Hirdetés
Aktív témák
-
Pickle Rick
senior tag
Nagyon jó áron adod. Én amikor az asztali gépemet árultam beáraztattam a megfelelő topikba és az ott megadott árból levontam 20k-ét és annyiért tettem fel, és még így is alkudoztak az árából. Piszkosul ár alatt ment el. Vannak ilyen emberek.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
lvnt
őstag
válasz Croft-21 #18002 üzenetére
Már elég régóta nem adnak HDMI-t egyikhez sem.
Def, Djuree: Ja, közben megtaláltam. Valahogy átsiklottam felette tegnap este.
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
Ha fix akkor fix hja. Emeld ki legközelebb bolddal tedd be négy-négy kötőjel közé és fogd őket közre 10-10 felkiáltójellel, talán úgy kiszúrják... esetleg a hirdetés címébe is beleteheted!
!!!!!!!!!!----FIX ÁR, ALKU NINCS----!!!!!!!!!!Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Djuree
félisten
válasz Realradical #18004 üzenetére
sőt még villogó hupililára is át lehet állítani a színét (sajna ph motor nem tudja)
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Realradical #18004 üzenetére
Vagy kicsit radikálisabban:
HA ALKUDNI AKARSZ, NE IS SZÓLALJ MEG!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
lvnt
őstag
Én még csodálkoztam is, amikor eladtam az előzőt, hogy senki nem próbált meg alkudni az árból. Már előre felkészültem rájuk. Persze minden második kérdés warezra irányult, miután leírtam a hirdetésben mindent világosan. Vagyis, hogy ebben nem tudok segíteni.
-
mephi666
nagyúr
basszus: play asia
csütörtökön rendeltem a geow triple pack-ot és most nyomta kezembe a postás perfekt állapot és pár matricát is tettek a csomagba ajándéknak (pl duke4ever, stb)
ui: nem bírok ennyi játékkal már
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
highness
tag
válasz mephi666 #18008 üzenetére
Gratulálok!
Nagyon gyorsak voltak. A Gears pack nagyon jó választás volt, nem fogsz csalódni benne.
Erről jut eszembe, ha valaki tervezi megvenni a Gears 3. részét, most feloldható egy multiplayer karakter ingyen. Csak lájkolni kell a hivatalos Gears of War oldalt a facebook-on.
[link] -
zsotesz81
senior tag
Normális fülessel lehet a játékos hangját hallani (a hozzákapott headset ilyen szempontból bukta), mondjuk egy 3,5-->2,5 jack átalakítóval? Vagy ez a kontrollerbe bedugott headset/fejhallgató csak liveos csevegésre jó?
-
MasterMark
titán
Slim 250 gigásat már lehet kapni 48 ezerért újonnan, a kontrollerek ára miért nem csökken?
Switch Tax
-
mephi666
nagyúr
na, most néztem, hogy play-asia-tól kaptam egy kupont is, ami 5$ kedvezményre jogosít, ha 2011.09.25-ig legalább 50$ értékben vásárolok (ha valakit érdekel és fel tudná használni, írjon privit, szívesen átadom ingyen)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
tomgabor
senior tag
Kipróbáltam a Quantum Theory Demo-t, 2 perc alatt felidegesített.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz MasterMark #18012 üzenetére
8k-ért már kapsz a konzolokszervizében, gyári dobozosat (nem a zacskós fajtát). Szerintem az annyira nem vészes érte.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
MasterMark
titán
-
Djuree
félisten
válasz MasterMark #18016 üzenetére
hát milyen kellene neked kicsicsillag?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
zsotesz81
senior tag
Szerintetek egy ilyennel lehetne használni fejhallgatót a box-hoz?
-
tDr1v3r
veterán
válasz zsotesz81 #18018 üzenetére
RCA->Jack 3.5mm átalakítóval tudnád használni, persze úgy meg nem tudnál multiba csevegni...
Vagy a TV-re is ki tudja rakni a gép a csapattársak hangját? Mert akkor egy átalakító elég lenne a kontrollerbe, hogy mehessen mikrofonról az egész...
(Vagy valami switcher ami két hangforrást "egybemos", de ez már nagyon gány megoldás lenne...)disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
scorpy02
aktív tag
"Red Dead Redemption új kiadás
A Rockstar western játéka, a Red Dead Redemption hamarosan megjelenik Game of the Year kiadásban. A szeptember 16-án napvilágot látó doboz az Undead Nightmare DLC-t is tartalmazni fogja, de azt még nem lehet tudni, hogy más kiegészítőket is magában foglal-e majd.
Ezen kívül szeptemberben jön még Myths & Mavericks címmel az utolsó ingyenes DLC csomag, amely néhány új térképet és karaktert tartalmaz a többjátékos módhoz."
forrás: ipon.hu
Zavvin 29,85 fontra lett beárazva.
-
Barohawk
aktív tag
sziasztok
holnap megérkezik az xboxom má csak játékokat kell hozzá szereznem meg egy kormányt de azt egyenlőre még nem találtam
''Stressz nélkül az élet unalmas lenne''
-
Dreamie
őstag
válasz MasterMark #18025 üzenetére
vazz ez honnan lehet és mennyiért? Marha jól néz ki!
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
tevike
senior tag
válasz MasterMark #18029 üzenetére
Köszönöm,meg van Már csak egy helyet kéne találnom bp-n ahol kapni is lehet.
Pontosan ilyen kéne
[ Szerkesztve ]
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
válasz MasterMark #18032 üzenetére
meg vagyok áldva,a közelbe egyik sincs..... De köszönöm,és mennyit kóstálhat?
Szerk: Egyébként arra kéne hogy az RCA-t átalakítva egy 2.1-et dugnék bele(ami jack 3,5-s),hogy azon szóljon a hang,az lehetséges gondolom,ugye?
[ Szerkesztve ]
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
válasz MasterMark #18034 üzenetére
Budapesti vagyok,van itt,de mivel nincs otttó,ezért a legközelebbi media markt olyan 1jó óra
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
válasz MasterMark #18037 üzenetére
használt még jobb,mert olcsóbb,és mobilis a vásárló "hely"
"Kell hang,akkor go !!! " köszönöm az együtt érzést
[ Szerkesztve ]
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
válasz MasterMark #18039 üzenetére
Ooo,kezet csókolnék ha meg lenne
Egyébként had kérdezzem meg,volt már dolgotok 3Led-es xboxal? Illetve javítás utána tapasztalat van esetleg?Enyém meg deglett,és most menném egy ph-s kollégához javíttatni,de az élet tartalmáról azt mondta hogy lehet több év(van neki ami már 2éve megy),és lehet 4-5hónap is....
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
válasz MasterMark #18042 üzenetére
Dunc: Grat ha eladtad,nem sokáig hirdetted
[ Szerkesztve ]
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
dunc
nagyúr
válasz BigStraw #18046 üzenetére
Egyiknek se volt semmi baja,mert nem volt rá idejük....most egy gamer pc-t szeretnék..
Annyira ki voltam éhezve az egér-bill. kombora,hogy ezzel tolom mostanság... -
tDr1v3r
veterán
válasz tevike #18041 üzenetére
Egyik haveromnak volt javíttatva a boxja februárban, április végén már halott is volt. Konzolokszervizénél lett csinálva... kb ugyanazzal dolgoznak mint Wadarr-ék tudtommal.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Aktív témák
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest