Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz animatrix11 #24398 üzenetére
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Wolverine
félisten
Hopp, van egy újdonság a US oldalon is: Dance Battle System
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
szilchi
őstag
Soooo last century.....Sámánommal meglett a Stratholme timed run,meglett a drake is.Már csak 5 K gold kell a skillhez .
Ja és egy kis bug?,vagy mi.Épp most loggoltam be a paladinommal.És azt látom,hogy a crit chance 50,62% .Hogy a lopótökömbe lehet ez egy lvl 10-es karinál?Ja és ez nem poén.Screenshot.Na nem mintha zavarna.De érdekes.Ja és semmi enchant nincs rajta,a vállas a shámáné volt,jó lesz ennek is annak ellenére hogy csak mail.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
csana
senior tag
Tudna vki ajánlani olyan addont, amivel a bal alsó cset ablakocskán lehetne igazítani? Néha el sem tudom olvasni amit írnak, mert a környezetben hasonlóak a színek, és nincs kimondott háttere a szövegnek.. Vagy ezt valahol configba be lehet lőni?
Másik: korábban említette valaki hogy a "ludwig" nevű addon a cset ablakban megjelenő cuccokról tud képet (ikont) adni (nem csak bőséges leírást magáról a dologról), de ezt nemigazán tudtam előhozni. Szóval mit kell beállítanom ahoz, hogy ha mondjuk rámegyek a cset ablakra ahol leírja hogy "Recieved item: xy", és ráklikkelve (csak a nevére a cset ablakban) lássam milyen az ikonja a kapott dolognak (a tulajdonságaira van addon)? Így tudnám mit is kell keresnem a táskámba, ha épp használnom kéne (főleg ugye q itemeknél)
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
A Ludwig nem egészen erre való Ha neked semmi más nem kell, csak egy ikon a chatben levő itemlinkekhez, akkor a DamnTekkub bőven elég.
A chat kinézete konfigurálható, ha jobbklikkelsz a megfelelő chatfülre. Állíthatsz háttérszínt, az egyes csatornák színét stb.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
szilchi
őstag
válasz pachito #24404 üzenetére
..Akkor sok sikert a pénz összeszedéséhez.Nekem abban a kevés játékidőben,ami van,inkább a HC insták kerülnek előre mint a gold farm.A sámánnak Mining/JC van.Szal tudnék pénzt generálni..majd,ha felhúztam a JC-t persze,jelenleg 391-en van.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
GoTReX
őstag
Vagy kéregess SW-ben,ma egy srac akárhanyszor beléptem,mindig ott kéregetett.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
nak0n
aktív tag
válasz GoTReX #24410 üzenetére
Arathor huncsatira beírta egy gyerek, hogy kellene neki 60 gold, majd megadja. Visszaírom, hogy mindjárt küldöm, várja meg a postaláda mellett. Szerintem ő volt az egyetlen, aki nem vette le, hogy ez poén volt, mert olyan jó 1 órával később rámwhisperelt, hogy mikor jön meg a pénz. Kicsit szarul is éreztem magam, hogy tényleg ott állt-e a postaláda mellett, várva a pénzt...
-
FefeeX
veterán
Kéne kis help, ugyanis így az életben nem jutok Malygosba... Mindig öcsit kérnek, vagy megkérdik, mennyire ismerem. Nézegettem jutub videókat... Kérdésem, hogy gyakorlatilag tényleg csak a DKnak kell figyelni (mint ahogy mondják mikor leráznak, mekkora kva nagy feladat), vagy ahogy a videon is látszik (illetve nem annyira látszik, ezért kérdezek), a tanknak el kell fordítani Maly-t és a DKnak hátul le kell kapnia a sparkot.
Csak mert ha jól gondolom, akkor nem olyan nagyon ördöngős ez a dolog, mint ahogyan azt beadták nekem... (HC HOL-ban mondjuk egyszerű a taktik Loken-en, mégis sokan szívnak, tegnap egyszerűen 2 groupban nem volt annyi ember, aki ki tudott futni a blastbol, másodszorra mindig ottmaradt valaki már)A sparkok random indulnak egyébként a négy sarokból, vagy van egy sorrend? Meg ez milyen gyakran történik meg? Szóval össz 4 van vagy újra lesz?
-
szilchi
őstag
válasz FefeeX #24413 üzenetére
De,de az a sámánomé volt.Azon van + SP/mana regen/XP de crit nincs.Na mindegy,közben normalizálódott vagy mittomén és már csak 8%.Nem tom hogy jött ez össze,buffokis csak azok voltak fennt,ami a képen látszik.
valaki le tudná írni,hogy kell beállítani a needtoknow addont.Nekem semmit sem mutat,egyik karimon sem.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz FefeeX #24412 üzenetére
Nos több taktika van amivel ezt meg lehet csinálni: pl van hogy a tank forgatja, van hogy körbe sétáltatja, vagy egyszerűen csak középen tankol "oszt kész". Nekünk futja 25 emberre és már többször próbálkoztunk. DK nélkül is meg lehet oldani, viszont nagyon nehéz (PUG-ban pl sztem nem is lehet mert nincs meg a megfelelő kommunikáció). De Mally 10-et pl szerintem meg lehet csinálni DK nélkül.
De akkor a kérdésekre válaszolva: az első fázis alatt random számú és random irányból jönnek a sparkok, rendszeres időközönként (viszont ha Mally felszál és csinálja a tornádóját, akkor addig a sparkok megálnak).
A sparkok lényege, hogy ha előbb ölöd meg mintsem hogy elérné a sárkányt akkor ugye kapsz egy AOE dmg boostot, hogy ha beleállsz. A DK azért jó mert oda tudja húzni magához a sparkot és így lehet stackelni (minél több a stack annál több a dmg boost).25-man-nél célszerű legalább 2 DK-val menni, mert a Death Gripnek 35 sec CD-je van viszont a sparkok gyakrabban jönnek. Egy jobb csoportnak illene 2 illetve 3-at egymásra stackelni. Mi ebben sosme voltunk olyan jó, de a 4. próbánál már simán ment a kettő. Hasznos még a druida és a priest is. S egyáltalán nem csak a DKnak kell figyelni a sparkokat. Mindenkinek kell, mert lehet olyan szitu, hogy pl a DK nem veszi észre (mert pl úgy van fordítva a sárkány). Szóval mindnekinek kell figylenie, különösen azoknak a castoknak akik tudnak CC-ni (shackle, root, trap meg ilyesmi).
Hogy ördöngösség e? Nos a 10-man talán annyira nem, viszont a 25-man már trükkös. Nem egy séta a parkban még egy összeszokottabb guildnek sem. Viszont ami fontos a gear. Minimum fél Naxx 10 ha 10-manre, s min fél Naxx 25 ha 25-manra mentek. Nekünk hatalmas nagy mákkal sikerült lenyomni a sárkányt (már enragelt és úgy tolták le kb 6-an).
Szóval bár egyszerűnek néz ki, de nem egy könnyű harc, különösen a 3. fázist lehet durván eltolni ha nincs kommunikáció és nem tudod pontosan mit kell nyomni illetve merre kell mozogni.[ Szerkesztve ]
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Arnold2 #24415 üzenetére
"Egy jobb csoportnak illene 2 illetve 3-at egymásra stackelni."
2-nél többet legfeljebb azért van értelme, hogy dps-nek minél kevesebbet kelljen mozogni. Ugyanis max. 2 buffja adódig össze (nerfelték a kezdeti állapothoz képest).Én tapasztalatom amúgy az, hogy nem a phase1 meg phase2 önmagában a nehéz, hanem a phase3. Mivel ott teljesen másként irányítod és használod a karaktered, mint ahogy megszoktad, s ezt szokta az emberek jó része elrontani (vagy azzal, hogy rosszul mozog, vagy azzal, hogy a debuff stackeket nem tudj fentartani).
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Arnold2
őstag
válasz Cathfaern #24418 üzenetére
Max csak kettő adódik össze a felett meg samfu?! Tutkó ez? Mert akkor megvagyunk 1 DK-val is :S
Nekem is az a véleméynem, hogy a P1 meg a P2 könnyű a P3-hoz képest. Volt úgy hogy két 10-mant indítottunk és a második csoport állandóan ott vérzett el. Egyszerűen nem jött nekik össze. Szerény véleményem szerint elég szerencse kérdése is, illetve már szinte súrolja a Zen buddhizmus határait
A P1 és a P2 annyiban (csúnyán fogalmazva) cink, hogy ha nincs elég DPS akkor csúnyán elmegy az idő, és saját tapasztalataim szerint a P3-ra kell legalább 3:30 perc. Szóval elég sok mindenen lehet elcsúszni (Ha nincs elég DPS akkor hiába mozogtok együtt a P3-ban nem lesz elég idő, illetve hiába van elég DPS ha a P3-ban úgy hullanak le mint legyek). -
nak0n
aktív tag
válasz Arnold2 #24419 üzenetére
4 ember bőven elég healelni P3-ban, ők csak healelnek, más meg mindenki csak DPSel. DPSnek semmi más dolga nincs, mint 1-2-1-1-2-1-1-2, aztán az 1-1-2 rotát folytatni, míg meg nem hal Malygos. A healerek meg felváltva tolják az AOE healjüket. a raid szépen együtt mozog körbe-körbe, ha ez nagyon nem megy, akkor ki lehet jelölni 1 embert előre, aki időben kimozog a villám AOEből, és P3 elején erre az emberre egy /follow Jóskapista beírással szépen mozogsz együtt vele, meg mindenki más is; a bosst akár hátrafelé is lehet lőni, ez nem gond. Igazából semmi nehézség nincs P3-ban, csak mindenkinek kiosztani a dolgát előre meg kimozogni az AOEből.
-
Arnold2
őstag
Én ezt vágom illetve a guildem is
A rotát is meg az együtt mozgást is.
Viszont a /follow csak azután lép életbe ha már egy X távolságra eltávolodott tőled Jóska Pista, te addig szépen ott állsz a villám gömbbe. Nekünk az együtt mozgás még a gyengénk, de szerintem már egészen jól haladunk, hogy simán menjen.
Mi általában úgy szoktuk, hogy megcsillagozzuk a MT-t, ő megy fel elsőnek majd mi utána és úgy körbe szép lassan. De általában ami gáz, hogy valamiért a Surge vagy mi lekap, pár embert, vagy néha valaki otthagyja magát a gömbben... Szóval nekünk nem a taktika nem tudás a gond, hanem a 'slacking' a gond.
(az elején meg a low gear volt a gáz, nem ritka volt hogy másfél perccel mentünk be a P3-ba,de ez mára már hál' Istennek nem aktuális) -
FefeeX
veterán
válasz Arnold2 #24415 üzenetére
Kösz a helpet, ennek alapján menni fogok maly-ra, max azt mondom hogy ismerem
Gearrel nem lesz probléma szerintem, a dps gearem mondjuk többnyire craftolt epic, de kb 70% így is epic
A tank gearem meg... Gyakorlatilag trinketeken kívül 86% epic, amiben sok a naxx25 cucc...
Gyakorlatilag egyébként unholy-n is le lehet tankolni mindent (annak ellenére, hogy sokan ennek ellenkezőjét állították), 1-2 HC-n kívül, amire nem volt még gruppom, mindent letankoltam, egyedül a félig zöld geares healerekkel volt problémám, de hát az ilyenek nem is HCba valók... (na meg a holy light palákkal) --> raidek közül meg VoA 10, 25, OS10, 25 is lazán megy MT-ben. --> Naxx10-ben viszont nem akartak levinni OTnek, mert nem volt meg a "def cap"-em (ami szerinte minimum 520, és az 509+sigil szerinte nem volt elég, mert Patchwerknek 1 hit lennék...
Lényeg a lényeg, így Maly-t nem próbálnám betankolni--> DPSként mennék, de szerintem az is elég lenne (5fősökben 1800-1900dps-t tolok ált.) -
válasz FefeeX #24425 üzenetére
540 def a minimum DK-nak (is, csak a druidnak elég 400). Pecswerk tényleg 1 hitel, és emiatt ne szívjon mindenki, mert a tank bénán öltözött fel.
btw ilyen alapon egy 35K hp-s pvp gear-es warlock is letankolhatna bármit, aggrója van, csak healeljétek ki.
mod: próbálj engrave-elni a fegyverre, 85 ap-nál jobb tankolni a 22 def +2% stamina. 85 ap semmiség, btw, te tank vagy, nem dps...
másik: ha tankolsz, nagyobb lesz a dps-ed a runic stike, vagy mitől, hisz amint proccolsz, és jól írtad át az összes képességet macroba, akkor el is használod, ami sok-sok aggró, és nagy dps. dps-ként 1 maly fight alatt jó esetben 1x sem parryzol malygos támadása ellen.
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
FefeeX
veterán
okés, mondjuk nem értem miért csak a defet nézik, mikor ugye ott van még mellette a +parry, +dodge (amik nem emelik külön a defet)
Ha 85AP-t lecserélem, kell majd még 1 fegyó ami DPS-elni lesz jó (mondjuk fallen crusaderrel - az a 85 AP lehet nincs olyan jó mint az említett)Akkor azt mondod, minden képességemhez macrozzam hozzá a runic strike-ot
Szóval érteni még mindig nem értek mindent teljesen, de követem az okosabbak tanácsait -
Wolverine
félisten
-
FefeeX
veterán
igy mellékesen megjegyzem, hogy tényleg ezen a 30 defponton múlik? A frost talent szerintem több esélyt ad összesen, mint amennyit ez a 30 pont jelent (mennyi ez, 0,3% valószínűség a dodge/parry-re? )
Ahh wolwi közben frankón meg is válaszoltad a kérdést, így már értem, thx
Lehet akkor veszek egy ilyet[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz FefeeX #24425 üzenetére
Hat nemtom, szerintem amig nincs meg a def cap, raidbe én be nem tenném a lábam.
Amúgy meg lehet nem a healerrel volt a gond, hanem a def cap hianya miatt túl sok sebzest kaptál be?
Amúgy szerintem a többit csak azért engedték tankolni, mert mindenkinek nyilvánvaló, hogy egy tanknak meg van a def cap. Szerintem még csak nem is gondolták, hogy nincs meg.
És kikérem a holy palák nevében hogy velük gond lenne. -
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #24429 üzenetére
Látod A warrior/paladin/DK szedje csak össze azt a 689 defratinget, ami a 140 plusz defhez kell; egy druidának legalább ezzel nem kell törődnie, ha már az okosok szerint ulduarban életképtelen lesz a medve...
-
FefeeX
veterán
Na nem mintha nem ment volna le a többi.
Ha már nekem elvárás az epic, egy pala ne menjen már HCba zöld cuccban, mert olyan harmatos a healje, hogy vicc nézni. Persze, szedjem össze a defcapet, egyből könnyebb lesz a dolga. Na ez nem így működik, aki meg holy lighttal healel csak az elég nib. (nekem is van holy palám)
Amúgy meg akkor azt mondjátok, hogy gemeljek át defre amennyit tudok? Mert ez mondjuk nem jelent különösebb gondot. Az 540 főleg nem. Info hiányában voltam eddig, most már elvileg jobb lesz így. (ettől még HCben is kelleni fog a fél-epic healer szerintem)
(689 a max, vagy miért annyit írtál wolv? )
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #24432 üzenetére
400 a normál defense, és plusz 140 kell; ennyi def 689 def ratingből jön
szerk: több nem kell és felesleges is.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #24434 üzenetére
/sigh
A defcap 540 defense. 400 megvan simán skillből. A naradék 140 összeszedéséhez 689 def ratinget kell felhalmozni a gearen. (azon ugyanis nem defense van statként, hanem defense rating - ahogy hit rating, haste rating és crit rating...) Vagyis ha a ratinget nézed, akkor 689 kell. Ha neked 509 def ratinged van, az még vékony.
-
Padam
aktív tag
Szerintetek pontosan mibe erdemes fektetni a patch elott par ezer goldot, hogy kesobb jo aron eladjam a patch megjelenese utan?
-
japeen_hun
tag
válasz FefeeX #24432 üzenetére
Hát holy lighttal érdemes healelni, rengeteg manahasználat csökkentő van amivel sokkal inkább megéri a holy light mint a flesh of light. A HL castolása esetén 180% kap meg a spellpowerből a FoL meg csak 115%-ot.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Maelstrom&n=Japeen
-
Wolverine
félisten
Glyphek, gemek, enchant alapanyagok. Az új gearhez és a dual talenthez ezek fognak kelleni nagy mennyiségben... (mint mindig)
-
Viktor77
titán
-
FefeeX
veterán
válasz Viktor77 #24442 üzenetére
OK, elhiszem, főleg ha már 3an is mondtátok (mondjuk ettől lassú lesz szerintem a heal, ami az életembe is kerülhet)
Közben összesítettem, és úgy látom a defcap regemeléssel, enchant cserével, meg wyrmrestres cloakkal relatíve egyszerűen összejön, remélem érezhető lesz majd, mert akkor nagyon megéri... (ezek szerint akkor mégsem az unholy miatt sz*pok be annyi damaget állandóan?!)
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #24443 üzenetére
Nem, hanem a critek miatt (azért nem mindegy, hogy a boss 15k mínusz módosítókat üt beléd, vagy 30k crit mínusz módostókat... )
-
FefeeX
veterán
válasz Viktor77 #24445 üzenetére
egy félzöld giressel nem hasonlíthatod össze a full-epiced...
egyébként Te holy-n is szinteztél? Csak mert most 71es palákom, PVP holy szettel (merci+), de átgemeltem 70en strenghtre és áttalentoltam retrire (eddig csak napi questeléshez használtam a JC húzásra) --> kéne valami build amivel tudok instát hílelni, de egyedül se szakadok bele a kari húzásba (és természetesen egyedül sem unom meg az életem közben)
Mégegy kérdés:
DPS-hez DKnak mi a prior statokat nézve? Csak mert gyakorlatilag azt veszem észre, hogy a haste elég useless, legalábbis mértem recounttal a dps-t unholy meg blood presence-el, és hát jóval több volt a blood-dal (még 72-es szint körül mértem)... A DPS gearem strenght-re van kihegyezve, de így sajna elég low a crit chance (20% körüli)...[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz Viktor77 #24442 üzenetére
Szalonna mióta hat csak HL-re ?
Én bevallom FoL-t szoktam tolni eszetlenül, mert miért is toljak HL-t ha egyszer nem kell annyi heal?
Egész normális gearem van, de max 2 perc alatt elfogy az összes manám.
Igaz csak Patchwerken szoktam HL-t spammolni, de akkor DP-t se nagyon tudom haszálni, mert a befelezett heal miatt meghal könnyen a tank. 5-7K-s healek már szokszor kevesek. Vagy csak én rontottam el valamit. Spamm állandóan kell, mert van hogy egymas utan 2x is bekap ütést és az a 2.5 sec mire elsüti + lag már van hogy sok.FefeeX azt hittem úgy általánosságban értetted, kék-zöld geares healer általában ne menjen HC-ba, de ez mondjuk nem csak healerre vonatkozik
Viktor77 1.38 kicsit kevés nem ? haste levisz mondjuk 15%-ot, Grace 0,5s, akkor lesz 1,68s.
Vagy van még valami más talet vagy cucc amit kifelejtettem ?[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz japeen_hun #24449 üzenetére
Elég volt nekem a 25-ös S3D. Lufiba pár krit után 50k-t visszahealelni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest