Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakab66[hun]
senior tag
válasz Wolverine #24039 üzenetére
Akkor hát álljatok sorba, és lehet jönni "pofánverni"...
Ezt úgy hallottam, de jó oké, én vagyok a 12! éves tört szerós taknyos hülyegyerek..Azért köszi a helpet... Megyek is vissza a "tört fun gecinagy" szeróra, és megbaszok valakit az enchis illi pengémmel...
Gipsz Jakab
-
whitezo88
nagyúr
-
Wolverine
félisten
válasz Bencus88 #24054 üzenetére
Össze lehet szedni, csak kell hozzá 40k arany meg rengeteg mázli a dropokkal. Mondjuk a 3.1-ben jönnek új mountok is (Mimiron feje, a horgászható teknős, az Argent Tournament mountjai), azokkal egy kicsit könnyebb lesz.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Túrin
tag
-
Túrin
tag
Oké,oké,mondom nem tanulok franciát
Túrin Turambar
-
Bencus88
nagyúr
Végre megöltük Malygost 25-ösbe is Hogy ezzel mennyit lehet szenvedni...
-
whitezo88
nagyúr
válasz DebilEvil #24070 üzenetére
türelem, elszántság és fanatizmus. én anno elkezdtem kiütni a timbermaw reput de pár óra alatt meguntam azóta se mentem oda. embere válogatja, inkább játszok olyannal ha unatkozom ami nem unalmas
50 mountom megvan pl, de ahhoz nem kellett farmolni, csak behozni a hordás repukat pár questtel, meg kis pénzmag. -
capafog23
őstag
Milyen cosumable cuccok mennek együtt?
-
bobace
addikt
-
Bencus88
nagyúr
válasz bobace #24073 üzenetére
Én is összeszedtem már egy kupac öcsit, picit én is ráuntam, de elég sok a farmoló progressz meg lejárok aq40 mc bwl és azokat élvezemAmúgy altozok van egy 33-as twink palám.Haverommal fejlődünk ő hiler shámán múltkor ketten 7 hordást leöltünk köztük voltak 3-4 levellel nagyobb szintűek is Egyszerre ránk rongyoltak nagy nehezen levágtuk összeset.Rfk-t 30-ason ketten vittük ki
-
decibel
aktív tag
Shadowpriestként ki milyen rotát használ trashen, ha nem lehet mind seerelni? Én általában vt->mb->mf->...sw használok, de botrányos a dps-em. Bossokat fel tudom dotolni, ott nincs probléma, de a sok trash nagyon lehúz. Nem tudom, hogy ha kihagynám a vt-t, és csak mb->mf->mf->mb-t használnék sokat segítene e.
"you are a monkey poo-poo"
-
Wolverine
félisten
válasz capafog23 #24072 üzenetére
1 battle + 1 guardian elixir (vagy 1 flask, ami mindkettőt kiváltja); 1 scroll; 1 kaja; és ezekhez jön még a speciális zónához kötött buff (Borean Tundra - D.E.H.T.A. mancsbuff; Zul'Drak - 1 blessing; Storm Peaks - 1 ital; Icecrown - fate rune a megszállt boszorkánytól, ami azért különleges, mert akár mindegyiket használhatod egyszerre). Ugyanakkor pl. a scrollok egy része már nem megy fel egy mancsbuff mellé, pl. a stamina- vagy az armorscroll.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
nierthen
tag
válasz decibel #24075 üzenetére
dotokkal kezdj, azok közül is mindig a DP-vel, ha van DK, mert az a trashen tovaterjeszti ezt a mérgezést a többi mobra.utána jöhet a SW. jó shadow priest ilyenkor felteszi a VE-t is, bár ez trashen nem kötelező, ha viszont nem versenyzel a többi dps-el, akkor nyugodtan mehet, egyrészt, mert ez is support a healereknek, másrészt míg kasztolod az MB-t meg a VT-t, addig ezek mind potyogtatják a damage-et. MB és VT kasztolási sorrendjét magam cserélgetni szoktam, de gyakrabban VT-vel kezdek, csak utána az MB. ha nincs cooldown-on a SW:death, akkor azt mindig el kell sütni függetlenül attól, hogy mi a rotád. még akkor is, ha 4000 a hp-d MF-el úgy operálj, hogy, ha nem kasztolsz, mert valami épp CD-n van, akkor közötte heggesztheted a mobokat.
de fix rota nincs már a shadow priest világban, mert nem maximalizál dpst, úgy tudod kinyomni magadból a legnagyobbat, ha ésszel kasztolgatsz és minden CD-re elmegy. ez függ ugye talentolástól, MB-re kirakod-e mind az öt pontot, ez meg a gearedtől függ, hogy például mennyi a haste-ed. magas haste-nél vehetsz le pontot, pontokat nyugodtan.
hit ratinged optimális esetben pont 293, ennél többet nem érdemes összeszedni. ezek után a legfontosabb statod a crit. ebből, ha megvan a hit, akkor bármennyi jöhet. manával nem lehet gondod, így mp5 nem lényeges, legyen még spirited, utána gyúrhatsz a haste-re. felhívom a figyelmed arra, hogy a hitet összeszedni a legfontosabb és legnehezebb. nagyon lavírozni kell, általában a crit rovására megy a hit.
a DP tovaterjedéséről DK által itt olvastam egyébként, akkor ki is próbáltam és működik. akkor nem reflektáltam róla, sajnos azt sem tudom, hogy ki írta már, mert régen volt, de most köszönet és hála az infóért utólag is
Nierthen#2767
-
nierthen
tag
-
LucifeI2
őstag
válasz nierthen #24080 üzenetére
Még annyi, hogy ha jól tudom SWP-t akkor érdemes feltenni, ha már rajtad van az 5 stack Shadow Vurn. és a DMG up-os trinketet is az előtt érdemes elhasználni, hogy felteszed az SWP-t, mivel akkor azt fogod frissíteni a bosson Mind Flay-jel, és végig többet fog sebezni az SWP.
-
capafog23
őstag
Valaki írja le pls Maly utolsó fázisát, a mountosat, mert odáig mindig top5 dps-be vagyok, és szerintem rosszul kezelem a sárkányt vagy valami, mert mindig visszacsúszok dps-be.
Szóval mit kell nyomogatni? -
decibel
aktív tag
válasz nierthen #24078 üzenetére
Köszi Neked és LucifeI2-nek a választ, amit én nem szoktam használni csak nagyon ritka esetben az a sw: D, nem szeretnék a healerekre extra terhet rakni. Bárhogy erőlködök trashen ha nincs lehetőség aoe-re, és nincs dk nem tudok lépést tartani a meelekkel. A mind seer is csak akkor üt igazán ha legalább 4 mob van.
"you are a monkey poo-poo"
-
-conrad-
addikt
válasz Cathfaern #24086 üzenetére
Nekünk az egész raid makróval tolta, és 1-1-2-t tolt, senki nem bubizott, csak healerek voltak kijelölve akik healeltek, a raid meg egymásra állt.
Azért jobb az 1-1-2 mint az 1-1-1-2, mert azzal sebzel, hogy stackeled a dot-ot. A "sima" 1-es sebzés elenyésző ahhoz képest, így arra kell törekedni, hogy minél több stackeljen fel rövid idő alatt. A raid meg ne bénázzon, és akkor nem fog leesni 1-1-2 mellett sem. 6 perces maly meg 20 fős malynál úgysincs rá lehetőség, hogy valaki slackeljen a dps-ben. Akinek nem megy az healeljen. -
nierthen
tag
válasz decibel #24089 üzenetére
a sw: D-vel nem kell spórolni, vagy visszatöltöd magdnak a hp-t VE-vel, vagy amúgy is dobna rád időnként egy hotot a healer, ezzel igazából, pláne trash-en nem lehet egy raid healert megf*ngatni.
aztán meg, hogy ulduar trashen mi van? azt hallottam, hogy ott meg a trash a gear check? igaz ez?
Nierthen#2767
-
MCGaiwer
addikt
válasz -conrad- #24091 üzenetére
én 11-2-11-2-111-2-várok amig energy nem lesz 90-11-2-11-2-111-2-várok energyre90ig--repeat
szinte mindig nekem van a legtöbb stackem (ha van olyan aki soha nem kap surge-ot akkor természetesen ő de ez ritka. és igy még shieldezni is biztonságban lehet
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
nálunk 1 csomóba állunk, 3 healel,( egyik én), a többiek dps-elik, így nincs gond, max shieldet elnyomni.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Bencus88
nagyúr
Ma nyomtunk 5-en egy fullclear mc-t, de tényleg mindent megöltünk.Kiesett egy legendary is biding of the thunderfury viszont se ingot se eye ragnarosból Na majd legközelebb..
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Elixir ezt honnan tudom beszerezni?Random helyeken poppol dalaranban? -
Wolverine
félisten
válasz Bencus88 #24098 üzenetére
Általában ha a csatornarács túloldalán látsz egy elázott mágus NPC-t, akkor valahol a közelben van egy ilyen elixír - hacsak valaki fel nem szedte már
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest