Hirdetés
Aktív témák
-
osszaki
tag
válasz MasterMark #48797 üzenetére
Tetszetős, de látom már PS3-ra is jön. Lehet MS-nak több pénzt kellett volna felajánlani az Xbox exklúzivitásért.
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
rii
nagyúr
ismerősöm szeretne venni XBOX-ot meg KINECT-et
meg tudnátok mndani, hogy hol lehet most ezt a legolcsóbban megúszni?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
parandroid
félisten
Az attól függ, hogy 4GB, vagy 250GB verzió, és milyen játékot adnak még hozzá.
Én ezt a verziót vettem, csak másik országban, de szinte ugyanennyiért: [link], de ez sem rossz: [link].
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rii
nagyúr
nagyon köszönöm!
(#48807) peterkeT:
mi a különbség a 4 GB meg a 250 GB között?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz Blaise #48812 üzenetére
nem .. azt hittem, hogy az SSD vagy mittudom én .. elősször, amikor mjtatták, hogy 4 gb vagy 260 gb, akkor azt hittem, hogy az egyiknél a mem, a másiknál a HDD van feltüntetve ....
tényleg kiadnak 4 gb HDD-s verziót?
-
parandroid
félisten
Ahogy utánaolvastam, gyakorlatilag az összes játék a lemezről fut a 4GB-os verziónál, frissítések ugye eleve problémásak, gyakorlatilag a mentések megeszik a helyet. Ráadásul ha a játékokat fel tudod telepíteni a HDD-re, akkor a lemezt is kíméled, csendesebb is lesz a játék, meg gondolom több eszköz élettartamának is jót tesz, ha nem fűt ott még a meghajtó folyamatosan. Szóval én úgy döntöttem, megéri a drágább, HDD-s verzió.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
apropó sleeping dogs valakinek megvan? személyes tapasztalat/vélemény érdekelne róla.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
rii
nagyúr
nagyon köszönöm a felvilágosítást! .-)
-
pzstm
titán
válasz MasterMark #48822 üzenetére
arra lenék kíváncsi, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak....érdekelnének a véklemények, hogy mikor ruházzak be rá.
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #48825 üzenetére
Ha jól emlékszem Neked volt a múltkor kavarásod a lumia telókhoz kapott xbox live kódokkal. Sikerült megoldani? Azért kérdezem, mert hirdetnek az apróban egy ilyet (3 hó live + 1200 pont) és megvenném, de ha Neked balul sült el a dolog, akkor inkább veszek mástól pontot.
Ha valakinek van ne adjisten EU ms pontja ne tartsa magában.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
válasz MasterMark #48825 üzenetére
az már megvolt
De most Far Cry3-on is agyalok erősen....
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #48827 üzenetére
Ahha, köszi. Hát akkor nem veszem meg.
-
MasterMark
titán
Ha olcsón van, akkor megérheti, ha még mindig cseréli a support. Én csak felhívtam őket, mondták, hogy tudnak róla, hogy nem jók a kódok és majd hívnak, ha kaptak másikat. Aztán pár napra rá, már hívtak is, és lediktáltak egy új kódot.
szerk.: Nem, tudom, miért, teszek, ennyi, vesszőt, mindenhova, sorry.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #48830 üzenetére
Mindegy. Nem szeretem az ilyen variálást, nehogy a végén rám maradjon. Hogy a kedvenc filmemből idézzek, "Ha véletlenül savanyú lesz a tej, nem vagyok b*zi, hogy besz*pjam!".
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz MasterMark #48830 üzenetére
Csak egy fölösleges vessző van az eredeti szövegben, a többi kell oda, ahol van. Sose bánd, jó látni a kontrasztot a tegnapi kollégához képest.
p
[ Szerkesztve ]
-
N.GÁBOR
aktív tag
Valaki megtudná mondani, hogy a Forza 4 támogatja-e a 4:3-mas képarányt?
Előre is köszi
May the force be with you!
-
Buster17
addikt
Össze raktam egy szép listát amit majd be kell szereznem
Halo Combat..., Halo 3, Halo 4, Halo 3 ODST, Halo Wars, Halo Reach, GTA4 Complete Edition(ez még nem biztos)Dead Island(ez se), COD BlakOps2, Forza Horizon, Meto 2033, Dante's Inferno, Gears of War 3, Army of Two valamelyik része, de van aki ezzel még játszik?
Még valami, tud valaki még valami jó címet mondani?[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Hali! Az mert van eredeti ms av vga kabellel hogy rakotom a monitorra aminek 1680x1050 a felbontasa, kivalasztom az 1680x1050-et de felul alul csik van. 1920x1080 meg nem jo mert csak a kep felet latom mert nagyitodik.
Androidos Outlookból küldve
-
vg
addikt
válasz MasterMark #48845 üzenetére
Júj...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Buster17 #48837 üzenetére
Szigorúan szvsz, de a Metro 2033 egy forintot nem ér szerintem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
MasterMark
titán
-
Gebriel
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz MasterMark #48848 üzenetére
Nem nagyon van mit kifejteni, megrendeltem anno Zavviról valami nevetséges áron (5 font körül vagy hogy), mert mindenki dicsérte. Lehet, hogy az én elvárásaim voltak mások, de az eleje annyira unalmas, és annyira nincsen hangulata, hogy abba is hagytam körülbelül ott, ahol kimerészkedek először a felszínre a másik pofával.
Összességében én valahol egy S.T.A.L.K.E.R.-szerű játékot vártam tőle, ha környezetben nem is, legalább hangulatban, ehelyett kaptam egy sínen futó lineáris lövöldét. Talán az én elvárásaim voltak rosszak, de ettől még csalódást okozott nekem a játék.
Lehet, hogy nagyon szép a játék (mert nem néz ki rosszul, az tény), de nálam ez sokadlagos szempont, ha az egyéb komponensek rendben vannak. Itt szerintem nincsenek. Már nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi nem tetszett benne, mert pár hónapja próbáltam ki (mondjuk arra emlékszem, hogy a repkedő démonokon vagy miken röhögtem, az valami ritka gagyi.)
Ismét hozzáteszem: ez szigorúan az én véleményem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Aktív témák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest