Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Sziasztok, nem követtem a topicot, de visszaolvastam két oldalt.
Konzol elérhetősége milyen? Hol érdemes(lehet?) megvenni (rendelni)?Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #24546 üzenetére
akkor ez szépen elmond mindent az AC szériáról és a fejlesztōk hozzáállásáról
Life, Uh, Finds A Way
-
Bad Pritt
félisten
Még egy kis adalék a Wasteland 3 állapotához: az achievementek között feltűnt egy secret achi, ami konkrétan 0.00% embernek lett meg (nem csak Xboxon, minden platformon), úgyhogy megnéztem, mi is lehet ez és mint kiderült, a "szerezz meg minden skill book" teljesíthetetlen, mert hát nincs bent a játékban minden skill book. Valószínűleg valami területet kivágtak a végső változatból és ott lett volna még egy könyv, az achievementhez az is kéne.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Elektrosokk
addikt
válasz MultiDoodad #24544 üzenetére
mennyibe került ?
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
Wesder
félisten
Jó ez a Horizon 4. Màr megint nem jàtszottam vele jó ideje, de ott figyel az inboxban 32 Super Wheelspin.
Thanks Playground Games! ❤️I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
válasz Dawide@axele #24540 üzenetére
69h 48perc ubiconnect szerint
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
-
Werkly
őstag
Series X használható 1440p monitoron ami csak HDMI 1.4? Kösz!
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz Elektrosokk #24557 üzenetére
239,9 € lett volna de kaptam mellé kupont az amazontól így 210 volt.
-
vendingo
veterán
A játékoknak mennyi idő alatt kéne lejönniük, települniük? Nekem fél nap mire lejön, települ valami. Érdemes éjjelente szedni a játékokat, kikapcsolva az energiatakarékos módot?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
l.skywalker
Topikgazda
Sherko Nyereményjáték
Nyeremény:
FIFA 21 Champions Edition Xbox One & Xbox Series X|SJelentkezni lehet:
ITTJelentkezési határidő:
2020.11.26. 20:00Sok sikert és köszönjük a felajánlást!
Jelentkezés feltétele:
Ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #24553 üzenetére
A vicc az, hogy a 2 játékot 2 teljesen külön stúdió fejleszti az Ubin belül és még így is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
cactuar
aktív tag
válasz l.skywalker #24568 üzenetére
Ezt most kihagyom, nem érdekelnek a sportjátékok. De nagyon durva ez a sok játék felajánlás, le a kalappal
-
vendingo
veterán
Remek gesztus a felajánló részéről. Én nem szeretem a sport játékokat, utoljára a fifa 96-tal játszottam, egy szék bánta, mert összetörtem dühömben, azóta nem mertem kipróbálni egyik szaladgálós labdajátékot se.
-
l.skywalker
Topikgazda
Sherko Nyereményjáték
Nyeremény:
WRC 9 Deluxe Edition FIA World Rally ChampionshipJelentkezni lehet:
ITTJelentkezési határidő:
2020.11.26. 20:00
Sok sikert és köszönjük a felajánlást!Jelentkezés feltétele:
Ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
Köszönjük a felajànlàst.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
modflow
veterán
Hú, na ez szuper lenne. :)
-
Tuomas
addikt
válasz l.skywalker #24575 üzenetére
Köszi a játékot, kettő is!
A Fifa nem izgat, de a wrc az már döfi!We were here
-
sting2
addikt
Nagyon off
Vannak itt olyanok akiknek Voda/Upc net van bekotve?
Tényleg előre fizetős a havi számla, tehát ha én most rendelek egyet, akkor az első számla a következő hónap díjat is tartalmazza?..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
twi452
senior tag
Sherkules újra lecsap és lecsap itt a finomságokkal😄
Én tartogatom a szerencsém még mert ezek nem érdekelnek annyira 😄
Fifába belekezdenék akkor tuti jelentős anyagi kár jelentkezne itthon 😅 -
Elektrosokk
addikt
válasz sting2 #24579 üzenetére
Ők maguk se igazodnak el a számlázáson!
nálunk volt olyan hogy terhelés után pár nappal ismét terhelés következett, napokba telt mire ki tudták bogarászni hogy pár hónappal korábban elfelejtettek terhelni egy havi szolgáltatási díjat.
[ Szerkesztve ]
"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️
-
30z.Samu
félisten
Köszönjük ismét! Állatok vagytok! Fifára jelentkeztem, WRC-t kihagyom, elég most a Forza.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
addikt
Micsoda felajánlások. Le a kalappal.
Go Gunners!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Wesder #24574 üzenetére
És akkor megpedzegetek egy olyat, hogy ha összejönnek a dolgok, akkor lesz egy igen komoly felajánlásom jövő hónap elején. De sajnos egyelőre még nem mondhatom biztosra, mert nem rajtam múlik a dolog. Törzsolvasós téma lesz, még majd kitalálom hogy 50-100-200 hozzászólás kelljen hozzá, vagy régi regisztráció. (Spammelős hsz gyűjtők miatt).
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
zotyi8
tag
Nyeremény dömping...köszönjük.
-
vendingo
veterán
válasz l.skywalker #24575 üzenetére
Gyerekkorom nagy kedvence volt, még számozás nélkül
-
-
_ak_
addikt
Most megijesztettél, hogy talán a Cyberpunk lesz az.
Ha a hangsúly a törzsolvasáson és nem a törzsíráson lesz, akkor nyugodtabb vagyok, máskülönben el kell kezdenem 5 percenként status updatet nyomni a konzolról...Let's begin, de gozaimasu!
-
vendingo
veterán
Valahogy ki lehet kapcsolni, hogy a controlleren az X ne világítson (anélkül, hogy kikapcsolnám a kontrollert ) ? Este sötétben nagyon zavaró.
Más: Elkezdtem a forza horizon4-et. Szenvedtem, alig bírtam egyenesen menni, váltottam belső nézetre, és nagyon jól megy, pedig világ életemben utáltam a belső nézetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest