Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz Wesder #25749 üzenetére
Igen, még az is durva volt! Baromi jó ez a játék, nem egyszerű elszakadni tőle. Ez volt az első komolyabb boss fight, aha,
megyek majd a kövi szikrához, most azokat kell összeszedni. (#25748) elder troll: Eddig nem nagyon tudott idegállapotba hozni a játék, oké vannak anyázások, de az szerintem még a bőven belefér kategória.
Sic Parvis Magna
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #25751 üzenetére
Eddig nem nagyon tudott idegállapotba hozni a játék
Térjünk vissza erre, ha elkezdted a Blind Forestet!!!!
Volt, hogy legszívesebben apróra törtem volna a kontrollert, pedig tőlem nyugisabb figura kevés van a környezetemben.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #25753 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ha minden egyes b+-nél letettem volna egy 100Ft-ost, akkor valószínűleg 2 Iveco kamionnal vitték volna el....
És ez még jóval a könnyű mód előtt volt, megjelenéshez közel, amikor még bugokkal is küzdött nehezítésképp. Maguk a fejlesztők nyilatkozták, hogy kicsit túlkapták a nehézséget.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz 30z.Samu #25764 üzenetére
Ajánlom mindenképp.
Huhh ne is mondd, azt sem tudom mihez kezdjek, ha igaz jön a Control GP-be (Ulti kiadás a ma késő délutáni pletykák alapján), meg kellene vegyem a Valhallát, és jön a CP2077 is...
Valamelyik(ek)et el kellene tolnom időben.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hyggelig #25746 üzenetére
Természetesen, ez is érthető. Alapvetően ezeket már állandó online státusztra tervezték. Én egy nap nagyon gyakran vezérelem távolról a dolgokat. Letöltök, letörlök, belépek remote stb.
Én már nem számolok azzal, ha "lesz valami"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zoleee83
addikt
válasz Steve1207 #25767 üzenetére
Csak akartam, de végül pont nem tettem meg, jött egy hívás melóügyben, aztán már kapcsoltam is ki a gépet futva. Tényleg mák! Régóta nézegettem, de jó lenne ha még szerda előtt bejelentenék, mert ha nem az Ultimate , vagy nem a Control lesz, akkor az f***d.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hyggelig
senior tag
válasz l.skywalker #25766 üzenetére
Az én helyzetem annyiban extra, hogy nagyon sok áramot használunk, a párom PC-je szinte állandóan megy és ha egy pillanatban bejön egy tüske (szerencsére ez már szinte egyáltalán nem fordul elő, meg szinte mindig bekapcsoláskor történt), levágja az egész nappaliban az áramot.
Ez van, ha két kütyüőrült összeköltözik
-
Dvix
senior tag
válasz bagyulajuve #25750 üzenetére
sziasztok!
Hivatalosan is Series Fórum tag lettem. MA megjött a gép. Most kapcsolom be. ÉS csinálom az első Xbox accountomat. Van 3 havi GPU-m hozzá. De kérlek erősítsetek meg benne h a Gold konvertálást GPU-ra még megcsinálhatom ugye ha ez a 3 hó lejár? -
l.skywalker
Topikgazda
Három hónapra előre nem bocsájtkoznánk találgatásokba. Ha van lehetőséged csináld meg előre, ellenkező esetben is simán lehet, hogy 3 hónap múlva még menni fog a konvertálás, de ez mindenképp egy promóciós dolog az MS részéről - vagy ezt a lehetőséget vagy a Gold-ot fogják kivezetni.
Ugyanakkor az is lehet, hogy még évekig így lesz.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zozika84
őstag
Sziasztok. A Warzone eseteben a 120fps modot be kell valahol allitani a jatekban is, vagy alapbol azon a kepfrissitesen fut amint elinditom Az Xbox menuben mar be van allitva a 4k 120fps vrr meg minden is
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
elder troll
őstag
válasz zozika84 #25774 üzenetére
A warzone br része megy a 120Hz-en, próbáltam 1440p 144Hz-es monitorral. Nem ugrik be, hogy állítottam volna valamit, de megnézni most nem tudom az irodából.
Próbáltam tesztelni a 120 Hz-et, de nagyon sovány a felhozatal. Gears 5 multin belül is csak egyik módban működik (nem horde), ori-nál észre sem lehet venni, mert nincsenek gyors kamera mozgások. Warzone-nál látványos volt, fortnite és forza nem is tudja (mintha olvastam volna valahol)...
szerk.: fortnite-hoz később "ígérik".[ Szerkesztve ]
-
zozika84
őstag
válasz elder troll #25775 üzenetére
Szuper koszi. Ha lesz idod meglesed majd nekem, hogy kell e barmit allitani?
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
felixo
őstag
Van valahol valami lista féle, hogy melyik játékok tartalmaznak magyar feliratot ?
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9
-
Dvix
senior tag
válasz l.skywalker #25772 üzenetére
Uh hát köszi akkor nyílván sürgős döntést kell hozzak. Most gyorsan apróról egy Gold és annak konvertálása tűnik a legjobbnak.
-
addikt
Esetleg ha valakinek aktuális, békéscsabai MM-ban 7db series s volt kirakva fél órával ezelőtt, series x ott sincs.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
szimszonos
őstag
válasz hyggelig #25721 üzenetére
"A lényeg, hogy a gyereked jól járt és ő értékelni is tudja a gépet "
Az biztos,mikor hazaértem a géppel,nem győzött hálálkodni csak azért hogy megengedtem hogy megvegye.Neki ez nagy dolog,pedig már 13 éves.Osztálytárai közül a tehetősebbek már gamer pc-én,gamer laptopon nyomják amik alsóhangon 500ezer ft volt.Őt is elkapta a hév hogy majd egy olcsóbb használt gamer pc-re gyűjt még vagy 1-2 évig.Mivel utána érdeklődött,olvasgatott így rájött hogy egy közepes erősségű használt videókártya árából már kap egy series s-et,és így nem kell várni még ki tudja mennyi időt mire összerak egy értelmesebb pc konfig árát.[ Szerkesztve ]
-
laci12234
tag
válasz elder troll #25795 üzenetére
samsung ue50ru7022kxxh Ez a tv az
amúgy másnál is lefagy a uplay connect ?? Meg pl az EA app nem nyitja meg
xbox series s-en
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest