Hirdetés
Aktív témák
-
::Trunks::
senior tag
NFS Shift II ben tudja valaki,hogy lehet manuálisan ültetni,ahogy a videóban is mutatja? Nem találom...
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
bobooo
addikt
Üdv, (előre is elnézést a kezdő kérdés miatt)
Megjött egy órája az új silm XBOX 360-am, amihez a webshop oldalán ahonnan vettem írták, hogy jár hhozzá 3x1 hónap XBOX Live GOLD, de én semmi erre utaló kódot nem találok a csomagban... Esetleg valami ötlet? Vagy nem kódot adnak, hanem valamit máshogy kell csinálnom?
-
bobooo
addikt
válasz MasterMark #49258 üzenetére
Újat csináltam, csak azt mondta, hogy "töltsem le" a fiókomat mert valami nem okés.. De mostmár letöltötte.Köszönöm a segítséget. Akkor újrakezdem.[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
Csináltam egy teljesen ÚJ accountot, de erre se akarja megadni.. Vagy be kell állítani valamit?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bobooo #49266 üzenetére
Hát akkor passzolom. Ha minden rendesen be van állítva, a netre is rendesen csatlakozva van, a profil is rendesen meg van csinálva, akkor nem tudom mi lehet a baja...
Más:
Metal Gear Rising acsik:
Halo 4 Spartan Ops januárban tér vissza:
Dark Souls 2 trailer:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Télapó_
tag
sziasztok!
tudja valaki, hogy miként lehet vásárolni az xbox.com-on?
csak hitelkártyát fogad vagy master cardot is?
szeretnék pontért vásárolni.
hogy lehet pontot venni?Üdv.
-
oriic
HÁZIGAZDA
És kimaradt dolgok:
Tomb Raider VGA trailer
Gears of War Judgment VGA trailer
AC3 DLC trailer
Phantom Pain(MGS5??) trailer(#49268) Télapó_
Itt vegyél MS pontot, mindenki tőle vesz.[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Tigi
őstag
Sziasztok
UK profillal kell gold ahhoz, hogy a Youtube-ot letöltsem?
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Bocaa
senior tag
mika jelei a haldokló dvd olvasónak? és ez garis probléma?
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Buster17 #49270 üzenetére
Azzal legyél tisztában, hogy mindkét profilnak élő gold előfizetésének kell lennie ahhoz, hogy online tudjatok játszani.
Én ezt nem tudtam, be is szoptuk tegnap, amikor ketten akartunk tegnap játszani egy boxról online.Nekem az is új információ volt, hogy a 48 órás gold, amit bizonyos játékok mellé adnak (jelen esetben én a Gears of War 3 mellett találtam egyet nagy nehezen), csak az adott játékhoz érvényes, tehát mással nem tudsz online játszani.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #49276 üzenetére
"Nekem az is új információ volt, hogy a 48 órás gold, amit bizonyos játékok mellé adnak (jelen esetben én a Gears of War 3 mellett találtam egyet nagy nehezen), csak az adott játékhoz érvényes, tehát mással nem tudsz online játszani."
Ennek így nem kellene igaznak lennie. Minden trial-kóddal lehet teljes értékű multit játszani, de semmi mást. (ok Halo 3 az kivétel, ott egy játékmódot nem lehet triallal játszani)
Live-Die-Respawn
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Pedig sajnos az.
Bepötyögtük a kulcsot, próbáltunk volna Halo4-gyel játszani, de a játék reklamált, hogy a partiban levő egyik account nem jogosult online játékra. Felhívtam az Xbox supportot, elmondtam a problémámat, a srác elkérte a kulcsomat, és mondta, hogy igen, ezzel csak a GoW3-mal lehet multizni, és azzal valóban működött is az online játék.
Nekem sem tűnt logikusnak, de sajnos ez a tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #49279 üzenetére
Érdekes, de lehet hogy csak a Gears-hez járt ilyen trial. Mi már használtunk több fajta trial-t és minden játékkal tudtunk játszani...
Live-Die-Respawn
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Akkor nekünk sikerült pont kifogni valami furcsát.
Végülis mindegy, a Gears3-mal is jól elvoltunk, de szívesebben játszottunk volna Halo4-et.Majd legközelebb kérek itt a topikban egyet, hátha azzal több szerencsénk lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Ha kell valakinek, én szívesen adok egy 2 naposat, írj PÜ-t!
Androidos Outlookból küldve
-
Buster17
addikt
Az miért van, hogy eddig hídkapcsolaton keresztül csatlakoztam a netre és most meg nem akar?
pc-n van net, de amint hozzáadom a hídhoz meg bedugom a kábelt rögtön elmegy (nincs kapcsolat)
hordozható wifi most meg egyáltalán be sem akarja fogni a jelet pedig az erősebb lenne -
oriic
HÁZIGAZDA
Black Ops 2 tesztem.:
Live-Die-Respawn
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
Kis segítség kellene
Akciós most az ac xbox live on
Ac1 és 2 jön le megvettem gond nélkül 990 ért darabját.
De a 2 ac2 kiegészítőt nem engedi megvenni
Can't authorize the selected payment option szöveget adja be.
Miblehet a baja. Első 2 vásárlásról már az email is megjött és a banktól az sms is.
Banki adatokhoz nem nyúltam hozzá ugyan az mint az első 2 sikeres vásárlásnál
Van valami limit milyen hamar vehetsz meg valamit?
Nem szeretnék lecsúszni a másik 2 ac ról mert jó áron vannakKöszi előre is
SeriesX: JamesSHun
-
Algotis
addikt
Hali!
Az mitől lehet, hogy ha eddig beraktam a dvd-t a gépbe, pörgött egy 5 mp-ig és kiadta, hogy Play xy.
Ha most berakom, kb. 1 másodpercig pörög, és beadja. Volt valami system update?
Meg egy kis érdekes hang is jön ki a dvd olvasóból, mert ha nem megy, ergo bemegyek egy letöltött játékba akkor nem adja...Androidos Outlookból küldve
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz abteam2008 #49289 üzenetére
Silver tag voltál akkor? Mert csak azok használhatják.
Live-Die-Respawn
-
-
Algotis
addikt
válasz abteam2008 #49292 üzenetére
És az okozhatta, hogy máshogy működik az olvasó?
Androidos Outlookból küldve
-
woodbear
addikt
Most a VGA-n elnyomtak pár mocsok jó trailert.
TombRaider a No.1. most nálam.
Castlevania is odaver,Oldalam: www.swsfoto.de
Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest