Hirdetés
Aktív témák
-
bőrdíszműves
csendes tag
válasz Sickboy25 #46837 üzenetére
probáltam mindent, a legujabb daemon T.-t, és a legujabb alcoholt is, és az általad (sickboy) megadott verziot is telepiteni, mindegyik ugyan azt csinálja:
féluton kiirja h a telepités folytatásához ujra kell inditani a rendszert, ujra inditod most?
... itt tolok egy okét, és ujraindul, reboot után el is indul a telepitő, elfogadom a feltételeket, majd még egy ablak, dolgozgat magának, majd ujra jön a csodás ablak:
a telepités folytatásához ujra kell ... és ha leokézom ismét, megint csak eddig jut ...innen vkinek, bkinek bmi ötlet?
gyere és varras egy frankó mintát:D
-
Morden24
nagyúr
válasz bőrdíszműves #46852 üzenetére
Újfent megkérdezem: jobbklikk + run as admin lehetőséggel telepítesz?
Sectumsempra - For Enemies
-
Clemi
veterán
Hi all!
Tudom kicsit OFF és nem is idevág, de az asszony gépével lett egy kis bibi.
Adott egy ASUS P5LD2 Deluxe alaplap, és benne egy ATi X1600XT videokártya.
A gond az, hogy bios kép, és boot kép van rendesen, de mikor bejelentkezne a windows (XP és Win7 is van, mindkettővel ugyanezt műveli) vagyis megjelenne az asztal, nincs tovább videó jel a monitor felé. Ha csökkentett módban indítom a gépet van kép, végig.
Próbáltam ugyanezt másik videokártyával, nevezetesen egy tuti jó ATI HD3870-el (a plusz 12V-ot rádugtam, csatit kimértem megvan a 12V) de annál már bios kép sincs.Cseréltem memóriát, lehúztam minden perifériát, de a helyzet változatlan.
Mi a fene lehet a gond??
[ Szerkesztve ]
-
Lui76
őstag
válasz Morden24 #46866 üzenetére
pf hát XP alatt ami be van építve varázsló , azzal hoztam létre a particiókat és formáztam, tán nem is hozott fel lehetőséget.
Vagy töröljem a w7, nek szánt particiót , hogy legyen üres terület mikor nekiállna?- még nem volt 64 bites oprendszerem és nemtudom az is ugyanolyan file rendszert használ , amit abba telepítek látszi xp felöl ?
www.kezmuveskeramia.hu
-
Morden24
nagyúr
A filerendszer nem lesz más.
A partíciótörlést azt egyébként megpróbálhatnád. Hagyd, hogy a Win7 telepítője csinálja meg. Aztán ha úgy sem jó, gondolkodunk tovább.
Amúgy egynémely BIOS-ban van pár, 64-es oprendszerre vonatkozó beállítási lehetőség. Ezt adott esetben érdemes megnézni.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
AtHoS
nagyúr
válasz Morden24 #46870 üzenetére
"Másik winyó lehúzva csak az 500-ast hagyva , már cd bootnál vmit nem talál ,tán botmanager vagy ilyesmi - el sem indul a telepítés."
Ha már el sem indítja lemezről a win7 telepítőt, hogyan particionáljon vele?
Tényleg jó lenne a pontos hibaüzenet, mert eléggé gyanús, hogy nem is próbál meg a gép lemezről indítani és hiányolja a rendszereszközt.
read-only mode on the forum
-
Thom!
veterán
Win7 betöltésnél mikor kiírja h üdvözöljük tölt, de nem csinál semmit már az asztalig eljut, csökentett módba betud jelentkezni? Egyik pillanatról a másikra
Acer 5635 notiErre vki ötlet?
-
félisten
válasz Barthezz2 #46876 üzenetére
Hali!
Nekem Hitachi HDD-k vannak, mind NCQ-s. IDE módban nem települ se a Vista, se a W7, egyszerűen addig jut a telepítő, ahol meg kellene jelenni az első ablaknak, ahol a területi beállítás, nyelv, billentyűzet lenne. De nem jut, ott áll és áll a végtelenségig.
Azt, hogy ez mennyiben az OS, mennyiben az alaplapgyártók "hibája", azt sajnos nem tudom...
(egyébként NCQ-s HDD-knél ez a jelenség elég gyakori Vista/W7 telepítésekor)Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
josy28
tag
Hello!
Az lenne a problemam hogy az angol nyelvu win 7 tel szinte egyik billentyu sincs a hejen a billentyuyeten.Tudok valamit bealitani,hogy mukodjon rendesen? -
Lui76
őstag
De az xp cd betettem próbára azzal elindulna telepítés.
A 250-es winyón fut jelenleg az xp , mindegyik winyó sata , achival még sosem foglalkoztam nem mentem olyan mélyre ... A 250-esre Vistát már gyurmáztam fel korábban az sikerült de az rég volt.
www.kezmuveskeramia.hu
-
Zserigta
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémám volna, hogy felraktam a Windows 7 Ultimate-t és nem lehet kikapcsolni a számítógépet.
Feltelepítés utáni 1. indulásnál, amikor már használható a Windows, akkor ki lehet kapcsolni.
De ha már egyszer kikapcsoltam majd vissza a gépet, utána soha többet nem lehet leállítani a gépet.
Rámegyek a leállításra vagy megnyomom a gépen a kikapcsoló gombot, akkor a Windows szépen kijelentkezik, majd leáll, aztán kikapcsol a monitor, a winchester is leáll még a power led is kikapcsol, de a gépben az összes ventillátor tovább pörög.
Felraktam az összes frissítést, amit a Windows talált, de ez sem változtatott a helyzeten.
Vistánál ilyen problémám nem volt és most sincs, az simán képes leállítani a gépem.
Viszont a Vista meg valamilyen oknál fogva nem bírja kezelni egyszerre a 2db DDR3-as Kingstone ramomat, Időközönként kékhalállal elszáll a Vista. Van, hogy 1 hetet is kibír, van, hogy 1 nap 4 szer is kékhalálozik.
Változó.
De viszont a két ram külön- külön, mind 2 slotban tökéletesen működik, csak együttesen hal oda. Pedig 100%-ig ugyan az a márka és típus.
WIN7-nél meg ezt nem igen tapasztaltam, WIN 7-nél kékhalált még nem kaptam, eddig….
És reménykedek, hogy annál ez a jelenség meg szűnik, de így hogy win7-el nem lehet leállítani a gépet, így marad egyelőre a kékhalálosztó VISTA-t.Szóval várom a javaslatokat, hogy WIN 7-nél, miért nem áll le a gépem.
A BIOS frissítve lett. A lehető legfrissebbre.
A gépem adatai:
2db KINGSTON 2GB DDR3-1333, lifetime warranty, CL9 KVR1333D3N9/2G
SAMSUNG LCD T220 22" Wide TFT-Monitor 20.000:1 rose black LS22TWHSUV/EN
INTEL Core2Quad Q9550 - 2.83/1333/2x6MB, LGA 775, Box BX80569Q9550
SAMSUNG 1TB SATAII 7200rpm, 32MB, NCQ HD103UJ
Asus P5KC s775 DDR2/DDR3 PCIE alaplap
FSP Epsilon 700W tápegység
GAINWARD GeForce GTX275 896MB, DualDVI, HDTV-out BKG067
Pioneer DVR-108 DVD -/+ RW OEM
Sound Blaster Audigy 2 Value hangkártya.Akinek van valami ötlete/javaslata, kérem privátban írja meg, köszönöm.
-
Clemi
veterán
Táp? alaplap? Vga módban az xp-t elinditva felbontást visszaveszed és ugy egy proba.
Tápot próbáltam, memóriát próbáltam, lehúztam mindent az alaplapról, csak a videókártya van benne!Az a legérdekesebb, hogy csökkentett módban (openGL nélkül) megy, sőt W7 alatt feltolta, a felbontást 1440-re és úgyis ment.
Normás indításnál amikor a W7 töltő logót felváltaná (vagy az XP logót) az a bizonyos kék háttér a csuda virággal és az üdvözöljük szöveg jönne, ott elveszik a kép, nincs videó jel a monitor felé.Lehet hogy elszállt a PCIe slot, és nem ad elég feszt a videókártyának?
-
MODERÁTOR
válasz Fire/SOUL/CD #46880 üzenetére
Igaz, értem, csak akkor is gáz így 2009-ben, akár kinek is a hibája.. Had használjam már úgy, ahogy én szeretném..
Feltettem egyik nap az MSE-t, az előbb meg épp felurott egy ablak, hogy a totalcmd.exe-t vizsgálatra akarja küldeni
Everybody lies.
-
Gorneck
legenda
válasz Zserigta #46888 üzenetére
Mintha erre a kérdéscsokorra válaszoltam volna már...szal tedd stabillá a géped és nem lesz gond...első blikkre eléggé instabil...
Barthezz2: Nálam nem volt vele semmi baja...vagy vmi pecselt vackod van? Akkor nem csoda...bár már rég nem használom...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Sziasztok! Arra a problémára esetleg tudtok valamilyen megoldást, hogy a gyorsindítási eszköztáram folyton eltűnik, amikor újraindítom a gépet? Eléggé idegesítő, hogy minden egyes bekapcsolás után újra be kell állítani a gyorsindítást. Köszönöm a válaszotokat!
Win 7 Ultimate x64-ről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Barthezz2 #46892 üzenetére
Hali!
Hát küld el, lehet hogy az lesz a válasz, hogy hibernator terminator 2.0-val fertőzött, úgy legalább megoldódik az is, hogy miért nem tud felébredni a géped.
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
Clemi
veterán
válasz virkir #46897 üzenetére
Sajna ez nem catalist mert XP alatt sem megy. Tegnap este még ment a W7-el a gép, de ma reggel óta sem az XP sem a W7 alatt nincs kép mikor az asztal következne.
Az alaplap szállt el, mert hazavágta a HD3870-es kártyámat is. Áttettem az én gépembe mindkét kártyát, és az X1600-as az én XP-m alatt megy rendesen, de a 3870-nek nincs képe már ebben a gépben sem pedig úgy vettem ki pár hónapja, hogy működött.
-
Lui76
őstag
Tehát ezt írja ki boot from cd : couldn't find bootmgr
Minden cd-m indulna (xp ,Vista) csak ez nemwww.kezmuveskeramia.hu
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest