Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Pedig szerintem igenis összefügg a két dolog. Lehet, hogy téged nem mozgatnak meg a Sony exkluzívok, de azt talán te is elismered, hogy nagyobb odafigyeléssel adják ki őket. És a kritikai visszhangjuk is pozitívabb.
Olyan hibákkal még nem találkoztam Sony játékban, mint amit a Gears 5 művel...Persze, mondhatjuk, hogy erősebb a gép, de ez látványban nemhogy a multiolatformoknál, de az exkluzívoknál sem jön ki. A kontrollerre is mondhatjuk, hogy ízlés dolga, de az előző gen óta az égvilágon semmi ötletet vagy fejlesztést sem pakolt bele az MS, a rezgése botrányos, a dualsense5 minimum egy polccal feljebb való. Az a haptic feedback iszonyú telitalálat.
Szóval igen. Számomra a box csak a gp miatt érdekes, ami viszont szuper.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
mcwolf79
veterán
válasz Rigormortiis #105251 üzenetére
Haggyad mán !!! Ki a faxt érdekelnek a Sony exklúzívok ?!? Úgyis a gamer-ek nagy része csak a COD miatt vesz PS-t
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
parandroid
félisten
Nekem nincs szívem a PS5-öt eladni, mert akkor turira megbánnám, és megint bekattanna, hogy csak kéne egy kék konzol is. Pedig idén kb 2x volt bekapcsolva, amikor lányomhoz jöttek barátok, és valamit azon akartak játszani. Magától ő sem játszik vele. Csak PC, meg SXS. De ő legalább a game passos cuccokat szorgalmasan próbálgatja. Nálam meg ott a Series X, és bőszen grindelem a régi Forza Motorsportokat. Jelentem, az FM5 belátható időn belül kész (valami vacak 130 bónusz verseny van hátra, az már pite), aztán megyek az FM6-ra. Ha kicsit nekifekszek, az új rész megjelenéséig kész is lehetek (nem nulláról megy, vagy 100 óra van már benne). Sajnos ‘kiezrezni’ nem lehet, a mocskos rohadékok lelőtték a szervereket, szóval se multi, se festések, se tuningok, se képlike-ok nem acsizhatók már. Sajnos arra a két szálnyi processzoridőre valami félreeső szerveren már nem telik nekik.
mcwolf79: Meg a fifa!
Wesder: Aztán 2 év múlva lelövik a szervereket.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
vicces
addikt
a korona évei gyakorlatilag olyanok mintha megállt volna a külső idő, csak mi lettünk öregebbek. plusz hozzájön, hogy egyre kevesebb ideje van a dolgozó embernek leülni órákra játszani. ennek ellenére én pont tegnap gondoltam magamban, hogy mennyire megérte a gpu. kislányom 6 éves lett, néhány játékot már ő is játszik. sőt már kipróbáltuk a paw patrolt is ketten. az it takes two-val viszont még várnunk kell, mert sokszor adja az ő kontrollerét, hogy én csináljam meg az ő részét is, ami ebben a játékban lehetetlen amikor szinkronban kéne mást-mást csinálnunk. egyébként jó kis apa-lánya móka volt.
remélem még vagy 5-6 évig nem kell új konzolt venni.:)
-
Moby
addikt
válasz Rigormortiis #105251 üzenetére
Nagyobb odafigyeléssel? HFW megjelent rotty állapotban. GT7 hiányosan, összevissza, stb. Igen, tudnak kiadni jót is, meg hibásat is. A dualsenset is az az egy astro használja máig normálisan, a többi meg leginkább sehogy, de ma már megy PC-n is a dualsense sok játékkal az összes fícsörrel, ott sem használom ugyanezen okból. Hiába a jó ötlet, ha aztán senki nem tudja mire kellene használni.
Az exkluzívokról meg az az átfogó véleményem, hogy rossza hatással van a játékokra, hogy a tehetséges stúdiókon a platformholderek ülnek. Ugyanezért nem igazán várom azt sem, hogy az MS játékai jöjjenek, mert sajnos ott sem értenmek a játékokhoz, semmi nem lesz jobb vagy több attól, hogy most sokkal több pénzből készülhetnek el. A sonynál értenek a játékokhoz, de sajnos a szakértést arra használják, hogy az üzletileg oké címeket tolják a stúdióikkal. Ott esély nincs egy Hi-Fi rush megszületésére, mert ezeket a nagydrámás unalmas komfortgémeket kell nyomatni az összes stúdiónak. A Ragnarök volt az nálam az utsoló szög a koporsójában. Ugyanez fog történni az MS játékaival, csak ott még szakértelem sincs. Totál önfejűen csapkodják el a stúdiók a pénzt a hülyeségre meg a semmire. Lásd Halo. Én inkább csak elpőre fogom a fejem mi lesz a többi MS exkluból... Én azt szorgalmaznám, hogy a platformholderek ne merüljenek bele a játékkészítésbe, mert semmi keresnivalójuk ott.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Wesder #105252 üzenetére
Ezek ilyen barokkos túlzások a "jóesetben"-nel, ami azt sugallja, hogy a gyakrolat attől meg sokkal több. Miközben tudjuk, hogy a studiók ma már több csapattal dolgoznak ugyanezért, párhuzamosan több projekten. Nem. Az, hogy ennyi ideig nem jön semmi, az az irányítás/menedzsment/elvárások/szakértelem hiánya. Lehet egy megmagyarázgatni, de a valóság az, hogy három-négyévente jönnek új játékok szinten minden stúdiótól. Akitől nem, az a versenypiacon éhenhal, és maximum egy ilyen totál természetellene közegben marad fenn. Teljesen indokolatlanul (lásd okok). Ez viszont hosszútávon biztosan nem tartható fenn. Így vagy úgy, de elbukik.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz mcwolf79 #105253 üzenetére
Engem. De ha rám jön a jövőben, van adnak ki bármit, ami érdekel, megvárom, amíg kiadják pc-re. Magára a gépre semmi szükségem. Így is több gép van itthon, mint indokolt lenne. De egyelőre nincs a palettájukon olyan bejelentve, ami esélyes lehetne, hogy érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Kipróbáltam az Atomic Heartot és konkrétan egy 40 perc után motion sicknessem lett Ilyet talán játéknál még nem is éreztem. Pedig pörög a Fortnite, régebben Apex, rengeteg mozgás van ott is. Érdekes, említettem tesómnak és mondta, hogy nem bírja nézni, amikor a lakótársa játszik vele.
Amúgy egész érdekesen indul a game, de valami nem oké, nem köt úgy le. -
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #105263 üzenetére
Már a Nintendo is jobb PC-n.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz parandroid #105254 üzenetére
Ne is add el. Nálam idén szinte csak a ps5 ment. Gow, Horizon nálam végigment, és még van egy csomó cím, amit kiakarok játszani. Kisebbik fiam végignyomta rajta a gow és gow ragnarokot. Most visszament xboxra fortniteozni. Nagyobbik csak sx-en játszik. Mellette nyomják a Quest 2-t. Jó az, ha van otthon mindenféle gép, így nem maradnak ki semmiből.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
gianni85
veterán
válasz icemad #105270 üzenetére
Kíváncsi vagyok, ha lenne gyerek, rájuk tudnám-e fogni miért kell mindenféle konzolból otthon. Előző két gen-t x-en toltam végig, és amikor volt már elég érdekes ex cím, akkor beszereztem rövid ideig ps3-at, ps4-et. Ha most szerintem beállítanék egy második géppel, akkor asszony kidobná egyik éjjel
-
csuvicsuva
addikt
Wesder: Nem biztos, hogy fogunk együtt játszani a Wo Longgal.
Én: Miért, nem tetszik?
Wesder: Nekem igen, de lehet, hogy neked nem fog.
Én: Hát könnyen lehet, hogy nálam Wo Short lesz."Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
válasz gianni85 #105271 üzenetére
Nálunk szerencsére úgy alakult, hogy nem kell rájuk fogni. Én 25 évvel ezelőtt is "konzolb*zi" voltam, feleségem is már így ismert meg. Egyértelmű volt, hogy a fiaim is követik ezt az "agybajt". Nekünk ez jutott, feleségemnek meg a műkörmözés. Így mindenki boldog. Bár az igaz, hogy a feleségem már művészi szintre vitte a műköröm építést és rendes meló mellett is igen szép pénzt keres vele. Sajnos ezt a konzolosdiról nem tudom elmondani, mert az csak a pénzt viszi.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
vakablak93
őstag
Sziasztok,
nem tudom jó helyen járok-e, csak remélhetem.
Egy xbox fan barátom most váltana series S-ről series X-re.
Az lenne a kérdésem hogy
tudnátok-e hozzávaló tvt ajánlani ami a következőket tudja:Oled
4K 120Hz
Freesync/Vrr ami xboxal elérhető, vagy ha elmagyarázzátok mik a buktatók ez ügyben az is sokat segítene.
65 coll.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz vakablak93 #105275 üzenetére
Lg C1/B1 ha még kapható, vagy C2/B2. Új Samsung OLED-et is dicsérik. Sony is jó. Én konzol mellé inkább miniled qled-et tervezek venni, de kinek mi…
-
-
gianni85
veterán
válasz vakablak93 #105280 üzenetére
Én úgy tudom, hogy igen, de nem árt neten utánanézni konkrét teszteknek, mert előfordulhat, hogy nem out-of-the-box működik, esetleg fw frissítés, vagy beállítás szükséges. Bár inkább kínai gyártóknál olvastam ilyet, samsung/sony/lg trionál nem. Esetleg érdemes megnézni milyen tartományban működik egyes modelleken a vrr, talán lehetnek eltérések.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz vakablak93 #105280 üzenetére
A (hdmi forum) VRR és a freesync totál eltérő dolgok. Bár sajnos összevissza használják a VRR kifejezést. A (hdmi forum) VRR-hez HDMI2.1 szükséges(annak a szabványnak a része). A freesynchez nem, az HDMI2.0-n is megy. De attól, hogy valami tud VRR-t, még nem feltétlenül tud freesyncet, és viszont. Series gépeknél ez igazából lényegtelen, mert a konzol mindkettőt támogatja. Tehát akár VRR-t tud, akár Freesnycet tud, mindkettő jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
NJanika
aktív tag
Kopár, fakó az enemy bekad a környezetben, nem mozdul a sebzés is fura mintha nem jól számolna bizonyos szögekből.
Elkövettem azt hibát, hogy fennthagytam az Atomic Hearts-et. A játék "timeline"-ja a következő . Elotltes (pár GB) a játék telepítése 70gb az első patch 60gb, a második patch 15gb és mivel fennthagytam ismét nekiállt tölteni valami 10x gb-ot, de gyorsabb voltam és töröltem.
Várom a Mirage-t meg a GTA6-ot
[ Szerkesztve ]
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Farkassacred
őstag
Itt azért eléggé túlzol szerintem. Semmi komolyabb probléma nem volt a Forbidden Westel, a másik meg hogy egyből érkeztek a javítások a kisebb bajokra.
Én nagyon megbántam, hogy anno megvettem a series x-et. Zöld front konkrétan kimarad ebből a generációból. Kék fronton legalább van min javítani, a semmit nem lehet foltozgatni..I'll meet you again through the eyes of our son.
-
consono
nagyúr
válasz gianni85 #105271 üzenetére
Én a 360-at még a kölöknek vettem, kinectezni, de utána a PS4-et már magamnak. Aztán Switch azért lett, mert a fiam szeretett volna, de a Series S megint csak nekem
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Moby
addikt
válasz Farkassacred #105287 üzenetére
A zöldeknél az idén már jött egy Hi-Fi Rush. A kékenél megy egy csodálatos forspoken. Na azzal kell nagyon boldognak lenni mindenkinek, aki a semmiről hadovál.
-
Moby
addikt
válasz NJanika #105286 üzenetére
Egyelőre ott vannak egyéb betegségek is. Elindul a játék úgy, hogy a kimenet HDR, de a játék mintha SDR-ben menne, amire a játék menüből lehet rátolni a HDR-t, de ott meg úgy túltolja a fényerőt, hogy széjjel van égve minden. Itt abban lehet bízni, hogy a demo valami korábbi buildre épül, és a megjelenéskori verzában ezek már talán ki lesznek javítva. Viszont van egy egyedi stílusa a TN-nek, amit ismernek, akik a korábbi játékaikat ismerik, viszont akin most találkozik velük, annak kopárnak hathat. Aztán meg jönnek olyan helyszínek, hogy az ember füle kettéáll.
-
Wesder
félisten
válasz Farkassacred #105287 üzenetére
Idén jön 9-10 1stparty játék, de az nyílván semmi.
Rákot is gyógyíthatna az Xbox, egyesek akkor is csak morognának.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Farkassacred
őstag
Nem hallottam még erről a Hi-Fi-ről, de így a videók alapján nem hinném, hogy emiatt a játék miatt fogok boxért rohanni a boltba. Valami nagyot kéne már robbantaniuk, mert ez így jelenleg szerintem 0.
Pirosaknál ott lesz a Zelda, de mások is jönnek. Gondolom ps-re is jönnek idén még játékok, bár ők tavaly legalább életjelet adtak magukról. Pénzéhes mocskos cégek ezek mind, de legalább vannak akik tesznek is az asztalra valamit.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Rigormortiis
veterán
-
Moby
addikt
válasz Wesder #105292 üzenetére
Szerintem ezt a 9-10-et felesleges emlegetni, mert a felét most aláírná bárki, másrészt meg óriási kérdőjel ezek minősége. Teljesen jogos az a kritika, hogy eddig semmi, és ami, az sem olyan, és nem is utal nagyon semmi arra, hogy robbanásszerű változás várható. Ebben én sem hiszek. Abban annál inkább, hogy (hálisten) se az MS-re, se a sonyra nem kell várnom ahhoz, hogy jó játékokkal játszhassak, ha ahhoz támad kedvem. És ennek köszönhető az is, hogy egyáltalán lett újra kedvem hozzá, mert ha ezen a kettőn múlna, már semmilyen gép nem lenne itthon.
-
Moby
addikt
válasz Rigormortiis #105295 üzenetére
Abszolút adom. Utóbbi kettőnek erős szerepe volt, hogy otthagytam hónapokra a géminget, az előbbi meg konkrét oka, hogy ma újra játszok. És így került helyére minden.
Tőlem összes ilyen nézdahátam komfortjátékot bedarálhatják mainstream haltápnak. Értem, hogy erre harap ma a legtöbb keszeg, de én inkább szögre akasztom végleg, ha már csak ilyen fog jönni.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #105293 üzenetére
Ha 2023-ból kicsúszik bármelyik játék, akkor kb itt is kell abbahagyni ezt az egész Xboxozást a Microsoftnak, mert ennek akkor így nincs értelme, de igazából 8 mert 2 már megjelent.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Egyébként évek óta mondom hogy aki itt Sonyverő játékokat vár, az nagyon gyorsan felejtse el az Xboxot. Itt nem lesznek GoW-ok meg TLOU-ok. Nagyon max ilyen HFW minőség amit képesek lesznek kiizzadni, de kb ennyi. Itt olcsó diverz játékok vannak. Akinek a magas minőség meg drága játék kell, az veheti a másik két konzolt.
Szerk.
Ezt a Hi-Fi RUSH minőséget AAA-ban valamiért nem tudják produkálni.
A Horizon is eljutott oda hogy az 5. rész 2 DLC-je a korábbi részek DLC-je újrahasznosítva.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest