Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz Vigneau #4400 üzenetére
Én nem értem pontosan a kérdésedet. Az xvm mod beszínezi a tankokat a csapatlistán meg oda rak számokat és arra vagy kíváncsi mi micsoda?
Az, hogy egy adott csatában milyen hatékonysággal harcoltál, utólag kerül kiszámításra. A vbaddict oldal képes ilyen adatokat megjeleníteni.
-
kirjak
aktív tag
válasz Dobi 562 #4402 üzenetére
Arra gondol amit régebben nekem is mutattak xvm-en belül a játék során megjelenítéskor volt (nekem már nincs) egy szám amely az éppen aktuális tankról szólt.
Konkrétan az a tank amivel játszik a Player mennyire eredményes.
Szerintem erre gondolt.A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
Vigneau
félisten
válasz Dobi 562 #4402 üzenetére
Arra lennék kíváncsi, hogy a sok érték közül melyik az, ami nem a full - azaz eddigi játékom során kialakult - eff-et, vagy wn6-ot vagy wn7-et jelzi ki, hanem azt, ami az adott tankkal elért teljesítményt mutatja az aktuális csatán belül annak megkezdése előtt. Mert lehetek akár milyen "jó effes," összességében ha az adott tankkal még kutyaütő vagyok és fordítva. Lévén minden tanknál látható, miként sikerült eddigi pályája alatt kezelni.
Csak ennek a rövidítését, megnevezését keresném. Pl. xeff, eff, xwn, wn, stb. - az XVM Editor-ban látható jó pár érték, amire át lehet írni, hogy a számunkra megfelelő értéket jelenítse meg.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz fsb1000 #4407 üzenetére
Így van, alapból az {{xwn}} volt beállítva, majd azt írtam át mindenhol {{eff}}-re. Nekem csak az lett volna a kérdésem, hogy melyik lehet az az érték a számomra legmegfelelőbb, amit korábban körülírtam. Ezek szerint a per-vehicle efficieny lenne az, amit keresek és amit Te is kiemeltél?
Mert az average damage efficiency for tank volt még nekem hasonlóan gyanús.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz fsb1000 #4409 üzenetére
Én is épp bütykölök, később vettem észre a módosításod.
Csak nekem is feltűnt, hogy különböző eff értékei vannak a tankjaimnak. Van, amelyik lila és talán 7-es ratingű (1500 feletti), de akad narancs is, ami meg 2-es (600 körüli lehet).
-
A WG ma kedvel engem. A napokban elfogyott a majd egy éve vett 2500 aranyam és milyen kedvesek, küldik az utánpótlást:
Hello Commander,
Congratulation for winning a prize (2500 Gold) in our 8.4 Release contest!
We want to thank you for your participation and we hope you enjoyed the contest!Your World of Tanks Community Team
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #4410 üzenetére
Az összes {{c:eff}} átírva {{c:e}}-re, az {{eff}} pedig {{teff}}-re, viszont így a középső érték nem jelenik meg a csata előtt, valamint csata közben sincs eff vagy teff. Legalábbis ezeket lehet választani a legördülő listából, c: -höz nem találtam teff parancsot, csak e-t. Lehet, hogy a {{teff}} helyett {{e}}-t kellene használnom, akkor 0-9 között mutatná a hatékonyságát (range) a gépnek, {{c:teff}} hiányában jobb ötletem nincs.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Arpee78 #4411 üzenetére
Valahogy nekem is jól jött ki a lépés.
Amúgy nem lesz a kedvenc tankom ez a T30, hiába üt nagyot, ha egyszer észreveszik akkor nincs olyan tank ami ne lőné át. Ha eltudom rejteni az alját akkor annyira nincs nagy gáz, de gyakran még a tornyot is átütik.
Nem olyan rossz ez igazából, proto akkor is jobb"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
mno
tag
Újraraktam windowst, majd WOT-ot is, csak XVM modot raktam fel, de nem indul, akárhogy próbáltam, ötlet elfogyott.
Valami ötlet, segítség? üdv
[ Szerkesztve ]
Joe
-
válasz Dobi 562 #4414 üzenetére
Köszi! AT8, a Tier6 angol TD, 1583xp.
Nem volt különösebben izgalmas meccs. A dmg ~70%-át egy helyen állva osztottam. A többiek se nagyon mozogtak, csak lestem miért nem. Már féltem, hátha megint megszakadt a netem, olyan campfest volt.
(#4419) fsb1000
Haloványan úgy rémlik, hogy nem minden XVM jelzés működik az EU szerveren. Ezek az egy tankra vonatkozó adatok csak az US szerveren elérhetők, vagy valami ilyesmi.Nem olvastam végig az XVM-es társalgást, bocs ha totál nem erről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz fsb1000 #4419 üzenetére
Ááá, e-vel sem lett jó. Kár érte, pedig az ötlet nem tűnt rossznak. Elvileg így pontosabb és hitelesebb képet kaphattam volna az esélyekről az adott tankkal elért addigi képességekhez mérten. Hiszen sokszor az eff nem feltétlenül azt a tankot jellemzi, amivel épp a csatában vagyunk. Mert van, amivel jobban, van, amivel pedig rosszabbul teljesítünk.
Arpee78:
Igen, az egy tankra vonatkozó EFF/WN6 lett volna a lényeg.[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
Na ezt a kört piszkosul élveztem. Na nem az eredmény miatt, mondjuk nem rossz az sem, hanem ahogy végigjátszottuk. Kis micro Maus, berak tier3-as csatába malinovkara. Gondoltam egye-fene elindulok a hegynek fel, hiába egy lassú gép ki tudja mi sül ki belőle. Ekkor jött a CrusierIV és elkezdett tolni, megduplázta a sebességet Hegynek felfele gyorsabban haladtam mint sík terepen egymagamban. Lefele meg mint a golyó
Közben dumálgattunk a járgányról , akik szembe jöttek ledaráltuk és lehoztuk a meccset még egy T18 segítségével. Ő kezdőről osztotta az áldást. jó volt Azért érik még az embert meglepetések kis tierben is sokszor."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Steelheart2
őstag
KV-4 mennyire lessz használhato alapon?
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Enzolord
addikt
válasz #21346560 #4428 üzenetére
De, felderítő vagy, csak nem a leggyorsabb..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Patrick76496
őstag
válasz Stigma.HC #4382 üzenetére
Kösz a tippet, közben találtam egy jóféle modot, ami száműzi a játékból ezt a rettenetes garázst.
(#4383) fsb1000: Oké, kicsit túlzásba estem. Nehezen viselem, ha miattuk vesztünk. Érdekes szórakozási mód, hát hadd élvezzék. Semelyik nemzetiségről nem alkotok véleményt bőrszín alapján. A legyeleket sem utálom, igazából sok más országból is játszanak gyengék. Ahogy Diegho is mondta, köztük rengeteg az unicum játékos, nem hiába ők játszanak az IEM-en, stb. Nálunk pedig alig lehet összehozni egy olyan ESL csapatot, ahol tényleg csak profik vannak (ő számára a saját statja az alap, szerintem túlzásba esik kicsit). Tankokból néha a németek idegesítőek, mivel mindenki azokon buzul, azokra verik. Én azért is a szovjet vasakat kedvelem a legjobban (nem a teljesítményük miatt), valahogy bennem ez ragadt meg. Azért kicsit elszomorít, hogy kevesen vannak így rajtam kívül. Egyébként tényleg igaz, hogy fogynak a WoT-os ismerősök. Osztálytársaim LoL-oznak, egy kis figyelmet azért fordítanak rá gondolom, valamennyire jól játszhatnak. Gyakran beszélgetnek a játékról. Csak az évfolyamtársaim tankoznak, de ők meg nem veszik komolyan, meg is látszik a win rate-eken. Átlagban 46-7 körül vannak, 50 felé semelyikük sem megy. Ők már csak akkor beszélgetnek WoT-ról, ha én szóba hozom, amúgy ritkán. Ennyi a különbség gépész és info-s osztály között.
Researched: M103 researched. Undistributed experience spent: 168500. Free Experience spent: 0.
Nem éppen volt a kedvenc tankom a T32, de azért arattam vele rendesen. Egy pontosabb löveg elférne rajta, az átütés még úgy-ahogy megoldható.. Örültem, hogy végre eladhattam, a végén csak T9-10-ben jártam.
Valaki légyszíves írjon egy rendkívül pozitív elemzést az M103-ról. A tornyát szemből belövi a Type 59.
Utolsó két képnek még ezeket beraknám, soha nem mentem még ilyen jó kört light tankkal. Egy Kettő
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Djuree
félisten
válasz Steelheart2 #4427 üzenetére
azt mondják úgy is elég jól odaverős
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Dobi 562
addikt
válasz Steelheart2 #4427 üzenetére
Szerintem nem igazán. A nagy motor nélkül iszonyatosan lomha, a nagy motorral csak szimplán lomha. Az ágyúk közül pedig a 107mm-essel lesz az igazi (+ nagy torony).
-----------------------------------------------------------(#4430) patrikgtaivs: lecseréltem én is a hagyományos hangárra ezt a túlszínezett jubileumi fertelmet.
[ Szerkesztve ]
-
-
smisa
őstag
válasz Dobi 562 #4434 üzenetére
igen, sajna ez tank szerintem rosszabb mint anno a type volt. Én mostanság ritkán vagyok de ez tank kiborít minden mecsen, főleg azért mert 400-800 eff ratinges gyökerek ülnek benne és szétszedi az IS3 mast is Hetente ha megyek 20 mecset mert kiidegel a sok láma. Mostanság a 1400 eff-mel vezetem a 30 játékos között a partyt és jó ha van 6-8 50% feletti winrate a partyban .... nagyon leromlott a játékos álomány
-
Dobi 562
addikt
Nem erre céloztam, teljesen félreértettél. A SP-ben semmi OP sincs (na jó, a frontpáncél azért nem rossz), 1 vs 1 IS-3 szétszedi, két hasonló tudású játékos esetén, szerintem.
A játékosállomány romlásában teljesen igazad van. Pedig annyi, de annyi jobbnál jobb videó, leírás, visszajátszás születik amiből lehetne tanulni, sajnos még sincs rá igénye a játékosok nagy részének, hogy jobbá váljanak. Megelégszenek a kisszerűséggel és a játék felületes ismeretével.
[ Szerkesztve ]
-
kirjak
aktív tag
De jó lenne mindig ennyit sebezni legalább ezzel a dömperrel.
[ Szerkesztve ]
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
fsb1000
nagyúr
válasz Dobi 562 #4434 üzenetére
Azért én csak gratulálok az új szerzeményhez!
Egyébként ha valaki nem tud játszani az átlagostól jobban az más tankban se fog és jó eséllyel ugyanazokban a csatákkal találkozol vele ha eléri a 7-es szintet, mint a jobb játékosok a könnyített MM-es t8 prémtankokkal.
Abban igazad lehet hogy a prémtank több sikerélményt ad gyengébb játékosnak is mert a magas kreditszórzó miatt azt érzékeli hogy eredményesen használj a tankot, dől a kredit.
Én meg eredményesen lövöm ki Őket. -
SgtBradly
csendes tag
Nekem nem nagyon szokott gondot okozni az SP, de annak jobban örülnék ha a T32-re felkerülne az M103-as
2. ( a gyengébbik 120mm-es) lövege, akkor lenne igazán érdekes , lehet kicsit OP gyanús lenne. -
Enzolord
addikt
Egy kis domb, ami takarja a testét, és kapsz egy földi elhárító csodafegyvert...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Dobi 562
addikt
-
SgtBradly
csendes tag
Nekem most az M103 lett a kedvencem, a T110E5-öt még megkaptam a T30 leváltásakor és csak most vettem meg kipróbálni, de nem bántam meg.
Már csak azt bánom , hogy a T34 nem volt a garázsban, mikor prém lett, nem figyeltem és eladtam előtte.Dobi 562: Mi ez a nagy bevásárlási láz. SP? Amúgy neked eddig , hogy tetszik?
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz SgtBradly #4445 üzenetére
Eddig nem sok sikerélményen van vele, 8.-ra tudtam leduplázni. Teszten valahogy jobban ment vele a játék, bár ott normálisabb játékosok voltak mint jelenleg az EU szerveren.
Az ágyúja nem olyan rossz, de kell vinni jó pár gold-ot a kicsi átütés miatt, így oda a bevétel egy része. A páncélja tényleg nagyon tud pattogni, bár a jobbacska játékosoknak már nem sok gondot okoz átlőni. Legnagyobb negatívuma a lassúsága, ha eltávolodtam a bázistól, nem érek vissza védeni.
Még korai róla véleményt alkotnom de eddig úgy tűnik farmolásra jó, statjavításra nem igen.
------------------------------------------------------------------------------------------
Félelmetes hogy mi megy most "játék" címszó alatt a random csatákban...[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Érdekes, hogy az amd vga mellé járó játékok is eltűnnek. Majd itt az aprón feltűnnek.
Ki érti ezt.Amd - Radeon - Ryzen
-
kirjak
aktív tag
Sikerült M6-al is a 2300 dmg
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs