Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
slemo
tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani valami képnézegető programot series x-re? Az alap médialejátszó belenagyít a képekbe és nem élvezhető. Esetleg valami beállítás hogy a teljes kép látszódjon? Előre is köszönöm
A Mindenség egységes. Minden egy. A különbség csak látszat.
-
Redneck
nagyúr
Na most kb. nem hiszem hogy én vagyok a hülye, vagy csak nálam van gond. Division 2-nél a menübe sem tudok belépni Xbox Live hiba miatt.
Éjszaka és hajnalban, kb. 6 órát játszottam, hiba nélkül, erre megint ez:Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
l.skywalker
Topikgazda
Culture Crave 🍿 on X:
"A man whose leaked #Starfield gameplay went viral has been arrested for marijuana possession and attempting to sell stolen copies of the game online"Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Dinomano
senior tag
válasz l.skywalker #116056 üzenetére
Valamiből finanszírozni kell a hobbit! :-)
/(^_^)____7=--- - - >|
-
dropi
aktív tag
válasz consono #115868 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ennyi évvel a megjelenés után is h lehet h ez még téma. Az S nem tud (vagy nem akar ) 4k jelet kiadni magából játék közben. 1440p-t tud. Ez nem kérdés, meg ez nem szubjektív válasz ez tény. Filmet nézhetsz rajta, de hogy akármilyen tévéd van, 4k-ban akkor játszol az S-sel, ha a tévé felskálázza max. De natív 4k jelet játék közben nem fog kapni a tévé
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
consono
nagyúr
válasz Wesder #116063 üzenetére
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy van egy halom játék is, ami 4K-t támogat Series S-en is. Pl. Ori, Hades, Crysis remastered, ME Legendary edition, stb...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
elder troll
őstag
válasz dropi #116059 üzenetére
Igen ritka állatfaj, de létezik 4K játék SS-re is:
Ori (4K 60), Crysis Remastered (quality 4K 30), bár utóbbinál csak próbálja tartani a 4K felbontást. Ezen kívül még a The Touryst és a Mass Effect LE is 4K-ban játszható SS-en. Ezeket egy 2021-es listából szedtem, azóta bővülhetett is a lista.
szerk.: lassú voltam, vagyis túl sokáig keresgéltem és néztem digital foundry-s videókat hsz írás közben.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Redneck
nagyúr
-
dropi
aktív tag
válasz elder troll #116065 üzenetére
Érdekes, én azt hittem, hogy eleve a rendszer nem is engedi ezt a felbontást
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
-
Redneck
nagyúr
Köszi az infót! Utánanézek. Van valami jelentősége?
Nem szívesen kábeleznék, akkor sem, ha 3x gyorsabb...Norb79:
Érthetetlen. Ahogy az is hogy hetekig jó, plusz éjszaka semmi gond, aztán délelőttönként ledobál.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
Dev Diary | Casting the Net Wider: Bringing The Angler to Console
Augusztus 30.
Game PassZX Spectrum - Commodore 64
-
homerhamm
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
Hiaba elerheto mindket elofizeteses szolgaltatasban….egy nap alatt ez szerintem nagyon szep szam
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
gianni85
veterán
Többek között stratégiai játékokhoz építettem pc-t, de látván, hogy kb minden elérhető konzolon adódik a kérdés, hogy ezeket lehet bill egérrel játszani? Vagy játékonként változik? Támogatja egyáltalán a box rendesen pl. a receiver-es vezeték nélküli bill egereket?
-
addikt
válasz gianni85 #116083 üzenetére
Játéktól függ. Van egy-két régebbi RTS is (ami BC), viszont kontrolleres irányításra vannak alakítva. Szóval nem lesz billentyűzet + egér támogatás. Illetve a kezelőfelület is eltérhet.
Oké, jött most az AoE 2 és 4 is, de alapvetően nem RTS barát egy konzol.
Szerk.:
Az AB üzlet után én szívesen látnék egy jól portolt StarCraft -ot, de nem hiszem, hogy túl nagy igény lenne rá.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz pzstm #116082 üzenetére
Szerintem ebben benne vannak a game passos letöltések is. Az a gyanúm, hogy a kiadónak az is ‘sold’, mert kap érte kompenzációt, vagy jogdíjat, vagy mittoménmit. De fogalmam sincs, szóval vegyétek kérdésnek inkább.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #116085 üzenetére
A Sold az Sold. Nincs benne letöltés.
Azt úgy írták volna hogy 100.000 players.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
Azt inkább úgy írnák, hogy x played on the first day. Szerintem egyáltalán nem nagy szám, tekintve, hogy Steamen és főleg Switchen is megjelent.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Norb79
őstag
válasz gianni85 #116083 üzenetére
Itt a lista, hogy mi támogat egérbillt:
All Xbox Games With Mouse & Keyboard Support | Pure XboxAoe2 és 4 igen, de pl anno1800 meg railway empire 2 az nem, szóval elég vegyes a kép.
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek a csoportból esetleg van korai hozzáférése szeptember 1 előtt a Starfiled-hez
?Próbáltam ár valaki?Ha igen írhatna pár szót.Tudom embargó van meg minden de megvenném a prémiumot ha jó a játék , viszont ha nem akkor csak a standard maradna gamepass-el.Előre is köszi!Playstation 4 , Iphone 7 Plus , Iphone XR 128GB, Iphone 12 mini, Iphone 14, Appe Watch, XBOX Series S, Surface Pro, Steam Deck 512
-
pzstm
titán
nincs benne se a gamepass sem a PS előfizetéses bázis. (ott is megjelent ugyebár a katalógusban)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
smokin
tag
Valószínű, hogy a nintendosok nyomhatták meg az eladásokat.
i'm too old for this shit
-
Keller16
aktív tag
válasz Dawide@axele #116089 üzenetére
Ha játszik is már innen valaki vele, senki nem fogja a kedvedért megszegni az embargót. Holnap este élesednek a kritikák, addig légy türelemmel.
-
gianni85
veterán
válasz Norb79 #116088 üzenetére
Átfutottam a kommented felett, de közben szerintem ugyanazt megtaláltam. Cities is támogatja, gondolom a 2 is majd. Company of Heroes 3 is… jó ez. Már csak azt kell megtudnom mi a helyzet a wireless perifériák tamogatásával, mert nem szeretnék kábelezni…túl távol van a tv
-
Oistrakh1
tag
Osztott profilon ha a forza motorsport premim add ont megvesszük akkor mindkét profilra elérhető lesz a tartalom?( extra autók, megjelenés elött játék)
-
consono
nagyúr
válasz gianni85 #116098 üzenetére
Én Logitech Pop Keys és Pop Mouse duóval meg a saját recveiver-ével próbáltam és ment. Úgy emlékszem az egér ment simán, a billentyűzet nem (vagy fordítva) de gépen a saját szoftverével hozzá tudtam a receiverhez kötni azt is és utána ment xboxon is.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest