Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz persil #107445 üzenetére
Én pc-n nemrég játszottam ki a bioshock 1-et (remastered verzió) és már a 2. rész közepénél járok. Magyarítas miatt jatszom vele inkabb pc-n bár megvan xbox-ra is. Szerintem azêrt fényéveket nem ver rá. Sokkal több az ötlet és egyedi megoldás benne de más a hangulata, sokkal szürreálisabb a világa. Igazából csak abban hasonlítanak, hogy mindkettőben az egyik kezeddel különleges kepességeket tudsz generálni a masikkal meg lőhetsz. Maga a játékmenete egy idő után mindkettőnek unalmassá válik. AH fejlődési és képességfája nekem jobban is tetszik. Ha nálam az AH 10/7 akkor a bioshock 10/8. Persze ez csak az én magánvéleményem. Az objektívitás az hogy a bioshock a videójátékjátékok történelmének egyik meghatározó pontja, az AH pedig ennek szemétdombján a feledésben végzi 😂
[ Szerkesztve ]
-
Akee92
tag
válasz Shade45 #107450 üzenetére
Tudsz rá Goldot venni amivel kitolható az ideje csak épp nem éri meg. Ugyanis ha tegyük fel veszel 12 hónap Goldot az aktív Game Pass Ultimatedre, akkor azt 4 havi Game Pass Ultimateként fogja számolni a rendszer.
Itt tájékozódhatsz arról hogy a jelenleg is futó aktív GPU-d esetén hogyan számolja be a rendszer a kódokat: Az Xbox Live Gold-tagság frissítése Ultimate csomagra | Xbox
(Ha legörgetsz az oldalon alulról a második gyakran ismételt kérdésben találod a választ) -
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól látom a Dungeon Keepers benne van az ea playben pc-re ugye? Van Game Pass Ultimate előfizetésem, abban benne van a PC Pass is ugye? Hogy tudom windows 10 alatt leszedni a játékot? Milyen app kell hozzá? Mert hirtelen nem találtam sehol. Xboxom jelenleg sajnos nincs.
-
Moby
addikt
válasz Bad Pritt #107449 üzenetére
Soha nem állítottam, hogy a többség véleményét képviselném
/a preyt is végtelenszer próbáltam már, pár óra után beleunok abba is. Ez az AH sem egy nagy szám, de ennek volt esélye végigmenni. Ez meg nem élt vele. Nekem ezek ezek a két-három enemytípust felvonultató szingli FPS-ek amúgy nem jönnek be. Üresek, lerágott csont az egész műfaj. Kicsit különlegesnek inkább a Dishonoredeket láttam, de az sem volt elég,. hogy bármelyik végigmenjen. Lövöldének valahogy mind kevés, a meele combat egy fps-ben nekem máig nagyon taszító, a sztori egyikben sem kötött le, voltak érdekes játékelemek, de kb ennyi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz beyruth82 #107451 üzenetére
Na jó, de nem is 2023-as mércével kell őket összevetni. Az Atomic Heart az elmúlt 15-20 év minden létező tapasztalatával lett olyan
gyenge, amilyen, a BioShock meg annak idején irányba tette az immersive sim zsánert, olyan játékelemeket épített be tökéletesen, amik még ma sem mindig alapvetőek, mint pl. a többféle lőszer fegyverekhez, környezet és képességek szinergiája és arról ne is beszéljünk, hogy kevés játék képes olyan jól karakterizálni a helyszínt, mint a BioShock.
Érdemes amúgy utánaolvasgatni, milyen nehezen akart összejönni a játék és miken kellett változtatniuk, nagyon érdekes fejlesztési időszaka volt annak a játéknak.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
elder troll
őstag
válasz rodman73 #107454 üzenetére
Igen, elérhető GP ultimate-tel a pc-s GP, de nem a GP-s játékok között találod a Dungeon Keeper-t, hanem EA Play-ben férsz hozzá (ami szintén része a GP ultimate-nek).
Windows 10 alatt egy EA klienst kell letölteni, és úgy férsz hozzá.
Death Stranding miatt néztem rá a pc-s felhozatalra, a DK1 után a Crysis (1) Remastered részét szedtem le, mert ahhoz is hozzáférünk EA Play-nek hála. C1 újramester nincs benne az xbox-on elérhető játékok között.#107460 AMD Power
Nálam is ez volt két este egymás után, hagytam is a 'csába. Majd pár peccs után ránézek.[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz elder troll #107461 üzenetére
Én "örülök" neki,hogy végig toltam. Azt nem mondanám rá,hogy rossz játék vagy ilyesmi. De a jótól messze van. Most a a GL Suden Strike beszippantott. Bár a kezelhetőség nem a legjobb. De szokom.
-
-
Moby
addikt
válasz Bad Pritt #107463 üzenetére
A Human Revolution szerintem nagyon menő volt akkoriban, a Mankind Divided inkább már olyan kicsit semmilyen. Fogalmam sincs mi várható a következőtől. Ez a Judas (sosem hallottam róla) meg ránézésre totál bioshock, így kb érthető, hogy miért nem hallottam róla Nekem ez tuti kimarad. Nekem ez az art deco/steampunk vonal rohadtul nem gyerebe, részben ezért sem mentek végig nálam ezek.
-
Steve1207
veterán
Szerintem esélyes a sima bugok mellett az is manapság. Ahogy egy Remantnál, Fallen ordernél vagy GOTG-nál is van, ami nagyobb cím és azóta se lettek fixálva.
Mindenesetre én frissen megjelent játékoknál már számolok vele és "nem zavar annyira", ha húz a játék játszom, ha túl sok, akkor meg fél év múlva, majd befejezem vagy újrakezdem. Nem normális dolog persze, de sok nagy fejlesztőnél évekkel később is jelen van egy-egy bug még, egy közepes brigádtól se kell többet várni. Amit meg nagyon szeretek ott dobok egy fél oldalas mailt a kiadónak és fejlesztőnek a hibával, hogy mi és hogy okozta, mert amúgy kb mamámmal is beszélgethetnék róla.
-
Bad Pritt
félisten
Ha a Human Revolution szintjét megugranák manapság akkor az kb. instant év játéka lenne. Most rákerestem, mik voltak a kortársai, azért kicsit más szint volt 2011, mint az utóbbi pár év...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Dinomano
senior tag
válasz Bad Pritt #107469 üzenetére
Mondjuk, a Human Revolutiont én már a felénél untam. Pedig nagyon szerettem volna szeretni, már megjelenés előtt teljesen rá voltam állva a játékra. A mankind-bol (X éve játszottam vele már...)annyi maradt meg "érzésre" hogy vártam a nagyon terepet és szabadságot, de közben úgy éreztem, hogy kisebb a játéktér, mint az előző részben.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
addikt
-
addikt
válasz homerhamm #107473 üzenetére
Azért ez is teljesítmény. Márciusban bejelentem, hogy az eddig még megjelenési dátum nélküli játékom 2 hónap múlva megérkezik. Aztán még abban a hónapban, 2 hétre rá bejelentem, hogy 3 hónapot csúszik.
Valahol ez az a pont, ahol elvesztették a bizalmam.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bad Pritt
félisten
Milyen elvárási szint? Konkrétan ott tart a játékipar, hogy egy tíz éves játék fél éves remake-jének a PC portja egy játszhatatlan selejt minden második embernél. Te nem tudsz végigjátszani egy AAA játékot, mert nem tudsz craftolni, mások meg beleakadnak a semmibe állandóan. Xboxra nem fog megjelenni az év RPG-je, mert nem tudják működésre bírni a koopot a fejlesztők.
Nincs itt semmilyen elvárási szint, a diskurzus 2023-ban nem az, hogy egy olyan évet reprodukáljanak átlag minőségben, ami Human Revolutiont, Arkham City-t, Portal 2-t, Skyrimot, Skyward Swordot, Dark Souls-t, Uncharted 3-at, Gears of War 3-at, LA Noire-t sorakoztat fel, hanem hogy egyáltalán működőképes, játszható és élvezhető termékeket pakoljanak a játékosok elé.
Persze, volt egy Hogwarts Legacy nemrég, de minden Hogwarts Legacy-ra jut fél tucat Forspoken.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #107477 üzenetére
És ez mind a fejlesztők hibája, mert ha Unreal engine-nel csinálnák, akkor ez szinte mind magától menne. És PC-n nincsenek gondok, csak a csóró nép PC-jén. Mert PC-n pénzzel minden megoldható. Ugyeeee Moby???
Melyik az az év RPG-je? AZ FFXI ugye?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #107481 üzenetére
Az a BG3 eszembe se jutott. A FFXVI és a Starfield jutott eszembe. De a Starfield kiesett, mert az XB exkluzív. Le vagyok maradva rendesen.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wesder
félisten
Resident Evil 4 sold over 3 million units in its first two days.
It sold twice as fast as Resident Evil Village which took 4 days to reach the same milestone.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
Mindent nem. A szándékos károkozást géppel sem lehet kikerülni. Ha valaki szándkosan csinál hülyeséget, arra nincs gyógyszer sem, megoldás. Bár ez nem tudom miként kapcsolódik a témához, de ha valami marhaságot akarsz alátámasztani, mindig találsz rá szélsőséges példát. Ettől még nem válik igazzá.
-
.LnB
titán
Nem akarok én semmit. Csak eszembe jutottak a másik topikban folyt eszmecserék.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
FFXVI már markánsan akciójáték a legutóbbi PAX-os bemutató alapján, BG3 egy klasszikus RPG rengeteg modern okossággal. Nehéz őket összevetni, a BG3 bétában van már lassan 100 órám, FFXVI-ról van elég sok anyag, Starfield meg vagy megjelenik vagy nem. De abban igazad van, hogy Final Fantasy sem lesz Xboxra valszeg soha többet.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Moby
addikt
Ez ahhoz nem kapcsolódik semmilyen szinten. Ha a sonynak az az érdeke, hogy azt bizonyítsa, hogy minden máson játszhatatlanok a játékai, és mindenkinek PS5-öt kell ehhez venni, akkor az lesz bizonyítva. Ettől persze még egy degenerált hülyeség marad, de be lesz bizonyítva. Sőt, lesznek birkoidok nem kevesen, akik el is hiszik ezt.
-
GalaHU
őstag
A account-ommal kapcsolatban kérnék egy kis segítséget:
Még a 360-as érában gyerekfejjel regisztráltam citromail-es címről. A bejelentkezésnél a mai napig ezt a valami@citromail.hu E-Mailcímet látom a gamertagom alatt. De ugye ezt a remek citromail.hu-t 2 hét múlva beszántják, ezáltal még azt a nyomorult átirányítást sem tudom használni (kb 10 éve be sem léptem), ha bármit küldenek rá, azt nyom nélkül eltűnik majd az éterben...
Van egy GMail-es címem is általános használatra, az ellenőrző kódok is ide érkeznek amikor új gépről jelentkeznék be bármelyik MS fiókomba, de sajnos nem tudom hogy ezek a citromail-en keresztül átirányítódtak, vagy direktben jöttek. Szerettem volna beregelni a G-Mail-emet, de nem engedte, mert állítólag már szerepel, de én nem látom sehol!
Hogy a túróba lehet megváltoztatni a Gamertaghoz tartozó E-Mailcímet? A support oldalakon már mentem pár kört, de mindig ugyanoda lyukadok ki...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #107487 üzenetére
Mi? Az a BG3 már játszható is? Sokkolódok itt a híreken komolyan. Arról annyi van meg nekem, hogy Stadia (részben) exkluzív lesz nem? Aztán a Stadia már nincs is. Te meg már 100 órát játszottál is vele?
Amúgy a Hogwarts Legacy is lehet még év RPG-je.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Akkor is ilyen dolgokkal jöttél, pedig ez az ékes példája annak, hogy miért szar a PC gaming, mert csak a gond van vele. Konkrétan ezt írtam akkor is: "De. Ez pont platformtól szar. Mert konzolra megcsinálják, és működik. PC-n meg amennyi konfig, annyi gond."
De isten bizony nem akarom újrakezdeni! Akkor is sok volt a halandzsád már, alig tudtam követni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest