Hirdetés
Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz corran9 #3496 üzenetére
Nekem is elszállt ma teljesen amikor a laptop2go oldalról én balga befrissítettem a videókarit. Restart után kékhalál fogadott, aztán próbálta magát javítgatni 30percen keresztül, de nem járt sikerrel. Majd a szenvedésnek egy format reinstall kombóval én magam vetettem véget.
-
h_rowley
tag
Hy all!
KMplayerhez mit kell tennem h ne azt írja h class not registered?
Acer Travelmate 5530G > AMD Turion x2 , 2gb ram, 250gb hdd, hd3200+hd3470 vga,bt, W I N D O W s 7 Pro, enny..
-
toroki
csendes tag
Üdv!
Nem tudok csatlakozni másik géphez az otthoni wifi hálózaton, ( 6801 builddel ment igaz elég primitív módszerrel) találkozott valaki hasonlóval, vagy tud valamilyen megoldást? A másik gép viszont látja és a megosztott mappákat is eléri...[ Szerkesztve ]
Olcsó, gyors, megbízható, ezekből egyszerre csak kettő igaz...
-
Hunter2
addikt
ezek az asztaltémák egyszerűen hányadékok, ami az első preBETA-ban volt azt nemlehet valahonnan leszedni?
-
Zoolee19
senior tag
Sziasztok!
Érdemes felrakni a béta ati drivert? mert ha nem én nem szedem le. amugy iszonyat jo ez a win7 és gyors is pedig csak egy alap laptopom van
Lenovo Ideapad Gaming 3, Asus Rog Ally,IPhone 15,Xbox Series X
-
Vistaboy
veterán
válasz thomboy #3494 üzenetére
Megcsináltam amit mondtál, és a Soul Eater-nél remekül bevált. Most már színesek a feliratok, és formázottak.
Viszont az Index-nél akkorák lettek a betűk, hogy még teljesen levéve a fontok méretét is sokkal nagyobbak, mint a korábbi képen (Egyébként tényleg mintakép volt, de akkor mindenhol ilyen volt).
Egy másik dolog viszont jobban zavar. Lehúztam a Firefox 3-at (Nem csipázom az IE-t), és nem bírok belépni a PH!-ra. Hiába írom be a jelszót és a loginnevemet, kiírja hogy sikeres belépés, és visszadob. IE 8 alatt tökéletes. Most akkor ez hogy van?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Edween
őstag
Help!
A problémám a következő, feltettem élesben a 7est, de nem akar be bootolni csak akkor ha a telepítőlemez a meghajtóban van, mikor kiveszem kéri a rendszer lemezt, anélkül nem megy egy tapodtat sem!
ui: most jutott az eszembe, nem húztam le a másik vinyót, de ettől kéne neki rendesen bootolni.
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz corran9 #3496 üzenetére
Próbáltál moddolt drivert is?
pl innen: [link]Nálam x64 megy,telepített programok:
Rocketdock
Firefox
Avast
utorrent
Live messenger
Kmplayer
Winamp
Total commander
Imgburn
Ccleaner
Openoffice
PpwerISO
WinRAR
Everest
Steam
Fraps
TeamspeakATuneUp Utilities 2008 v7.0.8002 nem ment fel + audigy driver ami még trükkös,
de többféle változatból lett 1 müködő.[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
Windows 7 alatt nem tudom működésrebírni a Genius Look 316 kamerát
5let?
volt kompatibilitéási mód, minden... de semmi -
-
félisten
eddig ilyen baja nem volt! pl képek mentése előtt ugat!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
HThomas
senior tag
válasz HThomas #3382 üzenetére
Sikerült feltennem a hivatalos oldalon található Win2000/XP/XP64 LAN drivert, most úgy tűnik megy a vezetékes net is.
A wifivel annyi gáz van, hogy néha megbont, és ilyenkor nem tud újracsatlakozni... csak restart segít, de akkor meg lefagy restart közben...
De azért pozitívak a tapasztalataim, ha kijön a végleges majd a laptopon is váltok
-
Zalaymate
senior tag
Na újabb lehetőséget próbálok ki. Természetesen COD 4-témában...
A régebbi gépünkre feltelepítem a játékot (2,4Ghz Pentium, nVidia GF5200-as kártya, 777mb DDR400-as ram... ) és mivel hálózatban vannak a gépek, innét Win 7-alól elindítom a másik gépen telepített játékot. Elvileg így csupán a másik gép winyóját használom fel hálózaton keresztül.
Majd írok, hogy hogy sikerült, csak hát önmagában a telepítés is elég időigényes azon a gépen...
(= Zala =)
-
félisten
[erre vki?]
Baromságot mond! Megnéztem! ha újra el próbálom menteni a képet akkor már nem írja ki, full magától jön néha elő mentés alatt!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
pzstm
titán
válasz Kolondrum #3525 üzenetére
6801 alatt sikerült "előcsalnom" ezt a hibát... de ha más néven akartam elmenteni akkor már pöccre ment.... most még x64 alatt lekopogom nem találkoztam vele...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Zoolee19 #3527 üzenetére
Leírták 25milliószor legalább, hogy nm windows hibája, hanem daemon-tools "hibája" ugyanis semmilyen beta oprendszerre nem hajlandó felmenni.....
helyette poweriso, virtualclonedrive stb.....iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
KaraDani
addikt
Láma kérdés : UAC ot hol találom, mert visszaállítanám, hogy legyenek gadgetek.
-
pzstm
titán
válasz Zoolee19 #3530 üzenetére
NEm is fórumra gondoltam de semmi gond amúgy.......
Windows7 FAQ
Erre céloztam....iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nova001
senior tag
hello
érdemes leszedni bétábol 64biteset vagy még 32-t édemesebb inkább win7böl ??
-
félisten
Orbitális szívás........................................Ő: IVT.BlueSoleil.6.4.237.0 szépen felmegy, patch restart, "gyerekek" ha láttatok már ablakot megnyílni oan gyorsan h mire rámész h bezárás már megevett 1 giga ramot......vadul zárogattam be és közbe kerestem az uninstallját!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Blizzard.9
tag
Nálam tegnap óta van fent a 64 bites béta. Előtte 32 bites build 6956 volt de ez lassabbnak tűnik mint az előző Betöltés is kicsivel lassabb, GTA4 közbe is meg-meg akad a kép amit ezelőtt nem volt. Akkor se futott túl jól de nem akadt... jah telepítésnél meg megette mind a 4 giga ramot
Jah meg feltettem az új az msn-t is de ahogy az kinéz... Elég ocsmányra sikerült. Másik oldalt vannak a képek és idióta random színű keretük van. Nem tom ki volt az az okos aki ezt kitalálta. Meg azt hogy nem lehet az óra mellé lezárni... -
Expertus
csendes tag
Nahát, ha ez igaz, akkor tök jó... Nem fog jót tenni a RAM-áraknak...
Meet your meat — http://www.meat.org/
-
moonman
titán
válasz Blizzard.9 #3539 üzenetére
az nem random színű, hanem az állapotot mutatja (zöld=elérhető, sárga=away, piros=busy)
-
dunc
nagyúr
Néha amióta fentvan a win7 megszakad a hálózat(nincs net)
-
moonman
titán
válasz Blizzard.9 #3547 üzenetére
jobbkatt egy üres helyre - use the default scene (különben a partner által beállított színt látod)
-
leviske
veterán
Na ez az amit nehezen hiszek el... Mérgemben feltettem egy XP-s Ethernet vezérlőt és működik. Most már a 7-esről írok.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest