Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Az IS-3 tornyát be lehet lőni egy E2-es Sörmivel (nem troll gunos)? 220-as a torony, körbe-körbe... Hogy az istenbe lőtte ez át? Gold ammora gondoltam, de annak nem ilyen a hangja. Vagy esetleg a torony hátulján az a rész ahova lőtt weakspot?
Nagyon kíváncsi lettem. Fel tettem a replayt. T34-eket szerettem volna oldalba kapni és akkor indulok meg középre a nyílt terepre. Oda pörgessetek, utána van egy kicsivel.(#5943) Gaz 78: Hmmm... Nem tudom mennyi esze lehet, de 12-nél biztos nem idősebb...
[ Szerkesztve ]
-
-
Dobi 562
addikt
válasz Tomi0703 #5966 üzenetére
Itt a nevezési lista, eddig 16 csapat van.
HUNS-U teli unicum játékosokkal...
-
Patrick76496
őstag
Szemből én picivel többet pattogok az E5-ről, mint a 103-masról, ha oldalpáncélos tank kell, akkor ИС-7-tel megyek. Az E5 tényleg az egyik legjobb, de ez a 103 nekem nem jön be. Érdekes, klántársak közül is valaki azt mondja, hogy nagyon szar, valaki meg, hogy nagyon jó. Mindenesetre a 2100+ sebzést hozom vele átlagban, tehát annyira nem megy rettenetesen. Kipróbálom majd a teszten is megint, kíváncsi vagyok, mennyivel lesz jobb, 8.5CT1-en imádtam.
Djuree, Runo: Nekem is jobban bejött az ИС-8 és az CT-I is, utóbbinak olyan kemény a tornya, mint a 103-tól vártam. Ráádásul az CT-I kisebb még az ИС-8-nál is, ez az egyik legkisebb T9 heavy. Na de hát kinek a kutya, kinek a macska. Ez az CT-I kicsit olyan, mint a T29 T7-ben: szinte belőhetetlen a tornya, a teste pedig közepesen kemény. Tény, hogy nagyon lassan céloz, de ha betalál, akkor mondhatja a rádiós, hogy Есть Попадание!
És ha már CT-I, múlt héten elvoltam
(#5916) Tomi0703: Jaja, én is láttam pár képen a nevét az on topic-ban. Hunting Continues!
(#5929) Dobi 562: Basszus nekem még 2000 is ritkán szokott meglenni a T-62-vel meg az IS-4-el. Bezzeg előbbivel a teszten hoztam a 3 ezret még átlagban is. Ha lenne kedved menni medekkel, akkor keress meg. Ha M103-mal lemegy a win rate 60% alá, akkor kb én sem veszem elő 8.6-ig.
(#5948) Runo: Grat! Cserélnék veled...van egy IS-4-em. Benne vagy? Ha tudnál írni az AMX AntiChar Modèle 48-ról pár jó szót, hogy újult lelkesedéssel kezdhessek neki, azt megköszönném.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Tomi0703
addikt
-
törölt tag
válasz Patrick76496 #5968 üzenetére
Neeeem, köszi, de nem cserélek
Nos, a 48-at kifejezetten közelharcra készítettem. Repesz páncél, 100% rammolás... volt csata, hogy 4 tankot is úgy végeztem ki, hogy a maradék 1-300 HP-t rammoltam róla...
Hasa pattog, mozogni mindig, hogy a kupolát ne tudják eltalálni, és rohangálni. Ez a TD kifejezetten nem a rejtőzködésre van hegyezve, mert roppant mozgékony! -
Dr_Syrex
senior tag
válasz Dobi 562 #5967 üzenetére
Én azért több csapatra számítottam; legalább 2x ennyire.
A HUNS-U tényleg ütős csapat, nem szívesen futnánk velük össze már a legelején
A mi klánunk a 43M Turán is 2 csapatot nevezett. Mivel bizonytalan volt a részvételem, én inkább a
43M-FÜLES csapat 4fős tartalékkeretébe jelentkeztem.
Remélem tisztességgel helytállunk majdRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Gaz 78
aktív tag
Sajna bezárt a WoT Info - G-Portal ..igazán kár!
-
törölt tag
Én itt szoktam tájékozódni.
-
szalai56
senior tag
válasz Dobi 562 #5965 üzenetére
Bocs, de tudsz valamit a honlapról? Meg szűnt?csak ez jön be
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Antonius1978 #5979 üzenetére
-
törölt tag
Jó kis kör volt:
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2013. május 25. 22:21:59
Jármű: Pz.Kpfw. I Ausf. C
Szerzett tapasztalat: 813
Szerzett kredit: 68 790
Csatában elért Achievement: Őrjárat, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "2. osztály"Full HP-s ferdi bele akart lökni a vízbe... ő esett bele és megfulladt
-
Magany
tag
Sziasztok, honnan tudom lehuzni a jatekot ujbol eus portalrol?
-
Patrick76496
őstag
válasz #21346560 #5970 üzenetére
Én nem kívánom követni ezt a rammolós stílust, inkább megvárom, míg betölt. Már a 46-ossal is frontvonalra szerettem volna menni, de mivel lassú és papír, ezért erre nem volt alkalmas. Remélem ezzel tényleg meg lehet majd csinálni, bár nem értem miért nem tartja a max sebességét. Gyakorlóban sima úton alig ért el 40-45-öt, pedig 100-as benne a legénység és motorból is a legnagyobb van benne. Ehhez képest a Type még az 55-öt is eléri, pedig annak csak 14,44 a fajlagos teljesítménye az AC ~17-éhez képest. 8.6-ra tartogatom, alig várom, hogy mehessek vele, gyönyörű, ahogy ez a gép kinéz.
(#5982) Runo: Hogy kerülsz te PzIC-vel Ferdi mellé?
(#5985) Magany: Innen. Kattints a Download Game feliratra.
Kolobanov:
Ilyen, amikor a 8-as TD legénység a kis 3-mas prém gépben pihen. Bár még egy skill sincs 100%-os.Egy ipari hulladék tank, ami mégis fossa az XP-t:
800+ köröm van vele, nem vagyok én mazochista, csak kell az a legénység a leendő ST-I-embe.És egy vereség, ami akármennyire is nem nyert, én örülök neki, mert jó kör:
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Dobi 562
addikt
Vissza kéne vennem a GW pancsert és kifejleszteni a német arty ágat teljesen. Kicsit nehezményezem, hogy minden 2. tier 9-10 csatára csak 4-4 arty jut csapatonként. Azért van az a 5 arty limit, hogy tessék kihasználni! Kevesen vannak, majd én betömöm a rést.
De ők legalább élvezik a játékot, a csapat killjeinek olyan 2/3-át általában ők csinálják. Na megyek is, alájátszok nekik, jó zsíros célpont tankokat rakok be a csatákba (M103, E-50M), lehet rajtam keresni a kreditet.
Jobban átgondolva Maust kéne kifejleszteni, arról aztán lehetne lelődözni a 3000HP-ját.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Dobi 562 #5990 üzenetére
Ehhez itt a replay is, ha valakit érdekelne.
-
törölt tag
válasz Patrick76496 #5986 üzenetére
Szakaszban voltam, mint felderítő
-
AMD Power
titán
PH század van?
-
fsb1000
nagyúr
válasz Dobi 562 #5989 üzenetére
hehe... jó ötlet!
Pár napja én is artyzgatok GWP-vel... ki tudja mit hoz a jövő. Lehet köztelező lesz a körök 1/3-át artyval teljesíteni.Amúgy jól ment vele a játék aztán tagnap éjjel 2x agyoncsaptak a csata első percében. még lövésem se volt.
Mindkét esetben kamikaze scout spottolt be.
Ekkor átváltottam JagdPzE100-ra és fantasztikusan jó csatákat mentem vele. Kb a felét nyertem csak, de nem ez volt a lényeg. Csapatok értelmesen mozogtak, max 3 arty volt és a lövéseimből csak kevés pattogot.Aztán KT-vak mentem két 0 sebzéses kört és gyorsan kikapcsoltam a gépet.
-
fsb1000
nagyúr
válasz AMD Power #5994 üzenetére
jah... kb fél éve virkir csinált egy századot. Egész jó volt. PH csatornán lehet gyűlni. (ha van)
Egyébként ha századozni akarsz - ami nagyon jó móka, akkor olyan klánba kéne belépni ahol napi szinten századoznak és van FieldCommander, azaz irányító.Randomban bukta a verbuvált század....
Amúgy t4-ben próbálkozhatunk, ott van esély írányitás nélkül is, elég 2-3 jobb játékos aki ledarálja az ellenfelet. Néha voltam írányító is, de meguntam, mert a csapat fele nem azt csinálta amit mondtam, a fegyelem nem várható el.
Illetve akkor hagytam végleg abba a random/magyar századozást, amikor t6-os századdal volt 2 AFK-nk. Ez már durva... egyik azt mond kifagyott, másik teló vagy pis vagy recska, vagy mittom én... de itt feladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI kábel TV
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Raspberry PI 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs