Hirdetés
Aktív témák
-
Jegesmaci81
aktív tag
Kérlek javítsatok ki ha rosszul írok valamit.
Mivel még csak most barátkozom a konzol világgal, és bár már pontosan tudom mit fogok venni mégis olvasok olyan paramétereket, leírásokat amiket még nem nagyon értek.
A dashboard jól értem hogy pusztán a rendszer verziószáma? A vaterán miért ez az első kérdése minden vásárlónak? Nekem ugye nem kell foglalkoznom vele mert a boltból újonnan veszem a gépet és folyamatosan frissülni fog a dashboardom a netről. Remélem jól értelmezem hogy csak azoknak fontos a Dashboard akik buherált gépet vesznek. -
dilipok
veterán
válasz Jegesmaci81 #49554 üzenetére
igen, tokeletesen jol gondolod
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
MasterMark
titán
-
Xmodule
őstag
hello. még sosem volt xboxom csak ps3. viszont a gears of war jatek sorozat nagyon tetszik es emiatt szeretnek venni egy gepet. kerdesem az lenne erdemes ilyen gepet hasznaltan venni? persze csak is olyanban gondolkozom ami nincs buheralva szoval a jatekokat is szeretnem megvenni hozza. vagy pedig erdemesebb inkabb ujat venni? abbol is melyik a legolcsobb kiadas amin rendesen menne az összes gears of war? köszi
ilyet neztem ez jo? XBOX 360 SLIM 4GB. nem tudom hogy megy xboxon de elég a 4GB? engem multi nem erdekel egyaltalan. meg letölteni se szeretnek jatekokat csak a gears of war miatt vennem meg.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
jimmy74
őstag
válasz Xmodule #49558 üzenetére
Hogyne lenne elég!nem is egy játékra elég,csak hát nem tudod feltelepiteni a játékot ami azért jócskán pihenteti az optikát hiszen feltelepitve csak néhányszor ellenörzi-forgatja be a lemezt.
Dehát csak ezért venni boxot!
Majd belejössz azt nyomod multin is akár más gémet is!!
Akkor majd kell egy winyo is![ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
-
-
walakii
tag
válasz Xmodule #49561 üzenetére
Nem. Vagyis néhány típust igen, de nagyon sok szenvedéssel és kockáztatod a bann-t, tehát nem tudod beletenni. Utólag tudsz venni hozzá eredetit, de úgy drágábbra jön ki mintha vele vennéd.
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
Buster17
addikt
Ma névnapom alkalmából ami igazából márciusban lesz vettem egy quick charge kit-et, remélem nem bánom meg Ja, és mellé egy metró 2033-at. Könyv jobb volt
-
Xmodule
őstag
vissza olvastam itt a topikban. azt irjatok nem eleg a 4GB szinte semmire. viszont lehet e böviteni USB vel a tarhelyet? ugy ertem hogy mondjuk egy nagyobb vinyot rakötök usb vel es akkor arra tennem a jatekokat hogy ne kelljen a lemez folyamatosan.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Def26
félisten
Egy kis next gen elmélkedés. [link]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Xmodule
őstag
na vettem vegul is egy 250GB osat. mondjuk jol beneztem mert egy csomagot vettem xbox360 250GB+skyrim+forza4 ez volt 58.880Ft, aztan ott volt mellete egy reklam hogyha veszek 250es gepet meg forza horizontot akkor kapok vissza 15500Ft- ot. Kifizettem aztan csak utanna jöttam ra, hogy forza4 es a forza horizont teljesen mas jatekok..:S na mindegy. végül is a két játék majdnem kitesz 15k -t. remelem jobban le fog kötni, mint a ps3
-
Buster17
addikt
Ezt hogy?
-
Blaise
veterán
válasz Buster17 #49575 üzenetére
Androidon néhány Tegrás játék működik vezetékes xbox kontrollerrel, iPhone-on valami hekkelt megoldás van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
woodbear
addikt
jatekaim-on leárazta a srác a witcher2 letöltő kódot 1500-ra most akkor magyar vagy sem? tudom, hogy vett itt valaki már így
Oldalam: www.swsfoto.de
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Bocaa
senior tag
Ha gariba akarom küldeni a boxot mert szar a dvd olvasója mennyire kell nem működnie h tuti javítsák?
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Xmodule
őstag
van a game.co.uk oldal ott lehet venni hasznalt jatekokat. tudtok meg ehhez hasonlo oldalakat ahonnan lehet venni hasznalt jatekokat es europaba postaznak?
-
Xmodule
őstag
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok, a Kinectimals Now With Bears egy teljes játék vagy csak egy kiegészítő a Kinectimalshoz? Mert ahol néztem, 10000 a kinectimals és 6000 ez a medvés, ezért bizonytalanodtam el.
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest