Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Értem köszöntem!
-
whitezo88
nagyúr
én egyszer találtam egyet és rovarrá voltoztam
[ Szerkesztve ]
-
capafog23
őstag
Köszi mindenkinek a Maly helpet, 3. lettem a 3. fázisba stackelésbe. (25fős) Egész bosson pedig második.
Tegnap még lenyomtuk naxx25 pók, plague szárnyat. (tovább nem mentünk hogy mára is maradjon valami)
Anub'Rekhan-on sikeresen nyomtam 4200dps-t, pedig még haste potit se használtam.Glory of Hero ki lesz véve 3.1-be?
-
-
H.O.D.
senior tag
Jó, hogy ki lett vesézve az EoE phase3... Ma lesz az első guildes Malygos fight és a legtöbb embernek ez a része nem tiszta. Meglátjuk
Where do you want to go today?
-
MaddeNNNN
őstag
so last year i know, de
Genesis > Heroic: You Don't Have An Eternity, meg ugyanez simában is
na már csak egy Immortal
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Viktor77 #24110 üzenetére
Annyi azzal a baj, hogy 4 stacket pillanatok alatt fel lehet rakni, amibe pillanatok alatt bele is hal a sárkány, így jó eséllyel semmi extrább skillt nem fog nyomni, így pl. shieldezést nem tudod gyakorolni. Illetve mozogni se kell, meg ne legyél túl közel hozzá, állj ki a staticból, stb, stb. Szóval tényleg csak arra jó, hogy meg tudd nézni milyen skilljei vannak, de hiába irányítod profin, attól maylgoson még fél sec alatt meghalhatsz
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Viktor77
titán
válasz Cathfaern #24112 üzenetére
Én csináltam úgy próbaképp, hogy egyszerre 2-3 sárkányt húztam be. Na, ott lehet healelni, shieldezni. Vagy 1 sárkánnyal hagyd, hogy leverjen 20%-ra, és onnan verd le (esetleg kettőt).
Malygoshoz nem közell állni, meg staticból kimenni, ahhoz csak mozogni kell tudni, annyit már csak tud mindenki.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
H.O.D.
senior tag
válasz Viktor77 #24110 üzenetére
Páran csinálták már, én már vagy 4 hete megcsinálom minden nap, most már hármasával rántom be őket De az Aces High!-nál nem kritikus a sebesség, gyakorlatilag egy 1-1-1-1-1-5-3 mellett meg sem lehet halni. Stackelést lehet, hogy még érdemes gyakorolni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Viktor77 #24113 üzenetére
"Malygoshoz nem közell állni, meg staticból kimenni, ahhoz csak mozogni kell tudni, annyit már csak tud mindenki."
Hááát Erősen casual felé hajló fél hc klán, sok új taggal, első Malygos try: mikor sikerült eljutni a sárkányokig, akkor erősen pánikhangulatot éreztem a többségen, ami pillanatok alatt wipe-ot eredményezett Szóval elvileg tud mozogni mindenki, gyakorlatilag nem biztosEladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
m4rc!
őstag
BS-en tudtok mondani egy jo klant, ahova bevennenek egy (egyenlore) 67es humi palat?
Armoryt most pont nemtudok linkelni, maintanance van..We are analog players in a digital world
-
Wolverine
félisten
válasz Cathfaern #24112 üzenetére
Ez nagyjából attól függ, mikor tol az ellenfél Surge-öt; ha az elején, akkor nem nagyon lehet shield nélkül megúszni a dailyt sem.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
LucifeI2
őstag
Áhhhhh!! Először próbáltuk meg Immortalt komolyabban, el is mentünk KT-ig halál nélkül, majd KT-n MC bug miatt ráfordult egy rouge-ra és onehitelte. Ez az egy halál volt...
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Végre megvan a kiba Immortal \o/
Madden: bahh nekünk mindig 6:02 :S mert a sok lüke nem tudja hogy 1-1-2 nem 1......1...........................................2
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
H.O.D.
senior tag
Esti Malygos fight egy szóban summázva: katasztrófa
Gond van az "egy irányba mozdulunk" értelmezésével északi barátaink körében.
Azért volt egy 4%-os try is. Meglesz az...Where do you want to go today?
-
-conrad-
addikt
/tar malygos
/castsequence reset=target Flame Spike, Flame Spike, Engulf in FlamesTedd olyan actionbar bindre ami akkor is megmarad ha eltűnik a bar. (mert ugye ha sárkányra ülsz akkor "mount" bar-ot lesz)
Nekem az egyik oldalsó baron van egy olyan hely, amit a G gombra bebindeltem, így ha van makróigényes fight akkor mindig kirakom oldalra és ennyi. -
Ribi
nagyúr
Nemtudom néztétek-e a setteket, de kisebbre vették a külömbséget a T8 és T8.5 között mint a T7 és T7.5 között volt. Mostmár alig van valami eltérés.
Nem teljesen értem hogy mért van ez. Tényleg az lesz, hogy lassan az első HC-bol is ugyanaz esik mint az űberbossból, mert nehogy Vér Pista úgyérezze hátrányban van retardsága miatt -
ArmanD.
őstag
Ki tudja mi lehet a gond hogy beloggolásnál Authenticating-nél most nekem megáll és nem tudok belépni?
Öreg vagyok már bohócnak!
-
capafog23
őstag
Nagy résznek már megvolt a Guildból a Heroic 3 perces pw, de tegnap végre nekem is meglett. 2. lettem 4700dps-el.
Naxx folytatás előtt próbálkoztunk 3 addos sartharionnal. Ott halunk be álltalába amikor a 2. és a 3. sárkány van lenn, jön egy tűzfal és utána le kéne menni a portalba, és asszem a tank közbe a tank kap 50k-s fújást amit palával próbáltunk kivédeni, de valaki megemlítette hogy lehetséges erre talentelt dk-val kitankolni, csak azt összecsukja amikor megkapja a +100% sebzést.
Ha valakinek van erről személyes tapasztalata leírhatná.Amúgy Gz Blizz, hogy megint behalt a server, lassan már minden napra lesz valami.
-
Viktor77
titán
válasz capafog23 #24138 üzenetére
Személyes tapasztalatom annyi, hogy a druid tank, aki tankolja Sarthariont legyen full frost res gearben, mikor leszáll a 3. sárkány, akkor szépen sorba nyomja el a cd-it. Én szoktam ezt a druidot healelni meg egy pap. Ki kell healelni, ennyi. A Lay on Hands legyen készenlétben és a bubi is legyen meg, mert ilyenkor én nem mozgok ki tűzfalból.
Azt a kb. fél-egy percet kell kibírni atomheallel, aztán lazul a dolog.[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
H.O.D.
senior tag
válasz Darth_Revan #24140 üzenetére
Valahol olvastam, hogyha belelógsz az iceblockba, akkor bekapod a sebzést.
-
arpi6k
addikt
Hát nekünk is már csak az Immortal hiányzik a Heroic: Glory of The Raider-hez. Tegnap megvolt 6 perces Maly. Vasárnap délután immortal try.
Intel & ATI
-
L4mie
veterán
jaja megy voiddal, is ,de folyamatos healtfunel kell bele, meg egy healer is, meg belökdösi a lávába (mondjuk az annyira nem zavarja) meg az agróépítés is necces.
mindenesetre nem olyan nehéz mint amiennek tűnik ^^Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
capafog23
őstag
Ilyenkor amikor több órán át nem lehet elérni a servert szokott adni a blizz +1 nap előfizetést?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- EAFC 25
- Asztalos klub
- Opel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 3D nyomtatás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest