Hirdetés
Aktív témák
-
-
félisten
[ez mekkora ....g! ]
ON mert csak! : -P2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
MODERÁTOR
Hát én csak anyit tudok hozzáfűzni itt az nvidiás dolgokhoz, hogy nálam az egyetlen nyerő driver a 7600gst-hez az az, amit alapban feltesz hozzá a win(nem update-ről)
Próbáltam a legujabbat az nvidia honlapjáról, azt is amit az update szed le, azt is amin vistán azelőtt használtam, egyik sem volt tökéletes. Az nfs-ek alatt pl az 1024x768 is 1280x960volt, meg hasonló dolgok..
Ugyhogy most hagytam azt amit feltett hozzá, és így a játékok is, meg minden frankó egyetlen hiányom a control panel na de inkább legyen jó, mint hogy a rosszat tudjam állítgatni
de egyébként azt már észrevettem, hogy nvidiáék a 7es szériával nem nagyon törödnek már mondjuk érthető, mert nem mai darab..Everybody lies.
-
L7wy
őstag
Kinnyiffant a windows installerem. Kezdek utánaolvasni, és elég sok embernél elkezdett random történni ez a dolog, nem is olyan rég. PL itt
Valaki valami megoldással... Volt akinek a friss win7 produkálta 3-4 install után...esetleg rejtett elcseszett frissítés, vagy vírus...?Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
kbenceee
csendes tag
Nálam az előző 6958 gyorsabb volt, mint a 7000. Ti nem tapasztaltátok ezt?
-
GodHeart
senior tag
nálam semmi ilyesmi.. települ minden szépen ahogy kell.. ma volt egy windows media center vagy mifene update.. de ezt az update historyban nem jelzi.
egyébként lassan félek bekapcsolni a gépet, hogy nem e jön elő valami baja.. mert így titeket olvasva.. nagyon összeteszem a két kezem.. hogy minden megy..
-
pzstm
titán
válasz GodHeart #4908 üzenetére
Nyugi... én sem tudtam semmilyen hibaüzit előcsalni eddig.... pedig 64bit-es beta igazán "produkálhatna" valamit
[ Módosította: Thrawn ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
DAVE_CH1
tag
Miért törölted a hozzászólásom? Talán az aktiválás feltörésnek minősül? Warez?? Vagy vegyem meg eredetiben?
Xiaomi Mi3 / Mi5 Pro / MiNyóc / 14pro
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
válasz DAVE_CH1 #4917 üzenetére
Gyorsan és egyszerűen lehet aktiválni a nyilvános kulcsokkal, erre a crackre semmi szükség. Mi másnak neveznéd azt a módszert, ami nem a hivatalos rend szerint aktiválja a rendszert?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz DAVE_CH1 #4919 üzenetére
Úgy veszem észre fel kell frissíteni az emlékeidet az itt leírtakkal kapcsolatban.
Jó olvasgatást!
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
veterán
-
hadaway
csendes tag
Kérnék valaki Gurut hogy segitsen.Hogy mivel tudnám letörőlni a beszart win7-et hogy ujból felrakjam?
-
h-yle
addikt
válasz lizakattila #4897 üzenetére
[OFF]Látom nem voltak túl fontos adatok, ha ennyivel el van intézve...
Kezdetnek érdemes egy másik OS alól meglesni, aztán egy chekdisk-et, és egy Partition Find and Mount-ot ráereszteni, ami ráadásul ingyért van. Ha semmi akkor végig lehet zongorázni a Get Data Back, R-Studio, Active@ Partition Recovery, és egyéb partició visszaállító szoftok hadát, hátha sikerül alapon. Ha magát a particiót adott esetben vissza nem is tudod állítani az adatok 95%-át tuti vissza tudod szerezni így. Aztán amelyik progi bejön, azt megveszed. [/OFF]
hadaway: Mi az hogy beszart? Nem is bootol? Vagy mivan? Egyébként én Win7 alól újrahúztam tegnap az egész rendszert, és minden beállítás megaradt, a problémám meg eltűnt (Windows Installer be volt halva a rendszeren)
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
gV
őstag
pedig lehet benne valami ezt ha ráérsz olvasd át
de pár szóban a lényeg: egy hd tartalom valakinek a 3.6GHz-re huzott C2D-ját is megfektette, másnak a 3.2GHz-en ketegő 4 magosát is 40-50%-ra terhelte, mig nálam a 3GHz-en járatott E4300 kb 2GHz-en is folyamatos képet adott volna -
h-yle
addikt
válasz Barthezz2 #4926 üzenetére
160 lehúz 500ason meg az elsődleges partición lévő OS DVD-t betesz, majd repair. Ha nem megy akkor recovery consol, és ott a megfeleő parancsokkal kell a bootot helyretenni (fejből nemvágom, de vmi bcdedit /fixmbr meg hasonlók... keress rá)
gV: nekem anno 3GHz P4 vitte DVD9-es 1080P filmeket. Most meg olyat még nem látott a rendszer amit ne evett volna meg (E8400 HD4850), szóval csak beállítás kérdése a dolog, nekem meg a beállítások jók
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
MODERÁTOR
De épp ezaz, hogy először mikor feltettem a sevent, akkor azt ugy tettem meg, hogy a 160ast lehúztam, mégis ugy vette mintha lenne egy vista is a gépen, és csinált neki boot menüt, holott vista már sehol nem volt, csak régen azon a 160ason
No mindegy, meglesem amit tanácsoltálEverybody lies.
-
fido75
tag
Tegnap vettem észre, hogy update-re kattintva "Windows explorer has stop working" üzenettel újraindul az explorer. Frissíteni nem lehetett, mert a hozzá tartozó ablak meg sem jelent. Úgy látom másoknál is tegnap jelentkezett először a probléma. Szerencsére már meg is van rá a megoldás:
1. Delete the string values (Except for (Default)) in HKLM\Software\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions
2. Start gpedit.msc
3. Expand Computer Configuration, expand Administrative Templates, expand System, expand Internet Communication Management, and then click Internet Communication settings.
4. In the details pane, double-click Turn off Windows Customer Experience Improvement Program, and then click Enabled.The problem comes from the HKLM\Software\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions\MachineThrottling
Deleting or renaming it solves the problem. Turning off WCEIP apparently prevents the problem to happen again.Remélem valakinek hasznos lesz.
-
Istyu74
aktív tag
válasz lizakattila #4897 üzenetére
Formázd le a francba a winyót gyors formázással amit nem lát a Win7,semmi adat nemfog róla elveszni !!!!
Aztán GetDataBack ahogy már irta is itt valaki és mindent vissza tudsz róla állitani csak az a lényeg addig arra a winyóra ne irj semmit még vissza nem áilitottad a dolgokat róla.Ja meg kel egy másik amin sok a szabad hely hogy oda fel tudd másolni róla a cuccokat.
[ Szerkesztve ]
Üdv, István.
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #4934 üzenetére
Na ez nem jött be, 160as lehúz, gép dvd-ről indít, ott rámentem a repair-ra, de fel sem ismeri hogy van win a winyón
Na most ez így lehet hülyeség, de 160ason találtam rejtett fájlok közt egy boot nevű mappát, meg bootmbr és bootsec nevű fájlokat, ha fogom és átrakom ezeket a c-re ahol van az op, onnan meg törlöm ugy jó lehet?
Everybody lies.
-
PuMbA
titán
"egy hd tartalom valakinek a 3.6GHz-re huzott C2D-ját is megfektette"
Ilyen nincs,még egy full Blu-ray filmet is elvisz egy ilyen proci,milyen film volt az? már a Blu-ray továbbfejlesztettje? biztos valami nem stimmelt(gondolom a film nem volt 40GB,mint egy Blu-ray-en).
"másnak a 3.2GHz-en ketegő 4 magosát is 40-50%-ra terhelte"
Ez normális,ha nincs hardveres gyorsítás,főleg Dolby TruHD v DTS-HD hanggal
"mig nálam a 3GHz-en járatott E4300 kb 2GHz-en is folyamatos képet adott volna"
Ez is teljesen rendben van mkv filmeknél.h-yle : "nekem anno 3GHz P4 vitte DVD9-es 1080P filmeket"
DVD9-re nem valami jó minőségben fér el egy 1080p,nem csoda,hogy vitte. Egy rendesen kinéző 720p ráfér DVD9-re,egy jó minőségű 1080p már 14-15GB.[ Szerkesztve ]
-
kem
addikt
Na mégiscsak sikerült életet lehelnem a hangkártyámba: E-Mu 0404
XP comp módban megy, csak néha olyan hangja lesz mint ha nintendo szolna, aztán megjavul na mind1.Hogyan lehetne indítópultba helyezni valamit, hogy rögtön fusson tray ikonként?
Betettem a programot a startup-ba, de meg se nyikkan induláskor, Csak ha külön elindítom.Köszi!
-
addikt
Van egy 8GB-os pendrive-om, olyan bajom van vele, hogy a rá történő írás csigalassú (2MB/s) közben meg XP, Vista alatt is 10-12MB/s-el megy.
UI: Olvasással nincs baj az megy szépen 20MB/s-el.Ötlet valakinek, hogy ez mitől lehet ?
-
hadaway
csendes tag
Hogy kell formatot csinálni?irja már le nekem valaki légyszi.
-
PuMbA
titán
Nekem 13fps-sel megy hardveres gyorsítás nélkül egy 2Ghz-es AMD X2-n.Tehát 4Ghz-es AMD X2-n menne 26fps-sel,de mivel ez csak 24fps ezért egy 3,6Ghz-es Core 2 Duo-n mennie kéne ,főleg ,hogy az Intel gyorsabb is azonos órajelen.Ha nem lenne ilyen szarul átkódolva Blu-rayről akkor viszont hardveres gyorsítással simán szaladna 20% prochasználtsággal még nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz hadaway #4945 üzenetére
Hát a legjobb módszer, ha ujra a sevent akarod felteni, hgy berakod a telepítő dvd-t, bebootolsz róla, aztán mikor eljutsz a partíció választásig, ott megkeresed azt, amin most volt, a telepítővel formáztatod(alul ott vannak a lehetőségek, de vigyázz nehogy rosszat formázz le), aztán utána kiválasztod ujra a már leformázott partíciót, és mehet rá a telepítés
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs