Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #36099 üzenetére
itt most nincs régiózás? akkor majd este meglátjuk
Life, Uh, Finds A Way
-
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #36102 üzenetére
Az vajon mit takar? 8-10 óra? Annyi se? Mondjuk Nekem akkor simán lesz 12-15 is, nem szoktam elkapkodni semmit.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
hyggelig
senior tag
Van benne bőven 18+-os elem (gyilkosság, kegyetlenkedés, bandaháború, dominák, prostitúció, pénzhamisítás, perverz emberek stb.) és rpg is nagyon.
Mellesleg nagyon japán. Nagyon.
Szeretem a japán játékokat (mondom ezt egy jrpg-s avatarral hihető, ugye? ) Nekem külön bónuszt ad, hogy az utcák annyira élethűen vannak megcsinálva, mintha újra Tokióban sétálnék. Minden részletre figyeltek (az automatákban ugyanazt a szőrnyű vízízű hányadék Boss kávét lehet kapni mint a valóságban - Japán fasza hely, de kávét nem tudnak csinálni )Nem akarlak meggyőzni, nem is ez a célom
[ Szerkesztve ]
-
-
Alexios
veterán
válasz toompa #36092 üzenetére
Ez a legtöbb játéknál így van, szerintem a topikból is többen nem fognak játszani huzamosabban a Medium-al, mint igen, ahogy a Gears 5 is hiába a grafika csúcsa jelenleg XSX-en, ettől engem egyelőre pl. teljesen hidegen hagyott, ezért van ennyi különböző játék, hogy mindenki megtalálja ami őket érdekli
30 perc a yakuzából amúgy semmi, a 0-nak a sztori része legalább 30-40 óra körül van, és már csak amiatt is érdemes megcsinálni, mert kifejezetten jó sztorija van. Cserébe igen, a yakuza játékokban nem félnek hosszabb átvezetőket berakni(pont a sztori miatt). Főküldetések között pedig van egy/kettő város, ami nem túl nagy, viszont cserébe teljesen megkapod a Tokió/Oszaka feelinget, rengeteg öteletes/vicces/érdekes mellékküldetéssel, karakterrel, élő utcával, stb.[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
Adjon isten jó napot urak, én is csatlakozom a táborhoz egy ilyen konzol személyében
egy gyors kérdés.
Megvettem a Dirt 5-öt xobox one gépre, még tavaly
Majd a napokban újra telepítettem egy series X-re, de előtt e még megvettem akciósan a one year bővítményt...
elvileg működnie kell és a mentést is leszedi a felhőből úgy mint a többinél ez a játék is? ugye?
mert érdekes, amikor indítani akartam, kiválasztottam a saját profilom, és nem akar el indulni a játék.
szól a zene, dumál a srác , de a töltési karika megakad és nem megy tovább...
újra telepítettem, de most addig nem indítom el amíg minden bővítmény nem kerül fel, ma munka után akarom újra próbálni.
ami érdekes hogy a series x konzolon nem írja hogy meg van vásárolva amikor a store-ba belépek, úgy mint a többi játéknál írja hogy megvan...
lehet újra meg kell vennem a játékot a storba? 32000 ft-ért
még a kis játék ikonon a konzol menüben sem jelőli hogy XS, hanem csak sima ikon látok.
a lemezen rajta van hogy X kompatibilis.
találkozott már valaki ilyen problémával?
minden más játék egyelőre müködik, de ez nem...
remélem az újra telepítés segít, mert a játék nagyon bejöttelőre is köszönöm a tanácsokat, esetleges segítséget az ügyben hogy mit tegyek
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
Alexios
veterán
válasz prokxy #36087 üzenetére
Nézz be a gitáros topikba, és biztos tudunk ajánlani valamit, bár gitárból a 100k körüli kategória még belépő szintűnek számít általában(főleg újonnan), de azért meg lehet oldani fél áron is akár.
A kábel jó lesz hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Most tényleg lemegyünk erre a szintre?
De tudom te szeretsz mások után nyomozni, meg jelentgetni, jelezték már többen is..
Kezdjem el én is előkeresgetni a PS5 hozzászólásaidat "Mr.370k", vagy a "belefosós" XSX kommentjeidet? Nem teszem.
Utolsó hozzászólásom volt hozzád. Innentől használom a srcollt, vagy a prémiumot, öröm lesz!@l.skywalker - törölhető , ha nem fér bele az off-ba
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
dunc
nagyúr
"The Medium" Mikortól indítható? Valaki már játszik vele, hogy csinálja, eltérő régió?
-
i@lex
őstag
válasz hombre[EU] #36078 üzenetére
Érthetetlen módon... a death stranding-el a süllyesztőbe kellett volna végeznie normális esetben, ha nincs körülötte ekkora hype.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
veterán
válasz hombre[EU] #36121 üzenetére
+1👍 ennyi
-
i@lex
őstag
Óriási bajban akkor a “szakma”, ha ő az egyik legjobb...
-
.LnB
titán
Most kapott megint egy díjat, jól csengő "Legend Award"-ot: [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
EmThor
addikt
Konzolvilag kuldott mailt h a vasarolt SX-re 12,6e forintert, a SS-re pedig 7.8e forintert vehetek még egy év garit, gondoltam mast is erdekelhet.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #36126 üzenetére
Ráadásul a legkisebb pontszámú Portable Ops-on annyit dolgozott a valóságban mint én. Ha jól emlékszem, ott kapott creditet mint Producer, de nem vett részt benne.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
Topikgazda
Jött ki demó a Immortals Fenyx Rising-hoz. [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
pzstm
titán
válasz l.skywalker #36129 üzenetére
és ma valamikor DLC is jön
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
lastmohican2
tag
Xbox live Gold-ra (plusz GPU) fizettem be, s az ingyenes játékokkal kapcsolatban lenne kérdésem. A havi 2 ingyenes játék az hónap elsejétől hó végéig tart, mert vannak két fél hónapig elérhető játékok, azokkal mi a helyzet?
Továbbá ezeknél a játékoknál ki kell választani, hogy PC-re vagy Xboxra kérem, avagy mindkettőre lehet?Köszi a segítséget.
-
30z.Samu
félisten
Pletyka: Még nem hivatalos, de a R* ki fog dobni egy Remaster pakkot hamarosan, melyben benne lesz a III, a Vice City ill. a San Adreas.
Sic Parvis Magna
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz lastmohican2 #36131 üzenetére
Jellemzően egy hónapban 4 címet kapunk:
- Két Xbox One verziót
- Két Xbox One előtti verziótDe mindegyik fut Xbox Series gépeken is.
Az Xbox One verziók közül az egyik a hónap elejétől a végéig érhető el, a másik a hónap közepétől a következő hónap közepéig húzható be.
Az Xbox 360/Classic verziójú játékok pedig:
- az első a hónap elejétől a közepéig
- a második a hónap közepétől a végéig
zsákolható.Az összefoglalóban van erre mindig aktuális rész:
Aktuális Games with Gold (GwG) - Január/II.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #36132 üzenetére
Egyre több a R* pletyka. Múltkor ugye a GTAV @ RDR2 engine, most ez.
És én hajlok arra, hogy elhiggyem ezeket. Mert valamit ki kellene adniuk, és a nexgen konzolok hiánya miatt a GTA VI még értelmetlen lenne.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #36129 üzenetére
Stökiék meglepően pozitívan nyilatkoztak róla. Kíváncsivá tettek. Mert én nekem még mindig olyannak tűnik ez a játék, mint egy "másnapos Zelda"
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #36137 üzenetére
Tudod mi a baj nem?! A Rockstar nem engedi közel magához Schreier -t. Elképzelem, ahogy a csávó takarítónak öltözve, meg pizzafutárnak kiadva magát, próbál beszökni az irodába.
Mert tudjuk jól, ha pletykáról van szó, akkor csak neki szabad hinni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz 30z.Samu #36132 üzenetére
Elsősorban a shark card -ok miatt gondolják, amin a korábbi részek megjelenési dátuma van. Illetve néhány fórumos megjegyzés miatt. Én is olvastam múltkor, de azért szerintem érdemes fenntartásokkal kezelni.
GTA körül mindig rengeteg pletyka volt.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
30z.Samu
félisten
válasz hombre[EU] #36137 üzenetére
Vagy az LA Noire 2-t.
(#36134) .LnB: Nagyjából emiatt látok én is rációt ezekben, valahogy ki kell húzni a GTA VI megjelenéséig. Nem mintha a GTA V nem lenne egy aranybánya még mindig...
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #36140 üzenetére
A kérdés csak az, hogy elég e nekik a GTA és RDR2 Online részéből befolyó lótyi, avagy nem. Ha nem akkor kiadják. Viszont én a Remake utótagot jobban csípem mint a Remaster-t.
-
rokarudi
aktív tag
válasz prokxy #36087 üzenetére
Én is a Rocksmith miatt kezdtem el, de azóta kicsit rákattantam a dologra, úgyhogy elkezdtem rendesen gitározni tanulni Én egy ilyen gitárt vettem: [link] Én kinézet alapján választottam, nincs is bajom vele, de lehet érdemes kipróbálni előtte, hátha nemcsak Rocksmithet akarsz majd játszani vele
-
vonSux
őstag
Olyan is (Zelda), de meglepően szórakoztató. Nyilván egyén függő, így esetemben 10 óra után kicsit unalmas lett a játékmenet, és ezen az erőltetett, ritkán ülő poénok, ill. a bénácska sztori sem segített. A puzzle elemek tök jók. Nyomott áron mindenképpen érdemes vele egy próbát tenni. És dicséret az ubi-nak, hogy kimozdultak a komfort zónájukból (egy másik franchise zónájának közepébe, de legalább mozdultak).
-
-
DonDennis
senior tag
Na ezt én se gondoltam volna ! Ma bementem a részemről már régebben agyon szidott euronicsba es levettem a polcrol !
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
.LnB
titán
válasz vonSux #36144 üzenetére
Én a Zelda-ért képes voltam Switch-et venni. De ez valahogy nem vonz. Utánzat, másolat, Ubi színvonalon. Demo ingyen van, szóval megnézem, aztán lepjen meg.
30z.Samu
Nem is kell igazából tőlük remake. Mert ők eddig mindig képesek voltak feljebb tenni azt a bizonyos lécet a soron következő epizódokkal. Maradjanak ennél a formulánál.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest