Hirdetés
Aktív témák
-
-
Rayyy
senior tag
Más: átvizsgáltattam a gépet a-squared-del és a mély vizsgálat alatt (3 külön vinyó), a 4GB ram kihasználtsága 95%-ra ugrott szép lassú átmenettel. Ezzel nem lett volna baj, de miután kikapcsoltam a vizsgáló szoftvert, csak 89%-ra ugrott vissza a ramhasználat az alap huszonvalamennyi helyett... ez kissé zavar... nem tudja visszaosztani a memóriát rendesen a win7? Pedig néztem a folyamatokat és semmi nem használt már ennyit... újra kellett indítanom a gépet.
Minden a legnagyobb render!
-
D@ni88
addikt
ez nem win hiba, ez a program hibája!!!
anno ezt csinálta még a poweriso is. tettem fel a cuccot, erre megette a fene a memót. aztán kicsit be be akadt tőle a rendszer aztán kijött az újabb verzió, meg akkor már kijött a daemon is. aztán a daemonnal nincs gond. powerisot azt nem tom -
pete_21
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #47256 üzenetére
Asszem 2 óránként újraindul (meg gondolom fekete háttér, stb), és egyéb apró örömök várják a kedves felhasználót.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #47256 üzenetére
Nem fogod tudni használni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
A Sticky Notes nevű programot nem lehet valahogy megoldani, hogy a tálcán ne jelenjen meg, és csak a háttérben fusson?
Engem zavar speciel, hogy ott illetlenkedik a tálcán, de ha bezárom, akkor az egész eltűnik...Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Morden24
nagyúr
válasz }{3@Đ$}{0ot #47259 üzenetére
Tesztverziótól mégis mit vártál?
(#47260) PowerBuldog: Nem hinném, de mássz fel Gadget Gallery-ba, és nézz körül, mert ilyen post it-cetlis marhaságok asszem ott is voltak, és azok ugye mint gadget mennek.
Tadamm: itt van egy
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
MODERÁTOR
Bocsánat az OFF ért!
Egyik fórumon találtam ezt a hozzá szólást, gondoltam megosztom veletek:"Sziasztok!milyen szerviz pack csomagot tudok az win7 telepiteni már sp3 probáltam de nem engedi??ami álltal a kresz is kompatibilis lesz!!Köszi!Zsolo777 ha valakit érdekel Win7 aktiválo nekem van!"
20 éve a Prohardveren
-
Morden24
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #47264 üzenetére
Office 2010-et ha minden igaz a Berlinben megrendező konerencián jelentik be november 6-9 között....
Új MSE-ben eddig annyi újítást véltem felfedezni, hogy ha az about-ra megyek, akkor nekem más a verziószám mint Nektek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
< CyberBob >
őstag
-
Fix
tag
Na jó nem válaszoltatok egyértelműen az előző kérdésemre.
Akkor másképp vagy egy másik kinek, hogy tetszik:
Ezek közül melyiket lehet feltelepíteni utólag (mert ügye ezek nincsenek benne a Professional verzióban)?:
Aero glass remoting
Windows Media Player multimedia redirection
Audio recording over Terminal Services
Multi-display Terminal Services
Federated Search
AppLocker
BitLocker Drive Encryption
BranchCache Distributed Cache
DirectAccess
Subsystem for Unix-based Applications
Multilingual User Interface Pack
Virtual Hard Disk BootingAki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Mishra1987
csendes tag
Üdv!
Egy problémára keresek választ és remélem itt megtalálom
A probléma a következő:
Windows7 ultimate van a gépem és a VGA m élményindexe 1.9 játékra pedig 1 de a videokártyám egy Ati mobility Radeon hd 4330 (laptopban) as ami sztem kicsit jobb ezeknél az értékeléseknél... és mivel ilyen alacsony az érték nem engedi az Aero alkalmazást.. amikor a javítására megyek ezt írja :The current video card may support Aero with a driver that is compliant with the Windows Display Driver Model (WDDM). Contact the manufacturer of your computer or video card for a WDDM-compatible driver.
valahogy meg lehet ezt kerülni vagy kijavítani?
Válaszokat előre is köszönöm..
[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
válasz Mishra1987 #47274 üzenetére
Triviális kérdés, de felraktad hozzá a gyári drivert, vagy csak a Win7 alap driver hajtja?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Morden24
nagyúr
válasz Mishra1987 #47274 üzenetére
Rakd fel az AMD honlapjáról a legújabb mobility radeon drivert a vga-dhoz, és futtasd újra az élményindexet.
Sectumsempra - For Enemies
-
Mishra1987
csendes tag
válasz PowerBuldog #47275 üzenetére
ÖÖ ez egy MSI laptop és a hozzá való Driverrel 2009.03.27. ei driver asszem. Tettem fle hozzá 10 havi Catalyst innen http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx de nem változott semmi
-
pzstm
titán
válasz Mishra1987 #47277 üzenetére
Windows update--et futtattál?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mishra1987
csendes tag
válasz Mishra1987 #47279 üzenetére
Meg az is gyanús nekem hogy ha mozgatok egy ablakot húzza maga után a szellemképet..
-
lala42
őstag
Gyerekek Elvett a win7 100 Gb-t a lemezemből. De honnan ésa miért csinált egy 100 Gb.-s particiót, melyet telepítéskor nem adtam meg?
Bocsi a láma kérdésért.
Kép:Mert az első vinyó 3 particiót tartalmazott, míg a második csak egyet.
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
virkir
veterán
válasz Mishra1987 #47277 üzenetére
Az a 10. havi driver nem stimmel mert mobility driver a 9.9-es az utolsó amit linkeltél az meg a desktop csataliszt.
Ezt rakd fel 32 bitre
vagy ezt ha 64 bites a rendszered.
Ha ezek után is gondod van akkor nem kizárt egy reinstall mert hírhedten kényesek az ATI driverek a telepítésre."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
titán
-
lala42
őstag
válasz Mishra1987 #47279 üzenetére
Próbáld futtatni a dx-diagot. Mert ha darabosan mozog a kép, ott videokari illesztőprogram hiba van.
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
Laslow
senior tag
Az alábbi cikk ezt írja:
"Az új Windows 7 megszerzésének legolcsóbb módja, ha egy úgynevezett OEM licencet vásárol. Ehhez nem is kell előzmény operációs rendszerrel rendelkeznie. A konstrukció egyetlen hátránya, hogy így a szoftver ahhoz a géphez kötődik örökre, amelyre először feltelepítették. Ha már rendelkezik legális XP vagy Vista operációs rendszerrel, akkor úgy is dönthet, hogy egy Windows 7 dobozos Upgrade licencet vásárol. Ez ugyan valamivel drágább, de ha korábban is dobozos XP-t vagy Vistát vásárolt, akkor lehetősége nyílik arra, hogy a mostani gépe leselejtezése után egy új gépre átköltöztethesse a Windows 7 rendszerét."
Ránéztem pár webbolt kínálatára, és a Windows 7 mellett mindenütt ott szerepelt az OEM felirat. Most ez azt jelenti, hogy ha veszek egy ilyet 25-50e Ft-ért, feltelepítem a gépemre, majd ha másnap tök új gépet veszek, akkor arra már nem fogom tudni feltelepíteni, mert nem fogadja el a másmilyen hardveren a kulcsot?!
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Mishra1987
csendes tag
válasz lala42 #47284 üzenetére
eltoltam egy dxdiagot és ilyen megjegyzést kaptam hogy A(z) ati2dvag.dll fájl nincs digitálisan aláírva, ami azt jelenti, hogy a Microsoft Windows Hardware Quality Labs (WHQL) tesztlaboratóriuma nem tesztelte. Előfordulhat, hogy az eszköz gyártójától WHQL-emblémás illesztőprogramot is beszerezhet.
ez fontos vagy van jelentősége?[ Szerkesztve ]
-
lala42
őstag
válasz virkir #47285 üzenetére
Bocsi, de elírtam.
No és lusta is voltam.
(#47283) Lauda
Nálam (jelenleg csak 2 Gb. memó modullal ennyi.Konfig az adatlapomon. De hogy mi kell a 7.9-hez? (gondolom sok-sok pénz )
#47288) Mishra1987
Annak,hogy nincs digitálisan aláírva, semmi jelentősége. Inkább annak van, hogy van-e dirct draw gyorsitás, stb. A második fülön, a képernyő cimszó alatt. Na azt nézd, hogy nincs e valami tíltva.
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz Laslow #47286 üzenetére
Csak ismételni tudom önmagamat KERESŐ
Ha nem lenne elég
lala42
Remélem visszaolvasva kielégítetted a kíváncsiságodat
Na innen nem értem hogyan számol mikor 200 mega a procinál 2 ponttal többre jön ki[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Mishra1987 #47288 üzenetére
Olvass. (#47282)
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
titán
Ok, koszi a kepeket mindenkinek! Ez nem penz kerdese, ha a 10 ezres raptorra kevesebbet ad, mint egy sima 7200-es vinyora, mar nincs is tobb kerdesem a valosagtartalmaval kapcsolatban, vicc az egesz.
-
lala42
őstag
válasz Laslow #47286 üzenetére
Dehogy! Simán felrakhatod másik gépre is. Ez általában a gép főalkatrész csere esetén érvényes, tehát pl. alaplap csere esetén áll a dolog.De ! ha már elfogyott az aktiválási kvótád, akkor felhívod a microsoftnál a telefonos kisasszonyt és ő kér néhány adatot a matricáról és adja cserébe az új aktiválási kódot. (anno igy voltam az XP-vel is.) Elmondtam,hogy elfogyott a kvóta, ui. játékgépet használunk és már adta is az új aktiválási számsorozatot. Kérdezett vagy két adatot a matricáról és kész is volt.
-
lala42
őstag
válasz Mishra1987 #47294 üzenetére
Akkor ebből driver reinstall lesz.
Kompletten takarítsd le a drivert (rendszerleíróból is) kézzel és rakd fel a fentebb javasoltat.[ Szerkesztve ]
-
lala42
őstag
Na pá reggel meló
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest