Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
Adjon isten jó napot urak, én is csatlakozom a táborhoz egy ilyen konzol személyében
egy gyors kérdés.
Megvettem a Dirt 5-öt xobox one gépre, még tavaly
Majd a napokban újra telepítettem egy series X-re, de előtt e még megvettem akciósan a one year bővítményt...
elvileg működnie kell és a mentést is leszedi a felhőből úgy mint a többinél ez a játék is? ugye?
mert érdekes, amikor indítani akartam, kiválasztottam a saját profilom, és nem akar el indulni a játék.
szól a zene, dumál a srác , de a töltési karika megakad és nem megy tovább...
újra telepítettem, de most addig nem indítom el amíg minden bővítmény nem kerül fel, ma munka után akarom újra próbálni.
ami érdekes hogy a series x konzolon nem írja hogy meg van vásárolva amikor a store-ba belépek, úgy mint a többi játéknál írja hogy megvan...
lehet újra meg kell vennem a játékot a storba? 32000 ft-ért
még a kis játék ikonon a konzol menüben sem jelőli hogy XS, hanem csak sima ikon látok.
a lemezen rajta van hogy X kompatibilis.
találkozott már valaki ilyen problémával?
minden más játék egyelőre müködik, de ez nem...
remélem az újra telepítés segít, mert a játék nagyon bejöttelőre is köszönöm a tanácsokat, esetleges segítséget az ügyben hogy mit tegyek
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest