Hirdetés
Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Daffni2 #46726 üzenetére
Szálljunk már le a tuningomról.. majd 2 éve így megy, és eddig semmi gondja nem volt. Az rtm előtt vagy 4 féle változat fentvolt, és mindegyik ment az említett hibák nélkül, és a legelején ez is elaludt ahogy kell, és felkelt ahogy kell. Valami volt, ami hajnalban felkeltette, de nehogymár az is a húzott procim miatt legyen..
De mindenki megnyugtatására kipróbáltam alapon, és ugyan ez a helyzet, mindkét játék beakad betöltéskor. Szanaszét állítottam az energiagazdálkodási beállításokat, de sehogy nem ébred fel így sem.
Amugy meg ment a proci 3.2-n is, és ugy játszottam a shift-el hiba nélkül, mostmeg 3 ghz-en van...[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
pzstm
titán
válasz Barthezz2 #46752 üzenetére
játékhoz nem nagyon tudok hozzászólni, felébresztéses anomáliát viszont hallottam már bluetottos eszközök, illetve különböző vezetéknélküli eszközök összekavarodása miatt.
Ismerősnek Logitech bill+egér kombó, ami bluetoothon üzemelt rendszeresen felébresztette a gépét.
Kiderült, hogy volt egy laptopja, amihez vezeték nélküli egeret vett és állandóan be volt dugva alaptop hátuljába az USB jeladó.
Egyik éjszaka kivette, azóta nem ébredt fel a gép(az viszont tény és való, hogy nagyságrendekkel érzékenyebb a Win7 a tuningra, mint elődje)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Penge_4
veterán
Ezt a jelenséget más is tapasztalta már?
-
pzstm
titán
válasz Penge_4 #46754 üzenetére
MSE okozza ha minden igaz
Update után jön létre, és a másodlagos(nem rendszer partíción) adminisztátori jog kell, hogy megnyithassam..
Mondjuk lehet nekem ez attól is van, mert a legújabb Beta van fent
Manuálisan futtattam le egy update-et, és most hozta létre éppen a kis aranyos mappát.
Technet fórum rogyásig van irkálva ilyen jelenségekkel, szóval tuti nem egyedi hiba és tudnak is róla
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
AMúgy nekem is épp 500gb-os WD van notebookomban....kérdés ennek van-e valami köze ehhez...bár nem hinném, hogy mindenkinek épp 500-as WD vinyón csinálja ezt a hibát
(sorry a dupláért, csak lejárt szerkesztési idő)
-
pzstm
titán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Barthezz2 #46752 üzenetére
Hát, nemtom waz, mi lehet nálad. Érdekes dolog ez. Alaplappal etettél drivert, vagy hagytad a windows-ost? Merthát ugye nForce, úgymond régebbi is, aztán az is lehet, hogy nem tetszik neki a driver. Ez most csak 1 tipp.
Sleep-et nem tudom, én sosem használtam, nem is fogom. Mert ha elmegyek, akkor kikapcsolom a gépet, mert ha bármi olyan dolgot csinálok, el tudom menteni, és ha megvagyok vele, gép kikapcs, ha hazajövök, folytatom.
A játék beakadásra meg végképp nem tudom, hogy mi lehet a megoldás, érdekesség. :\
Véleményem szubjektív...
-
petrusz82
aktív tag
Egyébként ha felébred magától a gép,az gyakran valamelyik hardwer miatt van.Ezeknél le kell tiltani az eszközkezelőben az energiagazdálkodás fülön,hogy ne ébressze fel a gépet alvó állapotból.De ez még nem elég!Mert a vezérlőpult, energiagazdálkodási lehetőségek, séma beállításainak módodítása,speciális energiaelletási beállítások módosítása fülön ki kell kapcsolni az alvó állapot résznél: felébresztési időzítők engedélyezése opciót.Ugyanis annak ellenére,hogy mi nem adtunk meg ütemezett feladatot,a windows-nak számos ilyen van.Pl a media center frissítési keresése.Az eseménynaplóban lehet is látni,mi okozza az alvó álapotból való visszatérést.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
"Since the end of September 2009, Microsoft has resumed intensive work on the first service pack for Windows 7, the assembly gathered, the work in full swing, we observe the processes taking place in a company and as soon as work on SP1 significantly advance to the "interesting stages, so we just try to give you know about this.
Now we will not "spook" the leadership and development team, leak test assemblies SP1 Beta 1.
To our knowledge the first Beta 1 version of SP1 for Windows 7 may appear at the end of December this year, just before the Christmas holidays, and after the new year, SP1 Beta 1 will be given to the TAP Testori.
The public phase of testing SP1 for Windows 7 will begin in early January 2010.
Total scheduled to launch two beta versions of SP1 for Windows 7 and two release candidates.
Output the final version of SP1 for Windows 7 is scheduled for the autumn of 2010, PC makers will get the updated distributions of Windows 7 with SP1 as always much earlier ie in the summer of 2010."iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz petrusz82 #46761 üzenetére
oké...csak azt mondta, minden ilyesmit átnézett már, ezért nem s gondoltam, hogy foglalkozni kéne ezzel a vonallal
-
need
addikt
Üdv...
Van annak jelentősége 46675 hrsz-ben szereplő képen a tálcára vonatkozóan hogy
Asztal megtekintése Aero betekintés szolgáltatással
nekem az halvány vagy is nem lehet pipát tenni!
Hogy tudom azt bekapcsolni?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
dunc
nagyúr
Üdv egy pöttyet lemaradtam,van-e hivítalos Magyar kiadás,és mi a verziószáma?
-
félisten
válasz Tibro5 #46724 üzenetére
Hali!
Az utólag telepített AHCI-vel elég gyakran előfordul, hogy gondot okoz, persze nem mindig.
Ez lehet akár BSOD, de gyakrabban rejtett jelei vannak, pl nem az kerül ki egy DVD-re aminek kellene(szemetel az író), fokozatosan nem indul el olyan progi, ami előtte simán ment, hibás archivok üzenet, majd lassan leépül az OS...Végül is olyan tünetek jelentkeznek, mintha a HDD kezdené elveszteni az adatokat, mintha "kiöregedne" a HDD. Ilyenkor gyakran egyből rohannak új HDD-ért, meg optikai egységért, meg reinstall OS, de semmi haszna, hisz utólag ugyanúgy felrakja az user az alaplapi AHCI drivert és semmi sem változik ezáltal...Ez évek tapasztalata, nem feltételezés, ezért szoktam azt javasolni, hogy ha kell AHCI, akkor azt Vista/W7 telepítése előtt bekapcsolni a BIOS-ba, ha a telepítő felismeri a HDD-t(látod a partició(ka)t), akkor nem kell telepítéskor beadagolni az alaplaphoz adott AHCI drivert, mert a Vista/W7 alapból tartalmaz megfelelő, kifogástalanul működő AHCI drivert(ha mindenképp használni szeretnéd az alaplapit, akkor meg CSAK és KIZÁRÓLAG telepítés folyamán beadagolni, nem utólag "rátelepíteni" az OS-ére)
dunc
Igen, van Magyar hivatalos: [link] katt a details-re.
A verziószám: 6.1.7600 (6.1.7600.16385)Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
CSiMi_
tag
Szevasztok! Nem tudom írtátok-e már, vissza olvastam, de nem mind a #46764-t
Nah, a kövi a problém, és az észrevételek.
Először is. Én sem találtam működő Daemon tools-t de van egy Magic disc, vagy magic iso, most hirtelen nem tudom, melóból írok... Még írok linket este, honnan lehet letölteni.Nem minden fut rendesen (közelsem) habár nagyon szeretem a 7-nt nagyon sok a baj vele nekem a nagyon sokadik kipróbált verzió van fenn, és mindíg akad valami PL mindíg elszáll a hang, ha újraindítom a gépet (logitech G35 füles ELVILEG a saját win7 legfrisebb driverével)
Nem tudom ez a "windows live update" cuccos miért, de ha frissíti a videokártyát, akkor az fps a játékokban lefeleződik. És még az sem tiszta, ha ő saját maga frissíti az alaplap lan drivert akkor nem megy a net, és pendriveon kell a drivert manuálisan felrakni... Na ez sztem ultragáz...
Még egy probléma ha több partíció van és uram bocsá, letöltött verzió... akkor ha az egyik partíción aktiválom a win-t akkor a másikon deaktiválja, és egy mókás "ön szoftwerhamisítás áldozata lett" üzit dob.
Jah, és b@aszottul idegesít, hogy ha megy az MSN akkor 2 ablak van a tálcán.
Amúgy jobb rendszer, mint a nagyanyó XP, és a tahó VistaEP45 DS3, E8400 E0 (3,78 GHz), OCZ reaper 4GB kit (5-5-5-12 (1120 MHz)), Zotac GTX 260, OCZ 500W-táp Razer DeathAdder v2 (3500dpi), Logitech G35, LG flatron 22' 1080p .
-
-
Gorneck
legenda
válasz CSiMi_ #46769 üzenetére
Pedig a legújabb is tökéletesen működik, ahogy az előtte lévő is. Már több ismerősnek is feltettem sose volt hiba (Prof, HP és Ultimate verzióról van szó).
ATI kártyád van? Egy régebbi driver kerül rá...rakd fel a 9.10est és ne frissítsd arra amit fel akar tenni.
Ezt most nem értem...két win7 van fent két külön partíción?
MSN ikon, jobb klatty és kompatibilitás mód...akkor minden a régi lesz...vagyis az óra mellé fog kerülni az MSN ikon. Ha meg az is gond, hogy ikonként jelenik meg az MSN ablak egymáson, akkor a tálca tulajdonságaiba nem kell engedni az összevonást...
Gorneck#1239
-
Morden24
nagyúr
válasz CSiMi_ #46769 üzenetére
Még egy probléma ha több partíció van és uram bocsá, letöltött verzió... akkor ha az egyik partíción aktiválom a win-t akkor a másikon deaktiválja, és egy mókás "ön szoftwerhamisítás áldozata lett" üzit dob.
Na ja, hát ez tényleg egy súlyos probléma, amit érdemes volt leírni. Nyilván azért, mert gagyi bootloaderes aktivátorokat használsz, azért. Vedd meg, és nem fogja letiltani.
Nem mellesleg lehet, hogy a 10-ből akár egy eredetit kellett volna megpróbálnod, és akkor minden okés lenne.
Driverproblémák meg sajnos előfordulhatnak, az nem a Windows hibája.A hangelszállást mondjuk nem teljesen értem. Mi köze a fülesnek a hangképzéshez? Gondolom nem a hang száll el, hanem a Logi füles veszíti el a default állapotot...
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
CSiMi_
tag
válasz Gorneck #46772 üzenetére
THX az MSN tippet!!
Amugy nincs engedve az összeolvasztás vagy mi....Amugy igen, több partício (három db.) és 1 vista 2 se7en, egy 32, és egy 64bites. És a vistáról is leszedi az aktiválást. És nem tudom miért...
Jah, és a 64bites nem engedi fel a GTA4-et, kompatibilitás módban sem.
EP45 DS3, E8400 E0 (3,78 GHz), OCZ reaper 4GB kit (5-5-5-12 (1120 MHz)), Zotac GTX 260, OCZ 500W-táp Razer DeathAdder v2 (3500dpi), Logitech G35, LG flatron 22' 1080p .
-
CSiMi_
tag
-
CSiMi_
tag
pill.... 1 óra és vagyok!
EP45 DS3, E8400 E0 (3,78 GHz), OCZ reaper 4GB kit (5-5-5-12 (1120 MHz)), Zotac GTX 260, OCZ 500W-táp Razer DeathAdder v2 (3500dpi), Logitech G35, LG flatron 22' 1080p .
-
Morden24
nagyúr
válasz CSiMi_ #46777 üzenetére
Ja, csak ez nem egy warezfórum. Az ilyen problémáddal menj oda, ahonnan levakartad a lopott szarodat.
Esetleg írj az MS support-nak egy e-mailt, hogy az SP1-re javítsák ki a krekk hibáját.
Lehet a GTA4 is menne, ha esetleg jobb krekket szedtél volna le.
Sectumsempra - For Enemies
-
RootRulez
félisten
Nekem, mint "átlag" felhasználónak, elég a Home Premium, igaz? Mert akárhogy is nézem, semmi olyat nem ad az ultimate, ami megérne nekem + 20 ezer forintot.
A Professionalon talán el is gondolkodnék, de kell az nekem?═════════════════════════════════════════
-
Morden24
nagyúr
-
MODERÁTOR
A felébredés lehet BT-től volt, mert volt bedugva, de most épp az probléma, hogy ha akarom sem kel fel, csak pörögnek a ventik, darál a HDD, de se kép se hang.
Tuningra tudom, hogy háklisabb, de az előző 3-4 build ha bírta, akkor pont itt lenne gond? Meg játszottam ez alatt a verzió alatt 3.2Ghz-en futó procival, és ment. Ugyan ott már voltak gondok, de a win akkor is hibátlanul ment, most pedig csak 3ghz-en van.hackeeeee: feltettem az nvidia chipset drivert, direkt win7-hez való, és ezelőtti buildeknél is feltettem, sosem volt gond.. Nem értem, most mi baja Főleg úgy, hogy eleinte ment, most meg nem..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
RootRulez
félisten
Én is így vagyok vele, HP lesz szerintem... A többi csak számomra fölösleges izé-mizékkel van "tele", meg még talán több helyet is foglal
═════════════════════════════════════════
-
Csabee.
nagyúr
Azt hogy tudom megnézni hogy mikor lett feltelepítve a Windows ?
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
Megnézem az everest-el, de ha nincs everest, akkor hol tudom megnézni? Biztosan van rá mód! valami logolja valahol ez szinte biztos!
Everest szerint Opr. telepítés dátuma 2009.08.07.
Azóta használom teljes Win7-et Addig csak bétáztam!
Egyébként semmi gond nem volt vele még. Ugyan olyan gyors![ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
Csabee.
nagyúr
Pedig biztosan megvan a pontos helye,mert az everest sem magától szüli meg! Kiolvassa valahonnan..Eseméyn naplóban mondjuk ír egy időpontot.. de nem írja ki konkrétan hogy akkor lett telepítve, de valószínűleg az lesz az!
2484 hozzászólásod van ebben a topicban, nem semmi...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #46790 üzenetére
pontosan...csak valamiért nekem az kicsit érdekes.....
Pedig Augusztus 10-én lett telepítve,clean install-alviszont setup fülön augusztus 10 az első bejegyzés dátuma
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Csabee. #46792 üzenetére
2484 hozzászólásod van ebben a topicban, nem semmi...
Leginkább ezt a topikot látogatom, ehhez szólok hozzá, amihez értek is....nem rangra hajtok, tőlem akármi lehet kiírva a nevem alá.
Amihez nem értek, ott inkább olvasok, és csak utána kérdezek
-
pityeszka
őstag
Sziasztok.
Most telepítettem a rendszert először és fogalmam sincs, hogy ez micsoda.AHCI módban van a vinyó van valami köze hozzá?Driver van ehhez ha egyáltalán kell?
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest