Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz Cruel_Death #46199 üzenetére
örülök neki
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
-
Csuty12
csendes tag
Sziasztok,
keresgéltem, de nem találtam semmi hasonlót a problémámmal kapcsolatban.. Ha rossz helyre írok akkor elnézést. A problémám a következő lenne: adott egy gép feltettem rá a vista-t, majd utána ehelyett a win7 jött, de kellett az xp egy két régebbi program miatt. Felraktam az xp-t, ment dualbootba rendesen, majd újraraktam a win7-t és most nem ismeri fel az xp-t a win7 nem tudom miért, egyszer már próbáltam megoldani EasyBCD-vel de nem sikerült. Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm -
oszolee
tag
Szevasztok!
Mint kezdő win7es kérdezném hogy a Realtek hangkártyához van e olyan meghajtó amiben van equalizer mert amit találtam hivatalos oldalon abban csak előre beállított hangok vannak de az elég kaki
Vagy esetleg tudna valaki ajánlani olyan beépülő equalizert ami jó?
köcce!oszolee
-
sfdrakex
nagyúr
válasz oszolee #46214 üzenetére
Szerintem nincs benne. legalább is én se találtam. Ezt találtam, azt írja beépül és winstart uptol aktiv, plug in windowshoz probáld ki hátha. Egyébként eddig XP-n vagy Vistán amit használtál hogy oldottad meg, Mert a realtek hangkarinak sztem azokalatt sincs equlizere.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
pzstm
titán
Sziasztok!
Többé-kevésbé elkészült az új Blogom.
A régi winportal-os pedig megszűnt.
Véleményeket, ötleteket, javaslatokat, kritikát szívesen fogadok
http://www.winblogger.netElnézést mindnekitől az OFF-ért
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
oszolee
tag
Még azt szeretném kérdezni hogy a gépemen két op rendszer van külön vinyón a win7 és az xp de nem ajánlja fel hogy melyik op rendszert indítsam
Nem lehetséges a win7 miatt vagy talán a biosban kéne állítani a bútolást?oszolee
-
pzstm
titán
válasz oszolee #46219 üzenetére
Start menübe írd be hogy msconfig.exe, majd ott kattints a boot fülre.
Ott sem látod?
ha nem akkor a spéci kis Easy BCD (ha jól rémlik ez a neve) program lesz a te barátod. (én viszont még sosem használtam, csak hallottam, hogy gyerekjáték. )[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Psychonaut #46222 üzenetére
Természetesen
Csak én nem igazán vagyok ebben otthon, meg a kreatív energiáimat most kicsit másra kell összpontosítsam (diplomamunka pl. ), szóval azt egy kedves ismerősöm csinálja, aki nemrég becsajozott, így 2 napja nem elérhető, de majd valami ügyeset összephotoshoppol.
Csak most egyelőre ezt beraktam.....
Kisebb-nagyobb változások, folyamatos fejlesztések még várhatóakiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
McClane
aktív tag
Valaki meg tudná mondani hogy tudom letölteni a Microsoft TechNet honlapjáról a WIN 7 Enterprise trialt?
-
-
pzstm
titán
válasz Dobozossör #46225 üzenetére
huuu
na ennek utánanézek máris...
"Sikeres regisztráció. Ellenőrizni kell a regisztrálás során megadott postafiókot!"Nekem ezt írja egy próbaregisztrálásnál...de email még nem jött meg....
(amúgy regisztráció nélkül is jelenleg minden elérhető
[ Szerkesztve ]
-
Dobozossör
tag
Az oké, eddig nekem is ment a dolog. Mikor nem kaptam meg a gmailre a levelet kb 10 perc után, akkor nyomtam rá egy emlékeztetőt, ahol az üzenetet kaptam. Nem baj az, hogy nincs extra a regisztráció után, csak izgatta az agyam a regisztráció felirat
Olcsó Interworx tárhelyek - https://hosting.tri-software.com
-
pzstm
titán
válasz Dobozossör #46228 üzenetére
nah látom a felhasználókat....valami kisebb gebasz lehet...rajta vagyok az ügyön....kis türelmet kérnék.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Hang van, a Realtek hangerőszabályzója ott van.
Csak azért kellene oda a windowsé, mert azon egy jobb klikkel már ment is az alapértelmezett kimenet váltása, de most megy a realtek hangerőszabályzóján is egy jobb klikk, és ballal már nyithatom is meg az audio eszközöket.
Asszem így marad... -
Daneeka
senior tag
Mit ártottam, hogy Windows 7 alól nem bírom formattálni a D meghajtót?
Róla van szó:
Egy Vista van rajta romokban, beletöröltem amit lehetett, így aztán bírtam elég helyet csinálni egy tiszta windows 7 telepítéshez.
Gondolom valami ilyesmi a baj, hogy primary esetleg mert system?
(érthetőség kedvéért a 7es amin a képet is "fotóztam" az a C-ről fut, tehát nincs ilyen nyomor, hogy maga alatt vágná a fát vagy valami)
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Technikai okok miatt a regisztráció sajnos nem elérhető.
Minden kedves user felhasználónevét törlöm, így újra be tudtuk majd regisztrálni ugyanazzal a névvel.iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
brd
nagyúr
válasz Daneeka #46235 üzenetére
A kép alapján az az egyetlen primary partíció, és mint ilyen, az az aktív is, és mint ilyen, azon vannak a rendszert indító file-ok; ha sikerülne üressé varázsolni, nem tudna elindulni a Win7 sem, így ő ezt megakadályozza, ezért nem tudod.
A bootfile-ok: Boot könyvtár, bootmgr file, és ha az XP-t is akarod még használni, akkor a bootsect.bak, boot.ini, grldr, ntldr, ntdetect.com, és esetleg bootfont.bin (ha van).The only real valuable thing is intuition.
-
Kami-
csendes tag
Üdv,
Most tettem fel a win7 próbaverziót, angolul. Letöltöttem a magyar nyelve, de nem tudom telepiteni, vagy beállitani.
Hol tudnám ezt megtenni? -
-
sfdrakex
nagyúr
Ilyen probléma kollégámnál is van, sógora felrakta neki az angol ultimate verziót, nincs aktiválva meg semmi írja hogy x nap múlva lejár, 30 ról indult, Windows Update csomo nyelvet ad amit le lehet tölteni de a magyart nem ajánlja fel, külön leszedve a magyar mui-t pedig felkiáltó jelet dob mikor telepítenénk hogy nem jó ehhez a verzióhoz, azt hiszem. A W7 x86 os a mui pack is, bár lehet csak verzió ütközés van nem tudom, deazt hittem WinUpdate már ad magyar nyelvet is, bár lehet csak 31 től lesz?
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Blue@X #46245 üzenetére
32 bitesre akartam 32 bitest. Valszeg nem végleges én is arra gondoltam, de fura hogy másik 33 nyelvet felajánl hozzá a WU csak épp a magyart nem. Meg az is fura hogy nem is tudtam telepíteni rá semmilyen mui-t, nekem a 64 bites RTM van arra ráment simán, lehet az övé valami régebbi béta, a verziót elfelejtettem csekkolni mikor nála voltam.
-
Paarthurnax
senior tag
10 tipp a hetes finomhangolásához, volt benne egy-két új dolog, mondjuk ez:
"2. Speed up your boot time
Reduce the time it takes to get up and running by typing 'msconfig' into the Start menu search bar and clicking through to the 'System configuration' screen. Now select the 'Boot' tab, click on 'Advanced options' and set the number of processors to two or four, depending on whether your CPU is dual or quad core. "Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Morden24
nagyúr
válasz Paarthurnax #46247 üzenetére
Na, az pont semmit nem ér.
Egyrészt azért, mert ha jól tudom, a Win7 alapban annyi procit használ, amennyi rendelkezésére áll, ergo az msconfigban pont azt lehetne beállítani, ha kevesebb magot akarsz használni, mint a max.
Másrészt meg azért, mert semmilyen időbeli változást nem okoz, és ez nem csak személyes tapasztalat.Just download EnhanceMySe7en (seriousbit.com) instead, which makes fine tuning your system easy.
Na mondjuk ilyet sem kell ajánlani senkinek, mert aki az ilyet le is szedi, az van is annyira nem hozzáértő, hogy szét fogja gányolni a rendszerét.
A többi meg inkább jótanács, és elég triviális. De azok legalább nem árhatnak
Sectumsempra - For Enemies
-
pzstm
titán
válasz Paarthurnax #46247 üzenetére
volt már olyan a fórumon itt, aki rendszeres fagyásra, és egyéb megmagyarázhatatlan hibajelenségekre panaszkodott emiatt.....
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Politika
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Spórolós topik
- Windows 11
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest