Hirdetés
Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Grande Ale #33000 üzenetére
igen, nekem is volt néhány problémám és kérdésem és abszolút segítőkészek voltak...pislogtam is mint hal a zacsakóban , valóban , mintha nem itt lennénk MO-n....
-
kutga
nagyúr
0% THM-mel láttatok mostanában valahol Xbox 360 250 GB gépet?
Let the Zone take me if I am.
-
Kroni1
veterán
Na felhívtam a supportot, küldik is a UPS-t a kontrollercsere ügyében!
-
molnarpeter
nagyúr
A game.co.uk körül mi volt mostanában? Kicsit lemaradtam...
mp
-
sajtee
őstag
válasz molnarpeter #33007 üzenetére
Bezárt.
És a lájvoddal mi újság mostanában?
-
-
sajtee
őstag
válasz molnarpeter #33011 üzenetére
Kaptam egy 2 naposat.
Suliban vagy, jól sejtem?
-
woodbear
addikt
hééé 2nap múlva trials evo! már töltöm az akkukat
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Beerwolf
senior tag
Sziasztok!
-
Beerwolf
senior tag
Sziasztok!
Net így van rákötve a boxra: [link]
Több mint két hónapon keresztül rendesen ment minden, de mostanában játék közben (FIFA 12) kb. fél percenként 0,5-1 mp-re megáll a kép, ami elég idegesítő tud lenni.
Nincs ötletetetek, h mi lehet a baj?u.i.: bocs a dupláért
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
szevasz...
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Blaise
veterán
Van valakinek ilyen kontrollere? Eléggé megtetszett
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz Blaise #33018 üzenetére
ez csak egy sima onza (tournament edition ) egy festessel... Amugy en nem vagyok elajulva ezektol a kontrollerektol. Pont a multkor probaltam, de nem mutatott semmi extrat. Sokkal jobbnak tartom a vanilla kontrollert... (bar tagadhatatlanul jol nez ki ezzel a keppel, azt el kell hogy ismerjem )
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
sajtee
őstag
válasz molnarpeter #33020 üzenetére
Hétvégén nem, de jövő hétvégén átküldöm a kódot.
-
Kroni1
veterán
Lips-ben felfedeztem egy tök jó dolgot! A Get music menüben be lehet tenni a számok közé külső pendriveról bármilyen igy akár magyar mp3-akat is! Nem tudja valaki hogy fel lehet-e az mp3-akat esetleg másolni a gép HDD-jére? Nem találtam ilyen funkciót, a storage menüpontnál nem lát a gép zeneszámokat, és a pendrive-ot is konfigurálatlannak látja, de ha konfigurálom a boxxal akkor gondolom a PC nem fogja látni.. ?
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz woodbear #33024 üzenetére
Igen, de azért a magyar számok nagyrészét tudjuk fejből is pár sör után.. És én pont a magyar számokat hiányoltam. Eddig! Nekem nincs mp3 lejátszóm, csak egy 32GB-os pendrive-om, de azt is másra használnám és inkább tartanám NTFS formátumban.. Ezért kérdeztem, hogy lehet-e a belső HDD-re másolni a cuccokat valahogy. Ha nem akkor lehet veszek egy 4GB-os valamit a boxhoz.
-
Kroni1
veterán
Amugy külső HDD-t vagy pendrájvot mi értelme van konfigurálni az XBOX-al? Gondolom akinek van belső HDD-je annak nem sok.. Mert ha jól tudom megformázza magának és nem látja a PC onnantól ugye?!
-
sajtee
őstag
Nem tudom, mit vegyek...
AvP-t sok haver lehúzta, de nem lehet olyan rossz, Dante-ból Death Edition kell, Bioshock-ból szintén tokkal kéne, NFS:MW-n gondolkodtam, de inkább valami újabbat vennék. TR, BC2 nem érdekel..
-
Domxc
senior tag
Tudtok valami jó RPG-t a Fable sorozathoz, de nagyobb a tér? (kivittem őket) Érdemes bepróbálkozni egy Oblivion-al?
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
pzstm
titán
válasz woodbear #33030 üzenetére
én az elsőben is elég béna vagyok/voltam, nagy veszélyt senkire nem jelentek majd
egy fél órát azért próbálok sütörtök estére besűríteni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
KingKress79
aktív tag
Ha veszek egy szezon bérletet (pl.: forza4 vagy GOW3) most akkor a régebben megjelent DLC-ket is simán letölti vagy csak amik most fognak megjelenni?
PS4: KingKress
-
sajtee
őstag
válasz KingKress79 #33039 üzenetére
Forza 4 esetében fizetôsek, választhatsz, GoW esetén mind ingyenes, utólag is.
-
KingKress79
aktív tag
válasz sajtee #33040 üzenetére
Na szóval így este már nem fog olyan jól az agyam De annyit letudtam szűrni, hogy a forza 4 esetében ez nem működik, de GOW3 esetében igen GOW3 szezon bérlet 2400 MS pont és ennek az árából az összes megjelent DLC-t megkapom? Elnézést az értetlenkedésért
PS4: KingKress
-
StLui
veterán
válasz KingKress79 #33039 üzenetére
Forza 4 szezonbérlet az eddig megjelent dlc-kre vonatkozik, talán még egy megjelenik, vagy most jelent meg, Porsche már nincs benne!
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
wertigo1984
őstag
Én most játszom a Fable2-vel, hát valami eszméletlen! Annyira bele tudom magam ebbe is élni, pedig még csak az elejénél járok valahol a Manóknál... (az óvszert is fel tudom használni benne? ) Oblivion is megvan, csak német nyelvű az enyém.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
sajtee
őstag
válasz wertigo1984 #33044 üzenetére
Én is most vettem Fable II-t.
-
sajtee
őstag
válasz wertigo1984 #33046 üzenetére
Még fel se telepítettem, havonta 6 napot játszom - jobb esetben.
-
woodbear
addikt
Witcher2 is jól alakul meta
Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest