Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
Office 2007 HUN SP1 és egyéb update-ek (default install path), 64bites Windows7 7000 és tökéletesen megy az emlegetett opció...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Vistaboy
veterán
Na, ezennel megoldottam minden problémámat, ami eleddig akadt Windows 7 alatt. A VGA és az alaplapi Realtek hangkártyához a legújabb WHQL-es Vistás drivereket minden gond nélkül elfogadta. A HD-lejátszás is megy a KMPlayer jóvoltából, működik a JetAudio a DVD és Zenelejátszáshoz, az Ashampoo Burning Studio 8 és a WinOptimizer 5 is remekül működik, szintén semmi gond az O&O Defrag 11-el. Firefox most már tökéletesen működik, a Messenger 9 Plus-sal kiegészítve szintén, PowerISO is jó az image file-ok mountolására, szóval minden ugyanúgy van most már belőve, mint a Vistában volt.
Csak egy apró kérdés: Most a Win7-ben van Superfetch? Mert az összes RAM-omnak kb. 1/4-edét használja csak ki az OS. (1200MB a 4GB-ból). Mondjuk eddig nem vettem észre, hogy bármivel is lassabb lenne a Vistánál, sőt!!! Csak furcsa.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Most XP-m van és egy 80 GB-s Maxtor winyóm ami ketté van osztva (tehát partícionálva).A C-meghajtón van az XP a másikon nincs még egy bitnyi adat sem.Szeretném mellé felrakni a Windows 7 tesztverzióját de nem tudom hogy milyen veszélyek fenyegetnek illetve hogy ha valami balul sül el akkor hogy kell visszacsinálni.Valaki leírná pontokban és szájbarágósan hogy mi és hogy csináljak?Ja és kell formázni a másik partíciót amire a Win 7 fog menni?Kösz a segítséget
Üdv.KillingMeg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
sultansmith
senior tag
válasz Killing #4658 üzenetére
Nézdd, mivel ez egy béta, ki tudja mi történhet. Ismerősömnél volt olyan hogy xp/vista rendszert csinált, aztán gondolt egyet, letörölte a vista-t, aztán már semmi nem működött. Lehet hogy ő volt a noob, de ki tudja...
Ráadásul ez egy béta version. Inkább próbálkozz virtualmachine-el, ha tesztelni akarsz, vagy csak egyszerűen rakd fel a win7et, valszeg nem fogsz csalódni, ahogy én sem.
[ Szerkesztve ]
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Killing
addikt
válasz sultansmith #4659 üzenetére
De ezzel nem válaszltál a kérdésemre.Neked is fenn van a Win 7?
Ha igen akkor írd már le lécci hohy hogy raktad fel.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
hemaka
nagyúr
válasz Killing #4658 üzenetére
Nálam is ugyanez a felállás, csak notiban. 40-40. A telepítő elindul másolja a szükséges dolgokat, majd amikor megkérdezi hogyan akarod telepíteni a Custom-ot választod(ha jól emlékszem a nevére, ergo nem azt amit ajánl, hanem másikat)
Ezután ott látod majd szépen a két partíciót, az üreset én azért még megformáztam a telepítővel ott(format gomb), aztán már mehetett is a telepítés, semmi probléma nem volt ezzel.
Good luck. -
sultansmith
senior tag
válasz Killing #4660 üzenetére
Hát elmondhatom hogy állj neki a dolognak:
Azt mondtad fenn van az xp az egyik partición , a másikon meg semmi. Tökéletes. Berakod a win7 dvd-t, bebutulsz róla, majd mikor kérdezi, hogy hova telepítse magát, nem a C: meghajtót választod ki, hanem a D: . Elméletben ez így működne. DE! A win7 "intelligensebb" rendszer, mint az Xp, ezért úgy gondolja, hogy neki joga van írni az elsődleges partícióra - nem tudom miért csinálja ezt, havernál is ez volt. Ezt te az elején jó ötletnek fogod tartani, mert automatice megcsinálja a boot.ini-det, hogy.... ajjaj, asszem te nem erre vagy kívánicsi...
Na egyszerűen: megfogod és felrakod a win7 a másik üres partícióra. Ekkor a következő fog történni: bootoláskor lesz egy képernyő, melyen kiválaszthatod az indítani kívánt rendszert. Elméletben. A veszélyei csupán az, hogy miután a haversrác formázta a vistás partícióját, búcsút inthetett a sikeres bootnak is, szal xp-t is újra kellett tenni. Ezen kívül semmilyen hátrány nem ér(het). De természetesen nem vagyok MS support, szal ki tudja, ez egy béta rendszer...
Nekem az asztalin van Win7, de CSAK Win7. Nem szoktam bajlódni ilyen 2ős oprendszeresdivel, mikor kicsi voltam akkor csináltam, aztán rájöttem, hogy az a 30 perc többlet, amíg felrakok egy oprendszert megér nekem 20 giga szabad helyet.
-
hemaka
nagyúr
válasz sultansmith #4663 üzenetére
Én is így jártam, de a WinXP-s telepítővel nyomtam neki egy újratelepítést, frankón felment, és minden program hibátlanul működött utána is, mintha mi sem történt volna.
-
sultansmith
senior tag
A szerencsés. nekem recovery eszembe sem jutott, mondtam neki dúrja le az egészet, rakja fel vissza csak a win7et. persze mondta, hogy ezek után látni sem akarja a gépén. Pedig szerintem talán az eddigi legjobb ms (én 3.1 el kezdtem, de sztem vannak itt nálam idősebbek), a legtöbb pozitív csalódást hozta. Annak idején emlékszem xp-re is nagyon nehezen álltam át, de ez a win7 ez vmi csoda.
-
-
Gabis
őstag
Hali
használ valaki CrystalCpuid-t win7 alatt ? hogyan kell rábírni, hogy automatikusan induljon a rendszerrel
előre is -
Richter36
őstag
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom.Telepíteném az Office2007-et és ez fogad.
Próbáltam vista kompatibilis módban és adminként is telepíteni de mindig ezt az üzenetet dobja. -
h-yle
addikt
válasz sultansmith #4659 üzenetére
Ha Visat/XP kombó van a gépen mindíg a Vista BOOTMGR veszi át a hatalmat, tehát ha az XP-t töröljük semmi gond, ha a Vistát akkor kell odafigyelni.
Ha a Vista boot száll el azon DVD-s recovery eddig nekem segített (más nem, pedig próbáltam), ha pedig az XP akkor az egy boot CD (pl. Super Grub) segítségével vissza lehet állítani az eredeti MBR-t meg boot.ini-t.
Szóval nem igazán lehet elcseszni a dolgot, csak tudni kell merre nyúljunk ha baj van.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
cellpeti
nagyúr
Hy emberek!
Notimra feltettem a Win7et,semmi gondja nincs vele! Feltettem az aszalira és hát,nem tom mi van,de néha ilyet produkál,de nem tudom miért!
Valakinek vmi ötlete???
Tigris, tigris, csóvafény...
-
thomboy
tag
Hogyan lehetne elővarázsolni a vobsub (vsfilter) ikonját a feliratokhoz? Csúszik némely felirat és így nem lehet nézni... (És KMPlayerrel sem lehet beállítani)
| Trance 4ever |
-
MODERÁTOR
-
cellpeti
nagyúr
Feltettem a COD4et win7re megy is fasza minden,de elvesztettem a rangomat
Meg akartam,csinálni,hogy ne kelljen megint előről kezdeni,de a lvl hack nem jó hozzá?
Tud valaki ajánlani vmit?CODOSOK HELP PLS!
-
hemaka
nagyúr
válasz sultansmith #4665 üzenetére
Nah ugye, én csak azért fordultam ahoz a lehetőséghez, mert lusta lettem volna minden programot újra feltelepíteni, gondoltam egy próbát megér.
Jó lesz ez szerintem is, a rengeteg feedback-ből biztosan sikerül majd kijavítgatni a problémákat. -
Rusher
őstag
válasz cellpeti #4676 üzenetére
Most akkor működik a CoD4 Win7-el? Punkbuster-el mi újság nem dob ki?
Más: Tudnátok segíteni, hogy az automatikus bejelentkezést hogy lehet beállítani? A másik, hogy azt meg lehet oldani valahogy, hogy legyen legyenek gadgetek, de UAC-nem? Pl. vannak induló programok amiknél nem lép tovább amig nincs engedélyezve, de pl. ha elindítom az Everest-et akkor is engedélyezni kell....jó, hogy 4 féle beállítás van az UAC-hoz csak én nem találtam meg az ideálisat Köszi előre is
-
Richter36
őstag
válasz cellpeti #4679 üzenetére
Telepítsd vista kompatibilis módban és rendszergazdaként.Nekem is csak így megy a jobb oldal.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
De magas szintű formázást kell kiválasztani vagy csak ezt a lehetőséget kínálja (vagy csinálja autómatikusan?Mert az alacsony az az egész vinyót formázza.(itt van a kettő között a különbség)
sultansmith:Akkor ha figyelek semmi veszély nem fenyeget?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
h-yle
addikt
válasz thomboy #4673 üzenetére
Itt egy kép, hogyan tudod akár ezredmásodpercenként állítani a feliratot:
A captions menüben van a sync alatt .5 másodperc - meg + opció is, de valahol hotkey is van rá: Ő meg Ú
Persze csak ha a KMPlayer beépített feliratkezelőjét használod.
-
h-yle
addikt
PB még mindíg nem megy, szóval elrakhatod a P90-ed, egy ideig a szekrénybe
Mellesleg megpróbálom a PB service-ket Vista komp módban, hátha úgy jó lesz... de kétlem... a pbsvc.exe nem is ott keresi a fileokat ahol vannak
szerk.: leszarja a PB hogy futtatom.
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Eltudná valaki mondona hogy ezt a jószágot hogyan kell majd letörölni úgy hogy ne baszkurálja az XP-met?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
DAVE_CH1
tag
HI
Én 160 gigás USB 2,5" noti vinyóra szeretném felrakni a win7-et.
Bootolok rendesen dvd.ről, eljutok oda hogy kiválasztom melyik vinyóra akarom telepíteni.
USB-s vinyóra azt írja not support usb port.Valahogy meglehet játszani hogy rá tudjam rakni a win7-et?
Fontos lenne! Ha valaki tud valamit írjon! kösziXiaomi Mi3 / Mi5 Pro / MiNyóc / 14pro
-
Rusher
őstag
válasz cellpeti #4679 üzenetére
Én is így tudtam...de neked akkor miért az a legnagyobb bajod, hogy 1-es a rangod mikor nem lehet a játékkal játszani?
h-yle Nekem egy másik hdd-n lesz egy gyors minimál XP CoD4-el csak arra és ha azzal akarok játszani akkor bekapcsolom azt kész, de tetszik ez a Win7 és gyors is úgyhogy maradok egyelőre ennél
virkir Ja köszi nem az auto indításra gondoltam, hanem ha csak simán elindítom akkor is....nálam pl. a Rivatuner indul a rendszerrel és annál is feljön az ablak, hogy engedélyezem-e...ha úgy állítom be ahogy a linken van akkor nem fogja minden indításnál megkérdezni? Az szomorú, hogy kikapcsolt UAC-nál nincs gadget ezért kénytelen az ember legalább 2-es fokozatra állítani, de végül is nem zavaró csak...
-
-
cellpeti
nagyúr
NA!
Megoldódott az XFire probléma,hála Redi01-nek!
A következőket kell csinálni:
ELindítod az XFire-t,majd egy chat ablakbe be kell gépelni /forceupdate,majd újraindítani az XFire-t. Mikor újraindul,update lesz,ne nyomjátok ki és ha végzett eltűnik a fehár ablak és jó lesz az XFire!
-
dqdb
nagyúr
válasz Alister71 #4681 üzenetére
Olvasd végig a linket oldalt, kész élmény. A tökéletesen szót nem véletlenül raktam idézőjelbe Az "ezüstlemez" kifejezés különösen ütős ...
"Itt végre nem kell a felhasználóknak kézikönyvbe ütni az orruka, hogy kiderítsék, hogyan kezelhető a sok komplikált funkció."
"Éppen ezek a funkciók azok, melyeket a felhasználók a régebbi verziókban mindig hiányoltak és melyek most gondoskodnak arról, hogy maga a program is jobb legyen."
"Egy varázsló vezeti át az összes folyamaton a felhasználót. A végén ott van a megírt ezüstdiszk. Ilyen egyszerű az írás. Igazán. Válassza ki a kívánt CD-, DVD- vagy Blu-ray-formátumot, jelölje ki a fájlokat és írja meg az ezüstdiszket. Kész. Ez valóban olyan egyszerű. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy le kell mondania a modern funkciókról. A tapasztalt felhasználók sok fejlett írásfunkciót találnak. Szeretne meghatározott fájlrendszert használni az ezüstlemezen, vagy egy speciális Boot-Image-t beszúrni? Nem probléma: Azt Ashampoo Burning Studio-val az ilyen feladatmegoldások mindig csak egy egérkattintásnyira vannak."
Ez a bekezdés olyan, mintha Teleshopot nézne az ember
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
PAtr0n
addikt
Hali!
Sikerült valakinek a Crysis telepítőt elindítania? Próbáltam már mindenféle kompatibilitási módban meg adminisztrátorként, de a windóz istaller csík után kidob hibával (windows installer has stopped working). Lehet nem csak ennél a játéknál csinálja, nekem eddig csak ennél jött ki. Szomorú vagyok, pedig olyan jó ez a Win7 béta, eddig meg vagyok vele elégedve. Vista után megváltás...
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
bnss
veterán
Akadt egy kis probléma a bootloaderrel, de szerencsére pillanatok alatt megoldotta a telepítő lemezről indítható javítás. Viszont a boot screen megváltozott, google barátom segítségével próbáltam választ találni arra a kérdésre, hogy miként tudom vissza állítani eredeti állapotába, de eddig sajnos nem jutottam előrébb. Szívesen vennék néhány ötletet a "probléma" megoldására.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
MODERÁTOR
Na mégegy érdekesség.. A pendriveomra csak 700k-val másol, mikor vista alatt jóval gyorsabb volt
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest