Hirdetés
Aktív témák
-
Rics22
tag
"Tényleg, Crysis 2 ből van demo a live -on?"
VOLT,megjelenéskor tuti,nem idő,hanem pálya korlátos volt,szintek,stb minden megvolt.
de hogy magyar liveon volt-e arra nem emlékszem már...BGA Rework állomás eladó Honton390,Chipek,bontott alkatrészek-X360,PS3/Privátra ha nem válaszolok,akkor rics22service@gmail.com
-
roli0322
csendes tag
Hello!
Eddig még egyáltalán nem volt konzolom. Érdeklődnék, hogy mi a különbség az Xbox 360 és az Xbox 360 Arcade között?
Használtan mennyit ér egy ilyen készülék? Mikor jelentek meg?
-
tevike
senior tag
válasz roli0322 #17902 üzenetére
Hát a legalapabb Xbox az az xbox 360 arcade,attól csak felfelé van,következő premium 20gb hdd-vel és némi extra tartozékkal majd xbox 360 elit 120gb és 250gb(ha jól tudom),majd xbox 360 slim 4gb 120gb 250gb
Szóval a különbség a sima xbox 360 és az xbox360 slim között van inkább.A simáknál csak a felszereltség különbözik,illetve az alaplapok benne,érdemes JASPER-set venni azok kevesebb feszültséget vesznek fel,nem melegszenek annyira ergo kevesebb hiba jelentkezhet a boxodon.De ha jobban ráköltenél akkor már szerintem Slim-t vegyél.
Nekem 2006/7-i xbox 360 premiumom van,most lett 3omledes,vihetem gpu újra golyóztatni
Bár 5évig bírta minden hiba nélkül- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
válasz tevike #17903 üzenetére
A Jasper alaplaposok 2008-9 talán,a Xenon-zaphyre-falcon alaplaposok hajlamosabbak az xbox betegségekre.(3LED hiba)
Szóval ha régebbit veszel(szóval nem slim-et hanem sima "fat" xbox 360-t),ami abszolút nem baj,mert olyan mint az újak teljesítményben,akkor erre figyelj,hogy minél fiatalabbat vegyél mert remélhetőleg hosszabb ideig lesznek jók.
De a slim semmiben sem különbözik,maximum külsőre jobban néz ki.Leégni az is letudna csak beletettek egy olyan rendszert ami kikapcsolja a gépet túlmelegedéskor.
(ha jól tudom,elnézést ha félre mondtam valamit
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
deniro2
senior tag
válasz tevike #17904 üzenetére
De a slim semmiben sem különbözik,maximum külsőre jobban néz ki
Kevesebbet eszik, új, cpu-ra integrált gpu van benne és, ahogy említetted, észreveszi magát, ha túlmelegszik. Nincs akkora árkülönbség egy 120 gigás Jasper alaplapos fat és egy 250 gigás slim között, hogy érdemes legyen a régebbi cuccot venni. Sőt, én pl. kifogtam 34-ért egy 3 hónapos 4 gigás slimet, amibe vettem 5k-ért egy 250 gigás wd vinyót, szóval némi utánajárással Jasper árban, vagy az alatt is lehet slimet szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
válasz Serpiko #17895 üzenetére
Én biztos, hogy nem venném meg ennyiért most. Kicsit több, mint egy hónap múlva megjelenik az új, rögtön leesik az ára. Én pár hónapja vettem az iPonban, de sajnos most nincs náluk xbox-os verzió.
A játék amúgy nagyon jó, én szeretem. Biztos, hogy megveszem idén is, csak nem a megjelenéskor. -
BigStraw
senior tag
válasz Serpiko #17915 üzenetére
Én élek halok az NBA-ért Pc-n én is tolom bár késztetést nem érzem hogy meg kell vegyem úgy gondolom a multi nem nyújthat annyi plusz-t Aztán boxra lehet majd megveszem ha valami rész bejön
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
tDr1v3r
veterán
-
tevfik
tag
Szeretnék vásárolni egy 20gb hdd - elfér rajta a gta iv - illetve mennyi hely maradhat ? Kb mennyit foglal az iv?
-
tevike
senior tag
válasz tDr1v3r #17918 üzenetére
Esetleg van még valami baja a kollégának?
1: próbáltam segíteni egy kérdezőnek
2: nem vagyok box guru,de annyira rosszat nem mondhattam neki,szerintem
3: amikor elsőt meg írtam kiléptem innen,és mikor vissza léptem hogy még egy gondolatot meg írjak,nem jutott eszembe h pont 5percen belül volt amit előtte írtam- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
MasterMark
titán
dr_ace: Az 4-et jelent csak római számmal
tDr1v3r & tevike: Tán ismeritek egymást?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
dr_ace
aktív tag
válasz MasterMark #17929 üzenetére
ezt most nem mondod komolyan...
-
tDr1v3r
veterán
válasz MasterMark #17929 üzenetére
Remélhetőleg nem...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
mephi666
nagyúr
na, zavvi eddig 100%-os még mindig nálam... az 1hónapra előrejelzett dante's inferno-t kb. 1.5hét után postára adták múlt szerdán és tegnap már ide is ért a 22-én (újra)rendelt prince tfs-ről még nincs info...
tegnap függtem a batman-en: egyre jobban bejön a játék... játszogattam vele már péntek óta, de annyira nem ragadott meg első ránézésre, de minél többet játszok vele, annál nehezebb leszakadni róla ...ezt a vételt sem bánom
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
...mondja ezt, akinek van vagy 50 játszott játéka
...egyébként általában 15:30kor érek haza melóból, utána van pár órám játszani, amíg "asszony" nem ér haza és nem kajálunk... estefelé meg akkor, ha épp nekiáll farmville-en meg hasonlókon kockulni ...nem olyan sok ez ahhoz képest, hogy régen suliidőben mennyit döglöttem a gép előtt... meg még tart az "újdonság varázsa" is ha ez lecseng (mostani játékok kivégzéséig), akkor utána átlagban szerintem napi max 1-2 órára lecsökken az idő
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Pickle Rick
senior tag
Mi a véleményetek erről a montirról LG E2260V? 30k ért HDMI kimenettel igencsak elgondolkodtam a megvételén. Csak a boxhoz használnám. Szerintetek jó vétel lenne?
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
tevike
senior tag
válasz Pickle Rick #17936 üzenetére
Árából nézve jó,meg szép is az a monitor,de én semmiből sem vennék Lg-t Sokat csalódtam.
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
tevike
senior tag
válasz Pickle Rick #17938 üzenetére
Jó inkább nem szólok,neked más élményeid vannak A garancia meg jó hogy lesz
- NO PAIN ~ NO GAIN -
-
mephi666
nagyúr
válasz tevike #17941 üzenetére
nekem csak a telefonom lg: 3-4hónapja van meg és ma reggel resetelt egyet jókedvében egyébként nincs vele bajom, de maradok legközelebb a samsungnál... (velük még nem volt rossz tapasztalatom)
-
tomgabor
senior tag
Én ezt használtam 1 évig, semmi bajom nem volt vele. Az LG képcsöves TV-nk is még működik, viszont a DVD lejátszó és felvevő 1 év után haldoklik.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Szerintem rendben van. Él a 72 óra pixelhiba garancia .
-
mephi666
nagyúr
válasz tevike #17945 üzenetére
monitor: samu 931bf (5:4-es, 19"-os), tv: szintén samu 40c5000 a porszívó is samu... és telefonból is van 3 samsung a háznál az egyik ezek közül már 5 éves, de 1hónapja voltunk villány mellett a hegyen víz+villany nélkül és ennek bírta a legjobban az akkuja (oké, ez a fapados telefon) ...van még indesit hűtő, zanussi fagyó+tűzhely és indesit mosógép (csak hogy a fontosabbakat említsem) és ezekkel sem volt még problémám
-
lvnt
őstag
válasz tevike #17945 üzenetére
Akkor már inkább rádobni szerintem egy tízest, és megvenni a jelenlegi best buy, IPS paneles Dell U2311H-t.
-
Djuree
félisten
teljesen jó. LG meg jó márka, otthon szülőknek LG lcd tv van, nekem most LG plazmám van, semmi bajuk nincs. a dvd meghajtóm is LG, az is teljesen jó. nem mellesleg szinte a legolcsóbb alternatíva mindenből...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Djuree #17948 üzenetére
Én is azért választanám mert olcsó, és ilyen áron szerintem nem nagyon kapni HDMI-s monitort. Méretre nekem pont megfelel, mert kb. egy méterre ülök tőle, és kinézetre meg baromi jól néz ki. Egyedül a TN panel zavar kicsit, mindenki azt mondja hogy nem ad valami szép képet.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
mephi666
nagyúr
válasz Pickle Rick #17949 üzenetére
miért lényeges monitornál a hdmi? a dvi épp ugyanolyan jó (már ha nincs zajkeltő a monitoron, ami amúgy sem a hangjáról híres kb. soha)
Aktív témák
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest