Hirdetés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz MasterMark #49900 üzenetére
Két kislányom van, egy most 11 és egy hatéves. Mindkettőnek saját gépe (laptopja) volt 2-3 éves kora óta. Mellette bicikliznek, görkoriznak, futkosnak, nagyobbik néptáncolt, amíg otthon voltunk, és tavaly (is) kitűnő volt a bizonyítványa. Sosem szabtunk nekik időt, annyit ülnek a gép előtt, amennyit kedvük van. Az a vicces, hogy érzi, tudja, hogy mennyit kéne. Ezért nem csináltam most a konzolból sem ügyet, kapnak egyet, és kész.
Azt pedig, hogy mekkora előny lesz neki az életben, hogy készségszinten navigál virtuális térben, gondolom itt nemigen kell magyarázni.
Ja, három generációra visszamenőlegesen pedagóguscsalád vagyunk, párom óvónő, nekem tanítói diplomám van, bár személy szerint én aktívan nem használom.
Sorry az offért, csak gondoltam összefoglalásként, kvázi belsős infóként hasznos lehet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz parandroid #49901 üzenetére
Kár hogy orvos meg pszichológus nincs a családban! Ő is le tudná írni a véleményét!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz meroly #49894 üzenetére
Természetesen rád tartozik,ebben szerintem egyetértünk de nálam ez ütközik a gyereknevelési elveimmel....annak ellenére , hogy még nincs - Stluinak is válaszolok igy egybe - de elképzelésem lehet a jövőt illetően a neveléssel kapcsolatban...
sry a sok offért
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz WhiteWalker #49903 üzenetére
Én is kurva okos voltam, mikor még nem volt gyerekem Majd rájössz te is. Én is ismerek olyat, aki digitális analfabétát nevel a gyerekéből, semmi számítógép, de kívülről fújja a megasztár szereplőit. Nekünk meg nincs tv-nk, van helyette WoW accountja a 6 éves lányomnak És csodák csodája, mellette legózik, néptáncol és biciklizni is szoktunk családilag. Aztán majd meglátjuk, hogy egy jól menő állásra melyiküknek lesz nagyobb esélye, mert olyat még nem láttam állásinterjún, hogy "sorold fel az rtlklub műsorvezetőit".
Mindent lehet ésszel és mértékkel csinálni. -
Khelben
nagyúr
válasz WhiteWalker #49906 üzenetére
Nem személyeskedésnek szántam. Arra utaltam, hogy nekem is voltak "gyereknevelési elveim", amikor még nem volt gyerekem. Aztán amikor megszületik, szépen lehet kidobni az összeset, mert rájössz, hogy a gyerek és a család nem úgy működik, ahogy te elképzelted.
(#49908) StLui: ha a "bezzeg az én időmben" emberek lennének többségben, még most is barlangban laknánk. Vagy a fákon.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
-
rocket
nagyúr
válasz MasterMark #49847 üzenetére
Oda irhattak volna a learazasok merteket
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Gebriel
veterán
válasz WhiteWalker #49887 üzenetére
Nálunk a négy éves lurkó bejelentkezik a laptopon win7-be és a youtubon elinditja magának a mesét.
Ilyen ez a modernkor. -
Mister_X
nagyúr
válasz Gebriel #49910 üzenetére
Az én két éves öcsém meg már feloldja a telómon a képernyőzárat*. Ejj, mi lesz ezekből
*mondjuk ez elsőre nem mindig sikerül, mert kicsik az ujjai és van amikor a telóm elveszti a fonalat
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz parandroid #49875 üzenetére
Jahogy. Meglévő acc-ra nem lehet ingyen goldot kérni, csak újra. Ms pontot meg mint írták többiek nem szabad live-ról venni. Vagy iceakos vagy német ebay.
Live-Die-Respawn
-
Tigi
őstag
Az én 14 éves lányom is a modern technikán nőt fel és lassan többet tud róla mint én.
Ezen kívül pl. pingpongozni jár a suliba tanítás után, hogy csak egyet említsek.Hogy egy kis ON is legyen.
Hogyan működik pontosan a Box-nál a felhő alapú mentés?[ Szerkesztve ]
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
válasz MasterMark #49915 üzenetére
Köszi.
Tehát akkor használhatom játék mentésre is.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
meroly
veterán
válasz Jegesmaci81 #49898 üzenetére
Kibántuk magunkat, tényleg durva azért 4 évesen, nem elég hogy laptop, de még xbox is. Meg ahogy monta itt valaki 7 éves koráig nem tudja megkülönböztetni a valóságot a virtuálistól. Ebbe is belegondoltunk és még a gagyi grafikájú játékaiba is sokszor annyira beleéli magát....
Helyette hörcsögöt vagy tengerimalacot kap, abból legalább tanul, ha mást nem a gondoskodástImpossible is nothing
-
Gebriel
veterán
Lassan 50.000hsz.
-
Xmodule
őstag
Nah már úton van a box. Szerintem holnap reggel már itt lesz Nagyon izgatott vagyok.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Trak
addikt
Végigolvastam az utolsó 50 hsz.-t, mi ez az ingyen gold új acc-hoz??
Kb. november végén csináltam új acc-ot Xbox-on keresztül, de nem ajánlott fel ingyen goldot... hol tudom ezt, hogyan?? Nem láttam sehol ilyen lehetőséget.
Vagy akkor kellett volna, már lekéstem?Plusz kérdés: a decemberi akciós Live játékokat csak GOLD-al tudom letölteni akciósan, vagy simával is?
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz meroly #49918 üzenetére
Azt gondolom, ha a szülőnek van igénye a konzol által nyújtott szórakozásra (nekem van) akkor elkerülhetetlen hogy a gyerek már egészen pici korban ismerkedjen vele. Viszont célirányosan a 4 évesnek venni még szerintem korai. Szerintem egy 0-6 éves gyerkőcnek nem épülhet be a mindennapjaiba egy xbox. Én a saját gyerekemnél azon aggódok néha, ha háttér tévézünk (nagyon rossz szokás, megszüntetésén fáradozok) vajon ő mennyire figyel a TV adásra.
Az a generáció vagyok aki már 6 évesen spektrum meg c64-el ismerkedett. Nem hiszem hogy bármilyen pozitív hatása volt rám.Itt valaki azzal jött hogy az elveket felrúgja az ember ha már gyereket nevel. Az elveket fel lehet rúgni de attól még hiba megtenni!
-
meroly
veterán
válasz Jegesmaci81 #49922 üzenetére
Nyilván igen, én sem gondolom hogy mindennapos dolog legyen akármilyen játékgép, de egy mai gyerek ha választhat, akkor nyilván nem fog leülni és kockákból építeni, mikor a számítógép/xbox stb sokkal látványosabb és érdekesebb. Próbáljuk kordában tartani, napi max 1 óra, de ha jött volna az xbox akkor meg plusz egy???
Na szóval, lényeg a lényeg, hogy bár nekünk is lenne igényünk rá, de ezt most elnapoltuk.Impossible is nothing
-
parandroid
félisten
Nem az új acchoz jár, hanem az új xboxhoz adnak elvileg egy hónapot. Ezért nem értem, hogy miért nem lehet meglévő accra aktiválni, de kipróbálni még nem tudtam.
meroly: De, meg fogja unni a számítógépet, xboxot, és le fog ülni kockákból építeni, társasjátékozni, UNO-zni, legozni, playmobilozni, kisautózni, és Barbiezni is, csak hogy a legalább hetente több alkalommal használt játékokat említsem. Különböző nemű gyerekeknél persze ez változik. És emellett mindig készen van a házijuk, alapvető házimunkákat elvárunk tőlük, saját szobájukat ők tartják rendben, és még a barátokra, és a játszótérre is van idejük. Hétvégén, szünetekben pedig kirándulás, biciklizés, és naponta természetesen többször is kutyasétáltatás (sajnos most társasházban lakunk). Mondjuk a tévénézés az szinte nulla volt, most is inkább mi erőltetjük, hogy halljanak egy kis németet, rájuk fér a gyakorlás, bár a nagyobbik már egészen jól beszél 4 hónap után (igaz, otthon már két évet "tanulta").
Szóval ez nemhogy kifogásnak rossz, igazából azt kell elérni, hogy a gyerek megtalálja a helyes egyensúlyt, és maga ossza be az idejét. Ezzel többet érsz el hosszú távon, mint tiltással, sőt.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Trak
addikt
válasz parandroid #49924 üzenetére
Igen, ez nekem is átjött, de az XBOX is új volt, az acc is új volt, ezért kérdezem, amit kérdeztem.
Szóval a kérdésem még nyitott''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
taki90
csendes tag
Hello!
Zavvi.com-ra való discount kódokat merre lehet szerezni , vagy azt néha osztogatnak ?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Jegesmaci81 #49922 üzenetére
tökéletesen igazad van
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz parandroid #49924 üzenetére
"Szóval ez nemhogy kifogásnak rossz, igazából azt kell elérni, hogy a gyerek megtalálja a helyes egyensúlyt, és maga ossza be az idejét."
Te tényleg egy 4 éves gyereket akarsz rávenni hogy beossza a napjait??? Eredeti kérdező 4 éves korú gyermeket említett.
Amiket írsz lehet igaz egy 10-12 éves gyereknél de egy óvodás korú gyerek még enni is elfelejt ha belefeledkezik egy egy izgalmasabb szórakozásba!
Arról pedig, hogy megunja az xboxot csak annyi,t hogy erről a játékgyártók gondoskodnak, hogy ne így legyen!
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
10 font a dirt3 complete edition.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
bognar110
őstag
Horizon rally modot meg veszi valaki ? Rally modnak van multi része is ?
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
megerkezett a gep. be is uzemeltem viszont van egy par kerdesem. szoval megadtam egy gamertagot mert alapbol valami robin nem tudom mit adott meg aztan megvaltoztattam. viszont most akkor live vagyok tehat tudok dumalni ismerösökkel stb anelkul hogy fizetni kelljen erte? mert kaptam hozza egy honap gold tagsagot is de azt még nem aktivaltam. gondoltam majd ha lecsengenek az unnepek. vagy most is aktivalhatom vegulis. aztan demokat letölteni lehet ugy is ha nem fizetek erte? szoval vegulis ez most olyan mint ps nel a psn+? mar aki ismeri a ps rendszert. amugy ha van valakinek kedve felvehet ismerösnek a gamertagom Xmodule es ha esetleg valaki akar jatszani Gears of War 1 el coopban ha lehet az jelezze. föleg delelött erek ra.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
ja es az miert van hogy neha azt irja ki nem tudott bejelentkezni a messengerbe vagy a fiokba?
-
norbi2010
őstag
Halo 4-nek van valami előnye ha fel van telepítve?
-
WhiteWalker
nagyúr
Ha a Witcher 2-őt letöltöm magyar profillal,de amcsi profillal játszom,magyar nyelvű marad?
-
Lehiñito
senior tag
válasz WhiteWalker #49940 üzenetére
Én pár napja töltöttem le és a játék menüjében tudtam állítani a feliratot meg a hangot is.
Mondjuk magyar hang nincs, csak felirat.
Szerintem ennél a játéknál mindegy milyen profilod van.
Elég hangulatos kis játék. -
vatoteam
tag
A játékon belül tudod a feliratot állítani.
-
Algotis
addikt
Az normalis hogy black ops 2 split screenezek 2-en haverommal es akciosabb helyeken lejebb megy az fps? egyedul ha jatszok eleg fix a 60 fps de split screenen tobb helyen nem. peldaul robbanas lovoldozes sok ember es akcioban nem tunik annak.
Androidos Outlookból küldve
-
Lehiñito
senior tag
Tényleg, hogy állsz az E550 projektel?
Nekem nagyon bejön, nem bántam meg.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Lehiñito #49941 üzenetére
Az addig oké, hogy ha magyar profillal töltöd le akkor magyar feliratos lesz...van is magyar profilom ,de a fő profilom amivel játszom az amcsi....ezért kérdem,hogy megmaradna e a magyar felirat játék alatt...aszem Stlui elvtársnak volt gondja a letöltőkódos verzióval...
TV? hát veszek,de várok egy január végi február eleji leárazást...amúgy azt a típust néztem ki én is amit Te megvettél,örülök ha jó véleményed van róla , csak nekem sok hdmi bemenetes tv kellene minimum 4 db (ps3,xbox,pc,iptv) amik nem olcsók...így vettem egy ilyet,ha ez beválik akkor elég lesz olyan tv amin csak 2 hdmi bemenet van pl pana P50st50,ez(ek) olcsóbbak,ha nem válik be a hdmi switch , akkor marad a samu P51E550...
[ Szerkesztve ]
-
Trak
addikt
A kérdésem továbbra is él:
Végigolvastam az utolsó 50 hsz.-t, mi ez az ingyen gold új acc-hoz és géphez??
Kb. november végén csináltam új acc-ot Xbox-on keresztül egy új géppel, de nem ajánlott fel ingyen goldot... hol tudom ezt, hogyan?? Nem láttam sehol ilyen lehetőséget.
Vagy akkor kellett volna, már lekéstem?
Plusz kérdés: a decemberi akciós Live játékokat csak GOLD-al tudom letölteni akciósan, vagy simával is?''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Lehiñito
senior tag
válasz WhiteWalker #49946 üzenetére
A játékon belül, a menüben tudod állítani a felirat nyelvét külön.
Szerintem ebben az esetben mindegy, hogy milyen profillal akarsz játszani.
Emlékszem, hogy valakinek gondja volt a felirattal, de ennek a fényében, nem tudom hogy nem lehetett átállítani.
Én is letöltőkódosan vettem meg.Gondolom 50UT50-et akartál írni az 50ST50 helyett, mert az ut50-en van csak 2 hdmi, az ST-n már 3.
Szerintem nem jársz rosszul egyikkel sem, bármelyik mellett döntesz nagy előrelépés lesz.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest