Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
20ár
tag
Sziasztok, tudtok abban segíteni, hogy melyik az a GTA V verzió, ami már Series X update-et kapott és benne van az Online is? Én valami régebbi verziót vehettem meg, ugyanis nincs benne a "Graphics Mode", tehát csak 30 fps-el fut. Köszi!
-
Moby
addikt
Deee hogy tegyük azért helyre: ez a Wo Long sem rossz játék az átlagjátékok között. Sőt. Csak ugyanezektől már volt két nagyszerű Nioh, én azoktól többet vártam tőlük, nem pedig kevesebbet. Szóval amikor bajom van vele, akkor ilyen bajom van vele. Végigment, meg még élveztem is a maga módján, különben nem ment volna végig. De nem volt az a több hetes elszakadás, ami jellemzően megtörténik ennek a zsánernek a kiemelkedő alkotásainál. Végigment, és elég is volt. Nem akartam tőle többet. Egy elden ring azért más szint.
-
gianni85
veterán
És így, hogy megvetted nem tudod külön (mint különálló játék) az xs verziót is letölteni? (amit csuvicsuva is linkelt)
ezt írja: A termék feljogosít a Grand Theft Auto V digitális Xbox One- és digitális Xbox Series X|S-verziójának letöltésére (beleértve a Grand Theft Auto Online-t is).
ezek szerint külön-külön is le lehet tölteni mindkettőt? Egyébként felhívnám a supportot hogy miafenevan?[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
válasz consono #106466 üzenetére
Akiknek tetszenek az Arkane játékai, vagy szeretik a looter shootereket, vagy taktikai koop játékokat vagy a vámpíros témát, stb. Aki meg mindbe beletartozik annak év játéka lesz.
Ettől függetlenül simán lehet bukta, az Arkane-nek nem volt igazán sikeres játéka a Dishonored óta és az nem tegnap jelent meg.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
-
AssAssynn
őstag
Tegnap befejeztem a kilépők közül a Guardians of the Galaxy-t.
Az a durva, hogy a képek, beszámolók meg minden alapján, amit korábban hallottam róla elég unszimpatikus volt, azt hittem, hogy ezt majd teljesen kihagyom, meg valamiért azt is hittem, hogy ez inkább ilyen multis vagy coop lövölde lesz. Hát ehhez képest örülök, hogy kipróbáltam, mert nagyon tetszett. Tényleg az egyik legjobb játék, amivel játszottam eddig."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
-
válasz Wesder #106480 üzenetére
Azért írtam, hogy csak egy kicsit hasonlít. Grafika is kb hasonló. Ha egy nem "gamer" embernek mutatnánk két képet a két játékból, nem biztos, hogy tudnának különbséget tenni. Kb, mint amikor a Metroidot "lemáriózzák".
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bad Pritt
félisten
válasz beyruth82 #106479 üzenetére
Amikre gondolni tudok:
- Nem szépek. Van stílusuk, jó a dizájn minden játékukban, ügyesen maszkolják a technikai hiányosságokat, de nincs az embernek olyan érzése, mint egy Atomic Heart-nál, hogy nabaszki, ez kinéz valahogy. Márpedig a mai világban a külső minden.
- Szar a marketing, már ha egyáltalán van. Deathloopnál még a megjelenés körüli tesztek alapján se tudta az ember, hogy pontosan mire is számítson, Prey meg a Death of the Outsider alig kapott reklámot, Dishonored 2-nél nem hangsúlyozták eléggé, mitől lesz jobb, másabb, mint az első volt.
- Az egész immersive sim zsáner egy ilyen furcsa köztes limbóban van, rendes rpg-knél kisebbek és egyszerűbbek, cső fps-eknél jóval bonyolultabbak. Az ember nem fog megvenni vagy előszedni egy Dishonored-ot, ha csak agyatlan lövöldére vágyik, de akkor sem, ha valami tartalmasabb élményt szeretne. A replayability ugyan magas, de achievementek hajkurászásán túl kevés oka van az embernek, hogy újra nekiálljon mondjuk a Deathloopnak.
- Meg az az igazság, hogy mindegyik játékukban volt valami nono faktor. Dishonored 2 elég szar állapotban jelent meg PC-n, aminek híre ment, Prey hardcore módon nem fogta a játékosok kezét, ami rémisztő lehetett sokaknak, Death of the Outsider szerintem szimplán drága volt a játékosoknak DLC létére, Deathloopnál sok mindent az utolsó pillanatban raktak össze a NoClip doksi alapján és ezt érezni is, az aszimmetrikus multi pl. jól be lett harangozva, de egyáltalán nem egy átgondolt játékmód.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
consono
nagyúr
válasz icemad #106481 üzenetére
Pontosan erre gondoltam. Valaki ismeretlenül ránéz, lát egy ugyan olyan grafikájú játékot mint a Fortnite, amiben ugyan úgy ugrálnak meg lövöldöznek, miért játszan ezzel és nem a Fortnite-al, amivel minden haver játszik? Ráadásul ez a vámpír téma is utoljára 10 éve volt népszerű. Szerintem bukta lesz.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Norb79
őstag
Vkinek sikerült működésre bírni az ingyen hetes anno1800at?
Kikerestem a boxon a storeból, kiírta, hogy free with gold, install, felrakta a standard editiont, majd indításnál kiírja, hogy nem vettem meg a játékot, húzzak a storeba. Elsiettem, vagy miért? -
Wesder
félisten
Ugye azt mondták a fejlesztők hogy itt is lehet majd többfèlekèppen megoldani dolgokat. A looter-shooter műfaj miatt szerintem legtöbben csak darálni fognak. Èn maradok a handgun+sniper kombónál. Esetleg a handgun helyett lehet majd shoti.
Adjon egy elfogadható story-t, a world activity-k legyenek szórakoztatóak, meg legyen jó a loot, ès akkor már rossz csak nem lehet. A gunplayben elvileg rèsze volt az id-nek így talán azzal sem lesz probléma.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
válasz Bad Pritt #106482 üzenetére
Ilyen mély és helytálló elemzést az Arkane játekokról még sose olvastam
Ugyan ezeket gondolom csak nem tudtam volna így megfogalmazni.
Deathloop mondjuk szerintem szép grafikailag de ahogy itt fórumon is olvashattuk pár kollégátol valami miatt mégse jött be a többségnek. Atomic heart is szép és egyedi a vilaga de meg se közelíti egyik Arkane jaték hangulatát se. Azért én túlertékeltem a múltkor így visszagondolva a 10/8-al. Jó az 10/7-nek is mert egy jó kis fps de semmiben se egyedülálló, kiemelkedő vagy maradandó. 2023-as mezőnyben messze kiemelkedik de csak azért mert nem jelent meg más komolyabb cím. Bármelyik Arkane játék jobb hangulatban szerintem.[ Szerkesztve ]
-
tudi13
aktív tag
Valakinek indul az Anno 1800 free playben? Ma jelent meg és elvileg ingyenes is egy hétig. Mielőtt megvenném kipróbálnám, de nem indul sajnos.
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
pourri
aktív tag
Aki esetleg vásárláson töri a fejét, annak nagyon jó ajánlat lehet a Telekomtól az Xbox Series X + kontroller + 3 hónap gpu 225 ezerért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest