Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akee92
tag
Nekem elég vegyes a tapasztalatom a clouddal, de összességében nincs vele nagy gáz. Azt aláírom hogy időnként van benne érzékelhető latency, meg minimális beröccenések, de egyik sem zavaró mértékben. nyilván kompetitív multit nem felhőből nyom az ember, de sokszor jól tud jönni főleg ha csak ki akarok próbálni egy játékot letöltés nélkül. De alkalmanként simán csak játékra is használom az XCloudot. Múltkor pl a Forza Horizon 4-et nyomtam így egy vezetékes X360 kontrollerrel egy olyan laptopról 5G wifivel ami natívan a büdös életben nem futtatná el élvezhetően a játékot. Vezetékes nettel konzolról meg még sokkal jobb a felhős élmény. Múltkor a Powerwash Simulatort úgy próbáltam ki és kifogástalan volt, pedig nincs világverő netem.
-
Akee92
tag
Köszi a tippet le is csaptam egy kékre délelőtt. Már nagyon régóta nézegettem, hogy legyen valahol raktáron egyáltalán, az meg hogy értelmes áron (nem szükreimportos 30.000,- Ft-os árakkal üzérkedve) hozzá lehessen jutni egyenesen mission impossible mostanság. Remélhetőleg idővel lassan megoldódik a készlethiány, mert egészen szürreális ez a jelenlegi helyzet. Az meg külön érdekes, hogy mindeközben PS5 Dualsense kontroller kvázi mindenhol, minden létező színben kapható kb ugyanazon az áron mint amikor piacra került, holott az egy jóval bonyolultabb szerkezet a motion controllal, haptic feedbackkel, adaptív ravaszokkkal és beépített akksival...
Az is érdekes dolog amúgy, hogy valamiért az egyedi Xbox Design Labos kontrollereket sem érinti igazán az ami a piacon történik, legalábbis azok továbbra is rendelhetők. -
addikt
válasz Akee92 #92403 üzenetére
Az a baj, hogy nem a cloud -dal van a legnagyobb baj...hanem azzal, hogy a háztartások jelentős részében sz@r a net. Ilyen jellegű kommunikációnál meg nagyon kijönnek a minimális problémák is.
Az meg nem irányadó, hogy 1000000000 -es nete van valakinek, és közel tökéletes értéket mutatnak a speed tesztek.
Erre egy több éves középkategóriás telefon is alkalmas. Csak függ a nettől és a telefon kommunikációs (hardveres) képességeitől is. Pl. antenna...és ez megint nem attól függ, hogy milyen értékű a telefon.
Nem mondom hogy tökéletes, mert nem az. Pl. nem játszanék rajta online FPS -t. Viszont teljesen használható. Nekem tök jó volt már 300 -as net (gyakorlatban max. 100+) mellett is 2.4GHz -en. Viszont jobb eszköznél 5GHz -en tény hogy jobb.
Mobilnet az megint más eset. Ott több kritikus pont is van, tehát ott komolyabbak lehetnek a problémák. De az megint nem a cloud miatt van.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
csuvicsuva
addikt
A Game Pass hamarosan kilép (aug 31)
Elite Dangerous (Cloud and Console)
Hades (Cloud, Console, and PC)
Myst (Cloud, Console, and PC)
NBA 2K22 (Cloud and Console)
Signs of the Sojourner (Cloud, Console, and PC)
Spiritfarer (Cloud, Console, and PC)
Twelve Minutes (Cloud, Console, and PC)
Two Point Hospital (Cloud, Console, and PC)
What Remains of Edith Finch (Cloud, Console, and PC)
World War Z (Cloud, Console, and PC)[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
zsozsa74
őstag
válasz csuvicsuva #92407 üzenetére
Már nem "elhagyó a konzol"?
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
zsozsa74
őstag
A Midnight Fight Express valami rohadt jó. Steamen lehetett tolni egy hónapja a demóját. Nagyon várós!
jah, ez Zoli hsz-ére ment volna...
[ Szerkesztve ]
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
NoMagix
addikt
Kipróbáltam az Inside kis játékot és egész kellemes csalódás, egyszerű maszkálós problémamegoldós, kb a kózepén járhatok.
Egy dolog furcsa benne, nincsen zene. -
l.skywalker
Topikgazda
Érkezik konzolra a 2019-es Mordhau.
Megjelenési dátum még ismeretlen
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #92411 üzenetére
Várós. Ne is adjanak dátumot, mert úgyis eltolják.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
JamesHun
addikt
válasz l.skywalker #92385 üzenetére
ha ez is PS exkluzív lesz veszek egy szaros PS-t az tuti
SeriesX: JamesSHun
-
everest140
tag
Lehet már tudni mikor jön az Immortals GPU-ba?
Mondjuk eléggé le vagyok maradva időhiány miatt AC Origins, Far Cry 5, Wildlands még nincsenek befejezve. Én nem panaszkodom a nyári felhozatallal, bár aki már megvette ezeket régebben annak nyilván nem jó.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
negyven2
veterán
válasz JamesHun #92417 üzenetére
Jelenleg kettő Playstation exkluzív címről tudunk: A Marvel's Spider-Man 2-ről és a Marvel's Wolverine-ről. A többi itt látható játék szinte biztosan multiplatform lesz (kivéve ha bemutatják majd a MachineGames -nek az Indiana Jones játékát). Amikről létezésről bár tudunk, de még részletekről nem tudunk semmit és talán várható lesz, az a Amy Hennig-es Star Wars játék a Skydance-tól, a Ubisoft Massive-os Star Wars-os, és talán az EA-s Black Panther és egy másik Marvel-es játékról is megtudhatunk többet. Illetve ott van még a Respawn-os Star Wars FPS és a stratégiai játék.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
Steve1207
veterán
Melyt Blood-ba ismét jön két ingyenes karakter augusztus 19-én, Neco-Arc és Mash Kyrielight, így megjelenés óta kaptunk 6 ingyenes dlc karaktert. Még kettő várható idén, vélhetően novemberre.
.
-
AssAssynn
őstag
Mi számít aktiválásnak? Előző felhasználó kijelentkezett a gépről, de maradtak telepítve a játékok, ugye fiók nélkül nem indult semmi. Be lett jelentkezve egy új, másik fiókkal, és úgy elindult a játék. Na akkor most úgy is indulni fog, ha le lesz gyalulva a gép? Gondolom lemez híján store-ból vagy valahonnan csak le lehet tölteni a játékot.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Hú bakker, ez jó sok, még hc gémereknek is kemény feladat ennyit kitolni hirtelen.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
AssAssynn
őstag
Inkább egyben válaszolok:
A játék egyébként a Fifa '22 és korábban nem volt a tárgyalt fiókhoz kapcsolva, viszont van rajta GPU előfizetés. Én nem figyeltem, de akkor akár a trial, akár az ea play miatt indulhatott el. Erre nem is gondoltam.
Tehát akkor még egyszer a lényeg: nincs olyan, hogy a játék magához a gép sorozatszámához van kapcsolva, és így az adott gépen bármi legyen is indul, ugye? Akkor viszont "átvertek", habár nem emiatt lett a gép megvásárolva."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Steve1207
veterán
válasz Wesder #92439 üzenetére
Akkor pláne, nem emlékeztem
(#92440) AssAssynn: az MS fiók alól legalább eltávolították, hogy be tudd regisztrálni a garancia miatt? Bár szerintem be se lett regisztrálva. Amúgy nem kimondottan átvágás ez minden esetben, csak baromi sokan azt se tudják hogy működnek ezek a digitális dolgok, ha pozitívan feltételezzük a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
.
-
Steve1207
veterán
válasz l.skywalker #92141 üzenetére
Elden Ring on Xbox Game Pass Was a Bug, Microsoft Says - hát ez viszonylag hamar kiderült
.
-
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest