Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    Teszten kipróbáltam pár gépet.

    Az AMX 50 120 tetszett, de véleményem szerint az 50 100 sokkal jobb a saját tierjében. Páncél ugyanúgy semmi, méretre nagyobb és bár az újratöltési idő 30mp körüli, csak 4 lövedék fér a tárába. Az 50 120 nem képes egy tárból lenullázni a többi 9-es heavy-t, mint a kistestvére a szintjén lévőket. Így én az 50 100-nál megállok azon az ágon. Első csatámban elfelejtettem rátenni a fejlesztett modulokat, így a 90mm-es ágyúval AP-val mentem 9-esek ellen, 2500 sebzést így is sikerült kiosztani, de a T95 és E-75 szemből esélytelen volt. :B

    T110E4: nagyon tetszik, pontos, van átütés, forog a torony, nagyot sebez. Még megyek vele pár kört, mert eddig minden csatában max 1 arty volt, ki akarom próbálni egy 5-5 arty-s kempelős csatában, ott mire lehet vele menni. Azért nem fogok venni 10-es tankot hogy arty martalékká váljon.

    Leopard 1: egyszerűen nem tudok ráérezni, brutál pontos és jó az átütése is, viszonylag gyorsan tölt (~7,5 mp), mégis minden rommá lövi. Mentem vele pár csatát, 1 db lepattanó nem volt, a tornyot is belőtték, tényleg minden átment rajta. Iszonyatosan gyorsan fordul és a sebessége is jó, de véleményem szerint ha 10-es papír med, akkor batchat a nyerő a revolveres ágyúval.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Mai néhány csatámban a tesztszerveren szinte mindegyikben volt TK-zós csapattárs aki kékült is, T62A úgy gondolta vicces szarrá lőni a T110E4-emet... Sok csata úgy ért véget hogy befoglalták a bázist, ahelyett hogy keresték volna a harcérintkezést, hogy kiderüljön mit tud a gép. Nem értem, hogy ezért minek mennek fel tesztre. Most még annyira nem gáz, mert van rajta hely, nem kell várni, de teszt induláskor az értelmesebbjétől veszik el a helyet a hülyegyerekek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák