Hirdetés
Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
Jasper lapos Fatet vegyél. Az okosítatlanságra kérdezz rá-ha nem az, 99%, hogy nem is volt módosítva. HDMI kábel egyértelmű, és az AV kábel buherálásával tudsz külön hangot kinyerni (kereső ). Esetleg még átalakító, és kész.
woodbear: Meglátjuk... Valószínűleg kapni fog egy jó nagy hajtást (van egy kiila_map-em Reachben, ami kb 3-4 fps lehet, ha ránézek egy pontra), aztán elválik a dolog/GPU
mp
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #33354 üzenetére
Juteszembe...
Melyik játékok terhelik leginkább a GPU-t?mp
-
Blaise
veterán
-
tDr1v3r
veterán
válasz molnarpeter #33355 üzenetére
Gears of War tudtommal... meg talán Crysis 2, GTA IV.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
RockHaRD
addikt
crysis-ra sokan panaszkodtak, h akad, szal elvileg annak ki kell hajtania...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Blaise #33356 üzenetére
Köszi a válaszokat, nekem a izééé nemjuteszembe mi a neve ugrott be, hogy ölte a boxokat... Egy rockstar cím azt hiszem... Megvan, az L. A. Noire volt az azt hiszem. Ezek közül a F4 van a birtokomban, ott melyik játékmód, melyik pálya lehet a legleterhelőbb? SD felbontású kijelző biztosan lesz, de HD már nem 100%... Gondolom 4 emberrel osztott képernyőn fHD-ben leterhelné
mp
-
woodbear
addikt
Halo3 nagyon eszi a gépet... Sok elhullott miatta. Meg a gta4.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
kenny123
addikt
Mostani slimek nagyjából milyen gyakran hibásodnak? Ha én most boltban veszek egyet, és HDD nélkül játszok vele, megeszi a 3led/1led? Illetve mennyire hangos HDD nélkül?
yo
-
celgene121
csendes tag
Udv,
Esetleg vannak meg boltok ahol hibas/hasznalt Xbox 360-at bevesznek penzert ?
(gep+2xjoy+tap+hdd)Illetve mennyiert lehetne ezt eladni : (?)
-2004-es gep
-2 wireless joy
-20 GB HDD
-TapHiba: Hdmi porton keresztul a kep sarga szemcses, masik kimeneten jo a kep.
Elore is koszi.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
tenyleg jo ez a trials (bar az a sielos majomsag az nagyon nagy marhasag benne... remelem annal rosszabb nem lesz...)
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Blyan
félisten
válasz celgene121 #33363 üzenetére
2004-es X360?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blaise
veterán
Kipróbáltam az új Trials demóját, nem rossz, de sok pálya után nem válik unalmassá az egész?
1200 MS pontot azért sokkalok érte, de majd ha akciós lesz, akkor lehet, hogy befigyel majd.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, ez kicsit nehezebb lesz mint gondoltam.
Régi gépekből itt aprón is meg máshol is szinte csak módosítottat lehet kapni. Nem lehet valahogy ezeket visszaállítani eredeti állapotba? Mert netes játék hiányzona nekem eléggé.Ha találok mondjuk egy 20gigás HDD-vel felszerelt változatot, akkor bármilyen notivinyóval kicserélhetem azt?
És még egy kérdés. Megoldható az hogy bár kelljen a lemez, de a hdd-ről fussanak a játékok? Tudom módosított gépeknél ez megoldható, de mintha hallottam volna ilyen lehetőségről alap gépeknél is.
Live-Die-Respawn
-
Blaise
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
És a slimeknél is van ilyen hogy különböző az alaplapjuk? Vagy ezeknél már nem számít?
(#33372) StLui
Igen, tehát azt akarnám hogy bár kelljen a lemez de hdd-ről menjen. Ergó muszáj legyen megvenni eredeti lemezt, csak ezzel ha lehetséges kímélném olvasófejet.
Az az igazság hogy bár szégyenlem, xbox classic időszakban csak másolt játékaim voltak, de itt nem akarok így játszani, csak eredeti lemezekkel, viszont ha lehet akkor kímélném őket, mert jó hosszú ideig nem akarok cserélni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
StLui
veterán
válasz Blaise #33370 üzenetére
ezt írta:
bár kelljen a lemez, de a hdd-ről fussanak a játékok?ez pedig lehetséges, be kell rakni a lemezt de hdd-ről futtatható a játék, ha feltelepíti, a lemezt csak ellenőrzi
orichalcos: slimnél nincs jelentősége, én nem is tudok róla.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Blaise #33373 üzenetére
A gondom az tényleg hogy nagyobb keretem nincs rá. Ezért is gondoltam hogy vennék használt fat-et hdd-vel, de ahogy látom szűz gépet elég nehéz már találni ami jasperes és ilyen kategóriában van.
(#33375) molnarpeter
Köszönöm választ. AKkor ez gyári állapotnál végül is nem számít. A 4gb-os gépet később lehet upgradelni hdd-vel?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
molnarpeter
nagyúr
-
osszaki
tag
Lehet email címet váltani xbox account alatt? Gamertag maradna, csak email címet szeretnék váltani.
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
MasterMark
titán
válasz osszaki #33379 üzenetére
Szerintem itt meg tudod változtatni:
https://account.live.com/ManageAssocIdsSwitch Tax
-
osszaki
tag
válasz MasterMark #33380 üzenetére
ohh, úgy néz ki igen! De majd holnap veriálok, mert 2 accountot akarok megváltoztatni. Azaz az "amcsis" account mailcímét átrakni a magyarra.
Köszi szépen
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #33380 üzenetére
ezt nem is tudtam
-
RockHaRD
addikt
töröltetni lehet accountot? Nekem van vagy 3, és szeretnék 1 alapot meghagyni + az email címet megváltoztatni egy oylan címre, amit az egyik mellék profilomhoz használok jelenleg...
-
tDr1v3r
veterán
-
dilipok
veterán
válasz RockHaRD #33383 üzenetére
szerintem azt nem lehet. Legalabbis regebben nem lehetett, mert nekem is volt mar egy cimem, amihez volt regisztralva profil, es nem tudtam letrehozni vele masikat, illetve most probaltam az elobb megadott linken hozzaadni a jelenlegi profilomhoz, de ott sem engedte.
-
RockHaRD
addikt
válasz MasterMark #33384 üzenetére
magát az accountot törölni xbox.com-ról, nem a konzolról...
-
MasterMark
titán
válasz tDr1v3r #33385 üzenetére
Olcsóbb ha egybe megveszi, bár 4 GB-al kevesebb lesz neki. (De eredeti vinyója legalább.)
G^zC^mp€r: https://account.live.com/CloseAccount.aspx
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
tDr1v3r
veterán
válasz MasterMark #33388 üzenetére
És? Most nincs annyija amennyibe egy 250-es gép kerül... ha meg most megveszi ~45ért a 4 gigás Slimet (garantáltan módosítatlanul), még tudja a későbbiekben (plusz összegért persze - ami nagyobb lesz mint a mostani árkülömbség a csomagok közt) bővíteni vinyóval a gépét - a 4-es meg addig meg elég lesz neki. (Persze nem másolhat fel játékokat meg ilyesmi, de cserébe nem is kell paráznia a RROD miatt, mint a FAT Xboxoknál...)
(Az meg hogy eredeti-e a vinyó lényegtelen, már nem csinálja a letiltós marhaságot az MS.)
#33390: Akkor meg vesz eredetit...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszi az infókat srácok.
Akkor valszeg marad a 4gigás slim verzió, később meg egy hdd hozzá. Most perpill nem lesz annyi összegem hogy hdd-s verziót vegyek.
Mondjuk itt apróban most találtam egy jasperes fat-et, még buherálva sem volt.
Gondolkodok,aztán ha elvitték vga-mat, döntök.
Live-Die-Respawn
-
RockHaRD
addikt
válasz MasterMark #33388 üzenetére
az f.sza... megcsináltam, és annyi lett a komplett msn accountomnak... kb 10 évnyi ismerős + smiley a kukában
csak az xbox részleget szerettem volna törölni
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz RockHaRD #33393 üzenetére
-Nem tud majd bejelentkezni a Windows Live rendszerbe vagy a Microsoft más szolgáltatásaiba, illetve semmilyen olyan más webhelyre, ahol ezt a bejelentkezési nevet használja.
-A továbbiakban nem érheti el a Windows Live Messenger programban, valamint a Microsoft e-mail rendszerében (Windows Live Hotmail) felvett névjegyeit.
Külön nem lehet törölni, mivel minden Live szolgáltatás egyben van. De ha mondjuk elolvastad volna...
Switch Tax
-
MasterMark
titán
-
ToBeY
nagyúr
Hőmérsékleti szempontból egy Jasper Fat,vagy egy Slim lenne a jobb választás?
-
psg5
veterán
Segítsetek.
Szépen összehoztam a xbox-ot a pc vel a media center segítségével, de valamiért nem látta a filmjeim mappáját. Majd xboxon is disconnect a media centert , gondoltam újra szinkronizálom őket más újabb jelszóval, de azóta a pc mediacentere nem látja meg az xbox-ot mit lehet tenni?
F.K.T.
Aktív témák
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest