Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 4
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyggelig
senior tag
válasz Bad Pritt #29594 üzenetére
Igen, én a Cyberpunk 2077 világa c. könyvet vettem meg. Részletes leírás van benne a történeti előzményekről, a bandákról, a cégekről, a társadalmi osztályokról, mindez gyönyörűen illusztrálva. Nem ugyanaz, mint a játékban lévő írások, mert a kettő inkább kiegészíti egymást.
Ha jól emlékszem, az egész olyan 180-190 oldal. -
Zsinder
aktív tag
válasz batmanism2x #29598 üzenetére
Felesleges volt, amint végeztek a csomagolással és átadták szállításra azonnal visszakerül a szállítói azonosítóval.
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #29596 üzenetére
Viszont ha elolvasod Cifu logout bejegyzését, akkor sokkal több dolgot megtudsz, mint abból a könyvből.
Egy erőltetett marketing tárgy csak, semmi több. A játék megjelenése előtt olvastam, de kb egy deka új információt nem tartalmazott számomra.
Külsőleg viszont igényes, és valamilyen szinten legalább kreatívan van megírva.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
válasz l.skywalker #29600 üzenetére
Nekem is megvan. Lehet amúgy igazad van, nálam azért fért bele az enciklopédia státuszba, mert nagy, mutat képeket és megmagyarázza őket.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
hyggelig
senior tag
-
.LnB
titán
válasz hyggelig #29605 üzenetére
Valóban nem az információ begyűjtése miatt.
Hanem információ szolgáltatás, a világ bemutatása miatt.
És ezt meg is teszi, de túl általános, felületes. Konrkétan túl spoiler mentes.
Megjött, kiolvastam, és felkerült a polcra. Többet nem tudtam meg róla a világról.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
belan
addikt
válasz Darth_Revan #29593 üzenetére
Elméletileg a Dunába. De szólok neked engem azzonal hívnak ha van gép.
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Silεncε
őstag
válasz batmanism2x #29608 üzenetére
Megjött a számla is meg az e-mail is, hogy a futárnak átadva Köszönet annak, aki múltkor linkelt
-
JamesHun
addikt
media oldaláról hamar eltűnt a series x
van értelme Budaörsre kimenni személyesen?SeriesX: JamesSHun
-
belan
addikt
Westenbe volt 17 db xsx cp77 állítólag 10 perc alatt el vitték a egészet , mamutban lehet van még de nem biztos! Biztos nepper volt a összes!!
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Hubba12
senior tag
Soroksári mm egy darab gép sincs.
Csak az ASUS!
-
bbsofficial
aktív tag
Dunaplazaban sincs egy sem.
-
belan
addikt
válasz bbsofficial #29621 üzenetére
Mamutban volt állítólag még, most volt ott egyik ismerősöm állítólag ott sincs már! Duna még nem kapott árut még! De várják!
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz hyggelig #29618 üzenetére
Te még nem láttál igazi fújt a játékban akkor.
Küldiért mentem és elhaladtam "egy másik oldalon kerékpározó" túlságosan is kedves úriember előtt, megjelent egy párbeszédszöveg és én véletlen reflekxből (igen tényleg abból) nyomtam egy "x"-t. Aztán jött egy bejátszás ami miatt törölni kellene a memóriámat. Igaz előtte léptem be, de újra töltöttem a mentést.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
válasz paisacha #29628 üzenetére
Nem, lesz benne egy papír amin rajta lesz a letöltő kód, és a kód beváltása menü pont alatt be kell pötyögni, onnantól pedig már tudod tölteni a játékot.
Legalább is szerintem valaminek mindenképp kéne benne lenni..
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Remiel
őstag
A cégnek ahol dolgozom 2 üzlete van egy a Westendben, egy az Árkádban, a Westendben kezdek minden nap de eszembe sem jutott ott bemenni az MM be az Árkád sokkal esélyesebb, lisebb a forgalom. Fél 11 körül mg volt 4 db esetleg akinek kell próbáljon telefonálni fogalmam sincs mi most a helyzet már megint a Westendb2n vagyok
MM nél elgurult a gyógyszer? Elit V2 kontroller 65k
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
szimszonos
őstag
125000ft a Series S az Expert műszaki áruházban Egerben.Elég hamar felnyomták az árakat.
-
Rudi93
újonc
El se hiszem én is be sétáltam reggel Westend Mmbe és ott volt kirakva jó pár db x vettem is egyet
Nem valami gyors a letöltés tényleg , hol és mit kell beállítani hogy ha nem vagyok otthon kikapcsolva is töltsön/frissitsen játékot ?
elso xboxom jó ideig bénázni fogok kontrollerrel ha vannak még itt hozzam hasonlók küldjetek neveket nem vagyok nagy multis de hátha néha összejön majd valami közös game, meg ne legyen full üres friends list -
-
30z.Samu
félisten
válasz szimszonos #29642 üzenetére
Gondolom rájöttek hogy lesz, aki inkább megveszi azt, minthogy megvárja a kövi X szállítmányt. Meg a gyereknek elég az is Karácsonyra.
Sic Parvis Magna
-
Remiel
őstag
És már tele is van az apró a CP bundle gépekkel, meg kellett volna vegyem mind az 5 darabot
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
parandroid
félisten
Úgy tűnik, hogy a németeknél is beindult az előrendelők kiszolgálása, mert tele van az ebay kleinanzeigen 550-575 eur között bontatlan, új gépekkel. Boltban még mindig nem kapható, nem is rendelhető.
Szerk.: Átszámítva a 200k-s cp bundle is 560+ eur, szóval nem is rossz árak ezek. Boltban ugye valamivel 500 alatt lenne (a 16%-os, csökkentett áfa miatt).
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Külpolitika
- Öregszem
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest