Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz ρσгτσ #58455 üzenetére

    Zseniális a Path of Exile. Jó ideje azt nyomom most. Tegnap értem el az endgame-et, "most kezdődik a buli". Volt egy "gyakorló" karim, amit lvl62-ig húztam. Majd jött az új liga, és elkezdtem egy újat, tapasztaltabban. Ebből már egy igen potens build is lett mostanra. Aztán majd a mapozáson kiderül, hogy mennyire is potens valójában.

    Teljesen jól játszható konzolon. Még csak technikai problémák se lépte fel nagyon. Lagg híbe-hóba, de semmi komoly. Gyorsan tölt, flottul megy. Elképesztő, hogy mennyire brutális tartalom van ebben az ingyenes játékban. Az összes Diablo elbújhat mellette szerintem.
    A negatívuma egyben talán a legnagyobb pozitívuma is, hogy iszonyat komplex. Először, amikor megnyitod a skillfát, akkor csak vakarod a fejedet, hogy mi legyen. :) Első kari az tanuló kari, ez kvázi tény. Jó is ha valaki, ennek tudatában áll neki.

    Ellenben a trade gáz konzolon. Kevesebb is a player mint Pc-n, és az árak is eléggé az egekben vannak konzolon. És sajna ez fontos aspektusa a játéknak.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák