Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Végre megint van GP (Hála gianni85)
Már jön is leaz AOE IV, a láncfűrészes játék! Valamelyiket néztétek már?
-
Wesder
félisten
Patch 7 for #StarWarsJediSurvivor arrives today.
Performance mode on consoles has been completely reworked to provide a solid 60 FPS. Additional performance & optimization improvements for PC have also been added, including DLSS support.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
IntelKiller7
Topikgazda
Alacsony töltöttségi módban mióta kapcsolja ki a kontroller a rezgő motorokat?
Pl most játszottam az F1 23-al, jött az üzenet, hogy alacsony az akksi töltöttsége, és egy az egybe kikapcsolta a rezgést.Vagy csak eddig nekem nem tűnt fel?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Bep
őstag
válasz IntelKiller7 #116558 üzenetére
Szerintem csak nem tűnt fel
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #116558 üzenetére
Mindig is így működött.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
New wish list notifications – Microsoft Store on Xbox
Getting updates on your wish list is getting easier. Want to be the first to get the game when it’s available? Now you can get a notification when your wish list games go from pre-order to release, and when your wish list games enter Game Pass.
The new wish list notifications will show up in the guide and as a pop-up to let you know when your wish list games are available. In Settings > Preferences > Store notifications, you can decide if you want to see notifications in the guide, when your wish list items are released, when they are available with Game Pass, and more.
-
Telefonos xbox app ma jelzett, hogy 3 hónap minecraft realms előnyt tudok szerezni. Rányomtam az értesítésre, azóta nem találom. Vagy ez csak azoknak van, akiknek nincs aktív realms előfizetése?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
veterán
válasz AMD Power #116555 üzenetére
Én azert nem töltöttem le. A jatek olyan mint a péntek 13. Más online jatekosokkal tudsz játszani. Lehetsz az áldozatok valamelyike és akkor el kell menekülnöd vagy a láncfűrêszes és akkor meg kell ölnöd mindenkit. Ha nem ismerősökkel jatszol akkor random bedob idegenek közé és azokkal jatszol együtt. Így tudom legalabbis de majd írd meg, légyszi!
-
-
Pistu_
tag
[EA Sports WRC Teaser Trailer]
Megjelenés november 3.
-
veterán
válasz IntelKiller7 #116567 üzenetére
Igen én is így tudom. Ha meg bedobnak random idegenek közé akkor az egész arról szól, hogy mindenki rohan amerre lát. Solo kampány akkor nincs is, ugye?
-
V.Stryker
nagyúr
Az új, majd érkező, Forza Motorsport is része lesz a GamePass-nak?
-
-
addikt
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
veterán
válasz AMD Power #116573 üzenetére
Szerintem felesleges várni. Annyira nem bugos, nem olvastam sehol, hogy játszhatatlan lenne. Én a cyberpunkkal is megjelenés utan 1 hónappal már játszottam amikor tényleg durva bugok voltak benne de még azt is siman ki lehettet élvezettel jatszani. Kétlem, hogy a Starfield rosszabb állapotban lenne.
-
-
addikt
válasz icemad #116583 üzenetére
Game Pass Ultimate members can get access to a 3-month subscription to Minecraft Realms Plus! Share your world, build with friends, and play across all of your devices with your own personal server. This Perk requires a payment instrument to redeem. Terms apply.
Már hivatalos.
Coming to Xbox Game Pass: Starfield, Solar Ash, and Lies of P
Egyébként a GameStar írhatna forrást a cikk végére, de úgy tűnik ez manapság már nem divat.
[ Szerkesztve ]
-
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
Géphez adott kontrollerre két év gari van?
Konkrétan beragadt az xbox gomb középen és nem akar visszajönni. Pár mm játéka van de nem jön ki ahogy ki kéne neki. A poén, hogy alig volt használva a kontroller az is csak tiszta kézzel. De még neten se találtam semmit ilyen hibáról. -
addikt
válasz IntelKiller7 #116586 üzenetére
Most kíváncsiságból ránéztem az IGN -re, mert ők is hasonló szinten vannak. Náluk például kint van a forrás.
-
félisten
Üdv!
Nem találom azt a Silent Hill szerű horror/kalandjátékot, amelyik a launch környékén debütált, és ex volt egy ideig... valakinek rémlik esetleg a címe?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
veterán
válasz AMD Power #116585 üzenetére
Azt nem tudom. Még anno amikor az AOEII DE-vel játszottál kedvet kaptam hozzá és letöltöttem de bele se kezdtem és töröltem pár nap után. Stratégiai jatékkal elöszőr és utoljára valamikor kétezres évek környéken játszottam (Dune). Azt nagyon szerettem de azóta semmit nem próbáltam a stílusban.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest