Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Valakinek tippje hogy lehetne a Leeeroooy Achit solozni sámánként.Eddig 7 try,de valahogy nem jön össze.Vagy túl keveset szedek össze,vagy meghalok mire felhealeném magam.Eddig úgy csináltam,hogy feltörtem sok tojást,persze azért kb. kiszámoltam mennyi kell.Majd gift of the naaru és futás felfelé.Közben bedobtam egy HP potit meg ledobtam menet közben egy stoneskin totemet meg a rámpán felfelé futva egy stoneclaw-t.És akkor a felső rámpa közepe környékén leugranék és felhealelném magam.A sárkányok nem ugranak utánam,hanem a rámpán jönnek le.Addig lepakolnám a fire elemental totemet és az+thunderstorm elintézné őket.De volt,hogy kellett még egy magma totem.De eddig nem sikerült
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
szilchi
őstag
válasz szilchi #24501 üzenetére
Rugóval gyerekjáték volt.Összeszedtem stealth-ben a whelpeket majd evasion+sprint-el fel a rámpán.Ugrás le,leért a csapat.Benyom cold blood majd fan of knive.Az első crit és mindenki kap egy 2K-s sebzést.A második FoK-ra meg meglett az achi. .Bár ezzel meg majdnem megkrepáltam az odáig vezető úton.Elfelejtettem,hogy a rugónak nincsenek healelő képességei .A FoK most igen dúrva AoE képesség.Amit a fire elemental+thunderstorm nem tudott,ez lazán megcsinálta.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
MODERÁTOR
válasz animatrix11 #24498 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Ribi
nagyúr
válasz szilchi #24486 üzenetére
Tudomásom szerint az számít, aki elsőre belép. Ha neki van mentése a többiek is megkapják. Ezt egyszer egy 25VoA -n játszotta el valaki. Netuddmeg milyen anyázás volt.
Malynál mi sokat szívtunk a Breath utóhatásán. Logban talán Arcane Explosionként jelenik meg.
A sok túlbuzgó mele azonnal odarohan, közel a tankhoz, fél hp-n bekap 20K-t és már pihentek is. Ha van lock, akkor ők ki tudnak portálni a vortexből, vagyis nekik nem kell heal. Ez 10 fősben nagy segítség. Mi úgy toljuk, hogy mindenki amint leérkezik vortex után középen marad és csak a tank mozog a sárkival a spakkal ellenkező irányba.
Majd ha jön a köv spark, akkor is a tank mozog. DK jó huzgálni, de Malyn keresztül nem lehet rántani sparkot, mert röptében elkapja
20K buffolt HP tényleg jól jön. Szerencsére a "kezdő" lila gearben több a stamina.
Megkockáztatom, hogy frost rez cuccot vegyen fel akinek nincs meg. (mindig jobb a kisebb dps mint a halott ember dpse).Viktor77: A judgements of the pure kimaradt. Az is ad még 15% hastet ha van időd elnyomni néha. És akkor 1.3 alá megy.
[ Szerkesztve ]
-
szilchi
őstag
Akkor lehet igazad volt a resto ftw kijelentéssel .Bár én magma totemmel is kísérleteztem.De lehet csak egyszerüen elqúrtam Mondjuk azért zavaró volt,hogy egy 70-es boomkin simán megcsinálta(youtube) én meg 80-on ennyit bénáztam+50 gold javításom volt
-
L4mie
veterán
hejj nípek!
Huntardnak milyen fejlődős talentot ajánlatok?
Tetszett ahogy a troll íjjal lövöldöz, gondoltam unalmas óráimra csinálok egy ifjoncot Gyorsan rádobtam a BoA-s itemeket azt csapatom vele, de talentelni nemtom mire érdemes szintezéshez
ötletek? tanácsok?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Wolverine
félisten
-
-
Cathfaern
nagyúr
3.1 után szerintem valamelyik tankolós pet, az mindegy melyik... mivel akkor már mindnek lesz aoe skillje, charge már van 3.0 óta mindnek (dps-es peteknek is), szóval kb. mindegy lesz Gorilla jó lehet megszakítás miatt, bear a +1 aoe miatt, crocolisk is az erősebb aoe miatt, de alapvetően ami jobban tetszik.
Disznó szerintem nem annyira nagy szám jelenleg, az hogy charge után egy kicsit nagyobbat üt, nem olyan sokat ér.[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
-
L4mie
veterán
köszi népek
szerintem encheyakee lesz vagy hogy hívják a cicust az olyan szééép, aztán majd ha találok valami másikat ami tetszik.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
FefeeX
veterán
egyelőre gorilla!!! Asszem most az egyetlen AOE tankolós, olyan faszásan tolja, neked csak durrogtatnod kell, tart mindent... Gyönyörűen vitte 76on BF-et is, megtartott mindent.
(előtte nekem is echeyakee-m volt, de szerintem jobb a gorilla - mass pullal + volley-val sokkal gyorsabb a fejlődés is - mióta nincs CD-je)
[ Szerkesztve ]
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy DELL Latitude X300-on elmegy a WoW?
Kösz:piadex2
kontakt: +36 70 502 2167 ; mail, privát
-
SzlobiG
félisten
De jó KT-n buktuk ma immortal-t sztem kitaláljátok, hogy min.
-
Arnold2
őstag
Srácok sajna a Google nem volt most a barátom. Ti honnan szedtétek le a maradék patchet a 3.1-hez?
-
Wolverine
félisten
válasz Arnold2 #24523 üzenetére
Blizz Downloader elindít, egy mega letöltése után az x-szel kilő, és a WoW mappájában levő BackgroundDownload.torrent fájl kedvenc klienseddel elindít
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Arnold2
őstag
válasz Wolverine #24525 üzenetére
Passz feladom.
Nem találom sem a torrent fájlt sem pedig az eddig letöltött anyagot.
Letöltöttem a netről a két teljes patch részletet és most elvileg bemásoltam a jó helyre, de a Downloader nem találja.
Így néznek ki per pill:
D:\World of Warcraft\Patches\WoW-3.0.9-to-3.1.0-enGB-Win-patch\wow-partial-1.MPQ
D:\World of Warcraft\Patches\WoW-3.0.9-to-3.1.0-enGB-Win-patch\wow-partial-1.MPQ
De a patch mappát is én hoztam már létre. Kutakodtam a Data mappában, de nem nagyon találtam semmit.
Szóval passz. Ja a Downloaderről meg nem jön. Megállt 75% azt már 3 órája egy bit nem jött le.
Szóval bocs a töketlenkedésért, denem tudom tovább. Vagy hogy idevágó legyek: /2 WTB boost in patch installing -
-
Arnold2
őstag
válasz Viktor77 #24527 üzenetére
Igen a két fájl mérete stimmel. S valóban a második az "2." csak copy+paste után nem volt korrekció.
A Downloader ellenben most szép csigatempóban elkezdte folytatni (ilyen 1mega/élet).De most már nem borzolom a kedélyeteket, meg az enyémet sem. Hagyom benn mind a kettőt + DownLoadert is és lesz ami lesz!Ó és köszönöm s segítségeket!!
-
Arnold2
őstag
válasz Viktor77 #24531 üzenetére
Remélem. Korábban írtad az FS!-t. Megkerestem a hírt és megtaláltam a torrentet, de senki sem töltötte, így a hozzászólások között volt valaki aki feltette a netre és direkt le tudtam szedni.
[link] (24. hozzászólás)
De lassan lejön a hivatalos útról is, azt írja 3 óra. Szóval reggelre csak meglesz.
Csupán azt nem értem, hogy hova a fenébe tölti? Meg Wolverine is említette, hogy ott a WoW könyvtárban a .torrent fájl. Nos nem volt. Valamint a fentebb említett /Patches könyvtárat is én hoztam létre. Szóval misztikum a négyzeten
Vagy csak olyan béna vagyok ebben az esetben, hogy arra már achievment-et kéne írni.[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz Viktor77 #24533 üzenetére
Nem baj, szép lassan leszivárog a cucc, szóval ha jól sakkozom akkor 2* lesz meg az egész
Izé most jutott egy dolog az eszembe. Vistám van, az ugye nem kavar be semmit (értem ez alatt hogy pl. máshova tölti le a cuccot vagy ilyesmi)?
De amúgy köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz Viktor77 #24535 üzenetére
Bah éreztem ám, hogy ezzel a @&#Ł$ Vistával lesz a gond. Ahogy az általad linkelt fórumon a 24. hsz-ben leírta a tag, ott volt mindent, a .torrent fájltól kezdve a patch 2 részéig és a régi patchekkel bezárólag.
Ezer köszönet újfent.U.i: esetleg akár mehetne az első HSZ kiegészítésbe, hogy Vsitások itt találjátok a patcheket (mind az újakat mind a régieket): C:\Users\Public\Documents\Blizzard Entertainment\World of Warcraft\
-
Ribi
nagyúr
válasz animatrix11 #24538 üzenetére
-
MCGaiwer
addikt
vki tippelt FS!-en a worldtop10 toton? bár van köztünk egy tégla , de megoszthatnánk egymással a tippeket. én kezdésnek anyit elmondok hogy az ensidiat beválogatni butaság.
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
animatrix11
őstag
elsősorban pve másodsorban pvpre kell
gear jelenleg nem nagy szám 250 hit, kb 500 haste, 20% critt, kb 2200 sd max 10es naxxos badges cucc enchantolva gemelve vagy 41/30 vagy 30/41 a full desro nem jó?
[ Szerkesztve ]
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
capafog23
őstag
Dk-mmal most végeztem outlanden és idáig blood voltam, northrendre gondolkozom hogy át kéne váltani unholyra. (68-80)
-
Ribi
nagyúr
válasz animatrix11 #24541 üzenetére
Hát először is hitcap legyen meg, majd sp és utána a többi. hit 300 ha minden raid support megvan, ha nincs akkor mégtöbb kell. sp-t csak a gearből szokás megadni, nem úgy hogy fent van a fel armor de reszletkerdes, szoval tobb hit kell.
Én sokági voltam 30/41-en, de burst dmg-ben jobb a 41/30 és kb ugyanazt a sebzést tudtam kitolni mind2 talentel, de pont a burst dmg miatt kisebb instákban sokkal hatékonyabb a 41/30. 41/30-nál a sebzés nagyobb részét tolja a felguard mint az imp 30/41nél, így aggroban sincs akkora probléma.
Én ezen a két talenten toltam, szóval csak ezekhez szólok hozzá, mert a többit nem ismerem behatóan. 3.1-ben pedig egyik legerősebb lesz a 41/30, természetesen az afli még minidg az első, de csak alig, nemúgy mint most.PVP-ni 1x voltam WG-n de elment a kedvem. Amikor brutáldurva 4ks kriteket tolok az 50k-s maciba, aki amint észreveszi hogy vakarom a hátát rámfordul és kb 3 sec alatt eltüntette a 20k hp-m. Persze PVE gearben voltam. Rendszerint minden mele amint meglát harsány kacaj közepedte úgy lemészárol hogy csak lesek. Jelzem PVP-ben nagyon noob vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz animatrix11 #24541 üzenetére
A mi 'B' lockunk is 41/30-ast használja ([link]).
A felguard eszméletlen mekkora dmg-t toll ki magából. Én is destros vagyok, csak egy kicsit nerfeltem magam. Pont azokra pakoltam, pontokat amikre Ribi mondta hogy ne (én raid speccnek hívom: IMP HS és IMP Imp. Az a kis plusz élet jól jön amit az Imp Blood pactje ad valamint a valamivel több HS is jól jön néha.) Dmg-ben majdnem ugyan ott vagyok mint a B lock. Valami amire büszke vagyok az az utolsó Sapphiron gyilok volt: [link] DomináltunkViszont amikor kijön a 3.1 valószínűleg váltok afflira. Kiváncsi vagyok mire leszek így képes. Szóval tőlem is +1 pont a 41/30-ra: könnyű,nem kell annyi DoT-ot figyelni.
-
Ribi
nagyúr
válasz Arnold2 #24544 üzenetére
Ha IMPet használsz, akkor van értelme, de neki ki van talentolva a felguard.
41/30-as elosztasra mondtam.
Visoznt neked az insenity helyett ki kellene rakni a Demonic power
Raid kozben nem jellemző hogy te sebződsz igy annak nemsok értelme van.
Ahogy tudom a Shadow and Flam > Demonic Knowledge.
Demonic ad kb 200 sp-t (10% alatti raid esetén), ami az incibe 70%ban szamit bele. Shadow and Flame viszont 12%-ot ad még az inci sebzésedhez. Nem sokkal jobb, de elvileg jobb. -
animatrix11
őstag
hit még fejlesztés alatt de egy két cucc és megvan a 300 külön nem gyúrok rá, ugytom 300 fölé nem is érdemes menni de akkor mi a legfontosabb nekem "régi motoros" lock mondha hogy: hit - haste - sp ,főleg raidre kell gúrnom egyenlőre hcban általában első vok dmgben (ha tudok aoezni), affli voltam végig ki akarok próbálni több talentet
pvpben még 70 alatt volt jó a lock (ill még a bc elején), most annyira elb@szták, hogy nem tudom hogy sirjak e vagy nevessek, ha herios emblemből veszek pvp geart telerakom resis gemekkel meg enchantal érek valamit vagy hagyjam a fenébe
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
FefeeX
veterán
válasz capafog23 #24542 üzenetére
Én sokkal jobban szeretem az unholy-t, főleg hogy a petes dologhoz is hozzászoktam az előtte mainemnek számító huntertől...
Hasonló damaget tudsz tolni rajt, és szerintem több lehetőség van benn, arról nem is beszélve, hogy tankolni is tökéletes... (naxx-ban is kiderült már, mióta kiraktam a defcap-et, gyakorlatilag nagyon jól megy a tankolás unholy-n - amikor tudom mit kell csinálni ^^ ) -
Arnold2
őstag
válasz animatrix11 #24547 üzenetére
Én vagyok az 'A' lock mert én vagyok a legtöbbször online (plusz class leader), ő meg a 'B' lock mert ő nem mindig van online mikor kéne Ilyen egyszerű
Amúgy aktív raidelő lockok csak mi ketten vagyunk (szóval nincs sok dolgom mint CL ). Van még pár a guildben de én még nem engedném őket 25-be. 10-et meg sajnos ritkán indítunk.Ribi: Valóban igazad van a Demonic Power vs Intensity-vel kapcsolatban, de én nem csak kizárólag raidelek, hanem aktívan dailyzek is. S nem ritka az olyan hogy a lufival tankoltatok pl. 2 mobot s én még felveszek magamra 2-3-at. S olyankor jól jön a kevesebb pushback. Valamint amikor mi támadjuk WG-t azon mindig részt veszek. Bár tisztában vagyok vele hogy ez nem egy PvP talent, de ott is jól jön egy picit a kevesebb pushback.
A másik dologban viszont érdekes amit mondasz. Én már azon gondolkodtam, hogy vissza veszem a Shadow and Lfame-ről a 2 pontot hogy még egy kicsit meg tudjam tápolni a Demonic knowledge-t a Fel Synergy-vel.
Szóval akkor ha jól értem amire gondolsz, azt tanácsolod, hogy vegyem vissza azt a 3 pontot a DK-ról és tegyem át a S&F-re? -
MCGaiwer
addikt
válasz Arnold2 #24549 üzenetére
az olyan talent, ami mindenre "jó" egy kicsit ebben a világban szar! Ha raidelsz hetente egyszer akkor arra az egy alkalomra kifizetni a retalentett hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsd alapnak kell lenni. ha többször is raidelsz akkor meg a dailykre tökéletes a raid specc is. az, hogy 2600 dpsel toppoljátok a recountot elég elszomorító. nálunk a tankok tolnak 2400at, 5000el meg a lista alját tudnád csak vakargatni. Szal egy szó mint száz: ne használj ilyen "3 az 1ben" talentet mert semmire se jó.
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Borderlands 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest