Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz fsb1000 #5903 üzenetére
Megtaláltam, nem kell keresni.: [link]
Úgy tűnik én tévedtem, mert ott tényleg ezt írják.
Currently TDs and SPGs receive penalties on the amount of experience points they receive per battle. TDs currently receive 33% less XP, while SPGs receive 50% less than regular tanks. -
jahrn
senior tag
válasz fsb1000 #5904 üzenetére
Igazabol az az erdekes h WG ezt egy idoben tagadta (marmint az income nerfet). SerB valasza amikor kiderult h megsem:
Q: "You have always said that TD's get the same amount of XP for battle as the heavies and meds and suddenly, it's different, how come?"
A: "Well, that's what we are like - evil and nasty."Szal ennyire kell keszpenznek venni amit mondanak.
-
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #5885 üzenetére
Remélem tényleg istenkirály lesz. Elvileg pattogósabb, mint az M103, gyorsabb, szebb. Az M103 lövege egyszerűen nem elég, hogy sniper tank legyen, 400 méterre már pontatlan, 200-nál viszont még viselhető.
Igazából ezeknek is játszhatóknak kéne lenniük, de fogalmam sincs mit baszok el mindig velük. Komolyan egyes embereken csak nézek, hogy mit csinálnak bizonyos tankokkal főleg a kis light-okkal. Egyik klántársam 3 ezret sebzett M24-el, fogalmam sincs, hogy. Azt mondja, T10-ben rengeteg mindenre kell figyelni, én valahogy elveszek ebben a sok dologban, egyszerűen lehetetlen ennyi felé koncentrálni.
Amúgy grat a körhöz, szívesen mennék most pár ilyet én is.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Dobi 562
addikt
Ilyen csataeredményt kapunk, amikor a kis szarosok harcolnak, míg a nagy mamlasz caphuszároknak csak a foglaláson jár az eszük:
Beálltak foglalni 5-en a JT 8,8 orra előtt. 2-vel végzett mire odaértem, mert csak nekem jutott eszembe, hogy: "Mi lenne ha megkerülnénk ezt a nagy buta TD-t? Na tegyünk egy próbát!" A többi állt és nézte a szép ződ csíkot mint a birka.
-
Dobi 562
addikt
A tegnapi csodálatos napom:
A reggel tapasztaltakból kiindulva ma sem számíthatok semmi jóra.
-
scyllarus
veterán
válasz fsb1000 #5904 üzenetére
Ez is jó hír. A másik az általános célzáspontosság-javítás (na jó. nem általános, az artyk kimaradnak ). Kevés dolog idegesít jobban ebben a játékban, mint a beszűkült célkereszttel lőtt "hulló falevelek"
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Djuree
félisten
válasz Atlantis #5895 üzenetére
én nem vettem észre h a TD-k 33%-al kevesebb xp-t kapnának, pedig van nem egy nagyobbacska TD-m. de h 33%-al nem az tuti. az csak harmada! nagyon kevés lenne. ha kevesebbet is kapnak, mondjuk 80%, de semmiképp sem 33%.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Atlantis
veterán
válasz fsb1000 #5900 üzenetére
Igazából én is csak akkor tudtam meg, mikor a 8.6-os várható változásokról jöttek infók. FTR blog-on olvastam asszem múlt héten. [link] Május 18-i infók között van, ki is emelték félkövérrel.
Itt is megemlítik, bár csak azt írják, hogy 8.6 után többet kapnak.
Djuree: 33%-kal kapnak kevesebbet, nem pedig a 33%-át kapják a "tankos" eredménynek. Korán van még matekozni, tudom..
Szerk: hja, nem olvastam végig a topicot, látom, közben megtaláltad.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Atlantis
veterán
Mi a probléma? 8.6 után 33%-kal több XP-t kapsz velük...
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
fsb1000
nagyúr
Régebben volt egy "nemhivatalos" oldal ahol a kredit szorzókat meglehetett nézni.
Sem a TD-k sem az artyk nem voltak hátrányban. Mondjuk 1.0-1.1 kötött volt a szórás (sacc/kb) A KV1-nek jó volt, E100-nak nem annyira.
Csak a prémtankoknál volt magasabb érték. A churchillre emléxem, annak 1.31 volt.
Akkoriban még elemezgettem is melyik T5 prémet vegyem és ez is egy szempont volt.******************
Egyébként a WG oldalán szereplő 33% és 50%-ot nem részletezik.
Senki sem írta hogy a kreditszorzójuk ennyivel kevesebb, csak annyit hogy hátrányban vannak.A számok stimmelnének, ha azt elhisszük hogy az artyk sosem spottolnak maguknak és a TD-k mondjuk 33%-ban.
Ha valóban a kreditszorzóban lenne ekkora hátrányuk (33% és 50%), akkor erre még rárakódna a spottolás hiánya, így az artyk kb 1/4 XP-t kapna ugynanyi találatért és sebzésért, mint az önspottoló hevy.Ezt nehéz elhinni mert szinte minden tankom 500-700 átlag XP-t hoz. (prémmel), az artyk sem lógnak ki.
És egyáltalán nem vagy ritkán 2x-ezek. -
myckey
veterán
válasz Patrick76496 #5906 üzenetére
ugyan úgy be lehet lőni az E5 gépet TR 10-ben mint az M103 tankot TR9-ben
páncélja ennek is "csak" elöl van.
a DPM végett szeretik sokan
ahogy az M103 tier 9 ben úgy az E5 tier 10 ben a legjátszhatóbb tank.szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
szerintem könnyebb elbánni egy IS-8 tankkal,szemből
most hagyom az oldalát meg hátulját,mert azt mindegyik tanknál szarrá lehet lőni
de hát kinek a .......nekem a jánya!Runo
én nem írok ilyen "kemény" szavakat
egyébként is,szerintem az a lényeg,hogy legyen 1 gép,amivel az ember szívesen játszik....ez mellé társulhat az eredményesség is
aztán hogy kinek már mi a kedvence,vagy éppen az achilles pontja,hát nekem mindegy.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
jano_77
nagyúr
válasz #21346560 #5920 üzenetére
Hol kell lőni ezt a dögöt, mert IS-3, T32-el ha vagyok, sosem tudom sebezni! Na jó, kicsit túloztam, néha-néha sikerült betalálni, de tényleg ritkán. Pedig lőttem már testét, tornyát, lent-fent....1xűen nem találom az ellenszerét, gyenge pontját.....pedig fent van a weakspotos mod!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
fsb1000
nagyúr
válasz fsb1000 #5917 üzenetére
Gógli mondja...
" it is wotdb. www.wotdb.info. Right-click on tank, select More Info and examine Credit Factor and XP Factor."És meg is van!!!!!
Néhány példa (XP faktor / Credit faktor):
KV1-s vs KV1 vs SU100 vs SU14 vs Churchill
(1 / 0,88) vs (1 / 0.99) vs (1 / 0.78) vs (1 / 0.88) vs (1.38 / 1.15)Pz4 vs Hetzer vs Hummel
(1 / 0.99) vs (1 / 0.88) vs (1 / 1.08)Ebből az jön le hogy az XP szorzó azonos, a kredit szorzóval variáltak. A farmtankoknál nagyobb, prémesnél még nagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Mióta felraktam rá a 122est, nem tudtam igazán jó köröket menni:
De most szerencsém is volt:
Victory!
Battle: Sand River 2013. május 24. 14:16:48
Vehicle: SU-100
Experience received: 1 594
Credits received: 34 600
Battle Achievements: Halonen's Medal, Sniper, Mastery Badge: "Ace Tanker"ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Dobi 562
addikt
válasz fsb1000 #5923 üzenetére
Fsb te sokat játszol 10-es tankkal, visszavettem az 50M-et. Első csatában volt pár "érdekes" játékos a csapatomban, oké, mondom biztos balszerencse. 2. csata játékosai WN6 értékekkel és győzelmi arányokkal:
Megmondom őszintén, ez ledöbbentett. 7 játékos alig éri el a 40%-ot adott járművel, sőt van aki nem is éri el. Ez általános ezen a szinten is? Amikor utoljára mentem 10-esekkel akkor is voltak ilyen játékosok, de nem jutott minden csatára egy fél csapatnyi...
Arra meg nem is emlékeztem hogy ilyen veszteséges prémiummal. Mindkét körben 3000 fölött sebeztem, de kilőttek, prémium lőszert nem lőttem egy darabot sem és így is bukó kreditben...
Jót fog tenni a szintnek a 8.6-os 10%-os kreditnövelés. Most megyek farmolni, hogy tudjak játszani.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dobi 562 #5929 üzenetére
Akartam mondani, hogy 100 csata szám alatt 1 járművel szerintem nem mérvadó, hisz meg kell tanulni játszani egy-1 tankkal, de látom van aki már több 100-at ment vele...
Sajnos egyre nagyobb tierekben is megjelennek a "fun" emberkék... egyszerűen kiseggelik... ez van... -
myckey
veterán
válasz Dobi 562 #5929 üzenetére
Cudar világ van Top tierben
én ezért adtam el az E5 gépet.
mert bár marhára tetszik,de egyedül nekem nem volt buli a TR10most meg persze már venném vissza,de próbálom megállni
-
Antonius1978
addikt
válasz Tomi0703 #5932 üzenetére
Majd egyutt kiprobaljuk
Nos, a tegnap sikerult eletem legjobb koret menni, mar ami a kituntetesek szamat illeti.
(Nem tudom mi a budos lofaszt vacakol ez a nyavaja...sose talalom el, hogy hogyan kell rendesen beilleszteni...ugy akarom hogy a kep latszodjon, es a gorgovel rakattintva megnyissa egy uj fulon)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Antonius1978 #5934 üzenetére
Biztos jó az a link?
-
Tomi0703
addikt
válasz Antonius1978 #5934 üzenetére
Oké. Bár ezzel a körrel kitermeltem a következő tankhoz szükséges xp felét.
Alul van, hogy új kép feltöltése a szöveghez, tallózás, kiválasztod a képet majd ott lesz, hogy beillesztés.
(#5938) Antonius1978: Most sem jók.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Na vegse sikerult, hogy a fene essen bele...
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz #21346560 #5928 üzenetére
Igen.... Bárcsak táltosodna már a teknősöm!
***(#5929) Dobi 562 Napközben hétvégén ez a helyzet.
De próbáld ki hajnali 2-5 között. Játékosok 80%-a zöld, 20K csata feletti 1200-1600 effel. Ez még megfejelve 4-5 artyval oldalanként.
Kevesebb a bénázás, de több a cempelés. Általában elsők között fogy el a türelmem és megyek JagPz100-al spottolni félidőben.... eredmény sejthető.
Szenvedős, de jobbak a csaták mint emberi időben (esti mese elött)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bruda medál van valakinek? 5 arty kill, Fosch-al megkergettem őket
-
Stigma.HC
senior tag
válasz #21346560 #5942 üzenetére
Egyszer sem jött még össze, sajnos csak pár pascucci van, de többször ott volt előttem a lehetőség, viszont az utolsó pillanatban kilőtték előlem őket. Ez a baj ha nem sikerül egy lövéseznem őket akkor a második lövésre már általában nincs idő (mert ugye szinte mindenki szereti őket lőni), ha csak nem egyedül kergetem már őket.
[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
SSJmeszes
senior tag
Hosszú még az út addig az igaz. De a Leopard 1 tank ról vélemény?
Jónak tartjátok?YT:youtube.com/user/Meszes89 |Insta: ssmeszes |
-
törölt tag
Kifejlesztve: AMX 50 Foch (155) jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 290000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Megvásárolva: AMX 50 Foch (155)' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.
-
Atlantis
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI kábel TV
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Raspberry PI 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest