Hirdetés
- PlayStation 5
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
Üdv XBOX Guruk!
Érdeklődni szeretnék, hogy az LG 55NANO813 tévé mennyire/mennyiben felel meg a HDMI 2.1-es szabványnak?! Sajnos a tévé kapcsán erre vonatkozóan egymásnak ellentmondó információkat találtam.
Valamint esetleg tudnátok ajánlani olyan 55"-os tévét, ami nem aranyárban van és BIZTOSAN tudja a HDMI 2.1-et?
Megtisztelő segítségeteket előre is köszönöm szépen!
Üdv:
AslanSAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
Remiel
őstag
válasz Döglött Róka #29649 üzenetére
egyáltalán nem késő szerinted az a boltonkénti 5-20 db meddig lesz ott? és gondolod ha ez lenne a célom nem vettem volna meg mind? de akkor csak neked
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Remiel
őstag
Mi számít aranyárnak, mert ugye kinek mennyi az ingerküszöbe. Ha a tiéd nem túl alacsony, akkor ez
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
belan
addikt
Most megyek xsx van a Dunába 10 darab!!
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Remiel
őstag
Árkáddal is kellett beszélnem más ügyben, már csak 2 db van, nem tesznek félre. Ezért is szoktam nézni a kisebb forgalmú Mediakat, a Duna plaza sem az a hely ahol annyira nagy a tömeg, így sokkal esélyesebb
-
JamesHun
addikt
Budaörsön voltam az elöbb
1 db volt készleten. Valaki még nem fizette ki. Pont lekéstem.
Mammutba még jó párat hozott, meg vidéken vannak még készletek. Székesfehérvár és társaiban.
Pólusban is volt még 1 órája pár db.
Helyette legalább körbenéztem a TV részlegen és a Samsung Q77-el elkezdtem szemezni.Van valakinek ilyen TV je? Mik a tapasztalatai?
SeriesX: JamesSHun
-
Zoleee83
addikt
Majd az élet visszaadja kamatostól, aztán majd minden más kiberverre is lehet gyűjteniük.
Hiába, drága dolog manapság a gerinc, mondják is, hogy vigyázzunk rá!
Remélem jön még vagy 5 teherautónyi XSX a közeljövőben és rájuk rohad az összes.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Norb79
őstag
Bécsi úti MM-ben nulla darab van.
-
Remiel
őstag
válasz Zoleee83 #29663 üzenetére
Én nem tartom gerinctelenségnek, ha valaki meg tud venni valamit és drágábban eladja, mert van kereslet, de nincs kínálat (most nem a botokkal ezrével felvásárolt PS5 gépekről beszélek). Sajnos ez a kapitalizmus, meg akinek van befektetendő pénze, ideje ezzel foglalkozni hát az keressen (ennek a mértéke persze kinél kiveri a biztosítékot kinél nem).
Én ha sejtettem vagy előre láttam volna pl ezt a PS5 lázat biztos rendeltem volna 3-4 db és igenis eladtam volna dupla áron a saját nevemen, nem friss regekkel, mert ha van olyan aki megveszi, akkor kereslet is van és tuti nem az vett 350-400k ért ilyesmit, aki e miatt majd nem ad enni a családnak (ha ilyen mégis előfordult, hát tuti nem számottevően). A PS5 topikban is eladták sokan akik fogadkoztak, hogy ha meglesz ők tuti nem, de a pénz az pénz, aki meg nem tud várni az IJ.
Itt is erről van szó, csak a lépték kisebb, de az elv ugyan az. Mert a Boxból néha van és nincs körülötte akkora hype, de ettől függetlenül ha most feltenném 250k ért majdnem biztos elkelne karácsonyig és ha ez is elkelne dupla áron akkor most tuti nem írogatnánk, hogy még hol hány darab van, bár ez szerintem holnap már semmit sem fog számítani, mert ebből sem lesz. És ha valaki most azt mondaná nesze itt van 300k, gondolkozás nélkül odaadnám. És nem azért, mert nincs gerincem, hanem mert nem vagyok hülye. Aki türelmetlen, vagy nem lép időben, annak van ez a lehetőség, vagy vár addig, míg lesz mindenhol folyamatos készlet.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Remiel #29669 üzenetére
Tökéletesen tisztában vagyok a kapitalizmus és a kereslet-kínálat lehetőségével.
Mindössze azzal van problémám, hogy míg páran eleve pénzszerzési ötlettől vezérelve felvásárolják a gépeket , addig másoknak nem jut a karácsonyfa alá. Sok boldogtalan gyerek/felnőtt lesz idén is, én őket sajnálom, mert azok a gépek szerezhetnének egy kis örömet azoknak akik nehezen adnak ki ennyi pénzt 1-1 gépért, vagy csak simán játszanának.
(Én pl PS5-t vettem volna, XSX lett belőle, aminek azóta nagyon is örülök, hogy így alakult.)Ez a személyes véleményem, vállalom, további hsz-t nem osztok meg ezzel kapcsolatban a topic-ban, egyuttal lehet meg is kérem a Jedit, hogy törölje ezeket, ne keltsen feszültséget.
Ha gondolod privben folytathatjuk. No offense.[ Szerkesztve ]
-
hurenzon
senior tag
Duna plázában 1 db sincs.
-
Remiel
őstag
válasz Zoleee83 #29672 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ez szép dolog tőlük, hanem annyit, hogy ennek 0 köze van a gerincességhez. Az élet összes területén az van, hogy ami sokaknak kell de kevés van belőle, azt felvásárolják olyanok, akiknek egyáltalán nem kell, de tudnak rajta keresni, mert meg tudják finanszírozni a dolgot és ez így is marad, mert vagyunk amilyenek vagyunk. A kommunizmus egy szép elképzelés (most ne azt vegyük ami volt, csak magát az elvet) de az ember olyan, ha bemegy a boltba és bármit elhozhat ingyen amiből neki egy kell, akkor is hármat fog eltenni, meméne... meg ammá az enyim, jár nekem. és innentől borul a szép elképzelés.
A karácsony meg egy dolog, amilyen fos a launch kiadhatták volna nyáron is, pont ez lenne, csak akkor nem mondhatnák sokan, hogy jaj mi lesz a fa alatt. Hát majd más lesz, az aki nem tud várni februárig az majd megveszi drágábban, az aki meg nem tudja megérteni, hogy valami nincs (értem ez alatt a sok elkényeztetett hisztériás gyereket) az meg meg is érdemli. Hidd el a gyerek/felnőtt július 23-án is pont olyan örömmel bontotta volna ki mint december 24-én, a cégek meg remélhetőleg tanulnak ebből... persze ezt én sem gondoltam komolyan[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
Nem adnak csak egy embernek és még kell redelnie de lehet már összes többit meg rendeltek!
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Zoleee83
addikt
Mivel 16:30 után mennem kell be a városba (Debrecen), ha találok még XSX-et, lefoglalom/megveszem amennyiben igényt tartana rá bármelyik fórumtárs.
Természetesen eredeti áron!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
vg
addikt
válasz Remiel #29669 üzenetére
Ez nem kapitalizmus, ez tragédia. Borzasztó ezeket a gondolatokat olvasni. Tragédia, hogy pár tízezer forintért, nem szégyellve magad, konkrétan átvernéd játékostársad, ráadásul azon a fórumon ahová évtizede jársz. Ha ennyire kell pénz, akkor vagy vegyél fel kölcsönt, vagy keress munkát. Ha egyik opció sem tetszik/nem vagy rá alkalmas, akkor nem tudom mi a megoldás.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Remiel #29653 üzenetére
Nem rad ertettem nyilvan:) Hanem arra hogy az elorendeloi laz lement, most mar azert nagyobb a keszlet es jo esellyel rajta rohad az illeton.
Egyebkent en se itelem el ezt a fajta nyereszkedest, ha vannak ilyenturelmetlen vasarlok, miert ne. :)
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok, Arénáról van esetleg infoja valakinek? 4 körül mennék oda, ha van még belőle. Köszi
-
Sinu
senior tag
válasz Döglött Róka #29680 üzenetére
De nem azért a neppertől veszi meg mert türelmetlen, hanem azért mert a b*zi nepper felvásárolta előle, ő meg szeretne a karácsonyi szünetben az új konzollal játszani, vagy a gyerekének ajándékba, így nem marad más választása
No Future
-
NJanika
aktív tag
-
Remiel
őstag
De ez sajnos a kapitalizmus. Ezen kívül én senkit nem vertem át, ezért nem is kell szégyellnem magam, hol olvastál ilyet? A szövegértelmezés szükséges követelmény, ha az ember véleményt alkot a másikról, főleg ha sértegeti, mint te engem. Én nem személyeskedtem, de igazából a véleményed sem érdekel ezek után, egyszerűen tényeket írtam le és a véleményem, de akkor elmondom neked leegyszerűsítve:
Én nem vásároltam fel semmit (sőt én írtam ide be reggel, hogy van az árkádban készleten, gondolom, hogy átverjem a játékostársaimat) és nem is hirdetek semmit, de ha van olyan hülye aki az általam mondott összeggel megkeresne bizony odaadnám neki, mert ha ennyire nem bírja ki hát fizesse meg. Ha neked ez átverés hát az a te bajod. Én nem azért vettem, hogy eladjam és nem is rejtőznék friss reg mögé ha mégis megtenném, mint oly sokat az aprón, nehogy megszólják, mert jaj kihasznál egy lehetőséget.
Az pedig, hogy nekem mennyi pénzem van, vagy hogyan oldom meg az életem végképp nem a te dolgod és még csak közöd sincs hozzá, ha jól emlékszem nem őriztünk együtt libát, bár a stílusod alapján ez a munka inkább neked lenne alkalmas.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Ha a 65NANO793NE vagy ennek a típúsnak bármelyik méretű verziójáról van szó, akkor ez az LG hivatalos termékoldala alapján nem támogatja a HDMI 2.1-et.
Ezeket a tv-ket nézegettem én is, a 4K/120 nekem nem annyira lényeges a 2.1 miatt, illetve mire aktuális lesz számomra a vásárlás, addigra valószínűleg a belépő kategóriába is lecsorog ez a feature.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Remiel
őstag
Komolyan te olvasni nem tudsz vagy egyéb mentális problémád van?
Mégis miből vontad le azt, hogy én bármiről is meg akarnék győzni bárkit, legfőképp téged? Valahonnan a sztratoszféra magasságából teszek rá (finoman írtam nehogy megsértselek), hogy téged nem győztelek meg úgy, hogy ez nem is állt szándékomban. Mint mondtam, személyeskedni is te kezdtél, ráadásul paraszt a stílusod (ja meg ne bántsalak már, ha értelmezni tudod mit írok).
De ha ez megnyugtat én kérek elnézést, mert véleményt mertem nyilvánítani, inkább megyek kölcsönt felvenni és munkát keresni, ahogy olyan kis okosan javasoltad
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Majd kiderül. Egyszer lesz az is kifutó.
De tény hogy egy nagyobb kategórás tv-től kell ezt elvárni nem a 180k-tól.
Ezért mondtam hogy nálam pl nem is szempont.@Baltazár123 - igen az pl egy jó tv. én csak válaszoltam neki hogy a fent nevezett LG-k nem tudják ezt.
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
-
bandi0000
nagyúr
Van aki aktívan tolja a Destiny 2-őt, és beférne a csapatba 1/2 ember?
Én Destiny 1-et toltam és szerettem is, viszont 2-nél valahogy nem nagyon tudom mit is kellene csinálni Mármint amiket látok, story feladatokat megcsinálom, de onnantól lövésem sincs merre, + a raideket is jó lenne megcsinálni, viszont egyedül kevés vagyok
Xbox One: bandymnc
-
DerStauner
senior tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy xbox series x-et. Viszont csak full hd tv-m van (kb három éves, samsung). Kell valamire figyelnem? Azt olvastam, hogy az új konzol gen már 2.1-es hdmi-t használ, míg a régebbi tévék a 2.0b-t (valószínűleg az enyém is, ezt még megnézem), de hogy az új gen visszafelé kombatibilis, és nem lesz gond.
A másik a felbontás. Érdemes új 4k uhd tv-t venni? Annyival jobb az élmény? Ha régi játékot (2019) játszanék a 4k tévén, akkor az valóban 4k lenne? Vagy a konzol a játékot felskálázná? Gondolok itt arra, hogy a 4k-t magának a játéknak kell támogatnia, nem? Tehát a textúráknak kell olyan részletesnek lenniük, nemde?
Köszi a válaszokat.
-
Wesder
félisten
60h utàn lepörgòtt a Cyberpunk 2077 stáblista.
Micsoda 60h volt, erre szavak sincsenek. Nem tudtam boldogan felàllni a székből, nekem egy ilyen befejezés jutott elsőre.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest