Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz csuvicsuva #106650 üzenetére
Az OCD-dnek pont segít, az AoE AI assistos gazdasága takaros kis csoportokban építi a házakat a népednek. Csak online ne játszd, mert már mindenki tudja, hogy a hármas kupacokban lerakott viskók Xbox játékost jelentenek és megerőszakolják a parasztjaid.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Bad Pritt #106651 üzenetére
"Csak online ne játszd, mert már mindenki tudja, hogy a hármas kupacokban lerakott viskók Xbox játékost jelentenek és megerőszakolják a parasztjaid."
Az ADHD-t ne felecsd el, az még mindig kizárja, hogy huzamosabb ideig lekössön.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
mcwolf79
veterán
Nem tudom , lehet kárpótlásként , de érzésre estére nagyon felnyomták a loot-ot a Dio4 bétában . Nap közben nem láttam sárga és barna item-et . Este bementem egy dungeon-be , és gyakorlatilag teljesen felöltöztettem ilyenekkel a varázsló karakteremet . Amúgy engem így pár óra játék után megvett kilóra a gém. Kicsit fura ez az open World dolog , bár tulképp az elődöknél is nagyobb szektorokra volt bontva a játék . Az mondjuk fura , hogy területek szinthez vannak kötve .
Jól megtalálták ezt a középutat a dodge-dzsal is . Nem olyan pörgős , mint a 3-ban , de nem is olyan suta , mint a 2-ben volt . Van , de nem lehet ész nélkül gurulgózni mindenfelé.
Nálam bent van az éves várós játékok közt : Forza , Dio4 és Starfield (utóbbi kérdéses , reméljük nem lesz oltári bukta)Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Bazsi1987
őstag
Diablo4 bétábol van a store-ba xs meg sima one változat vagy csak egy van ne is keresem?
-
Bazsi1987
őstag
Köszönöm
-
Tomazoe89
csendes újonc
válasz csuvicsuva #106646 üzenetére
Na sikerült. Ahol a ruhákat lehet választani ott van mellette 3 opció hogy hogy akarom hordani. Csak azt nem tudom eddig hogy nem tűnt fel Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz csuvicsuva #106652 üzenetére
ADHD-sként mondom, hogy nem feltétlen zárja ki, lehet fejlődni és nagyban függ a zavar mértékétől.
Egy ilyen Age of, Starcraft méretű, alap kő-papír-olló metodikára épülő RTS-nél a learning fázis lesz szenvedősebb, amíg beáll egy rutin az alap taskokhoz, viszont most visszatértem a Supreme Commanderhez és az rendesen frusztrál, olyan orbitálisan óriási, illetve a 4X játékok 99%-a már tűréshatáron kívül vannak nekem is.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz hombre[EU] #106647 üzenetére
Kb a japan jatekok 99%ban nincs animation cancel. A sekiroban is korlatozottan van.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
csuvicsuva
addikt
válasz Bad Pritt #106659 üzenetére
Nincs már ingerem rá, látod, egy AC Odysseybe képes voltam belerakni 300+ órát, Hogwarts már 60 és sehol nem tartok, Rocket League 2018 nyara óta megy, Fall Guys F2P óta, pedig Wesderrel próbáljuk elengedni, amikor pikk-pakk végzünk a szezonnal, és a játék visszafelé fejlődik, de legalább így minden nap beszélünk, meg kieresztjük a gőzt arra az egy órára.
Stratégia játékokat már nagyon rég elengedtem, körökre osztott az pedig nálam csak táblás társasban játszik, azt meg nincs kivel játszani. Persze az is benne van, hogy direkt nem merem elkezdeni, mert ha véletlenül beszippant, akkor baj van. A backlogom így is van vagy 10 éves.
Tomazoe89: szívesen, örülök, hogy tudtam segíteni.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #106662 üzenetére
A Fall Guys tényleg visszafele fejlődik, mindíg ugyanazok a pályák vannak, már unalmasak.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
eL Geri
őstag
A Diablo 4 bétához (engem csak a jövőheti érdekel majd) kell GOLD (vagy GPU)? Vagy megy nélküle is? Én nem akarok másokkal multizni, de lehet bétában nincs is single rész... nem tudom.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz icemad #106668 üzenetére
A sztorit meg küldiket lehet egyedül, de hogy a végső játék hogy fog működni azt nem vágom. A bétában nincs offline lehetőség, shared world módon működik, szóval ahogy lófrálsz a világban mások is ott fognak lófrálni. Valakinek már ez is sok online jelenlét, úgyhogy jó vele tisztában lenni.
-
-
addikt
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
duckload
aktív tag
Hali!
Szerintetek miért van az, hogy a Brütal Legens annyira szaggat series s- en! Hogy alig játszható?
30 fps sincs meg. Néha kb 15 re be esik! A hang pattog és szaggat az is.Van ezekhez a régi játékokhoz valami speckó beállítás?
Játék újra lett rakva, series s újraindítva.
Érdekes ez a hang pattogás- akadás.Menüben nincs jelen. Semmilyen appban sem, de játékoknál mindig előjön.
Van ötletetek, mi lehet a gond?"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
-
duckload
aktív tag
válasz icemad #106678 üzenetére
Controllerbe dugott Xbox füles. A wired headset.
De az a fura csak játék alatt recseg! Kattog, akad. Nem tudom melyik a legjobb szó.
Mondjuk youtube vagy hbo max, netflix megy akkor oké."Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
Bad Pritt
félisten
Én is letettem a lantot, összességében pozitív élmény volt ez az első hétvége a Diablóval. Voltak kisebb érdekességek, nagyobb bugok, illetve a hitboxok jelentős része még a Dark Souls-on edződött szememmel is rendkívül szarok, ez volt a legkritikusabb visszajelzésem a fejlesztők felé.
A world bosst nem volt lehetőségem sajnos leverni, jövő hétvégén viszont mindenképp sort kerítek rá, viszont a barbárt hanyagolom, egy fillért nem érő hulladék lett a bétában.[ Szerkesztve ]
-
NJanika
aktív tag
Érdemes megvenni a Riders Republic-ot ? Jobb híján a Skate3-al játszom.
Ubisoft plus-rol van valami hír ? Lesz Xbox-ra ?
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
addikt
válasz sirkope #106681 üzenetére
Sajnos nekem most sem volt annyi időm, mint szerettem volna, de a varázsló csajszival kitoltam az early max. szintet, a fő küldetéseket és jópár melléket is. Következő héten jó lenne további két karaktert kipróbálni...
Necro kezdés az már tuti.
Egyébként volt egy-két videó, ami akadt, úgyhogy nem is néztem végig. Utolsó fő küldetés után is. Ezeket remélem a hétvégére javítani fogják. Mert amúgy kíváncsi vagyok rá, de baromira zavart.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Steve1207
veterán
válasz NJanika #106682 üzenetére
Nekem múltkor bedobta a nagy változtatot 3e-ért (a teljesen fullosat meg 5e-ért, de pár skin miatt nem éreztem, hogy azt érdemes), úgyhogy behúztam. Vannak benne hibák, de szórakoztató, baromi nagy a térkép és tele van tartalommal. Alapból kevés az ilyen játék ugyebár, szóval pár ezret simán megér.
.
-
csuvicsuva
addikt
One topikból:
Warhammer: Chaosbane Slayer Edition - 1390 HUF
-
aktív tag
válasz csuvicsuva #106685 üzenetére
ez pedig a series változat 2090-ért.
-
AssAssynn
őstag
Ez pedig a BB topikból:
mindenféle kontrollerek 18'990 Forintért: [link]"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
F_Peter
őstag
Far cry 6-nál már nem telepíthető külön a HD textúra pack? A telepített elemeknél nincs, viszont a storeban sem talalom. Viszont a játék most 101GB.
-
csuvicsuva
addikt
válasz ratcache #106686 üzenetére
Köszi, csak azt láttam, hogy fut Seriesen is, pedig a kolléga linkjébe bele is volt írva, hogy Xbox One, mégsem jutott eszembe, hogy akkor valószínűleg van Series verzió is.
Korán volt még.
.Allah icemad #106689: nekem úgy rémlik, hogy max egy ezressel szokott olcsóbb lenni imitt-amott.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Huh de furán lett "vége" az Atomic Heartnek.
-
Roland861010
addikt
Helló,
Ha valakit most venne kontrollert a konzolvilagban 18900 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest