Hirdetés
Aktív témák
-
Bocaa
senior tag
2 kérdéssel fordulok hozzátok.
az első ha kezd halódni az optika akkor ha a winyóra felmásolom akkor nem fog állandóan kidobni pár óra játék után h unreadable?
A második hogy a garancia érvényes a microsoftnál úgyis ha nincs róla papírom csak a neten beregisztráltam a konzolt és ott írja hog még meddig van?"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Buster17
addikt
LIVE-on most van valami olcsó játék? 990Ft-os? Illetve 990ft az hány pont?
-
Buster17
addikt
Ha veszek pontokat és az xbox.com oldalon írom be a kódot és megvásárlok pár játékot akkor a box bekapcsolás után már fogja tölteni is őket?
woodbear
Később. Most azt akarom beszerezni amivel még nem játszottam sose Előző boxomat is azért adtam el, mert azok a játékok voltak meg amit már végig toltam PC-n, meguntam, hülye voltam.[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #50058 üzenetére
Zsír. Remélem elég lesz az-az 1 nap a pontok vásárlásra, pontok megérkezésére, pontok elköltésére és a játékok letöltésére. Csak nehogy fölöslegesen vonatoztassam meg a boxomat
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Hi. Szerintetek miért van az, hogy, amikor bekapcsolom a boxot, akkor nem tud a live -ba bejelentkezni, hanem az van hogy le kell nyomjak egy network testet es csak utanna jo? Pedig wifi van mindig. Masik meg, hogy hol kell meg hogyan be regisztralni a konzolt? Azt meg lehet valahogy oldani, hogy ne ms pontokban irja ki az arcade jatekok arat, hanem penznemben?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
válasz MasterMark #50063 üzenetére
Értem. Köszi. És azt, hol lehet megnézni, hogy mikor eppen milyen akcio van? Pl. amikor akciosan lehet venni jatekokat, mint pl volt ez a metro is. Hol lehet erröl informalodni?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
ujtzjani
tag
Hali.
Akinél van kisgyerek és szereti a kinect-es játékokat most látom, hogy a Kinect Party ingyenes...ITT
-
raziel01
veterán
válasz Xmodule #50064 üzenetére
Pont illik ide:
"Vannak a titkos akciók, amikről még Major Nelson se tudd bmeg... mert a blogján sincs kint.
Aztán ilyen világvégi oldalakról, fórumokról megtudod, hogy a tegnap még 7k-s játék 1 napig 800 Ft.
Nézed az XBOX dashboardon SEHOL nem emelik ki, szó sincs róla! A Daily Deal-be valami fosrandom szar van mindig, főleg Gold-osoknak. A titkos akcióról szó nincs.
Nézed weben, az xbox.com-on ott sincs kiírva.
És ez még semmi!
Ha veszel 4.000.000 Ft-ért Live-on játékot EGY KIBAXOTT EMAIL nem jön, hogy na te marha ezt vetted visszaigazoltuk! Neeem, nem megy a spam mappába... nem jön!
Így megeshet az, hogy 3 éve hirtelen felindulásból összevásároltál 10 játékot, azt egyszerűen nem látod a listádban, ha nem töltötted még le, hogy már megvan!
Tehát nem kapsz levelet + nem is tudod visszakeresni mit vettél és nem is szól, hogy már megvan..."
by sg user -
raziel01
veterán
válasz Jegesmaci81 #50068 üzenetére
Arról van szó, hogy pl a Google Play is küld emailt, hogy vettél valamit. Ez alap dolog lenne.
-
Xmodule
őstag
Most, hogy ugye vettem ezt a gepet be kell valahol regisztralni MS nel? fontos ez? masik meg amikor csinaltam az accot volt valami zona ez mit jelent? azt hiszem volt valami pro underground me ilyesmik.
-
Xmodule
őstag
válasz MasterMark #50073 üzenetére
köszönöm a gyors valaszt. elolvastam az elsö hszt de mivel az magyar oldalra iranyitott igy nem bonyolodtam bele egyszerubbnek lattam megkerdezni hogy egyaltalan szukseges - e.
-
bognar110
őstag
Valaki játszik onnline a RDR undead nightmare-vel ?
-
Xmodule
őstag
Nem tudom Z0d1Ak mikor járt erre, de ha látjátok szolnátok neki, hogy tegye be az elsö hsz. -ba?
Köszi.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
woodbear
addikt
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Talán nem veszitek SPAM-nek, de némi vélemény érdekelne XBOX360 és Kinect tekintetében. A Kinectről elég sokat lehet olvasni a neten, bár ennek a 95% a megjelenésével kapcsolatos írás, első tesztek. Azóta nagyjából eltelt két év. Érdekelne, hogy az első tesztekhez képest mennyit fejlődött a dolog, hiszen gondolom érkezett hozzá néhány frissítés. Illetve aki már használja 1-2 éve a kütyüt, annak azért ma is előkerül még, vagy mára már nem is olyan érdekes?
Venni készülök ilyesmit, és érdekelnének a jelenlegi vélemények vele kapcsolatban. Olvasgattam visszafelé 1-2 oldalt, de ilyesmiről nem igazán nyilatkozik senki.
Köszönöm szépen!
-
-
MasterMark
titán
A baj az, hogy Kinect-hez nem nagyon van normális játék.
Ezért is csak pár napig érdekes.Switch Tax
-
Khelben
nagyúr
Mi szeretjük, a gyerekek (5 és 7 éves) jól elvannak vele, meg amikor jönnek az iskolás/ovis társak látogatóba, akkor is mennek a nagy partik. Felnőttként meg a sportos játékokkal szoktunk játszani, darts, pingpong, stb. Jött pár frissítés, valamivel javult az érzékelés, de szerintem ilyen partis játékoknál nem is az a lényeg, hogy mm-re pontosan érzékeljen mindent. Teljesen jól játszhatóak azok a játékok, amiket mi próbáltunk (kinect sports 1-2, kinectimals, joy ride, adventures, dance central ami most hirtelen eszembe jut)
Erről jut eszembe, a kinectes fable-t próbálta már valaki?
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz Khelben #50088 üzenetére
azt meg nem, de eleg jokat irtak rola emlekeim szerint. Az egyik legjobb single player kinectes jatek, amivel jatszottam a Rise of Nightmares (mondjuk nem a gyerekeknek ) Ha tobb hasonlo lenne, akkor nem csak partijatekok lennenek es talan tobb ertelme is lenne
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
woodbear
addikt
-
rocket
nagyúr
Holnap lesznek a Trials akciok Liveon, akinek nincs meg szerezze be
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
válasz zsotesz81 #50094 üzenetére
Jo lenne legalabb 50%-os kedvezmeny , es 800M$ pontbol meglehetne venni az Evolutiont + a kiegeszitojet
Weboldalon egyik mai napra akciosnak irt jatek ara se akcios, remelem nem ez lesz a Trials eseteben.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
radi8tor
MODERÁTOR
A topic megtelt.
Erre tessék fáradni: [link]
⭐ Stella
Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest