Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz laci12234 #25600 üzenetére
Settings -> Power and Startup -> Power mode & startup -> Itt 2 lehetőség van Energya Saver és az instant on. Kiválasztod, és innentől kezdve a gép teljesen sose áll le csk "hibernált" állapotba kerül. Néha egy újraindítás, vagy ha nem töltesz le, vagy használod távolról ki is kapcsolhatod ugyanígy.
-
kinghaxor
senior tag
válasz csabi400 #25567 üzenetére
Akadások nekem is vannak, de soha nem fagyott, kapcsolt le eddig nálam a box a játék alatt. Sőt eddig egyáltalán nem történt ilyen. Olyan volt, hogy befagyott egy játék, de kezdőlapra mindig vissza tudtam menni tehát mindig program hiba volt. Cold warra vissza térve ha nem vagy benne az insider programban akkor lépj be mert gyanítom, hogy az ottani javítás sokat segít. Legalább annyit, hogy a box ne kapcsoljon ki vagy fagyjon le úgy, hogy újra kelljen indítani.
-
laci12234
tag
-
Scholes9
nagyúr
A Microsoft oldalán a Cyberpunknál [link] nem ír HDR-t, ez jelent valamit vagy egyelőre semmit
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
gabriel26
tag
Sziasztok!
Feltennem itt is a kerdest hatha...
Van egy sony xh90 TV-m es az xbox azt irja hdr nem tamogatott....
Mar a TV-n meg boxon mindent elnyomkodtam de semmi.....
Valaki hasznal hasonlo TV-t esetleg? Mit rontok el vagy nem kapcsolok be? -
prokxy
veterán
Próbáltam streamelni a laptopomra a SS-ről a játékokat, de nem akarja a beta xbox app-pal sem. Mobilomra, tabletemre simán megy. Ezek szerint még a Series sorozatra (de bután hangzik hirtelen ) nem működik vagy én néztem be vmit...Nektek megy?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Kicsit láma kérdésem lenne:
Elgondolkodtam ma, miután eladom a pc-t (elegem van a készlethiányokból, meg a horribilis áraikból), hogy beruházok egy series S-re.
Ehhez lehet csatlakoztatni wifis bill-t és egeret? (Vmi rapoo lónyál)Igazából az egyetlen játék amit PCn toltam már rendszeresen az a football manager, (ehhez meg nem kell fenntartanom a gépet a majd úgyis játszani fogok mottóval magam hulyitesere) és mivel idén visszatér boxra is, szivesen beruháznék rá, de vhogy abban a kontrolleres irányítást nehezen tudom elképzelni (bár esküdöznek rá h full optimilized, na meg remélem nem valami butitott fost adnak rá mint pl. mobilra)
-
Bogyi007
veterán
válasz Remiel #24786 üzenetére
Musztiii is így aktiválja bizonyos esetekben a Gold kódokat.
(#25439) Edgar2621 - jó dolog az ha tudsz vezetni és jól kezelni a váltót, nekem egy Suzuki Swift 1.3 Sedanom van, és baromi jókat szórakozom azon, amikor Szegeden állok a lámpánál és beáll mellém egy Bömbi, Audi vagy Merci és látom a sofőrön hogy mosolyog rajtam, hogy na öcsém mit foglalod itt az utat mellettem.
Aztán jön a lámpaváltás és mikor egyesből kettesbe váltok, eltűnik mögöttem az ipse...
Volt hogy az illető felmérgelte magát ezen és olyan 70-75 km/óra tempóval söpört el utána - aztán meg két sarokkal odébb láttam hogy emberünket épp igazoltatja a Yard.
Egyébként a játékokban is jobban szeretem már a manuális váltást, sőt a Forzákban a kontival játszva még a kuplungolást is használom.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
chipesz
őstag
válasz ggbuffon1897 #25616 üzenetére
Bármilyen plug and play egér és billentyűzet támogatott ezekben a játékokban.
Azt még nem tudni, hogy a Football Manager 2021 támogatni fogja-e.Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
laci12234
tag
Sziasztok nagyon új vagyok az xbox dologba szóval ne kövezzetek meg ha lehet 😁
a ray tracinget hol lehet bekapcsolni vagy azt minden játéknàl külön kell bekapcsolni vagy alapból bekapcsol ha támogatja ?? Pl forza 4, cod warzone ?? Vagy a jedi fallen ordernél esetleg ?? -
laci12234
tag
válasz hombre[EU] #25620 üzenetére
Akkor melyik játekba van ??
-
AMD Power
titán
válasz Scarletiel #25547 üzenetére
Doom Eternal nálam is úgy töltődik be mintha egy 2GB 10 éves játék lenne.
-
Scarletiel
senior tag
Amúgy most is azt látom, hogy kb 4 cím el fogja hagyni a game pass-t. Ez mindignígy van, hogy több megy ki mint ami bejön?
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
pzstm
titán
válasz Scarletiel #25626 üzenetére
Legalabb annyi altalaban bejon
Fog jonni tobb is
A Gamepass reszleg vezetoje tweetelte hogy alig varja a twitter reakciojat amikor bejelentik a decemberi gameket Call of the Sea-rol tudok meg ami hirtelen beugrik. Szerintem a heten okosabbak leszunk
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Scarletiel
senior tag
Ó az szuper! Lehet erről értesülni valahol?
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
pzstm
titán
válasz Scarletiel #25630 üzenetére
Itt a topikban is fogsz, twitteren erdemes a gamepass accountott kovetni(hivatalos xboxosat), xbox Magyarorszag is megosztja a facebook oldalan es a news.xbox.com oldalon is szokott lenni blogbejegyzes belole.
A mi Skywalker Ljosunk is iderakja csodaszep keppel megspekelve amugy altalaban
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Scarletiel
senior tag
Szupeer! 😁 Alig várom akkor. Remélem a héten kiderül!
-
pzstm
titán
válasz Scarletiel #25633 üzenetére
Az ehavi adag november 9-en kerult mondjuk bejelentesre, de szerintem most hamarabb lesz, vagy egy parat bejelentenek hamarabb legalabb
-
hadam98
senior tag
Mikor szokták bejelenteni a havi Game Pass játékokat?
-
hadam98
senior tag
válasz Edgar2621 #25637 üzenetére
Reggel van, már látom
Csak úgy ida szúrnám, hogy a Series S 60FPS teljesítménye több mint meggyőző az új AC-nál.
Úgy tudom legkésőbb 2021-ben kész lesz az új technológia ami jelentősen megnöveli a teljesítményt a két konzolon + ugye kijavítják a hibáit a development kit-nek.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Scarletiel #25626 üzenetére
11 cím került be a hónapban és 4 került ki:
Coming Soon to Xbox Game Pass: EA Play, Destiny 2: Beyond Light, Disney+, and MoreNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-FLY->
őstag
Bungie tervezett visszavásárlásáról nincs újabb hír?
Odáig van meg a story, hogy drágán adják magukat.[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
válasz l.skywalker #25639 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
30z.Samu
félisten
válasz frankdelgado #25643 üzenetére
Nem, szerintem szimplán az Ubi nem tud optimalizálni, az X mit keres 1080-1200p környékén?
Sic Parvis Magna
-
laci12234
tag
válasz frankdelgado #25643 üzenetére
Én most vettem egy series s et semmi baj nincsa felbontással 4k tvn
-
Norb79
őstag
válasz l.skywalker #25639 üzenetére
Hátő, az ea play önmagában 83 cím.
-
hadam98
senior tag
Na jönni fog a Control következő hó Game Pass-ba, alig várom
[ Szerkesztve ]
-
EasyLife
aktív tag
Konzolvilágtól rendelt valaki series X-et 10.17 környékén és kapott -e már előlegbekérőt vagy valami infót?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest