minimalizálása, ne legyen fejlődés kényszer;
- mikrotranzakciók hiánya vagy minimalizálása, ne lehessen játékmenetet befolyásoló dolgokat venni, arra ott lesznek a későbbi játékok;
- harcrendszert fejlesszék még egy kicsit a free flow irányába, jótól lopni nem bűn;
- legyen extra nehéz mód, mint a Valhallában.
Ha ezeket teljesítené, akkor akár elő is rendelném, bár az azért kis félelemre ad okot, hogy egy relatív új, eddig főleg mobiljátékokkal foglalkozó stúdió (Ubisoft Bordeaux) dolgozik rajta, szóval meglátjuk, mire képesek.Azt amúgy érdemes látni ebben a tegnapi AC prezentációban, hogy a Ubisoft szélesíteni akarja a franchise lehetőségeit, mert egymagában nagyobb érték, mint minden más IP a kezükben összesen. A live service játékaik (The Division, R6 Siege, For Honor) szinte nem is léteznek a térképen, az ingyenes multi játékaikkal rendre felsültek, mobilon semmi nyomuk, hiába van jópár játékuk mindkét platformon, a kisebb és indie játékaikat meg teljesen elengedték, egyedül a Far Cry hoz szolid számokat még az AC sorozat mellett.
Szóval most az látszik, hogy inkább csinálnak egy retro, olcsóbb részt, kiadnak majd valamit mobilra, meg aztán összeraknak egy ki tudja, milyen live service-t a nagyobb címekhez és így akarnak lefedni több szegmenst egy IP-val. Szóval a Mirage-t is úgy érdemes felfogni, hogy ha valakinek az utóbbi három rész tetszett, akkor ezt talán érdemes lehet kihagyni, mert más közönséget céloznak vele, viszont a kínai és/vagy japán rész majd nekik fog szólni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz beyruth82 #93489 üzenetére
Jaja, az Arkham sorozat harcrendszere, aztán a Sleeping Dogs, két Middle Earth játék is kopizta némi változtatással, meg amúgy az Origins óta az AC-ben is észrevenni nyomát, de azért közel sem olyan jó. Az lenne a király, ha lenne kihívás megint a parkourban, nem ez az egy gombos automata mászás, mint az utóbbi részekben, assassin küldetésekben és végre a harcrendszer is felnőne hozzájuk, bár ez utóbbit 15 éve kérik a játékosok.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Cyberpunk 2077 Patch 1.6: Xbox Series S 60FPS Update Tested!
Egyrészt derék, hogy nem hanyagolják el az kisebbik gépet és ez a patch nagy lépés a Series S játékosok számára.
Másrészt ez a latency téma, amit körbejár a videó második felében nagyon durva (quality módban 135ms gombnyomástól reakcióig, performance módban csak 51), ez számomra már egy olyan különbség, hogy még ha stabil is a 30 fps közben, akkor sem érdemes ray tracinggel játszani a játékot.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Wesder #93492 üzenetére
Nem rossz én élem ezeket a JAPÁN style stílusú sztoris játékokat. Csak Yakuzából is annyi van már, hogy nekem követhetetlen. Nem kapcsolódik semmi korábbi Yakuza részhez, csak azok csinálták ugye?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Wesder
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #93495 üzenetére
Spinoff, tehát lehet játszani a Yakuzák nélkül is. a 0-6-ig nekem kimaradt a Yakuza, mert nincs benne angol szinkron. a 7.-et viszont végigvittem, mert az kapott, és nagyon jó volt. A 7. rész az körökre osztott JRPG lett, az eddigi akciójátékok helyett.
Elvileg a Judgment és a Lost Judgment sem kapcsolódik egymáshoz.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Scholes9
nagyúr
Jobb később, mint soha, én is a végére értem a Will of the Wispsnek. Fantasztikus játék, nagyon sajnálom, hogy vége lett
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest