Hirdetés
Aktív témák
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #48501 üzenetére
A híd kapcsolatra, de én nem a híd kapcsolatot csináltam.
Laoptopon meg a boxon se volt net, szóval.szerk.: Amikor megosztottam a helyi kapcsolatot akkor sárga felkiáltójel lett a helyén
[ Szerkesztve ]
-
redXIII
senior tag
Sziasztok.
Használ valaki Tritton Pro+-t?
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
redXIII
senior tag
válasz MasterMark #48504 üzenetére
A tapasztalatokra lennék kiváncsi igazából, ilyet akarok venni. Néztem még a Turtle Beach XP500-ast, de ott meg sokan panaszkodnak az interferenciára,pedig elvileg bluetoothon kapcsolodik a füles a dekóderhez.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Prof01
veterán
Szép estét gamerek!
Halo 4 coop campign-ozni hétvégén jó nektek?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #48504 üzenetére
Nem, de közben rájöttem és korrigáltam de most meg ezt írta:
Hiba történt az internetkapcsolat megosztásának engedélyezésébe közben.Az internetkapcsolat megosztása nem engedélyezhető.
Már van olyan helyi hálózati kapcsolat konfigurálva az IP-címmel amely az automatikus IP-címezéshez szükséges.[ Szerkesztve ]
-
speed471
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni hogy pc-t össze lehet e hozni xbox 360 slimel lan partira?
A Borderlands 2 lenne a cél
Privátba írjátok meg a választ köszönöm (RGH-s a box)[ Szerkesztve ]
Két lépés közt születik a megoldás. "Okos az, aki csak a felét hiszi el annak, amit hall. Zseni az, aki tudja is, hogy melyik felét."
-
simihun
aktív tag
szép reggelt
Xbox360-at keresek a következő feltételekkel:
aki tud néhány infót, kérem jelezze.
további kellemest Uraim!
-
rgyorgy
tag
kérdés uraim. Most éppen Hollandiaba vagyok és olcsón tudnék játékot veni a géphez. a kérdés csak az, hogy működne? Nem más a régió, vagy EU n belül mindegy vagy nincs is ilyen.
köszi a válaszokat.Jiayu s3, LG g pad 8.3
-
lafaty80
addikt
Sziasztok.
Segítsetek légyszi.
Van egy slim xbox360-om 250GB-ás. Anyagi okok miatt el kell adnom, de nem ez a lényeg.Vannak letöltő kódos és on-demand játékaim a hdd-n.
Ha valaha veszek egy másik xbox360-at, akkor ezek a játékokat újra le tudom tölteni a profile-ommal? Vagy bukom ezeket?
Köszönöm a segítséget előre is...
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
rgyorgy
tag
-
Algotis
addikt
Nah, nem tudom mi van az xboxommal Panaszkodtam, hogy hdmi-n keresztül akad a kép, de most már képet sem ad, csak az AV kábelen keresztül.
Ötlet? MS szervíz? konzolokszervize?Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #48523 üzenetére
Mégis meddig kell nyomni az Y-t és az RT-t, hogy resetelje? Mert konkrétan bekapcsol, nyomom, de semmi.
Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #48523 üzenetére
Na, sikerült, csak nyomni kellett a gombot már akkor mikor bekapcsolt.
Illetve a helyzeten nem segített, mert hdmi-n keresztül továbbra sincs kép.
Van mód ennek a szervizelésére, Microsofton kívül?(#48526) MasterMark: Bezony, kiderült. De mivel van kontrollerem, játékok, így az új xbox nem fájna annyiba. De amúgy nem olyan rossz HDMI-n keresztül sem.
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
fireproof
őstag
Sziasztok. tudja esetleg valaki hogy az Assasns Creed 3-ben összesen hány szekvencia van?
-
fireproof
őstag
válasz MasterMark #48529 üzenetére
Köszi.
-
woodbear
addikt
nov.16.-án feladták the hut-ról a cuccom, és még nem ért ide.... ez normális? rendelt.valaki onnan 16.-a körül?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
adalbert1
veterán
Az új Most Wanted nagyon rossz lett? Mert az 576-nál hétvégi akcióban 7k, ez nagyon kedvező árnak tűnik.
Mostanában az 576 beerősített ezekkel a hétvégi akciókkal, igaz ettől függetlenül a sima áraik még mindig sokszor a horror kategóriába esnek.
Az elmúlt időszakban szinte végig az XCOM: Enemy Unknownnal játszottam, szerintem hangulatban utoléri az első részt, én egyelőre nagyon élvezem (igaz, még egy játéknak se értem a végére). -
Buster17
addikt
válasz MasterMark #48513 üzenetére
Ugyan az...
Nos úgy csináltam először hogy a boxon átírtam újbol az IP címeket rádugtam a gépre meg a boxra a kábel majd keresett aztán felkiáltó jel lett. Utána megosztottam a netet és ugyan azt írta ki. Utána úgycsináltam hogy lehúztam a gépről a kábel és úgy osztottam meg akkor is ugyan ezt az IP-s dolgot írta.
Nem tudom de itt nálam sosem akar semmi se rögtön működni...
-
Buster17
addikt
Na ha valaki tud segíteni skype-on vagy bárhol máshol ahol folyamatosan kapcsolatban tudunk lenni és úgy megoldani a problémámat, pontról pontra haladni (nem mintha én nem ezt tettem volna...) annak siker eseten kénytelen leszek feláldozni az 1 hónap live kódomat! :')
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #48538 üzenetére
Igen.
A hidat meg már meg sem merem próbálni mert az utolsó próbálkozásnál elment a net egy csomó időre hiába állítottam utána vissza. Ja, de előtte a híd kapcsolatnál a networkig csatlatlkozott (pipa) többihez már nem... -
MasterMark
titán
válasz Buster17 #48539 üzenetére
Neked, csak a második felét kell megcsinálni amúgy.
És mindent autómatán hagyni.
Szóval csak egy hídkapcsolat kell a wifi meg a kábeles között, és annyi. Ilyenkor a laptopon nem lesz net, de ez így működik.Amúgy a router beállításait miért nem éred el? Mert akkor ott sem lesznek nyitva a portok, hiába a laptopodon keresztül kapcsolódsz, ezért akad el a teszt is.
Switch Tax
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #48540 üzenetére
Nem tudom a felhasználót meg a jelszót elkérni meg nem nagyon szeretném mert így is elég probléma hogy a szomszéd kocsog letiltogat pedig nekem is ugyan ennyi jogom lehetne hozzá...
Ha nincs port akkor eddig tök fölösleges volt minden!? És az is lesz mert port se lesz.
-
Newboy911
tag
Sziasztok,
Kinect Sports Ultimate Collection vagy az első két rész külön külön ?
Van valakinek tapasztalata mindkettővel kapcsolatban ?
Az első két rész olcsóbban jönne ki. -
Buster17
addikt
válasz MasterMark #48543 üzenetére
alkalmazottak vagyunk és a cégtől jön a net de ő valahogy betud lépni a routerba és amikor ő nem tud játszani legegyszerűbb megoldása hogy letiltja a telefonom meg a gépet... Persze ezt ő tagadja.
tDr1v3r Köcsög német
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #48546 üzenetére
192.168.0.254 a jó csak ezzel jön be és próbáltam de semmi.
-
Buster17
addikt
válasz MasterMark #48548 üzenetére
Majd megkérem a szomszédot hogy kapcsolja be vagy nyisson 1 portot
szerk.: oké köszi!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs