Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Farkassacred #105848 üzenetére
Ha már kontroller. Nekem elég nagy kezem/tenyerem van, így igazából sose voltak a kontrollerek igazán kényelmesek, de az XS-nek mintha szűkebb lenne a szarva, mint az x360nak. 3rd party kontrollerek üldözve vannak, vagy mi a helyzet velük? Nekem úgy tűnt, hogy kb. csak vezetékes alternatívák vannak. Pl egy ilyet szívesen kipróbálnék, de ez a vezetékes megoldás egy kicsit zavar.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Farkassacred #105853 üzenetére
PCs viszonylatban annyit tudok mondani, hogy egy Deathadder v2 elveszik a tenyeremben, palm grip fogással durván egy ujjpercem lelóg az egérről. Szóval igen, olyan nincs, hogy elég nagy, max kevésbé kényelmetlen számomra.
Bad Pritt: Kár, pedig ez a kicsit PS-es elrendezés lehet kényelmesebb lenne, még sose próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Rigormortiis
veterán
válasz Pacee90 #105852 üzenetére
Azért jól gondold meg! Nekem is ez van PS5 mellett és másodlagos, GP evő konzolnak ideális, de vedd számításba, hogy a kurrens játékok egy része okádék lesz rajta. A kiadóknak/fejlesztőknek ki van adva, hogy ezen is futnia kell mindennek, és fut is, de pl a Wo Long esetében sincs benne sok köszönet, gyakorlatilag az x360 kezdeti éveit idézi a kép, amit elénk fest. Persze vannak sokkal jobban optimalizált játékok, és itt most főként a belsős címekre gondolok (Forza Horizonok gyönyörűek pl), de 3rd party címeknél azért bele lehet futni ilyenekbe...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Bad Pritt
félisten
válasz CactuS #105856 üzenetére
Thrustmaster eSwap S Pro és X Pro nagyobbak kicsit, mint a gyári kontroller és lehet úgy alakítani őket, hogy szimmetrikus legyen, viszont ezek is vezetékesek és drágábbak. Ennél nagyobb csak a Razer Wolverine Chroma volt saját tapasztalataim szerint, de az százezres tétel.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
30z.Samu
félisten
válasz Rigormortiis #105859 üzenetére
Nálam is ez volt a terv, aztán megtetszett ez a zöld atmoszféra.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Moby
addikt
Ahogy haladunk előre az időben egyre nagyobb baklövésnek tűnik ez a Series S a játékok tekintetében. Lassan eljutunk oda, hogy lesznek címek, amik majd nem jelennek meg X-re a kötelező Series S kiadás miatt. Azt értem, hogy az MS-nek jó, az olcsó konzollal tudta bővíteni a vásárlók körét, de ez egyre inkább üt vissza, és eddig is inkább csak a prevgen támogatás miatt nem jelentkezett a probléma.
-
Rigormortiis
veterán
Szerintem csak az motiválta őket, hogy minél több gp-t eladjanak vele (is), és ez valószínűleg működik is. Viszont egy jóval nagyobb terhet varrnak így a fejlesztők nyakába, ami azért még is látszik, hiszen még mindig ott tartunk, hogy noha jóval erősebb a Series X a "másiknál", igazából még multiplatformoknál sem hoz semmi láthatót, az exekről meg ne is beszéljünk, bár ilyen téren egyszer majd csak beindul az MS. Még mondjuk az egész generációra igaz, hogy gáz, hogy már 3 éve támogatják az előző gent, gyakorlatilag mindennek el kell futnia ott is, és szerintem nagyrészt ezért tartunk még ott, hogy mondjuk a TLoU part II vagy a Csucsima a mai napig feltörli a padlót gyakorlatilag mindennel, ami azóta megjelent.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
addikt
válasz CactuS #105865 üzenetére
Vezetékes Duke?
Csak a méret miatt. Bár nem tudom az eredeti Duke -hoz képest mennyire őrizte meg a régi ergonómiát. Mert ha azonos vagy hasonló, akkor egy-két használt boltban talán ki lehet próbálni a régiből egyet, mielőtt rendelnél.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Moby
addikt
válasz Rigormortiis #105864 üzenetére
Nem jóval erősebb az, marginális a különbség, amit a szoftveres háttér gyengeségei el is visznek. Dehogy törlik fel a padlót. Egy RDR2, vagy egy csomó más simán lehozza azt a graf szintet, amit egy sonyex. ma már nem kunszt szép játékot csinálni. Nem kell hozzá gigastúdió, csillió dollárok sem. itt van most ez a Hogwarts Legacy, néha nem hiszem el, amit a képernyőre kipakol. Egy koszos UE4 motorral És az UE5.1 játékok majd csak a jövőben jönnek valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
válasz Rigormortiis #105864 üzenetére
" bár ilyen téren egyszer majd csak beindul az MS"
Aztán belelóg a kezünk a bilibe. Nem fog az beindulni sose. Már Xbox one x óta ez megy... PS4 slimen toltam végig 4k tv-n a LOU2-t és tátva maradta a szám. A legerősebb konzol csúcsexklúzívjai kinézetben sehol sincsenek. A játékokról meg szót sem ejtek....Nem hiába, csak arról megy a zsolozsmázás, hogy a GP mekkora isten áldása. Mert más nincs.
-
Moby
addikt
válasz frankdelgado #105868 üzenetére
>és tátva maradta a szám.
Mélyre is tolta neked a szotyi Isten őrizz, hogy beinduljon. Ezek nem értenek a játékokhoz, csak a bajt csinálnák vele. Hagyják meg a GP-t olyannak, amilyen most. Ez így nekem oké.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
"Mélyre is tolta neked a szotyi "
Csak azt nem tudom megerteni, hogy aki szerint ennyire szar a box, meg az ms, az miert nem takarodik el a budos picsaba akkor? El kell adni a gepet, kilepni a fiokokbol es josag van.
Az eg vilagon semmi bajom a sony-val, vagy a ps-sel, vagy az ottani exkluziv jatekokkal, de kurva unalmas mar egy xbox topikban minden nap ezt olvasni.
Mindenki tantorodjon at a sony/ps topikokba, ahol ki lehet beszelgetni azokat a dolgokat(es persze az ottani ps kopkodoket ugyanigy el kellene tuntetni, hogy ott is megszunjon a toxikus legkor!).
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
addikt
válasz csuvicsuva #105870 üzenetére
Régi Duke volt már a kezemben, de amúgy S -t használok Classic -hoz. Szerintem jó cucc a Duke. Imádnám vezeték nélküliben.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
persil
nagyúr
válasz Madoc #105873 üzenetére
"es persze az ottani ps kopkodoket ugyanigy el kellene tuntetni, hogy ott is megszunjon a toxikus legkor!"
Pont ezert irtam a fentit.
Nyilvan, egyszerubb es mentalisan is egeszsegesebb atlepni, de nem fer a fejembe, hogy hogy elheti valaki ennyire kontraproduktivan az eletet. Ha valami szar, akkor nem csinalom, egyszeru.
De ez a "hat ez nagyon szar, bezzeg a masik" minden nap, a helyett, hogy akkor hagyna a szart a francba es csinalna a masikat, ami ugye jobb... Mintha onigazolas lenne.[ Szerkesztve ]
-
-
sith7
nagyúr
a Wo Long esetében sincs benne sok köszönet, gyakorlatilag az x360 kezdeti éveit idézi a kép, amit elénk fest
Azért nem kell túlzásokba esni ... -
persil
nagyúr
válasz csuvicsuva #105875 üzenetére
Jogos, de ezert mondom, hogy az ilyeneket ki kell gyomlalni mindenhonnan es udv egy szebb vilagban.
-
persil
nagyúr
válasz sith7 #105876 üzenetére
Ugyan s-en nem lattam, de nekem is tulzasnak tunik kicsit.
Emlekek azert megszepitenek sok mindent. Sokszor olvasom az ilyen "pedig 360-on micsoda graf volt" cimu esszeket, kozben meg ma elinditana az ember es azonnal megvakulna a baltaval faragott modellektol, meg az ertelmezhetetlenul alacsony felbontasu texturaktol.X-en szerintem kifejezetten szep jatek. Nyilvan lattunk mar szebbet, de a rondatol nagyon messze van.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
-
persil
nagyúr
válasz csuvicsuva #105880 üzenetére
Nekem csak az a bajom, hogy 2-3 jatekert nem akarok masik gepet venni, igy meg lehetne akar felaron is, nekem akkor sem eri meg, hiaba tetszene az a nehany konkret cim baromira.
Egy bloodborne, demon's souls, vagy epp horizon azonnali vetel lenne, de az, hogy gepet szerezzek csak ezekert, hogy majd utana megvaljak tole, nekem nem lenne esszeru.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz persil #105879 üzenetére
Mindenhol rengeteg a technikai probléma vele. X-en is van olyan, hogy az enemyt két méterre rajzolja csak ki tőled. Tegnap volt olyan, hogy bosshoz betérve úgy fagyasztott csontra a gépet, hogy ki kellett húznom a falimalacból a boxot. Szép, nem szép...ez nagyon szuibjektív dolog. Sok időt nem töltöttek el a fényezésével.
-
persil
nagyúr
Na de a tech. hiba az egeszen mas tortenet. A fenti kollega egyertelmuen grafikarol beszelt, ugy meg netto hazugsag.
"X-en is van olyan, hogy az enemyt két méterre rajzolja csak ki tőled."
Mondjuk ilyet egyetlen egy arva alkalommal sem lattam, de meg csak hasonlot sem, 5 meg 10 meterrel sem.
Texture pop in az van, nem lehet letagadni, de fent akkor is 360 szintu grafikarol volt szo.Fagyast csak az elso demonal tapasztaltam, ha perf. modban akartam jatszani. A masodik demo es a teljes egyszer sem fagyott ki.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz persil #105881 üzenetére
Ugyanez, csak én máshogy fogalmaztam.
Napokban elgondolkodtam, hogy a One S-t becserélem némi ráfizetéssel egy sima PS4-re, de aztán elengedtem. Itt is elég keveset játszok, ami nem napi grind, akkor meg minek még egy?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Moby
addikt
válasz persil #105883 üzenetére
Ha gondolod vissza megyek és levideózom, ha végeztem az aktuális bossal Pontosan tudom hol van. Egyet legalábbis biztosan, ami ilyen rettentő zavaró és feltűnő.
Azt én nem tudom milyen XS-en, de simán kinézem belőle amilyen ratya a pc-s verzió is, meg amennyit az SX is betegeskedik vele.[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
Akkor ha jól értem zárhatjuk a topikot, mert okafogyott lett?!
-
veterán
válasz persil #105881 üzenetére
Dettó. Pár exkluzív engem is nagyon érdekelne (kb 4 cím) de ezek miatt nem veszek ps-t mert nekem nem éri meg hogy utána ott álljon kihasználatlanul vagy esetleg veszteséggel eladjam. 2 éve vaciláltam sokat és a gp miatt akkor xbox mellett döntöttem. Ez már így is marad és viselem minden jó és rossz következményét.
Max 1-2 cím ami elfut a gyengusz pc-men kijátszanám (horizon zero dawnt pl pc-n kijátszottam) de ilyen már nem lesz mert a gépigények csak nőnek én meg egy büdös fillért nem költök a pc upgradelésére xbox mellett. Jó' van ez így nekem. -
Moby
addikt
válasz mötálhed #105886 üzenetére
Az baj, ha öregedett. Ezek a játékok fiatalítanak. Alapvetően 3 csoport van, akik játszák ezeket a játékokat.
1. Jól tanulnak/olvasnak patterneket + jó a reflexeik/izommemóriájuk. Ők azok, akik egy szál kisgatyában elsőnap végigvisziki ezeket nohit-re
2. Jól tanulnak patterneket, de szarok a reflexeik. Ők az első csoport, amikor megöregszenek
3. Lassan tanulnak, és szarok a reflexeik. Ők vagyunk mi, tehát a nagytöbbség Viszont épp ezeket a készségeket fejklesztik ezek a játékok. Na az Elden Ring pont nem ilyen, ert utánaolvasással, grindfeszttel, megfelelő cuccokkal félvakon, félbénán és félhülyén is végig lehet vinni nulla reflexekkel, tanulás nélkül. Ezért az a legjobb belépő ebbe a világba. A Wo Long pont nem ilyen. Bár könnyű a legtöbb helyen, viszont ahol nem, oda kell a patterntanuilás, meg a reflex is. De nem ezért nem ajánlom, hanem ezért mert ez a játék kevés és üres, és amivel töltve van, nagyrészt tök felesleges bele. Csak volt raktáron a Niohkból. Kezdeni viszont semmit nem tudtak vele, csak belepakolták. -
Moby
addikt
Hozzáteszem az Elden Ring is raktárkisöprésből született, de ott azért úgy voltak (főleg korábbi) ötletek, amikkel nagyrészt hasznosításhatóak lettek a belepakolt dolgok. Vagy legalábbis színesítik a játékot.
-
Wesder
félisten
Èn ezt nem így látom. Èrdekes mód a Switchre meg Steamdeck-re való portolások azok nem problèma, csak a Series S, mert Xboxból sosem adnak el 100+ milliót.
Series S-re elèg ha a saját stúdiók megoldják jól a játèkot, mert ha valamilyen csoda folytán elmegy ebben a genben Xboxból is 100 milla (legyen csak 80, mert annyit tudtak 20 èv alatt kiizzadni magukból mikor minden is klappolt nekik) akkor a 3rdparty-k vèrt izzadva is megoldják az S-t mert a pènz nagy úr.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
válasz beyruth82 #105888 üzenetére
Mondjuk négy exkluzívért már mérlegelnék, mert jó nagyok mind és te még a kis játékokkal is elszöszölsz annyit, mint mások egy nagyobbal. Szerintem ha valakinek kimaradtak bármely oldal exkluzívjai (beleértve a csak PC-re elérhető játékokat is) és érdekelné közülük pár akkor érdemes lehet megfontolni egy céleszköz beszerzését.
-
Moby
addikt
válasz Wesder #105891 üzenetére
A switchre olyannyira problémás a portolás, hogy sokszor már ki sem jön, meg féléves késéssel, meg csak cloudra, meg ilyenek. Ugyanez vár itt is, mert nem lehet csak X-re kiadni még időlegesen sem. Erről beszéltem éppen.
A Steam Decket ne keverjük ide, ott egy óriási közösség oldja meg a problémákat, nem a stúdiók szopnak vele.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Ja, elhiszem nem azert mondtam, csak arra utaltam, hogy nem lehet egy globalis, mindenkit erinto hiba, ha en sosem lattam ilyesmit.
Termeszetesen siman hiheto, hogy ilyesmik becsusznak. Masfelol ez siman javithato, szoval hatha lesz meg patch, eleg friss jatek.
-
csuvicsuva
addikt
-
Wesder
félisten
Jó persze mostmár semmise jön tènyleg Switchre, de azèrt egy Witchert,DOOM-ot, Hogwarts Legacy-t megoldják rá 640x480-ban mert van ott 100 millió potenciális vásárló.
Ezèrt mondom ha vèletlen elmegy mondjuk 100 milla box, ami 60-40 arányban Series S, akkor hiába szopnak az S-sel, egy ekkora tábort nem fognak elengedni. Ehez persze az kell hogy az MS megtanuljon olyan játèkokat csinálni, ami eladja a konzoljukat. Leginkább a generáció vègèn fog kiderülni hogy az MS szerint az S az bukta vagy siker volt. Ha csak egy Xbox lesz kövi genben akkor az S egy hibás elgondolás volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
válasz csuvicsuva #105896 üzenetére
Egy konzol nem befektetés, hanem szórakozási forma, szórakozni meg sajna pénzbe kerül.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Wesder #105891 üzenetére
Ez nagyon off itt szerintem, de switch-re is halomszám van hulladék 3rd party port, ami bugos, fagy, szaggat, stb. Ennek nem sok köze van ahhoz, hogy egy adott platformból 20 vagy 120 milliót adtak el.
Én egyébként nem értem mi ez a nagy probléma a különböző platformokkal. Nekem van PC-m, van switchem, mégse köpködöm magam, miután a PC után átülök a switch elé vagy fordítva. A switch érdekes volt PC után, gondoltam meglesem a nagyobbakat is, mert a grafika az elég necces rajta, így vettem egy XSX-et, mert GP-m egyébként is volt. PSt csak azért nem, mert annyira nem vonzanak az azokon lévő exkluzív címek, így nekem ebből több előnyöm származik - már ha nem nézek be egy play it anywhere címet, ami nem is az. . De ez nagyon személyfüggő, hogy kinek mi tetszik és mi az igénye, nem értem, hogy miért kell fikázni ezt vagy azt a platformot. Van ismerősöm, akiknek XSS van, kisebb FHD TVn játszik és nem panaszkodott rá, koca gémer, neki tökéletes.
-
Moby
addikt
válasz Wesder #105897 üzenetére
De ezek is késéssel jöttek, és a HL-t egyelőre még senki sem látta, szóval azzal várjunk hogy miként sikerül azt megoldani
Én sem azt mondtam, hogy majd magárahagyják, ahnem azt, hogy az X tulajok szívnak keményen az MS döntése miatt. Nem is amiatt, hogy van, hanem hogy a nextgen játékokban mandatory a két gép egyidejű támogatása. És hát látjuk, hogy ez már most gond a stúdióknak. Ezt nem én állítom, hanem ők! Ez most szinte ekvivalens azzal, mintha előírták volna kötelezően, hogy az egész generációban támogatni kell a prevgent, méghozzá kötelezően day1! És erre te azt állítod, hogy úgy sem tennének mást, hiszen abból van sokkal több! Ez biztros? Mármint tényleg minden stúdiió ki akarja adni majd még az előző generációra, hiszen abból sokkal több van, és pénz berszél ugye?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest