Hirdetés
Aktív témák
-
Algotis
addikt
-
Gebriel
veterán
Iszonyat jó ez a FC3. Igaz én ez előző részeivel nem játszottam, de nagyon ott van.
-
Gebriel
veterán
-
zsotesz81
senior tag
kinect sports 2-ben a tenisznél nem lehet beállítani a game-ek számát? Elég rövid így hogy csak 2 nyert játszmáig tart az egész
-
Buster17
addikt
skylanders az jó játék?
-
WhiteWalker
nagyúr
Az Oblivion játékból melyiket lenne érdemes megvenni? Az 5th Anniversary kiadást vagy a GOTY-t?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Buster17
addikt
Hol a legolcsóbb a Black Ops2 Perestige Edition?
Lehet megkő'ne lepni magam karácsonyra ezzel Bár a tv-nek jobban örülnék
-
WhiteWalker
nagyúr
köszi , veled is csak többen vagyunk
csak az ilyen apró hiányosságok miatt kérdem: "A 5th Anniversary Edition lemezén megtalálhatjuk az alapjáték mellett a Knights of the Nine és a Shivering Isles kiegészítőt, a Horse Armor pack azonban valamilyen megmagyarázhatatlan okból lemaradt"
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #49067 üzenetére
köcce , csak vonaton voltam és merült a telóm...nem tudtam ráguglizni , de most már hazaértem és megnéztem a különbséget...még zavvi-n is van az 5th kiadás 15 fontért...alszom ár egyet
"Egyikben sincs benne az összes." az ilyet marhára nem értem,ha már egyszer kiadnak egy teli pakkot akkor tényleg ne legyen hiányos...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Egy ilyet tudnék használni a boxhoz úgy, hogy a touch rész is működjön?
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
ithomas
őstag
Sziasztok, nem tudom van -e közületek olyan aki próbált bankkártyával vásárolni a live store-ba...ha igen, segítsetek kérlek.
Eljutottam oda, hogy új fizetési lehetőséget viszek fel.
Megadtam a VISA electronic kártyám adatait, majd kiírta, hogy ez a fizetési mód nem engedélyezett.
Ez nem is lenne baj, de jött egyből a banktól egy sms, hogy virtual kártya vásárlás helyILL.MS.NET.MSFT, és levontak 230 ft-ot.
Megpróbáltam mégegyszer, de ugyanaz..
NEM ÉRTEM.
Mire vontak le 230 ft-ot?
Beregisztrálni a kártyát nem sikerült..
Beszéltem a supportal is, de kb hülyének nézett, és állandóan azt hajtogatta, hogy pls try a new payment method...dehát pont azt próbáltam basszus...
Ha van ezzel tapasztalat okosítsatok már felReal eyes realize real lies!
-
Algotis
addikt
Ha rádugom a gépre a play and charge kitet, töltöm vele az akksit, és kikapcsolom az xboxot akkor még mennek a ventik.
Ez olyan mint az overcool?Androidos Outlookból küldve
-
$p@rr0w
őstag
válasz MasterMark #49049 üzenetére
Algotis: Mert barátomnál nincs a szobájába netkábel, wifi meg nincsen. El van szigetelődve a világtól
MasterMark: Add el, vegyél egy másikat szvsz.Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
$p@rr0w
őstag
válasz MasterMark #49049 üzenetére
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
XBOX360 vásárlása előtt állok. Eddig mindig Playstationöm volt, 1-2-3 és szeretnék mellette az XBOX világába is belekostólni.
Vásárlás ügyben is ha tudtok ajánlani valami jó vételt, akkor köszönöm, bár eddig a konzolok szervize ajánlata volt a legelfogadhatóbb 86ért...250es hddvel és kinecttel + 3 játék.
Kinect azért is fontos, mert bár ismerem tesztekből stb hogy nem egy óriási valami pontos cucc, de párom is kiváncsi rá, meg azért én is...és akkor már legyen az is.
Mellette azért el Forzázgatok meg Witcherezgetek stb majd énA kérdésem az lenne, hogy ha majd megvettem, van valami amire oda kell figyelnem??
Gondolok itt pls arra, mint régen volt PS3 nál hogy nem volt magyar támogatottság... angol reg kellett.... nyilván az xboxnak a microsoft révén jóval régebb óta él ez a támogatottság, de okés is??
Gondolok arra, hogy ti itt a fórumban magyar accon vagytok? Ezen is érdemes vagy mást nem is lehet xboxnál mint ps3nál uk us japán stb profil??
Szívesen használnám a magyar accot ha ti is ezen vagytok és azt mondjátok teljesen okés a külföldi szintet is nézve.... vásárolni annyira neten úgy sem sokat fogok digitális tartalmat, max ami xbox arcade és nincs belőle dobozos.
Szóval hogy milyen accot hogy stb ebben való segítséget előre is köszönöm...aztán majd úgy is jönnek még a kérdések és bombázlak vele titeketAddig is köszi a helpeket előre is.
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
tudnátok ajánlani az xbox360 fat gépbe ventilátort ami halk?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bioshock Infinite teaser
Live-Die-Respawn
-
rocket
nagyúr
Ha valaki akarna venni fekete wireless Xbox360 controllert 7500ft-ert keressen meg, mert kellene egy eredeti PC adapter amit csak controllerrel egyutt lehet jo arban kapni, igy akkor egybe megvennenk, es mindenki megkapna amire igenyt tart, gari papirt viheti a controllert vevo forum tars
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
walakii
tag
válasz Algotis #49083 üzenetére
Ventilátor zúg benne, csak nem értem hogy miért. Ugyanis usb porton ad le áramot akkor is, ha ki van kapcsolva. De nekem ilyenkor olyan mintha befagyna a gép, minden led kikapcsol rajta, ugyanakkor kontrollerrel nem tudom bekapcsolni, csak akkor ha benyomom a rajta levő gombbal majd ki. Utána reagál mindenre
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz ithomas #49076 üzenetére
használj paypalt ha van...ha tudsz nyiss egy wekártyát , az internetes vásárláshoz szinte elengedhetetlen ez a kettő és akkor nem kell sehol sem a bakkártyával foglalkozni...jah és hogy dombornyomott kártya vagy sem,édesmindegy,legyen rajta a CV2-es kód azt csókolom....
-
woodbear
addikt
AC, és AC2 990Ft/db live-on. a másodikat be is szereztem
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Def26
félisten
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest